| Pegasus Edinme | |
|
+204Madelynne L. Ross Zeus Amelis V. Thermapolis Scarlett Star Alishia Marianna Allen Susanne Lois Circova Kaylee Murphy Aredhel Clementé Esméralda Gwen Riodon Quotzé Myron Severus Ellwood Aidan Scott T. D. Black Elyse Harmonie Wideen Bianca Rae Almeida Katnis Roselie Graham Natalie Brianna Bates Joanna Oldwin Afrodit Gaius Tim Winchester Anita S. de Luca Micheal Surrender Luna Harrods Percy Matters Mathias Joseph Phelan Mercedes Loreille Liliana Caprice von Dorff Edei Ailis Lindgren Carmen Gabriel Boudicca Katherine Nicci Kallias Olivia Alexandro Tyler Selene Darcy Harris Daniel Freddie Douglas Adreanna B. von Dorff Leo von Dorff Elena Chantelle Mellark Drew Taylor Black Walter Andrews C. Scarlett Stanislaus Philomela Morgenstern Isis Alexandria Dawn Marcela V. Martinez Gregor Judas Aquila Lily Evelyn von Dorff Melanie Arianna Bates Ted Deeply Cintia B. von Dorff Adrian Black Paul Christensén Stephan F. Canner Camillia Dowlickt Aldrick R. Carter Caleb Rivers Pearl Chérie Dior Steve J. Christensén Maggie Gladhell Eryx von Dorff Richard Jaden Russell Verfilius Heres Subduce Barney Awesome Mnemosyne Nemia Stacy Gresean Daphne Warringford Isabel Catherine Senta Drake Tyrell Stanislaus Hope Temple + Reo Warner Alyssa Lauren Franke Chelsea Cocteau-Evans Leéroy Sephard Darius Cladius Glaber Hanna Olıvıa Temple Christian Randolph Ryan Legolas Lawliet Mantalon Soluric Lucas Matthew Price Ravelo Carter Apollon David Killer Lara Croft Valentino R. Gavino Myra Nikolaos Ephimovich Argon Felix Antony Zoi Anadyontai Fenix Blume Diatrisi Demo Leonardo di Muérte Alicia Roxanne Wideen Crystal Stephanie Montéz Dioné Callidora Georgina Orwell Leo Zack Lamartine Terra M. Winchester Leslie Ashdown Sabrina Westin Kheiron Katherine M. von Dorff Seth Mason Black Katherina Zoey Night Nyks Arthur Cocteau Allen Jacques Harth Mark William Trully Peter Karl Bouveir Scarlett A. Fackrell Kathie Mitchiel Davies Zack Cliff Burton Rosemarie Hathaway Jimmy Turner Drew Anderson Julia Fackrell Jasmin Devin Aria April Diana Lancaster Ryzell Crest Andrea Crepsley David Tyler Nicholas M. Monmouth Arutha ConDoin Darth Vader Izabelle Jearollia Lena H. Bryce Marcus L. Stanislaus Dante Phoenix Anny Moysre Thalia A. Carter Alexia Sophie Russell Zack Care London Williams Kevin Least Andrea Grace Harvey Miley Bieber William Maxwell Leonard Jones Mason Baxter Aporis Moiré Luna R. DARE Aima Pageton Veronica Gardyner Jones Brain Alexis Kwon Perseus Carter Zellana L. Tyler Charles Hilfiger Vesilissa Ann Woll Claudia Carroll Edward J. F. Newgate Arthur Murray Joseph M. Masen Diona Arsinoe Stanislaus Chase Brandon Lee Kim Hyun Lee L.Misuzu Flandre Marcus Heath Laxell Summer Katherine Ramsey Sirius Wayne Daniels Mariela Barthés Shylâ Fackrell Mirabella LaPiere Calvin Drake Westin Daisy Ivana A. Raina Lindgren Jason Parker Adyali Beckett Elena Martin Ayleyda Laurana Falls Amy Kleppy Isabelle Coco Franke Helen Grace Burton Myrna Tudor Eduard Ryan Longrange Tom Ward Aquamarin Britannia Theodor Aquila Leonard L. Carter Tiffany Trully Jacquenetta Solielle Dryope Glauce Charon Pacely Wandrof Clara Thompson Cornelia Fackrell Arthur Dragomir Mitchie Carter Crystal Anna Ixdior Aster Phoenix Cassandra Masen Danniel Hawke Sonechka Ephimovich Alexandra Bethany Daniels Keith Matt McMillen Gaea Luke Winchester Edward Kevin Hawke Aleda Beth Hwang Anastacia Steward Thurstan A. Anna Bianca Sentius Altair Obillivion Lara Adams Satellite Morgan Cristina Black Hermia Aigian Cocteau Athena 208 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Pegasus Edinme Perş. Ağus. 19, 2010 11:47 pm | |
| Bu başlık altından ahırda yaptığınız rp sonrası pegasusunuzun ismini ve özelliklerini yazabilirsiniz, böylece profilinize eklerim. Form - Kod:
-
Ad-Soyad:
Pegasusun Adı: Pegasusun Özellikleri: İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan + İsmi: (edit~başlığın daha düzenli olması için form eklenmiştir.)
En son Athena tarafından Perş. Ekim 28, 2010 5:04 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Ağus. 29, 2010 12:04 am | |
| Pegasusumun adı Artur, biraz fazla hırçın kapıları kırmakla ünlüdür. Ama bana karşı hep uysalOnla uçmak muhteşem bir şey.Kendisi siyah bir at ama gözleri açık bir lacivert.Şekere ise bayılıyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Ağus. 29, 2010 12:11 am | |
| Profiline ekliyorum | |
|
| |
Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Ağus. 29, 2010 7:47 am | |
| Pegasusumun adı Angel.Kahverengi tüylü ela gözlü.Uslu ama çok çabuk heyecanlanıyor.Çok korumacı ve bazende asi.Benimle vakit geçirmek onun için muhteşem an | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Ağus. 29, 2010 7:53 am | |
| Ekliyorum | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Ptsi Ağus. 30, 2010 9:43 am | |
| Pegasusumun adı Plüton.Altın sarısı tüylere sahip ve de mavi gözlü.Çok sevecen ve her at gibi kesme şekere bayılıyor.Uysal ve diğer atlarla çok iyi anlaşabiliyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Ptsi Ağus. 30, 2010 9:44 am | |
| Ekliyorum | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Ptsi Ağus. 30, 2010 9:18 pm | |
| Pegasusumun adı Missy
Ela gözleri ve lila rengiyle çok dikkat çekici bir pegasus...Çok dost canlısı ancak fazlasıylada heyecanlı,çok temizdir.Tatlı şeyleri çok sever.Oldukça duygusal bir pegasusdur.ayrıca süslüdür. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Salı Ağus. 31, 2010 1:45 am | |
| Ekliyorum | |
|
| |
Altair Obillivion Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Cuma Eyl. 03, 2010 4:24 am | |
| Arkadaşın adı Gri Acı;
Tüm bedeni gri ve gözlerinde derin bir acı yatıyor. Benimle çok iyi anlaşır . | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Cuma Eyl. 03, 2010 5:40 am | |
| Tamam, ekliyorum | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Eyl. 04, 2010 7:42 am | |
| Pegasusumun adı Arianna.Tüyleri beyaz,gözleri mavi ve kanatlarında mazi çizgiler var.Oldukça uysal ve kesme şekere bayılıyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Eyl. 04, 2010 7:54 am | |
| Ekliyorum | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Eyl. 04, 2010 11:33 am | |
| | |
|
| |
Steward Thurstan Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Ptsi Eyl. 06, 2010 12:43 am | |
| Pegasus ismi: Niel özellikleri:Stev'i gördüğünde hareketlidir, o yokken genelde sessizdir. Bu yönüyle tıpkı Stev'e benzer. Beyazdır.Gözleri kahverengi. Kulaklarının uçlarında hafif siyahlıklar vardır. | |
|
| |
Anastacia
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Ptsi Eyl. 06, 2010 12:45 am | |
| Pegasusumun adı bailey Beyaz gözleri ve mavi rengiyle çok çekici bir pegasus...duygusal ve son derece cesur,tüm tatlı şeylere bayılır.Uçmayıda çok sever.Dost canlısıdır.Çokta heyacanlıdır.Son derece temizdir.Sahibi(beni)çok sever,her dediğimi yapar | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Ptsi Eyl. 06, 2010 1:54 am | |
| Stev, Dia, ikinizinkileri de ekliyorum | |
|
| |
Steward Thurstan Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Ptsi Eyl. 06, 2010 1:54 am | |
| | |
|
| |
Anastacia
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Ptsi Eyl. 06, 2010 1:58 am | |
| Sağol anne | |
|
| |
Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| |
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Salı Eyl. 07, 2010 12:55 am | |
| Pegasusumun adı=siyah tehlike pek yerinde duramaz.Hızlıdır ve her pegasusla ve ınsanla iyi anlaşır (kısaca tam ben) siyah siyah renkli ve mavi gözlü | |
|
| |
Luke Winchester Hermes'in Çocuğu/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Salı Eyl. 07, 2010 2:35 am | |
| Pegasusumun adı Fırtına. Çok hareketli, bembayaz tüyleri ve limon sarısı gözleri var. Benimle birlikte uçmayı çok seviyor. | |
|
| |
Gaea
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Salı Eyl. 07, 2010 5:00 am | |
| Pegasus: Adı Shadow. Adının böyle olmasının nedeni çok sessiz olması. Aynı sahibi gibi neredeyse o da bir gölge. Kuzguni renginde siyah gözleri var. Tüyleride ne gündüz ne gece. Araf diyebiliriz. Kül renginden biraz daha parlak. Bilgin biraz ve heyecanlı. Benimle uçmayı seviyor çünkü onun asla tüylerini çekmiyorum. Azıda sıkıdır. Ve fazlasıyla kırılgan. Bana "Patron" veya "Ran" diye hitap ediyor. Fazlasıyla sevecen bir dost. =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Salı Eyl. 07, 2010 5:50 am | |
| Aleda, Edward, Luke, Raney teker teker gelin Hepinizin pegasuslarını ekliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Salı Eyl. 07, 2010 6:08 am | |
| Ah bu arada Edward ve Raney, ahırlarda pegasus edinme rp'lerinizi göremedim? | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Salı Eyl. 07, 2010 6:57 am | |
| whoops benimki olmadı hemen yazıyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Çarş. Eyl. 08, 2010 1:53 am | |
| Alexandra, senin de ahırda rp'n yok | |
|
| |
Gaea
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Perş. Eyl. 09, 2010 6:01 am | |
| - Athena demiş ki:
- Ah bu arada Edward ve Raney, ahırlarda pegasus edinme rp'lerinizi göremedim?
Ekledim Ben kaçar | |
|
| |
Keith Matt McMillen Herakles Savaşçısı
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Eyl. 12, 2010 6:45 am | |
| Kamptaki 3. ayım filandı. ben hala açık arazide dolaşmaktan kamptaki ahır,kütüphane gibi yerleri bilmiyordum. Aklıma esen bir fikirle dolaşmaya başladım. Kütüphaneye mi, ahıra mı daldığımı bilmeden bir yere girdim. Etraf oldukça karanlık olduğu için gözlerimi kısıp dolaşmaya başladım. Karanlıkta bir şey seçemiyordum. arkadan kişneme gibi bir ses geldi. Arkamı dönüp baktım. Bir pegasus duruyordu. Bembeyaz olan bedeni kanatlarının uçlarında siyahlaşıyordu. ''Merhaba''dedim ve ona yaklaşmaya başladım. Pegasus yere oturmuştu ve galiba ağlıyordu. Ayağına baktığımda bir kıymık olduğunu fark ettim. ''Seni bundan kurtaracağım'' dedim ve kıymığı çektim. O rahatlamıştı. ''Ben Jeff ve çok güzel bir pegasussun ''dedim ve gülümsedim. Kanatlarındaki siyahlık leke gibi duruyordu. Aklıma çok güzel bir fikir geldi. Ona Stain diyecektim. ''Sana bundan sonra Angelo diyeceğim güzel pegasus.'' dedim ve yanına oturdum. Tüyleri yumuşacıktı. Ellerimi bedeninde dolaştırırken hiç kıpırdanmadı. Akşam olduğunu anladığım an dışarı çıktım. Vakit ne kadar hızlı geçiyordu... | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Eyl. 12, 2010 6:57 am | |
| Jeff, rp'leri ilgili mekanlara yazıyorsun (mesela pegasus rp'ni pegasus ahırlarına). Burası sadece profiline pegasus ekletmek için başvuru yapacağın başlık. (not: 2 rp'ni okudum, çok kısa yazıyorsun.) | |
|
| |
| Pegasus Edinme | |
|