| Sihirli Eşya Edinme | |
|
+127Pearl Chérie Dior Elyse Harmonie Wideen Drew Taylor Black Maggie Gladhell Joanna Oldwin Liliana Caprice von Dorff Gaius Tim Winchester Afrodit Mirabella LaPiere Carmen Gabriel Boudicca Elena Chantelle Mellark Apollon Philomela Morgenstern Allen Jacques Harth Olivia Alexandro Tyler Aldrick R. Carter Caleb Rivers Barney Awesome Maximillian J. Trully Justin Lanchaster Gregor Judas Aquila William David Green Ted Deeply Seth Mason Black Adrian Black Isis Alexandria Dawn Thalia A. Carter Victor Reznov Temple Steve J. Christensén Zellana L. Tyler Eryx von Dorff Lena H. Bryce Lucas Matthew Price David Killer Hope Temple Christian Randolph Reo Warner Ryan Legolas Lawliet Ashton L. Flamé Argon Felix Antony Drake Tyrell Stanislaus Lara Croft Hanna Olıvıa Temple Alicia Roxanne Wideen Edward Kevin Hawke Ravelo Carter Mark William Trully Valentino R. Gavino Fenix Blume Tristan Micah Addison Zoi Anadyontai Leonardo di Muérte Diatrisi Demo Nemia Stacy Gresean Georgina Orwell Leéroy Sephard Leo Zack Lamartine Izabelle Jearollia Ophelia Martinez Kristen Reneé Dawson Rosemarie Hathaway Katherine M. von Dorff David Tyler Kheiron Arthur Cocteau Peter Karl Bouveir Scarlett A. Fackrell Drew Anderson Zack Cliff Burton Isabelle Coco Franke Jimmy Turner April Diana Lancaster Ryzell Crest Theodor Aquila Marcus L. Stanislaus Andrea Grace Harvey Dante Phoenix Alexia Sophie Russell Dante Sparks Kevin Least Alexis Kwon Zack Care William Maxwell A. Raina Lindgren Leonard Jones Aima Pageton Perseus Carter Edward J. F. Newgate Luke Winchester Summer Katherine Ramsey Diona Arsinoe Stanislaus Leonard L. Carter Joseph M. Masen Alex Nike Sirius Wayne Daniels Shylâ Fackrell Elena Martin Daisy Ivana Eduard Ryan Longrange Jason Parker Ayleyda Laurana Falls Helen Grace Burton Myrna Tudor Jacquenetta Solielle Tiffany Trully Tom Ward Aquamarin Britannia Ange Morgan Lamartine Amy Kleppy Lara Adams Adyali Beckett Arthur Dragomir Pacely Wandrof Mitchie Carter Clara Thompson Cornelia Fackrell Serena Su Hanzadeoğlu Aster Phoenix Cassandra Masen Aleda Beth Hwang Gaea Steward Thurstan Satellite Morgan Cristina Black Hermia Aigian Cocteau Hector Sentius Athena 131 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Çarş. Kas. 03, 2010 6:56 am | |
| Benim özellik eklendiği için değiştiriyorum. (bknz:Olimpos : Annem'le karşılaşıyorum.)
Özel bir kılıç. Adı Doğataşı. İlahi bronzdandır. Kabzasının üzerinde yeşil bir taş vardır. Bir bileklik şeklinde görünür. İstediğim zaman içinden derileri zehirli bitki askerleri çıkarabilirim. Kabzasının üzerindeki taş bileklikte de görünür,bu taş sayesinde annem benim yerimi her zaman bilir. | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Çarş. Kas. 03, 2010 10:14 am | |
| | |
|
| |
Aquamarin Britannia
| |
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Kas. 04, 2010 4:15 am | |
| Ekleniyor | |
|
| |
Tom Ward
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Salı Kas. 09, 2010 5:13 am | |
| Metaforéas sihirli bir sırt çantası. İsmi Taşıyıcı anlamına geliyor. İçine istediğim eşyaları koyduktan sonra, eşya küçülmeye başlıyor ve mininacık bir boyuta erişip kalıyor. Bu sayede çantaya neredeyse sınırsız sayıda yük koyabiliyorum. (Koyduğum şey her ne kadar büyükse, küçük hali de diğerlerine oranla daha büyük oluyor. Yani çantanın da sınırlı bir gücü var.) Eşyaları yerleştirdikten sonra "Telos" diyorum ve çanta kayboluyor. Sırtımda ağırlık hissetmiyorum. Çantayı tekrar geri getirmek istersem de "Ferte" diyorum ve çanta sırtımda tekrardan beliriyor. İçinden çıkarttığım eşyalar da yeniden eski boyutuna geri dönüyor. | |
|
| |
Tiffany Trully Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Kas. 11, 2010 7:21 am | |
| Çok güzel bir yüzük. Altın sarısı renginde ve güneş şeklinde. Güneş şeklinin üzerine bastığımda sarı bir ışık saçmaya başlıyor. Işığın gücü tamamen bana bağlı. İstediğim zaman düşmanımın görüşünü engelleyecek kadar güçlü, istediğim zaman da önümü görebilecek kadar hafif bir ışık saçıyor. | |
|
| |
Jacquenetta Solielle
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Kas. 12, 2010 8:17 am | |
| Hera'nın armağanı bir bilezik.Koluma takmadan önce çok büyük,ama taktığım zaman tam oluyor.Bileziğimi birinin gözüne tuttuğum zaman onları uyuşturabiliyorum.Tabi ki tanrılar dışında!Tam Hera Kızı'na yakışır bir hediye. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Kas. 12, 2010 8:56 am | |
| Tom, Tiff, Jac, eşyalarınız eklendi. | |
|
| |
Myrna Tudor Küçük Tanrı
| |
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Kas. 15, 2010 2:47 am | |
| | |
|
| |
Helen Grace Burton Athena'nın Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Kas. 22, 2010 4:40 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Kas. 22, 2010 8:55 am | |
| | |
|
| |
Ayleyda Laurana Falls Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Kas. 26, 2010 7:58 am | |
| Ad-Soyad: Ayleyda Ocean.
Eşyanın Adı: Sunshine.
Eşyanın Özellikleri: Bu kolye ışık beni terk ettiği zamanlarda bana ve etrafıma ışık saçar. Bu kolye sayesinde asla kaybolmam ve ışığı izlerim.Üstündeki taşa dokunduğum zaman ortaya çıkan Güneş ışığı etraftaki tüm düşmanlarının gözlerini kapatmasına sebep olacak kadar ışık çıkarıyor. Bu kolyenin özel gücünü günde sadece bir kez kullanabiliyorum.Kolyenin ucunda turuncu renkli bir taş var.Kolye gücünü taştan alıyor.
İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): Empire State Binası / Heyecan yapmak için iyi bir neden / Liste 1 Görev bir,Liste 2 Görev 14.
En son Ayleyda Ocean tarafından Paz Kas. 28, 2010 3:28 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Kas. 26, 2010 10:38 pm | |
| | |
|
| |
Jason Parker Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Kas. 28, 2010 7:03 am | |
| Adı Kemrus bir kılıç yarısı ilahi bronz yarısı da çelikten yapılma.Bu kılıç bana babam tarafından verildi.Bir özelliğide dokunduğu yer yanıyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Kas. 28, 2010 7:49 am | |
| *Sadece melezler sihirli eşya başvurusu yapabilir, bunun için de öncelikle sitede bu eşyayı edindiğini kurguladığı bir role play yazması gerekir. /Reddedildi. | |
|
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Ara. 04, 2010 4:52 am | |
| - Spoiler:
Rp'de özelliği belirtilmedi ama aynı konuda ileri postlarda yeteneği ortaya çıkacaktır -Labirent / Labirent Canlanıyor 2 (Zeus Yumruğu'nun devamı)[Lia, Ed, May ]/20.post/ - Χάλκινο δράκος -Adı, Bronz Ejderha anlamına gelen Χάλκινο δράκος.Küçük bir metal top şeklinde görülür.Elimde tuttuğum ve yunana babamın ismini söylediğim zaman top, kaplan şeklinde bir otomatona dönüşür.Otomaton, bir tek benim sözümü dinler ve aynı kelimeleri tekrarladığım zaman tekrar küçük metal bir topa dönüşür.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Ara. 05, 2010 7:04 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Ara. 05, 2010 10:06 am | |
| Adı Kadavra. Kamptan uzun bir süre ayrı kaldıktan dönüşte babamla ilk buluşmada hediye olarak aldığım kılıç. Çeşitli büyülerle güçlendirilmiş. Üzerinde Yunanca süsleme ve kelimeler bulunuyor. Afrodit'in yardımıyla kolayca taşıyabilmem için ruj formunda duruyor. Kılıç haline dönmesi için onu düşünmem yeterli oluyor. Büyülerle güçlendirildiği için değdiği canlıya büyük oranda zarar veriyor. Havadaki hareketleri kusursuz bir kılıç...
http://olimpos.my-rpg.com/empire-state-binas-olimpos-f75/baba-ben-geldim-t1622.htm
En son Amanda Sylise tarafından Perş. Ara. 09, 2010 4:38 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Daisy Ivana Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Salı Ara. 07, 2010 6:21 am | |
| Annemin bana verdiği altın bir kolye. Kolyenin şekli kalp biçiminde. Onu asla boynumdan çıkarmıyorum. Amacı ise annemin söylediğine göre beni korumak. Savaş darbelerinde daha az yaralanmamı sağlıyor ve kötü niyetli insanlar karşısında benim farkedebileceğim şekilde küçük bir ışık yayıyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Ara. 09, 2010 4:56 am | |
| Amanda, zaten daha önceden profiline eklenmiş olan bir sihirli eşyan var... Yalnız konum değiştirdiğin için yeni başvurunla değiştiriyorum. - Spoiler:
Ophelia, eklendi. | |
|
| |
Jason Parker Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Ara. 09, 2010 6:11 am | |
| Annem Afrodit ile ilk özel konuşmamda aldığım üzeri gümüşle kaplı kolyem üzerinde turkuaz renginde Antik Yunan'ca ismim yazıyor, savaş esnasında istediğim her silaha dönüşebiliyor ve daima boynumda, nerede olursa olsun boynuma bir kaç dakika sonra geri dönüyor, Ayrıca onu her zaman koruyacağıma dair anneme söz verdim.. Mekan : Zeus'un Yumruğu http://olimpos.my-rpg.com/zeus-yumruu-f69/annem-in-hediyesi-kolyem-t1813.htm#34784
En son Jason Parker tarafından C.tesi Ara. 11, 2010 1:59 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Elena Martin Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Ara. 10, 2010 2:59 am | |
| | |
|
| |
Shylâ Fackrell Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Ara. 10, 2010 1:44 pm | |
| | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Ara. 12, 2010 12:17 am | |
| Artemis'in bana verdiği kolye. Kolye, gümüş zincirinin ucunda, sallanan hilal şeklinde bir taştan yapılmış. Taş, saydam olmasına karşın bazı mavi desenler çevresini süslüyor. Kolyeye dokunduğum zaman Artemis'le konuşabilirim. Ayrıca kolye Artemis sayesinde benim düşündüğüm her silaha dönüşebilir.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Ara. 12, 2010 5:19 am | |
| *Jason *Elena *Shyla eklendi, *Adyali değiştirildi. | |
|
| |
Sirius Wayne Daniels
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Ara. 13, 2010 6:23 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Çarş. Ara. 15, 2010 3:45 am | |
| Eklendi. (Site içinde yazdığın mesajlarda ş ve ç harflerini kullanırsan sevinirim.) | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Çarş. Ara. 15, 2010 6:31 am | |
| Ad-Soyad: Alex Nike Eşyanın Adı: Osiris Değerli Taşı Eşyanın Özellikleri: Adı Osiris'in Değerli Taşı. Mitolojide bir Tanrı veya Tanrıça'nın ruhunu içerdiği söylenir. Kendi kendine düşünebilir ve özellikleri zor zamanlarda kullanıp sahibini kurtarabilir. Annem bunu bana verdi ancak bunu ona babam vermiş ve benim KaranlıkDelen'i alacağım günü beklemiş. Böylece odamdaki madalyon ile KaranlıkDelen'i birleştirince o kutu açıldı ve Osiris Değerli Taşı çıktı. Annem onu Ecel Getiren'e (kılıcım) yerleştirdi ve birden mor ve kırmızı bir şekilde yanmaya başladı.(kılıcım) Bunu birkaç saniyeliğine yere koyduğum anda dikenler çıktı ve bulduğum bilgilere göre bu zehirli. Yani sahibinden başka kimseye verilmemesini sağlıyor ve özel yetenekler kazandırıyor bana. Ayrıca KaranlıkDelen de olan bütün güçler ondada var ama birleşen madalyonda olan güçleri henüz keşfetmedim. Kılıcım ile birlikte bu taş tamamen benim için yapılmış. Ayrıca ileride bu taşı birsürü deneme ile çıkardığımı ve güç aktarma veya güçlendirme yeteneği olduğu ile ilgili bir rp yazacağım. Ancak bu 1 ay kadar uzun bir süre sonra. 1 ay rpg de uzun bir süre. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan: New York. Annemi ziyaretimde. Ancak bunu güzel bir günden sonra felakete dönüşmesi gibi bir ismi olan rpg ile birleştirdim. Sorun olursa yeniden rp yapabilirim. Link: http://olimpos.my-rpg.com/new-york-f33/guzel-bir-sabahtan-geriye-facia-t1924.htm | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Ara. 16, 2010 12:16 pm | |
| *Reddedildi. Osiris ve o taş, Mısır mitolojisi kurgusunda yer almaktadır. Olimpos, Yunan mitolojisi kurgusu temalı. | |
|
| |
| Sihirli Eşya Edinme | |
|