| Sihirli Eşya Edinme | |
|
+127Pearl Chérie Dior Elyse Harmonie Wideen Drew Taylor Black Maggie Gladhell Joanna Oldwin Liliana Caprice von Dorff Gaius Tim Winchester Afrodit Mirabella LaPiere Carmen Gabriel Boudicca Elena Chantelle Mellark Apollon Philomela Morgenstern Allen Jacques Harth Olivia Alexandro Tyler Aldrick R. Carter Caleb Rivers Barney Awesome Maximillian J. Trully Justin Lanchaster Gregor Judas Aquila William David Green Ted Deeply Seth Mason Black Adrian Black Isis Alexandria Dawn Thalia A. Carter Victor Reznov Temple Steve J. Christensén Zellana L. Tyler Eryx von Dorff Lena H. Bryce Lucas Matthew Price David Killer Hope Temple Christian Randolph Reo Warner Ryan Legolas Lawliet Ashton L. Flamé Argon Felix Antony Drake Tyrell Stanislaus Lara Croft Hanna Olıvıa Temple Alicia Roxanne Wideen Edward Kevin Hawke Ravelo Carter Mark William Trully Valentino R. Gavino Fenix Blume Tristan Micah Addison Zoi Anadyontai Leonardo di Muérte Diatrisi Demo Nemia Stacy Gresean Georgina Orwell Leéroy Sephard Leo Zack Lamartine Izabelle Jearollia Ophelia Martinez Kristen Reneé Dawson Rosemarie Hathaway Katherine M. von Dorff David Tyler Kheiron Arthur Cocteau Peter Karl Bouveir Scarlett A. Fackrell Drew Anderson Zack Cliff Burton Isabelle Coco Franke Jimmy Turner April Diana Lancaster Ryzell Crest Theodor Aquila Marcus L. Stanislaus Andrea Grace Harvey Dante Phoenix Alexia Sophie Russell Dante Sparks Kevin Least Alexis Kwon Zack Care William Maxwell A. Raina Lindgren Leonard Jones Aima Pageton Perseus Carter Edward J. F. Newgate Luke Winchester Summer Katherine Ramsey Diona Arsinoe Stanislaus Leonard L. Carter Joseph M. Masen Alex Nike Sirius Wayne Daniels Shylâ Fackrell Elena Martin Daisy Ivana Eduard Ryan Longrange Jason Parker Ayleyda Laurana Falls Helen Grace Burton Myrna Tudor Jacquenetta Solielle Tiffany Trully Tom Ward Aquamarin Britannia Ange Morgan Lamartine Amy Kleppy Lara Adams Adyali Beckett Arthur Dragomir Pacely Wandrof Mitchie Carter Clara Thompson Cornelia Fackrell Serena Su Hanzadeoğlu Aster Phoenix Cassandra Masen Aleda Beth Hwang Gaea Steward Thurstan Satellite Morgan Cristina Black Hermia Aigian Cocteau Hector Sentius Athena 131 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kheiron Yardımcı Admin/Sentor/Kampın Müdür Yardımcısı
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Mart 17, 2011 6:36 am | |
| Xéeny, Leo Zack, Leéroy ve Marcus sihirli eşyalarınız profillerinize eklendi.
Leo Bell görevin yapıldığı linki yazmalısın. | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Mart 17, 2011 9:12 am | |
| Ad-Soyad: Georgina Orwell Eşyanın Adı: Adı, adı koymadım ya. Normal uyku iksiri işte. Eşyanın Özellikleri: Bababm bana küçük bir şişe çok etkili olna bir uyku iksiri verdim. Bu iksirden birkaç damla içen kişi anında en az iki en fazla üç gün sürecek bir uykuya yatar. Bana çok yararlı olacağına şüphe yok. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): http://olimpos.my-rpg.com/t4245-bir-tata-iki-ku#78812 | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Mart 18, 2011 11:37 pm | |
| Sihirli eşyan profiline eklendi. | |
|
| |
Nemia Stacy Gresean Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Mart 20, 2011 8:39 am | |
| Ad-Soyad: Nemia Stacy Gresean Eşyanın Adı: Εκάτη Mührü Eşyanın Özellikleri: Bir dövme. Bana şans getiriyor, beni kötülüklerden koruyor, yeni büyüler keşfetmemi sağlıyor ama bu yeni büyüleri benden başkası kullanamıyor, yaptığım büyüleri güçlü kılıyor ve daha güçlü büyüler yapmamı sağlıyor. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): Yer Hecate Kulübesi , rp http://olimpos.my-rpg.com/t4324-bir-dovmem-oluyor | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Salı Mart 22, 2011 10:31 am | |
| Nemia sihirli eşyan profiline eklendi. | |
|
| |
Diatrisi Demo Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Mart 25, 2011 2:02 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Mart 25, 2011 3:58 am | |
| Diatrisi sihirli eşyan profiline eklendi. | |
|
| |
Leonardo di Muérte Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Mart 27, 2011 5:09 am | |
| Ad-Soyad: Era Lawliet Eşyanın Adı:Uykunun tabancası Eşyanın Özellikleri:Normal hali bir yan flüt . Bu flütte bu özel melodiyi çalınca flüt bir silaha dönüşür silahın hiçbir mermisi öldürmez sadece 10 dakikalığına kurbanı uyutur . Her gün maksimum 3 mermi kullanabilirim eğer mermim biterse 24 saatte tekrar 3 mermi silahın içine dolar tıpkı uyuduktan sonra insanın içine dolan enerji gibi . İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): http://olimpos.my-rpg.com/t4459-bir-melodi-ve-bir-baba#83145- Spoiler:
| |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Mart 28, 2011 2:47 am | |
| Era sihirli eşyan profiline eklendi. | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Salı Mart 29, 2011 3:50 am | |
| pardon favori silah burdanmı onaylatılıyor ? | |
|
| |
Zoi Anadyontai Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Çarş. Mart 30, 2011 3:31 am | |
| Ad-Soyad: Zoi Anadyontai Eşyanın Adı: Adı Apollon olan 'Απόλλων' bir kalkan.(ama siz adını Apolo koyun Eşyanın Özellikleri:Bu kalkanın üstünde Apollon'un öldürdüğü 'Python Ejderi'nin kabartmsı var ve bana atılan bütün okları kendine çeker ve kalkana deydiği anda parçalar. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): http://olimpos.my-rpg.com/t4513-pegasus-ben-ve-babam-apollon | |
|
| |
Tristan Micah Addison Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Nis. 02, 2011 1:21 pm | |
| Ad-Soyad: Tristan Micah Addison Eşyanın Adı: - Eşyanın Özellikleri: Henüz bir isme sahip olmayan son model cep telefonum, bana babam Tanrı Hermes'in hediyesi. Çok fonksiyonlu olan bu telefonla dilersem canavar tehlikesi olmadan konuşma yapıyor, dilersem babama bağlanabiliyorum. Telefonumun en güzel özelliğiyse şüphesiz istediğim eşyayı istediğim yere postalayabilmemi sağlaması. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): http://olimpos.my-rpg.com/t4597-hermes-ile-olu#85656
| |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Nis. 02, 2011 11:03 pm | |
| *Favori silahları onaylamıyoruz David. *Zoi *Tristan, sihirli eşyalarınız onaylandı, profillerinize eklendi. | |
|
| |
Fenix Blume Apollon'un Çocuğu/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Nis. 04, 2011 5:07 am | |
| Ad-Soyad: Fenix Blume Eşyanın Adı: Sun's Power Eşyanın Özellikleri:Bunu giydiğinde zırhla bir olursun. Düşmanın sana saldırdığında istediğinde güneş ışınları çıkartabilirsin, düşmanın gözlerine ve cildine zarar verebilirsin; saldırmak istediğinde bu güneş ışınlarını düşmanına fırlatabilirsin. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): http://olimpos.my-rpg.com/t4644-babamn-hediyesi#86306 | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Salı Nis. 05, 2011 3:14 am | |
| Fenix sihirli eşyan profiline eklendi. | |
|
| |
Valentino R. Gavino Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Salı Nis. 05, 2011 3:29 am | |
| Ad-Soyad:Archaios Athoos
Eşyanın Adı:Ruhun Kalkanı Eşyanın Özellikleri:Bu bir bileklik taşı ama "Ruhun Kalkanı" adında zırha dönüşüyor.Bu zırh ikinci Titan-Tanrı savaşında yıkılan Olimpos konseyinin mermeri,Hephaistos'un tanrılara yaptığı zırhlardan yapılmıştır.O yüzden silah ve büyülere oldukça dayanıklıdır, aynı zamanda içinde minik bir ruh ordusu var beni her zaman koruyacak ve yaralandığına iyileşmeme yardım edecek. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan:[url=olimpos.my-rpg.com/t4654-uzun-bir-aradan-sonratanrca-nyks#86600]Tanrıça Nyks![/url] | |
|
| |
Leo Zack Lamartine Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Çarş. Nis. 06, 2011 1:45 am | |
| Ad-Soyad: Leo Zack GREEN
Eşyanın Adı:φως (ışık) Eşyanın Özellikleri: Bir kolyedir ve ucunda güneş var. Onun sayesinde ışığı kontrol edebilir ve ışığa dönüşebilirim. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan:http://olimpos.my-rpg.com/t4683-apollon-dan-hediye Not: Hermes çocuğundan Apollon çocuğuna geçtiğim için değiştiriyorum.
| |
|
| |
Mark William Trully Apollon'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Çarş. Nis. 06, 2011 1:47 am | |
| Ad-Soyad:Mark Trully Eşyanın Adı:Mets Saati Eşyanın Özellikleri:Üstünde favori beysbol takımım New York Mets'in amblemi var.Bu saat sadece bir kereliğine bana istediğim silahları tarama izni verdi.Saatin düğmesine bastığımda kılıç veya ok & yay takımına dönüşür.Silahımı saate geri koyduğum zaman tam 1 saat boyunca başka bir silah seçimi yapamıyorum. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): http://olimpos.my-rpg.com/t4684-zincirleme-ok#86845 | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Çarş. Nis. 06, 2011 2:42 am | |
| Archaios, Leo ve Mark sihirli eşyalarınız profillerinize eklendi. | |
|
| |
Leonardo di Muérte Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Çarş. Nis. 06, 2011 6:06 am | |
| Ad-Soyad: Era M. Lawliet Eşyanın Adı:闇の精霊の剣 ( Yami no seirei no ken) Eşyanın Özellikleri: Savaş sırasında öldürdüğüm ruhlar bu karanlık kılıcın içine mühürlenir . Bu mühürlenmiş ruhlar kılıç gerçek formuna geldiğinde yaklaşık bin tane bıçak haline gelir . Her öldürdüğüm düşman bir karanlık ruh bıçağına dönüşür . İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): http://olimpos.my-rpg.com/t4699-merhaba-anne#86936 | |
|
| |
Ravelo Carter Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Nis. 07, 2011 1:28 am | |
| Ad-Soyad: Ravelo Yagami Eşyanın Adı: Flaş Adım İksiri Eşyanın Özellikleri: İsmi Flaş olan bu iksirden bir damla bile içersem, görünmeyecek kadar hızlı hareket edebilecek hıza sahip olurum. Ben buna Flaş Adım diyorum. Ne kadar hızlı hareket edersem, iksirin etkisi o kadar çabuk kaybolur. Ve bu iksir asla bitmez. İksirin etkisi altındayken geçtiğim yerlerde 1-2 saniyeliğine beyaz toz bulutları oluşur ve anında yok olur. Bu hızla düşmanım arkasına geçip, onu etkisiz hale getirebilirim. Aynı bir suikastçi gibi. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): http://olimpos.my-rpg.com/t4718-athena-ile-karlama#87124 | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Nis. 07, 2011 2:39 am | |
| Era ve Ravelo sihirli eşyalarınız profillerinize eklendi. | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Nis. 07, 2011 5:03 am | |
| Ad soyad: Edward Kevin Knıght Eşyanın adı: Nano giysi (Nanosuit) Eşyanın özellikleri: Giysinin üç modu var. Güç , hız ve zırh ayrıca thermal görüş , gece görüşü gibi özellikleri var ama bunları saymıyorum. Modlar abartılı değil yani hız modundayken Hermes olmuyorum , Güç modundayken Bia olmuyorum. Ama normal bir melezden çok daha güçlü ve hızlı oluyorum. Zırh modunu babam Hephaestos'a yaptırdı o modu seçtiğim anda giysimdeki nano parçaacıklar sertleşiyor yani namea aslanının postu gibi bir şey. Modlar şu anda benim bildiğim kadarıyla aynı anda kullanılamıyor.... göreceğiz.... İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan: Olimpos Rpg :: Melez Kampı :: Okçuluk Alanı :: Gelsin Nanosuit! Tam adresini yazamıyorum çünkü ktunnel'den giriyorum umarım sorun olmaz | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Nis. 08, 2011 3:11 am | |
| Edward sihirli eşyan profiline eklendi. | |
|
| |
Alicia Roxanne Wideen Demeter'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Nis. 10, 2011 7:27 am | |
| Ad-Soyad: Sofie Jenna Bloom Eşyanın Adı: Eşyanın Özellikleri: 4 yapraklı yeşil bir yonca. Bir toka şeklinde. Ortasındaki uğur böceğine dokununca çok güzel ilahi bronzdan, kabzası bitki desenleriyle kaplı bir kılıca dönüşüyor. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): http://olimpos.my-rpg.com/t4199-annemle-tanyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Nis. 11, 2011 2:25 am | |
| Sofie sihirli eşyan profiline eklendi. | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Nis. 16, 2011 11:43 pm | |
| Ad-Soyad:Hanna Olivia Marin Eşyanın Adı:Eşyanın Özellikleri:Annem Hera'nın hediyesi,ucunda tavuş kuşu deseni olan bir kolye.Bu kolyeyi sadece zor zamanlarımda kullanıyorum.Tavus kuşlu taşa dokunulduğunda Annem Hera imdadıma yetişiyor.Yani bir tür alarm gibi.. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.):http://olimpos.my-rpg.com/t5026-annemle-tanyorum#91847 | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Nis. 17, 2011 1:31 am | |
| Hanna sihirli eşyan profiline eklendi. | |
|
| |
Lara Croft Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Nis. 17, 2011 5:46 am | |
| Ad-Soyad: Happy Erin Collin Eşyanın Adı:gün ışığı Eşyanın Özellikleri: Artemis'in bana hediye ettiği bu kolyenin üstüne vurduğumda zırha dönüşüyor. Üstünde turuncu harflerle adımın baş harfleri olan ''HEC''in işlendiği gümüşten yapılma bir kolye. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan: http://olimpos.my-rpg.com/t5011-artemisten-aldm-eya | |
|
| |
Drake Tyrell Stanislaus Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Nis. 17, 2011 7:54 am | |
| Ad-Soyad: Drake Tyrell Stanislaus Eşyanın Adı: - Eşyanın Özellikleri: Babam Zeus tarafından bana verilen bir saat. Üzerindeki mavi tuşa bastığım zaman büyük bir kalkana dönüşerek benim tehlikelerden korunabilmemi sağlıyor. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): Buyrun. | |
|
| |
| Sihirli Eşya Edinme | |
|