| Sihirli Eşya Edinme | |
|
+127Pearl Chérie Dior Elyse Harmonie Wideen Drew Taylor Black Maggie Gladhell Joanna Oldwin Liliana Caprice von Dorff Gaius Tim Winchester Afrodit Mirabella LaPiere Carmen Gabriel Boudicca Elena Chantelle Mellark Apollon Philomela Morgenstern Allen Jacques Harth Olivia Alexandro Tyler Aldrick R. Carter Caleb Rivers Barney Awesome Maximillian J. Trully Justin Lanchaster Gregor Judas Aquila William David Green Ted Deeply Seth Mason Black Adrian Black Isis Alexandria Dawn Thalia A. Carter Victor Reznov Temple Steve J. Christensén Zellana L. Tyler Eryx von Dorff Lena H. Bryce Lucas Matthew Price David Killer Hope Temple Christian Randolph Reo Warner Ryan Legolas Lawliet Ashton L. Flamé Argon Felix Antony Drake Tyrell Stanislaus Lara Croft Hanna Olıvıa Temple Alicia Roxanne Wideen Edward Kevin Hawke Ravelo Carter Mark William Trully Valentino R. Gavino Fenix Blume Tristan Micah Addison Zoi Anadyontai Leonardo di Muérte Diatrisi Demo Nemia Stacy Gresean Georgina Orwell Leéroy Sephard Leo Zack Lamartine Izabelle Jearollia Ophelia Martinez Kristen Reneé Dawson Rosemarie Hathaway Katherine M. von Dorff David Tyler Kheiron Arthur Cocteau Peter Karl Bouveir Scarlett A. Fackrell Drew Anderson Zack Cliff Burton Isabelle Coco Franke Jimmy Turner April Diana Lancaster Ryzell Crest Theodor Aquila Marcus L. Stanislaus Andrea Grace Harvey Dante Phoenix Alexia Sophie Russell Dante Sparks Kevin Least Alexis Kwon Zack Care William Maxwell A. Raina Lindgren Leonard Jones Aima Pageton Perseus Carter Edward J. F. Newgate Luke Winchester Summer Katherine Ramsey Diona Arsinoe Stanislaus Leonard L. Carter Joseph M. Masen Alex Nike Sirius Wayne Daniels Shylâ Fackrell Elena Martin Daisy Ivana Eduard Ryan Longrange Jason Parker Ayleyda Laurana Falls Helen Grace Burton Myrna Tudor Jacquenetta Solielle Tiffany Trully Tom Ward Aquamarin Britannia Ange Morgan Lamartine Amy Kleppy Lara Adams Adyali Beckett Arthur Dragomir Pacely Wandrof Mitchie Carter Clara Thompson Cornelia Fackrell Serena Su Hanzadeoğlu Aster Phoenix Cassandra Masen Aleda Beth Hwang Gaea Steward Thurstan Satellite Morgan Cristina Black Hermia Aigian Cocteau Hector Sentius Athena 131 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Sihirli Eşya Edinme Perş. Ağus. 19, 2010 11:49 pm | |
| Bu başlık altından Tanrı-Tanrıça ebeveyninizle yaptığınız rp sonucu kazandığınız sihirli eşyayı yazabilirsiniz. Böylece profilinize eklerim. Form - Kod:
-
Ad-Soyad:
Eşyanın Adı: Eşyanın Özellikleri: İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): (edit~başlığın daha düzenli olması için form eklenmiştir.)
En son Athena tarafından Perş. Ekim 28, 2010 5:00 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Hector Sentius Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Ağus. 23, 2010 3:34 am | |
| Adı Febris.Ona dokunan her şey eriyor.Ön tarafı alevlerle kaplı.Arkası ise Kalın bir tabaka var.O tabaka beni koruyor.Bir Gözlük şeklinde ve havaya atınca açılıyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Ağus. 23, 2010 4:51 am | |
| Ekliyorum | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Ağus. 28, 2010 4:29 am | |
| Ares'in kızı olarak elime ne geçerse kullanmalıyım, bu yüzden babam bana her koşulda işime yarayabilecek bir taş verdi. Onu yüzük olarak taşıyorum. Adı Akunderas. Bu taş benim istediğim herşeye dönüşür mesela savaşa uzaksam bir yay ve oklara yakınsam kılıç, hançer, mızrak vs. gibi şeylere dönüşebilir.İstemem yeter | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Ağus. 28, 2010 4:51 am | |
| Mia bu yazdığın senin favori silahın, ikisi farklı şeyler olmalı Sihirli eşyayı ebeveyninle yaptığın bir rp sonucu kazanırsın, bu yazdığın şeyleri favori silahın bölümüne ekleyebilirsin. (Kısacası her melezin iki ayrı silahı oluyor. Mesela benim kızımın favori silahı bir kılıç, ebeveyninden aldığı sihirli eşya da bir kalkan.) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Ağus. 28, 2010 4:57 am | |
| | |
|
| |
Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Ağus. 29, 2010 8:16 am | |
| Babamın verdiği bu yüzük istediğinde herşeye dönüşür ve yüzük halinde iken ona bakanları büyüler ve içinde minik bir toz var bu tozu çok zor durumlarda kullanmam için.Birde bileklik var bilekliğin düğmesine bastığında etrafında koruma kalkanı oluşturur ama senin gücünden çeker fazla kullanırsan enerjim biter ve kendime bile şifa veremem | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Ağus. 29, 2010 8:26 am | |
| Bir eşya sahibi olabilirsin Crist, hangisini eklememi istersin? | |
|
| |
Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Ağus. 29, 2010 9:39 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Ağus. 29, 2010 9:42 am | |
| Tamam, ekliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Eyl. 03, 2010 2:16 am | |
| Adı cehennembataklığı ama ben kısaca ceba diyorum. Bilezik şeklinde 3 taş var siyah zırhım, turuncu minferim, kırmızı kalkanım. Taşları düşünmem yetiyor anında üzerimde.Çok hafif. Kalkanıma dokunana ektirik çarpıyor.Kalkanımın üzerinde Yaban domuzu kabartması var.
(bunu bugün babamdan aldım Long Island'a) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Eyl. 03, 2010 2:31 am | |
| Mia, tek bir sihirli eşya sahibi olabilirsin, birini seç: zırh mı, miğfer mi, kalkan mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Eyl. 03, 2010 6:35 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Eyl. 03, 2010 6:38 am | |
| Demek istediğim, sadece bir tane şeye dönüşebilir. Yani mesela bir bilekliğim var, bir tuşuna basınca ..., bir tuşuna basınca ... oluyor vesaireyi kabul edemem. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Eyl. 03, 2010 6:44 am | |
| Adı cehennembataklığı ama ben kısaca ceba diyorum. Bilezik şeklinde 3 taş var siyah , turuncu , kırmızı . Taşları düşünmem yetiyor anında kolumda çok hafif bir kalkan oluyor. Kalkanıma dokunana ektirik çarpıyor.Kalkanımın üzerinde Yaban domuzu kabartması var.
En son Hermia Cocteau tarafından Salı Eyl. 21, 2010 9:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Eyl. 03, 2010 6:49 am | |
| | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Eyl. 05, 2010 7:57 am | |
| Artemis'in ilk tanışmamızda verdiği kolye benim için çok değerlidir.Manevi olarak değerli olduğu gibi,aynı zamanda maddi olarak da değerlidir.Kolye hep boynumdadır.Acil bir durum olduğu zaman "Restle" demem gerekiyor.Bu sayede Artemis benim yanımda olup,bana destek veriyor.Ayrıca mavi renkli ve birçok taşı var.Turkuazın en sevdiğim renk olduğunu bilen Artemis aralara turkuaz da eklemiş. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Eyl. 05, 2010 9:58 am | |
| Ekliyorum | |
|
| |
Steward Thurstan Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Eyl. 06, 2010 2:18 am | |
| bir bileklik takımı. iki bileklikten birisi kılıca diğeri ise kalkana dönüşüyor. dönüşümden önce bileklikler birbirinin aynısı. Altın ve güüş karışımı,ortalarında gömülü bir mücevher var ve ayrıca işlemeli. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Eyl. 06, 2010 2:29 am | |
| Ekliyorum | |
|
| |
Steward Thurstan Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Eyl. 06, 2010 2:30 am | |
| | |
|
| |
Gaea
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Salı Eyl. 07, 2010 5:09 am | |
| Bana melez kampına geldiğimde verilen bir çanta. Ebeveynim verdi tabi. Tanrı babam verdi. Küçük bir şey ama içi o kadar büyük ki! Fazlasıyla kullanışlı. Ve içini ne kadar doldurursam doldurayım aradığım şey hemen elime geliyor. Ayrıca üstünde yunanca "Bilinmezlik Çantası, O Canlıdır!" yazıyor. Τσάντα του σκότους, είναι ζωντανός... =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Salı Eyl. 07, 2010 5:58 am | |
| Ekliyorum | |
|
| |
Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Salı Eyl. 14, 2010 8:59 am | |
| Babamın bana verdiği, aynısı onda bulunan lacivert bir kep. Yanlızca benimkinin üstünde Hermes'in Kızı yazıyor. Tabii ki yazı kendini bariz belli etmiyor, okumak için uğraşmak gerek. Sihirli özelliği mi? Şapkamın içinden istersem bir sürü altın drahmi saçabiliyorum! Gayet kullanışlı yani... | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Salı Eyl. 14, 2010 9:04 am | |
| Ekliyorum | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Eyl. 19, 2010 7:53 am | |
| Annemin bana verdiği bileklik, rengi siyah ve çiçek desenleriyle süslenmiş, tehlike yaklaştıkça ısınır, eğer bana yaklaşan kişi zararsızsa çok az soğur. Her türlü varlığı algılayabilir(ölü, diri, hayalet her şeyi algılar) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Eyl. 19, 2010 8:31 am | |
| Ekliyorum | |
|
| |
Aster Phoenix Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Ekim 04, 2010 4:06 am | |
| Nyks'ın bana verdiği kolye.Gölge kolyesi.Kolyenin içindeki taşı dokunarak bir kalkan ortaya çıkar.Kalkan geceleri gölge şeklini alır ve görünmez.Bu kalkana rakiplerin hasar verirse sen saldırları engelleyip onlara püskürtebilirsin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Ekim 04, 2010 4:46 am | |
| | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Çarş. Ekim 06, 2010 4:47 am | |
| Adı Yeşil Baykuş. Aslında Serena ona öyle diyor. Uzun bir zincire sahip. Zincirin ucunda ise kibar sevimli bir baykuş şekli var. Baykuşun gözleri Athena yeşili taş ile süslenmiştir. Özelliği ise karşındakilerin seni kim olarak görmelerini istiyorsan şeklini değiştirir. Bu kolyeyi çok kullanmak bazen insanın midesini bulandırır. Serena bunu kullandıkça anladı. Ve kolyenin bir diğer özelliğide sadece bunu Serena kullanabilir ve hep boynunda taşıyor. | |
|
| |
| Sihirli Eşya Edinme | |
|