| Sihirli Eşya Edinme | |
|
+127Pearl Chérie Dior Elyse Harmonie Wideen Drew Taylor Black Maggie Gladhell Joanna Oldwin Liliana Caprice von Dorff Gaius Tim Winchester Afrodit Mirabella LaPiere Carmen Gabriel Boudicca Elena Chantelle Mellark Apollon Philomela Morgenstern Allen Jacques Harth Olivia Alexandro Tyler Aldrick R. Carter Caleb Rivers Barney Awesome Maximillian J. Trully Justin Lanchaster Gregor Judas Aquila William David Green Ted Deeply Seth Mason Black Adrian Black Isis Alexandria Dawn Thalia A. Carter Victor Reznov Temple Steve J. Christensén Zellana L. Tyler Eryx von Dorff Lena H. Bryce Lucas Matthew Price David Killer Hope Temple Christian Randolph Reo Warner Ryan Legolas Lawliet Ashton L. Flamé Argon Felix Antony Drake Tyrell Stanislaus Lara Croft Hanna Olıvıa Temple Alicia Roxanne Wideen Edward Kevin Hawke Ravelo Carter Mark William Trully Valentino R. Gavino Fenix Blume Tristan Micah Addison Zoi Anadyontai Leonardo di Muérte Diatrisi Demo Nemia Stacy Gresean Georgina Orwell Leéroy Sephard Leo Zack Lamartine Izabelle Jearollia Ophelia Martinez Kristen Reneé Dawson Rosemarie Hathaway Katherine M. von Dorff David Tyler Kheiron Arthur Cocteau Peter Karl Bouveir Scarlett A. Fackrell Drew Anderson Zack Cliff Burton Isabelle Coco Franke Jimmy Turner April Diana Lancaster Ryzell Crest Theodor Aquila Marcus L. Stanislaus Andrea Grace Harvey Dante Phoenix Alexia Sophie Russell Dante Sparks Kevin Least Alexis Kwon Zack Care William Maxwell A. Raina Lindgren Leonard Jones Aima Pageton Perseus Carter Edward J. F. Newgate Luke Winchester Summer Katherine Ramsey Diona Arsinoe Stanislaus Leonard L. Carter Joseph M. Masen Alex Nike Sirius Wayne Daniels Shylâ Fackrell Elena Martin Daisy Ivana Eduard Ryan Longrange Jason Parker Ayleyda Laurana Falls Helen Grace Burton Myrna Tudor Jacquenetta Solielle Tiffany Trully Tom Ward Aquamarin Britannia Ange Morgan Lamartine Amy Kleppy Lara Adams Adyali Beckett Arthur Dragomir Pacely Wandrof Mitchie Carter Clara Thompson Cornelia Fackrell Serena Su Hanzadeoğlu Aster Phoenix Cassandra Masen Aleda Beth Hwang Gaea Steward Thurstan Satellite Morgan Cristina Black Hermia Aigian Cocteau Hector Sentius Athena 131 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Argon Felix Antony Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Nis. 17, 2011 9:58 am | |
| Ad-Soyad:A.Felix Antony
Eşyanın Adı:Ruthless Eşyanın Özellikleri:Apollon tarafından verilmiş bir kılıç.Kılıç ışıktan yaratılmıştır ve üstünde bir nota şekli var.Bu Apollon çocuğu olduğunu temsil eder.Kılıç karanlığın içinde oldukça yüksek bir ışık saçar bu ışık gözü geçici kör eder.Bu ışıktan sadece Apollon çocukları etkilenmez.Kılıcı kabzası dışında bir yerden tutan birisi yanar. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.):http://olimpos.my-rpg.com/t5063-bir-tanma-ve-hatra#92348 | |
|
| |
Ashton L. Flamé Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Nis. 18, 2011 2:22 am | |
| Ares ile Tanışmak
Kabzası kırmızı renkte olan bir hançer. Hançerin kabzası, sanki içinde bir sis varmış gibi dalgalanıyor ve bu da hançeri oldukça havalı gösteriyor. Ayrıca hançerde babasının işareti de var. Hançer fazlasıyla keskin ve savaşmak için ideal. Özel gücü ise, ihtiyacı olduğunda hançer parlamaya başlaması. Bu da kişinin ve kişilerin -kullanıcının isteğine bağlı- etrafına büyük, görünmez bir kalkan yapıyor. Kalkan asla parçalanmaz ve yenilmezdir. Kalkanın dayanma süresi, kişinin gücüne bağlıdır. Kalkan kişinin enerjisi ile çalıştığı için, kişinin enerji bitine kadar çalışır. Bu da yaklaşık 3-4 saattir. Bunu Ash'a, babası tanrı Ares, Empire State Binasında -yani Olimpos- vermiştir. | |
|
| |
Ryan Legolas Lawliet Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Nis. 18, 2011 6:15 am | |
| Ad-Soyad:Ryan Legolas Lawliet
Eşyanın Adı: Eşyanın Özellikleri: Annem Amphitrite'den aldığım siyah bir gözlükGörüşümü keskinleştiren, rüzgarı hesaplayan,oku nasıl ne şiddette atacağımı,Okun havada nasıl davranacağını hesaplayan ve 15km uzaklıkta ki istediğim herşeye zoom yapabilen bir gözlük. Aynı zamanda A kalite bir güneş gözlüğü İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.):http://olimpos.my-rpg.com/t5089-sihirli-eya-m#92610 | |
|
| |
Kheiron Yardımcı Admin/Sentor/Kampın Müdür Yardımcısı
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Salı Nis. 19, 2011 2:47 am | |
| Happy, Drake, Argon, Ashton ve Ryan sihirli eşyalarınız profillerinize eklendi. | |
|
| |
Reo Warner Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Nis. 23, 2011 1:33 am | |
| Ad-Soyad: Reo Warner Eşyanın Adı: (2 Adet) Uyku kolyesi ve Gölge Yayı Eşyanın Özellikleri: Uyku kolyesi: Uykumun olmadığı anlarda üstüne üflediğimde etrafa uyku kokusu saçan bu kolye kısa bi sürede derin bi uykuya dalmamı sağlar. Gölge Yayı: Üstünden gölgeler akan bu yaydan çıkan oklar rakibi öldürmek yerine onu kabuslara boğar. En güçlü canavarlarda bile işe yarar ve bana zaman kazandırır. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): http://olimpos.my-rpg.com/t5178-babam-hypnos#95817 | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Nis. 25, 2011 3:26 am | |
| Reo sihirli eşyan profiline eklendi. | |
|
| |
Christian Randolph Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Nis. 25, 2011 8:24 am | |
| Ad-Soyad:Christian Randolph Eşyanın Adı:Kaos Eşyanın Özellikleri:İnaktif olduğu zaman boynumda asılı olan kırmızı taşlı bir kolye.Aktive etmek için sadece düşünmem yeterli.O anda etrafımı benim emrimden çıkmamak suretiyle tekrar savaşmak için dirilen savaşcılar kaplar. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): http://olimpos.my-rpg.com/t5253-doum-gunu-hediyem#97706 | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Salı Nis. 26, 2011 3:22 am | |
| Christian sihirli eşyan profiline eklendi. | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Salı Nis. 26, 2011 3:30 am | |
| (Şimdi ki eşyamı favori silahlara eklicem) Ad soyad:David Carter Eşyanın Adı:Sonsuz boşluk eşyanın özellikleri:Çantaya istenilen her şey konulabilir.ve bu konulan eşyalar yük yapmaz.çanta boş gibi olur hala sırtındayken.Sadece çanta halinde kalmaz.İstediğim şeye dönüştürebilirim.Bir bileklik kolye gibi.Ama eşyayı alıcağım zaman tekrar çantaya dönüşmelidir.Bunlar sadece düşünce yoluyla olur.Aynı zamanda çantadan eşyayı almak için elimi çantaya sokup o eşyayı düşünmem gerekir.Böylelikle elime gelir eşya. Link: http://olimpos.my-rpg.com/t5246-annemden-aldm-gorev | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Salı Nis. 26, 2011 3:37 am | |
| David sihirli eşyan değiştirildi. | |
|
| |
Hope Temple Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Çarş. Nis. 27, 2011 3:00 am | |
| Ad-Soyad: Hope Miller Eşyanın Adı: Comp Eşyanın Özellikleri: Normalde, küçük, altın ve güzel bir pusula gibi görünür. Aslında güçlü bir kalkandır. Üzerinde 'Hope, Afrodit Kızı' yazıyordur. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): tık | |
|
| |
David Killer Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Nis. 29, 2011 11:11 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Nis. 30, 2011 6:23 am | |
| Hope ve David sihirli eşyalarınız profillerinize eklendi. | |
|
| |
Lucas Matthew Price Artemis'in Manevi Oğlu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Nis. 30, 2011 3:07 pm | |
| Ad-Soyad: Lucas Matthew Price Eşyanın Adı: Ruhun dövmesi Eşyanın Özellikleri: Manevi annem Artemis'in sırtıma işlediği dövme. Bu dövmeden benim isteğimle birisi siyah,birisi beyaz olmak üzere iki tane kaplan çıkyor. Siyah olanın adı Night,beyaz olanın adı ise Moon. Beni korumak onların en büyük amacı. İkiside benim ruhumdan bir parça olduğu için telapatik yoldan iletişim kurabiliyoruz. İsteğimle birlikte dövmemden çıkıp beni korumak için savaşıyorlar. Ve yine isteğimle Night güçlü bir kılıca dönüşürken,Moon'da görünmez bir kalkan oluşturabiliyor. Aktif olmadıkları zaman sırtımdaki yin yang simgesine benzer bir dövmenin içinde ruhumun derinliklerinde olurlar. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan: http://olimpos.my-rpg.com/t5372-tehlike | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Nis. 30, 2011 11:47 pm | |
| Lucas sihirli eşyan profiline eklendi. | |
|
| |
David Killer Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Mayıs 02, 2011 5:26 am | |
| Kheiron profilime şöyle geçirsek: İsmi Rüya. Rüya sayesinde uzaklık farketmeden istediğim kişinin rüyasını görebiliyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Çarş. Mayıs 04, 2011 1:25 am | |
| David istediğin şekilde değiştirdim. | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Çarş. Mayıs 04, 2011 4:27 am | |
| Eşyanın Adı:gümüş kalkan Eşyanın Özellikleri:Gümüş kalkan,Lena'ya Artemis'in verdiği bir tokadır.Bu toka parıldayan gümüş renk ve üzerine bir avcı sembolü işlenmiş.Bu toka Lena'nın bekaretini simgeler ve ona savaşlarda görünmez bir kalkan yapar. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan: http://olimpos.my-rpg.com/t5233-tanrcamla-karlamamz | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Mayıs 05, 2011 3:58 am | |
| Lena sihirli eşyan eklendi. | |
|
| |
Eryx von Dorff Dionysos'un Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Mayıs 07, 2011 8:04 am | |
| Eşyanın Adı: Eşyanın Özellikleri:Babamın bana verdiği kutsal bir şarap kadehi. İçinde sonsuz şarap vardır. Bu sonsuz şarap dünyadaki en lezzetli şaraptır. İstediğim anda elimde belirir ve ben istersem beni görünmez yapar bu görünmezliğin süresi bana bağlıdır istediğim anda normale dönebilirim . Bir diğer özelliği ise yine ben istersem yüksek hızda yaralarımı iyileştirebilir. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan: Bir kadeh şarap | |
|
| |
Diona Arsinoe Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Parti Organizatörü
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Mayıs 09, 2011 3:39 am | |
| Deniz seli Annem saraya geldiğinde deniz kızlarının ona yaptıkları ilk kolye. Gümüş renkte bir çiçek deseninde olan bu kolyenin ortasındaki inci beni istediğim zaman, istediğim yere ışınlayabilirken, yaprakları da karşımda olan kişiye ve canavara göre gücümü arttırıyor. http://olimpos.my-rpg.com/t4484-merak-ve-tanma#104158 | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Mayıs 09, 2011 10:10 pm | |
| Sihirli eşyalarınız eklendi. | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Çarş. Mayıs 11, 2011 3:58 am | |
| eşyanın adı : Denizin Sesi Posedion'un anneme aldığı bir hediymiş. İşlemeleri olan özel bir aynadır bu. Aynanın üstünde çeşitli ve kıymetli deniz kabukları bulunmaktadır. Ayna o kadar zarif ve işleme gerektirmektedir ki. Aynayı kime tutarsam düşündüklerini gösteriyor camında. Bu savaşırken çok işime yarayacak. http://olimpos.my-rpg.com/t5155-poseidon-krall-n-ziyaret | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Mayıs 12, 2011 4:35 am | |
| Zell sihirli eşyan profiline eklendi. | |
|
| |
Steve J. Christensén Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Mayıs 12, 2011 8:19 am | |
| Ad-Soyad: Iason Carter Eşyanın Adı: Zırh Deşen Eşyanın Özellikleri: Zırh Deşen zaten bana ait olan bir silahtı. Fakat babam Hephaistos bu silahı kendi elleriyle işledi ve kutsadı. Kılıç benden başkasının kaldıramayacağı kadar ağırdır. Babam Vectum tarafından bizzat özenle işlendiği için melezlerin kullandığı en kudretli silahlardan biridir. Ayrıca kılıcı elime aldığım zaman onu rahat kullanabilmem için babam Vectum'un kas gücünün bir parçasını bana aktarır. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): http://olimpos.my-rpg.com/t5588-babam-bana-klc-yapyor#105505 | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Mayıs 13, 2011 11:39 pm | |
| *Rütbe değişiminden kaynaklanan 'Ebeveyninizden Aldığınız Sihirli Eşya' değişimi. *Adyali Zenobia Carter *Kırbaç *Babamın bana verdiği bir silah. Koyu gri, neredeyse siyah bir deriyle kaplanmıştır. Uzundur ve oldukça esnektir. Bir kılıç kadar fazla hasar verebilir. Ayrıca, onu havada şaklattığımda hortum oluşturabiliyorum. http://olimpos.my-rpg.com/t5052-zeus-cocuklarnn-maceras-74-1#105581 | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Mayıs 14, 2011 4:50 am | |
| Iason sihirli eşyan eklendi, Adyali sihirli eşyan değiştirildi. | |
|
| |
Victor Reznov Temple Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Mayıs 19, 2011 3:24 am | |
| *Sihirli eşya konusunu Tanrıça Athena ile konuşmuştuk. *Galenar North *Lightning Bow *Efendim Tanrı Zeus'un ona hizmetlerimden dolayı bana kendi şimşeğinin bir parçasından yaptığı ok-yay takımı. Ok torbasında ok yerine asla bitmeyecek kadar şimşek vardır. Yani bu yay ok yerine şimşek atar. Kullanmadığım zaman üzerinde İmr Quaril yazılı mavi şimşek şeklinde bir kolyeye dönüşür. http://olimpos.my-rpg.com/t5741-orman-gezisi#107880 | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Mayıs 21, 2011 1:16 am | |
| | |
|
| |
Isis Alexandria Dawn Hestia Rahibesi/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Mayıs 22, 2011 7:46 am | |
| Ad - Soyad: Isis Alexandria Dawn Eşyanın Adı: Poden ve Sodan Eşyanın Özellikleri: Adlarını söyleyince aktif hale gelen, biri altın diğerı kızıl renkte iki tane misket. Altın renkli olan misket istediğim silaha dönüşebiliyor ve bana güç veriyor. Kızıl renkli misket istediğim savunma ekipmanına dönüşebiliyor ve bana cesaret veriyor. İlgili görevin linki ya da Yapıldığı Mekan: Kavuşma ve Bir Kez Daha Ayrılık | |
|
| |
| Sihirli Eşya Edinme | |
|