| Sihirli Eşya Edinme | |
|
+127Pearl Chérie Dior Elyse Harmonie Wideen Drew Taylor Black Maggie Gladhell Joanna Oldwin Liliana Caprice von Dorff Gaius Tim Winchester Afrodit Mirabella LaPiere Carmen Gabriel Boudicca Elena Chantelle Mellark Apollon Philomela Morgenstern Allen Jacques Harth Olivia Alexandro Tyler Aldrick R. Carter Caleb Rivers Barney Awesome Maximillian J. Trully Justin Lanchaster Gregor Judas Aquila William David Green Ted Deeply Seth Mason Black Adrian Black Isis Alexandria Dawn Thalia A. Carter Victor Reznov Temple Steve J. Christensén Zellana L. Tyler Eryx von Dorff Lena H. Bryce Lucas Matthew Price David Killer Hope Temple Christian Randolph Reo Warner Ryan Legolas Lawliet Ashton L. Flamé Argon Felix Antony Drake Tyrell Stanislaus Lara Croft Hanna Olıvıa Temple Alicia Roxanne Wideen Edward Kevin Hawke Ravelo Carter Mark William Trully Valentino R. Gavino Fenix Blume Tristan Micah Addison Zoi Anadyontai Leonardo di Muérte Diatrisi Demo Nemia Stacy Gresean Georgina Orwell Leéroy Sephard Leo Zack Lamartine Izabelle Jearollia Ophelia Martinez Kristen Reneé Dawson Rosemarie Hathaway Katherine M. von Dorff David Tyler Kheiron Arthur Cocteau Peter Karl Bouveir Scarlett A. Fackrell Drew Anderson Zack Cliff Burton Isabelle Coco Franke Jimmy Turner April Diana Lancaster Ryzell Crest Theodor Aquila Marcus L. Stanislaus Andrea Grace Harvey Dante Phoenix Alexia Sophie Russell Dante Sparks Kevin Least Alexis Kwon Zack Care William Maxwell A. Raina Lindgren Leonard Jones Aima Pageton Perseus Carter Edward J. F. Newgate Luke Winchester Summer Katherine Ramsey Diona Arsinoe Stanislaus Leonard L. Carter Joseph M. Masen Alex Nike Sirius Wayne Daniels Shylâ Fackrell Elena Martin Daisy Ivana Eduard Ryan Longrange Jason Parker Ayleyda Laurana Falls Helen Grace Burton Myrna Tudor Jacquenetta Solielle Tiffany Trully Tom Ward Aquamarin Britannia Ange Morgan Lamartine Amy Kleppy Lara Adams Adyali Beckett Arthur Dragomir Pacely Wandrof Mitchie Carter Clara Thompson Cornelia Fackrell Serena Su Hanzadeoğlu Aster Phoenix Cassandra Masen Aleda Beth Hwang Gaea Steward Thurstan Satellite Morgan Cristina Black Hermia Aigian Cocteau Hector Sentius Athena 131 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Çarş. Şub. 09, 2011 11:54 pm | |
| Ad-Soyad:Rocce Rexbround
Eşyanın Adı:Dehşet Saçan Eşyanın Özellikleri:Bir eldiven ve elimde olduğu sürece isteğime göre kılıca veya ok-yay'a dönüşebiliyor.Aynı zamanda kılıcım güneşin enerjisiyle kutsanmış ve parıldayarak karşımdaki kişinin gözlerini alarak bana avantaj sağlıyor. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): http://olimpos.my-rpg.com/t3235-apollon-un-hediyesi#56272 - Long Island Kıyısı
En son Rocce Rexbround tarafından Perş. Şub. 10, 2011 2:39 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Şub. 10, 2011 2:38 am | |
| Sihirli eşyan profiline eklendi. | |
|
| |
Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Şub. 10, 2011 6:40 am | |
| Ad-Soyad: Theodor Aquila Eşyanın Adı: Gündoğumu Eşyanın Özellikleri: Bileklik şeklindedir ve sürekli bileğimde taşırım. Sadece benim parmakizimi tanıyarak kalkan haline gelir. Kalkanın üzerinde Güneşle ilgili kabartmalar ve Apollon'un savaştığı canavarlar var. Üzerine güneş ışını tuttuğum zaman karşıdakileri bir süreliğine hareket etmemesini sağlar. Ayrıca kiklop kabartmasının üzerindeki kılıcı çekince de gerçek boyutlardaki ilahi bronzdan yapılma kılıç gelir. Onun üzerinde de güneş ışınları şeklinde şeritler vardır. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): Tık! | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Şub. 10, 2011 6:42 am | |
|
| |
Ryzell Crest Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Şub. 18, 2011 8:53 pm | |
| Ryzell CrestEşyanın adı "Όνειρο" bu "Rüya" demek.Babamın bana kamptaki 3. günümde bir rüyada verdiği yüzük.üzerinde bir hilal deseni var.Όνειρο" denildiğinde bir çift hilal desenli tabancaya dönüşüyor.Kulanımları şaşırtıcı bir şekilde kolay. Aldığım Rp: (4.Post) http://olimpos.my-rpg.com/t3434-ryzell-crestgorev-raporlar | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Şub. 19, 2011 12:20 am | |
|
| |
April Diana Lancaster Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Şub. 19, 2011 10:15 pm | |
| Ad-Soyad: April Diana Lancaster Eşyanın Adı: Parıltı Eşyanın Özellikleri: Damla şeklinde, açık mavi, parlak bir kolye. Babam Poseidon'un hediyesi olan bu değerli kolyeyi asla boynumdan çıkarmam. Bu kolyeye dokunup istediğim şeyi düşlediğimde anında önümde beliriveriyor. Kılıç, kalem, defter hatta bir külah dondurma ! Dilediğim şeyin önümde belirmesi için yalnızca düşünmem yeterli. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): http://olimpos.my-rpg.com/t3509-babam-lk-goruum | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Şub. 20, 2011 4:26 am | |
|
| |
Jimmy Turner Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Şub. 24, 2011 2:44 am | |
| Ad-Soyad:Jimmy Turner
Eşyanın Adı:Spark αξιοθέατου Eşyanın Özellikleri:Adı Spark αξιοθέατου olan bu çekiç istediğim zaman bronz bir saate dönüşütr.Bu çekiç bana istediğim aleti ve malzemeyi verebilir. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.):http://olimpos.my-rpg.com/t3612-babamn-hediyesi | |
|
| |
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Şub. 24, 2011 9:06 am | |
| Ad-Soyad: Isabelle Coco Franke Eşyanın Adı: Okyanusun Kalbi Eşyanın Özellikleri: Babamın hediyesi pırlanta taşlarıyla süslü, ortasında oval şeklinde kesilmiş mavi elmastan yapılan yüzük. Ben ona Okyanusun Kalbi diyorum. Çünkü okyanusun içinde nefes almamı sağlayabiliyor. Aynı zamanda elması çevirdiğim anda görünmez olabiliyorum. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): http://olimpos.my-rpg.com/t3578-kampa-geldiim-lk-gun-ve-karklklar#62958 | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Şub. 25, 2011 4:50 am | |
| *Jimmy *Isabelle, sihirli eşyalarınız profillerinize eklendi. | |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Şub. 25, 2011 8:59 pm | |
| Ad-Soyad: Zack Cliff Burton Eşyanın Adı: the black rose(siyah gül) Eşyanın Özellikleri: İki farklı yüzük biçiminde bulunan silahım iki elimin işaret parmağında bulunuyor. Yüzükler istediğim zaman dönüşüp iki tane uzun siyah tabanca oluyor. Kimi vurcağımı düşünmem yetiyor ve mermilerin gümüş yada ilahi bronz olacağını seçebiliyorum mermilerde asla tükenmiyor. Ayrıca silahın içinde beni korumaya yemin etmiş iki tane ruh var. Bu silahı bana tanrıça Nyks verdiği için benden başka kullanan sonsuz karanlığa hapsolur ve yüzük ben istemeden parmağımdan çıkmaz İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): http://olimpos.my-rpg.com/t3659-anne-icin-av-zaman#64246
En son Zack Cliff Burton tarafından C.tesi Şub. 26, 2011 6:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Drew Anderson Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Şub. 25, 2011 9:43 pm | |
| - Athena demiş ki:
- Bu başlık altından Tanrı-Tanrıça ebeveyninizle yaptığınız rp sonucu kazandığınız sihirli eşyayı yazabilirsiniz. Böylece profilinize eklerim.
Form - Kod:
-
Ad-Soyad:Drew Anderson
Eşyanın Adı:Κατεδάφιση(Yıkım) Eşyanın Özellikleri:Normalde bir bileklik.Üstündeki taşa dokununca bir kılıca dönüşüyor.Bu değişik bir kılıç açılınca elinizi sarıyor ve düşmüyor.Ayrıca keskin tarafı Stygia demirinden. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): Babam,Ben ve Sihirli Kılıcım (Silah ve Zırh Yapım Sınıfı) (edit~başlığın daha düzenli olması için form eklenmiştir.) | |
|
| |
Scarlett A. Fackrell
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Şub. 26, 2011 1:14 am | |
| Ad-Soyad: Scarlett A. Rodriguez Eşyanın Adı: Προσελκυστικό θανάτου yani Cezbedici Ölüm. Eşyanın Özellikleri: Varlıkları acı çektirerek öldürüyor.O anda hemen ölmek için yalvardıklarından dolayı adına bunu koydum.İstediğim her türlü şeye dönüşüyor ama favorim çift kılıç ve hançer olmasıdır. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): http://olimpos.my-rpg.com/t3674-annemle-ilk-gorumem#64434 | |
|
| |
Peter Karl Bouveir Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Şub. 26, 2011 4:14 am | |
| Ad-Soyad: Peter Karl Brown Eşyanın Adı: Φως (ışık) Eşyanın Özellikleri: Işık beni 150 metrekare içinde istediğim herhangi bir yere her 5 dakikada bir ışınlanmama yarayan bir Tornavida İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): http://olimpos.my-rpg.com/t3685-bir-tanrdan-hediye#64529 | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Şub. 27, 2011 4:11 am | |
| *Zack *Drew *Scarlett *Peter, sihirli eşyalarınız profillerinize eklendi. | |
|
| |
Arthur Cocteau Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Mart 03, 2011 3:16 am | |
| Ad-Soyad:Arthur Codes
Eşyanın Adı:Kan Taşı Eşyanın Özellikleri:Bu taşın içine istediğim kadar eşyayı koyup çıkarabilirim.Hiç bir sınır yok istediğim bütün nesneleri koyabilirim.Benden başkası bu taşa dokunur yada kullanmaya çalışırsa kıvranıp tuttuğu elli yavaş yavaş yanmaya başlar. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.):http://olimpos.my-rpg.com/t3830-babam-ares#67577 | |
|
| |
Kheiron Yardımcı Admin/Sentor/Kampın Müdür Yardımcısı
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Mart 04, 2011 12:23 am | |
| Arthur, sihirli eşyan profiline eklendi. | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Mart 05, 2011 12:00 am | |
| Ad soyad:David Tennant Eşyanın adı:Needle Annem Athena'yla ilk karşılaşmamızda bana verdiği bir kalkan.Bir saat üstündeki tuşuna basınca kalkana dönüşüyor.Kalkanın rengi turuncu ve kırmızı arası.Etrafında zümrüt taşlar var.Ortasında bir baykuş resmi var gözleri yemyeşil.Normal kalkanlardan daha dayanıklı.Ve altında δείχτης yazıyor needle'ın yunancası.Tekrar saate dönüşmesi için gözünün birine vurup needle demem yetiyor.Ve yalnızca ben açıp kapayabiliyorum. | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Mart 06, 2011 12:58 pm | |
| Katherine Williams. Değişim. Amphitrite'nin bana verdiği bir kolye. Saydamdır ve üzerinde hiçbir süsleme yoktur. Şekli, ilk başta anlaşılmasa da elması hatırlatır. İçinde, sadece dikkatli bakıldığında görülebilen, mavi bir ışık parıldar. Ama aslında onlar şekil değiştiren deniz canlılarıdır. Tehlike anında, Katherine'nin istediği deniz canlısına dönüşmesini sağlarlar. Amphitrite İle Görüşmek | |
|
| |
Rosemarie Hathaway Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Mart 07, 2011 5:47 am | |
| Ad-Soyad:Rosemarie Hathaway Eşyanın Adı:Sihirli Toplar Eşyanın özellikleri:Çok güzel bir kolye şeklindedir.Üzerinde parıldayan üç tane top vardır.Bu topların her birinin rengi ve görevleri farklıdır.En baştaki pembe top karşındakine istediğin ilizyonu göstermeni sağlar.Ortadaki mor top karşındaki kişiyi zayıflatır ve güçsüzleştirir.Sondaki mavi top ise karşındakini sözlerinle etkilemeni sağlar.Bu toplar ayak altında ezilince etkisini gösterir.Zaten kolyedeki topların parıltısı etkilemeye yeter http://olimpos.my-rpg.com/t3950-sihirli-toplar | |
|
| |
Kristen Reneé Dawson Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Çarş. Mart 09, 2011 8:40 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Çarş. Mart 09, 2011 10:11 pm | |
| David, Katherine, Rosemarie ve Kristen Reneé Dawson sihirli eşyalarınız profillerinize eklendi. | |
|
| |
Ophelia Martinez Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Mart 10, 2011 7:59 am | |
| Ad-Soyad: Ophelia Martinez Eşyanın Adı: - Eşyanın Özellikleri: Annem Bahar Tanrıçası Persephone tarafından bana verilen, çiçek desenleriyle süslenmiş bir taç. Zor bir durumla karşı karşıya kaldığımda taç, çevremde bir güvenlik kalkanı oluşmasını sağlıyor ancak, ne yazık ki kalkan yalnızca 5 dakika boyunca etkili olabiliyor. Tacı çalıştırmak için çevremde bir güvenlik şeridi oluştuğunu zihnimde canlandırmam yeterli oluyor. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): Buyrun.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Mart 11, 2011 12:01 am | |
| Ophelia sihirli eşyan profiline eklendi. | |
|
| |
Izabelle Jearollia Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Mart 12, 2011 11:50 pm | |
| Ad- soyad; Xéeny Evgenia Lovétt Eşyanın Adı; Empusa Ruhu Özellikleri; Empusa Ruhu'nun ismiyle hiç alakası yoktur. Bir kolye şeklindedir ve onu boynumdan hiç çıkarmam. Kolyenin ucunda bir ay bulunur ve onu tuttuğum zaman beni görünmez yapar. Tabii uzun süre değil, sadece birkaç dakika. Altın renklidir. Link; http://olimpos.my-rpg.com/t4154-bir-hediye#76207 | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Mart 13, 2011 8:22 am | |
| Adı 2. mini şimşek.Aynı zeusunkinden.Ama benimki kılıç.Annem hera olduğu için sadece elektirik saçıyor.Zikzaklı bie kılıç |
|
| |
Leo Zack Lamartine Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Salı Mart 15, 2011 1:23 am | |
| Ad-Soyad: Leo Zack GREEN Eşyanın Adı:σκιά (gölge) Eşyanın Özellikleri:Beni görünmez ve nesneleri yapar ayrıca içine 10 tane farklı nesne koyabilirim (boyut fark etmez). Bir kolyedir. Ucunda altın sarısı bir Caduceus var İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): http://olimpos.my-rpg.com/t4181-yeni-eya#77542 | |
|
| |
Leéroy Sephard Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Salı Mart 15, 2011 6:55 am | |
| Adı:Leéroy Sephard Eşyanın adı:Kara Büyü Eşyanın Özellikleri:Annem Hekate'nin verdiği bir kolye.Kolyenin zinciri ve ucundaki 9mm kurşun simsiyahtır.Ve bu kolyeyi taktığım zaman favori silahım olan Barettanın mermileri hiç bitmez, mermi türünü de (ilahi bronz yada çelik gibi) düşünerek değiştirebilmemi sağlar. lgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan:http://olimpos.my-rpg.com/t4190-ofke-sevinc-heyecan-hangisi-acaba | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Çarş. Mart 16, 2011 4:01 am | |
| Adı: Marcus Leon Golden Eşyanın Adı : Rüzgar Yüzüğü Eşyanın özellikleri: Babam Zeus'tan aldığım bir yüzük. Bu yüzük sayesinde havaya dönüşebilirim. Kimsenin bana etki edemediği gibi bende kimseye zarar veremem. Havanın geçtiği yerlerden geçebilirim ve istediğim zaman tekrar biçimlenebilirim. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan : http://olimpos.my-rpg.com/t4208-babamdan-bir-hediye#78096 | |
|
| |
| Sihirli Eşya Edinme | |
|