| Sihirli Eşya Edinme | |
|
+127Pearl Chérie Dior Elyse Harmonie Wideen Drew Taylor Black Maggie Gladhell Joanna Oldwin Liliana Caprice von Dorff Gaius Tim Winchester Afrodit Mirabella LaPiere Carmen Gabriel Boudicca Elena Chantelle Mellark Apollon Philomela Morgenstern Allen Jacques Harth Olivia Alexandro Tyler Aldrick R. Carter Caleb Rivers Barney Awesome Maximillian J. Trully Justin Lanchaster Gregor Judas Aquila William David Green Ted Deeply Seth Mason Black Adrian Black Isis Alexandria Dawn Thalia A. Carter Victor Reznov Temple Steve J. Christensén Zellana L. Tyler Eryx von Dorff Lena H. Bryce Lucas Matthew Price David Killer Hope Temple Christian Randolph Reo Warner Ryan Legolas Lawliet Ashton L. Flamé Argon Felix Antony Drake Tyrell Stanislaus Lara Croft Hanna Olıvıa Temple Alicia Roxanne Wideen Edward Kevin Hawke Ravelo Carter Mark William Trully Valentino R. Gavino Fenix Blume Tristan Micah Addison Zoi Anadyontai Leonardo di Muérte Diatrisi Demo Nemia Stacy Gresean Georgina Orwell Leéroy Sephard Leo Zack Lamartine Izabelle Jearollia Ophelia Martinez Kristen Reneé Dawson Rosemarie Hathaway Katherine M. von Dorff David Tyler Kheiron Arthur Cocteau Peter Karl Bouveir Scarlett A. Fackrell Drew Anderson Zack Cliff Burton Isabelle Coco Franke Jimmy Turner April Diana Lancaster Ryzell Crest Theodor Aquila Marcus L. Stanislaus Andrea Grace Harvey Dante Phoenix Alexia Sophie Russell Dante Sparks Kevin Least Alexis Kwon Zack Care William Maxwell A. Raina Lindgren Leonard Jones Aima Pageton Perseus Carter Edward J. F. Newgate Luke Winchester Summer Katherine Ramsey Diona Arsinoe Stanislaus Leonard L. Carter Joseph M. Masen Alex Nike Sirius Wayne Daniels Shylâ Fackrell Elena Martin Daisy Ivana Eduard Ryan Longrange Jason Parker Ayleyda Laurana Falls Helen Grace Burton Myrna Tudor Jacquenetta Solielle Tiffany Trully Tom Ward Aquamarin Britannia Ange Morgan Lamartine Amy Kleppy Lara Adams Adyali Beckett Arthur Dragomir Pacely Wandrof Mitchie Carter Clara Thompson Cornelia Fackrell Serena Su Hanzadeoğlu Aster Phoenix Cassandra Masen Aleda Beth Hwang Gaea Steward Thurstan Satellite Morgan Cristina Black Hermia Aigian Cocteau Hector Sentius Athena 131 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Adrian Black Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Mayıs 23, 2011 1:10 am | |
| Ad-Soyad: Adrian Black Eşyanın Adı: Assassin's Aetas Eşyanın Özellikleri: Altın kaplama bir saat, bir süreliğine zamanı, kendim hariç etraftaki herkesi, herşeyi yavaşlatmaya yarıyor. Ancak sadece gece yarısından sonra, şafağa kadar çalışıyor. Ve her gece yalnızca bir kez, bir dakikalığına kullanılıyor. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): Savaş Tanrısı'nın huzurunda (Tık!) | |
|
| |
Seth Mason Black Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Mayıs 23, 2011 4:59 am | |
| Ad-Soyad: Seth Mason Black Eşyanın Adı: Fossil Eşyanın Özellikleri: Adı Fossil ve bir bileklik şeklinde. Süsleri ilahi bronzdan. O yüzden parlıyorlar. 'Şovalyeler' dediğimde ilahi bronzdan süsleri birleşerek önce yuvarlak şeklini alıyorlar, deri bileklik büyerek kolumu sarıyor. İlahi bronzdan süsler büyerek yanları altın, içi siyah ve ortasında kahverengi bir şeklin içinde, kaplan gibi birşeyin olduğu kalkan şeklini alıyor. Kaplan şeklinin altında; yanlarda iki tane küçük şovalye işareti, tam altında da büyük bir tane şovalye işareti var. 90 cm uzunluğunda, 50 cm genişliğinde ve üçgen şeklinde aşağı doğru iniyor.
İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): http://olimpos.my-rpg.com/t5809-hediyem | |
|
| |
Ted Deeply Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Mayıs 23, 2011 5:39 am | |
| Ad-soyad:Ben Temple Eşyanın adı:Süper Görüş Özellikler.Bu gözlük.İstediğim şekilde yakınlaşıp uzaklaşabiliyor.Uzaklaşırken bedenimin dışındaymış gibi bile görebiliyorum.Tüm her yeri görebiliyorum sınırı yok.Gördüğüm yere nasıl gitmem gerektiği yolu mesafeyi gösterebiliyor.Görme seçenekleri var.Geceyken gündüzmüş gibi gece görüşü vb.Yanlarında iki tane zehirli oklar var.Bunlar sınırsız Link. Tık! | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Mayıs 23, 2011 6:52 am | |
| *Tüm sihirli eşyalar onaylandı, profillerinize eklendi. | |
|
| |
William David Green Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Mayıs 26, 2011 12:47 am | |
| Ad-Soyad: William David Green Eşyanın Adı:Adı Yperochí yani Üstünlük. Eşyanın Özellikleri:Bana iki güç sağlar. Birincisi ikna yeteneği. Herkesi ikna edebilirim hatta çok uğraşırsam tanrı ve tanrıçaları bile. İkincisi ise asıl gücüdür. Başkaları üstünde üstünlük kurmamı sağlar. Onları ezmemi, lider olmamı, küçük düşürmemi, aşık etmemi kolaylaştırır. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan: http://olimpos.my-rpg.com/t5879-lk-gorume | |
|
| |
Gregor Judas Aquila Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Mayıs 26, 2011 8:39 am | |
| Ad-Soyad: Gregor Judas Aquila Eşyanın Adı: Deimos Eşyanın Özellikleri: Üzerinde dört tuş var. Biri kalkan için. Bu kalkan beni oklardan da korur, kılıçlardan da, mızraklardan da. Birkaç darbeliğine topuzlara bile dayanabilir. Diğer tuşa basınca elime bir yay geliyor. Aerodinamiğini Apollon'un yayından alıyor. Oklarıysa Artemis'in Avcıları'nın kullandığı düzeyde. Diğer tuşa basınca elime iki büyük balta geliyor. Bunlar bizzat Hephaistos tarafından yapıldı. En sert nesneleri bile ikiye bölebilir. Diğer tuşa basınca elime ninja yıldızları geliyor. Kaç kere basarsam o kadar çıkar.İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): http://olimpos.my-rpg.com/t5915-sonunda#112293 | |
|
| |
Justin Lanchaster Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Mayıs 30, 2011 6:13 am | |
| Ad-Soyad:Justin Lanchaster
Eşyanın Adı:İlizyon Makarası Eşyanın Özellikleri:Annemin bana verdiği bir saat,ben ona İlizyon Makarası diyorum.Bu saati çalıştırmak için önce sadece benim bildiğim tuş kombinasyonunu saatin düğmelerinde girmem ve her yöne tutmam gerekir.İlizyonlarım her şekil ve boyutta olabilir,ayrıca yarattığım ilizyonların seslerini de çıkarabilirim. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.):http://olimpos.my-rpg.com/t6000-athena-ha#114284 | |
|
| |
Maximillian J. Trully Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Çarş. Haz. 01, 2011 12:47 am | |
| #Rocce S. Trully #Solar Scutum #Babam Apollon'dan aldığım bu eşyaya "Solar Scutum" yani "Güneş Kalkanı" adını verdim. Sürekli kolumda duran bu bilekliğin üstüne vurup "Scutum!" dersem kolumda saf güneş ışığından bir kalkan beliriyor. Bu kalkan sayesinde kendimi koruyabilirim. Aynı zamanda saf güneş ışığından olduğu için parıldayarak karşımdaki düşmanın gözünü alıyor ve bana avantaj sağlıyor. Eğer bilekliğe vurduktan sonra "Solar!" dersem kendi etrafımda güneş ışınlarından bir kalkan oluşturabiliyorum. Bu kalkanın içerisine ben ve benim geçmesine izin verdiklerim dışına kimse giremez. Eğer denerse bile güneş ışınlarının gazabına uğrayarak kül olur. Ne kadar çok düşman saldırırsa kalkan o kadar zayıflar ve tutması zor olur. Etrafta güneş ışığı ne kadar çok olursa kalkanın sağlamlığı da o kadar artar. Kalkanı etkisiz hale getirmek içinse ekstra bir şey yapmama gerek yok. Düşünmem yetiyor. #Bir Ölümsüzle Karşılaşıyorum. (Kendi etrafımda kalkan oluşturmaktan kastım, Percy'nin denizin içinde kendini ve istediği kişileri bir su kabarcığının içine alması gibi.) | |
|
| |
Barney Awesome Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Haz. 06, 2011 4:46 am | |
| Ad-Soyad: Barney Awesome Eşyanın Adı: Leonidas Eşyanın Özellikleri: Bu kalkan Termofil Savaşı'nda Leonidas tarafından kullanılan kalkandır. Normalde bir bileklik halindedir. Bileklik turuncudur. Üstünde Leonidas yazar. Kalkan hali:Kalkan yuvarlaktır. Sarımsı bir rengi vardır. Üstünde büyüktür işareti gibi bir işaret vardır. Ayrıca Termofil Savaşı'ndan kalma savaş izleri vardır. Kenarları jilet gibi keskindir. "This is sparta" diye bağırdığımda asıl şeklini alır. (bkz.) - Spoiler:
İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): This İs Sparta | |
|
| |
Caleb Rivers Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Çarş. Haz. 08, 2011 8:23 pm | |
| Ad-Soyad:Caleb Rivers Eşyanın Adı:Nymphetamine Eşyanın Özellikleri:İsmi Nymphetamine.Küçük bir mızrak.Yanında,çok dikkat edildiğinde görülebilecek küçük bir mekanizma var.Bu mekanizmaya dokunduğumda mızrağın keskin kısmı içe çöküyor.Ve etrafına ateş saçmaya başlıyor. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.):http://olimpos.my-rpg.com/t6175-babamla-karlayorum | |
|
| |
Aldrick R. Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Çarş. Haz. 08, 2011 9:34 pm | |
| Ad-Soyad:Aldrick R. Carter Eşyanın Adı:Hava Akımı Eşyanın Özellikleri: "Babam Zeus'un bana verdiği bir bileklik. Ona Hava Akımı diyorum. Bilekliğe sertçe vurduğum zaman ortaya bir kalkan çıkıyor. Bu kalkan sayesinde hava akımını kontrol edebiliyorum ve canavarlardan korunuyorum. Aynı ablam Thalia'nın kalkanı gibi ama onun kalkanında benim kalkanımdaki gibi hava akımını kontrol etmesini sağlayacak bir özellik yok."
İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan http://olimpos.my-rpg.com/t6177-hava-akm-ben-senin-kralnm#118345 | |
|
| |
Olivia Alexandro Tyler Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Salı Haz. 14, 2011 4:45 am | |
| Ad-Soyad: Olivia Alexandro Jane Eşyanın adı: Hayal Gücü Eşyanın Özellikleri: Çok zarif,beyaz ve safirden bir yüzük. Bu yüzük ben takınca ilk 15 saniye renk değiştiriyor ve sonrasında parlak bir beyaz oluyor. Ortasına bastırırken kılıç, kalkan ve ya hançerden istediğim bir tanesini düşünersem yüzük düşündüğüm silaha dönüşüyor ve dönüşen silahın üstünde ismim yazıyor.Bu yüzden ona '' Hayal Gücü'' diyorum. İşim bittiğinde ise gene oluşan silahın sütüne bastırırsam yüzük halini alıyor. Bu arada,bu yüzüğü benden başkası kullanmaya çalışırsa hiç bir işe yaramaz. Yeni Bir Yüzük | |
|
| |
Kheiron Yardımcı Admin/Sentor/Kampın Müdür Yardımcısı
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Çarş. Haz. 15, 2011 12:32 am | |
| Tüm sihirli eşyalar onaylandı ve eklendi. | |
|
| |
Allen Jacques Harth Nyks'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Çarş. Haz. 15, 2011 1:24 am | |
| Ad-Soyad: Allen Jacques Hart Eşyanın adı: Ομίχλη, yani Sis. Eşyanın Özellikleri: Bir yolculuğa çıkacağım zaman sadece benim görebileceğin, ince, beyaz bir duman çıkarır ve gitmek istediğim yere kadar götürür. Aynı zamanda üstüne basınca çok güçlü, hiçbir şeyin etki edemeyeceği bir kalkana dönüşür. Benden başka kimsenin kullanabileceği bir eşya değildir. Zorunluluk | |
|
| |
Philomela Morgenstern Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Haz. 16, 2011 3:24 am | |
| x Philomela Castellan. x Ruhani Dövme. x Normal şartlar altında kolumda bir dövme şeklinde dururken tehlike anında elimde bir kılıç olarak belirir. Eğer çok zor bir durumla karşı karşıyaysam ve Hades de onaylarsa en fazla bir ruh yardıma gelebilir. Onun dışında gayet güzel bir kılıçtır, kabzasında alev desenleri vardır. x Tık. | |
|
| |
Apollon Tanrı/Derslik Müdürü
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Haz. 19, 2011 7:29 pm | |
| @Allen ; Profiline eklendi. @Philomela ; Profiline eklendi. ( Kurguda çok hoşuma gitti. ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Haz. 19, 2011 8:39 pm | |
| Ben sihirli eşyamın ne olduğunu yazmamışım buraya başvururken Onu değiştirmek istiyorum sadece. Yazılmasısını istediğim paragraf: Adı Deimos olan, babamınkiyle bire bir aynı olan bir güneş gözlüğü. Üzerinde dört tuş var. Biri kalkan için. Bu kalkan beni oklardan da korur, kılıçlardan da, mızraklardan da. Birkaç darbeliğine topuzlara bile dayanabilir. Diğer tuşa basınca elime bir yay geliyor. Aerodinamiğini Apollon'un yayından alıyor. Oklarıysa Artemis'in Avcıları'nın kullandığı düzeyde. Diğer tuşa basınca elime iki büyük balta geliyor. Bunlar bizzat Hephaistos tarafından yapıldı. En sert nesneleri bile ikiye bölebilir. Diğer tuşa basınca elime ninja yıldızları geliyor. Kaç kere basarsam o kadar çıkar. | |
|
| |
Elena Chantelle Mellark Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Haz. 23, 2011 11:35 pm | |
| Ad-Soyad: Elena Chantelle Mellark Eşyanın Adı ve Özellikleri: Tanrıça Hestia'nın verdiği, üzerinde ince oymaları olan ilahi bronzdan bir yüzük. Havaya attığımda bir kılıca dönüşüyor, aynı zamanda üzerindeki oymalar şeytani ruh sezdiğinde mavi ışık yayıyor. Bu nedenle yüzüğün adını μπλε μάτι, yani Mavi Göz koydum. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.):Tanrıçamın Armağanı. | |
|
| |
Apollon Tanrı/Derslik Müdürü
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Haz. 24, 2011 9:19 am | |
| Gregor senin eşyan Athena tarafından onay aldıktan sonra eklenecektir. Çünkü bir tuşa basarsam şu bir tuşa basarsam şu olayları her ne kadar kabul edilmesede-1. sayfa ortalarında var böyle bir post- seninki kabul edilmiş. Onaylayan Athena olsa sorgusuz sualsiz eklerdim ancak bir karışıklık çıkmaması için kendisine bu durumu bildirmek mecburiyetindeyim.
Elena eşyan eklendi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Tem. 03, 2011 12:01 am | |
| Eşyamı değiştiriyorum.
Özellikleri: Adı Deimos olan bir yüzük. Üzerinde dehşet Tanrısı, aynı zamanda kardeşim, Deimos'un yüzü var. Kapkara bir yüzük olduğu için gerçek hali olan kalkan da kapkara. Kalkanın kabartmaları arasında Deimos'un yaptığı işkencelere maruz kalmış canavarlar ve insanlar var. Bu kabartmalar kalkana bakan kişinin dehşete düşmesini sağlar. Ayrıca bazı parçaları Styks Irmağı'na batırıldığı için dokunanın hafızasını siler. Aşırı derecede öfkelendiğimde alev almış gibi olur ve benim dışımda etraftakilere ısı yayar. | |
|
| |
Carmen Gabriel Boudicca Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Tem. 03, 2011 1:20 am | |
| Ad-soyad:Bilanca Darcy McQueen Eşyanın adı:Derin Acı Özellikler.Siyah parlak bir kalkan şeklinde olan hızma. Tehlike anında tırnaklarımla bastırınca üç ölümcül bıçağa dönüşüyor.Bıçakların ucunda zehir var. Bu zehir öldürmesede dünya üzerindeki en korkunç acıyı yayıyor.Tehlike anında öyle hızlı fırlıyor ki rakibinin bir tarafından girip bir tarafından çıkıyor. Ardından sahibine geri dönüyor.Ben ani tereddütle kaçmaya çalışırsam bu benimde sonum olur. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan http://www.olimposrp.com/t6620-merhaba-baba#126483 | |
|
| |
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Tem. 03, 2011 1:29 am | |
| Ad-Soyad: Mirabella LaPiere.
Eşyanın Adı: Melek hiyerarşisi. Eşyanın Özellikleri: Adı melek hiyerarşisi. Sonsuz şans getirdiğinden aslında Mirabella ona öyle diyor. Uzun bir zincire sahip olan madalyonun üzerinde zarif bir yonca sembolü vardır. Yoncanın her bir yaprağı doğa yeşili taşlarla süslüdür. Özelliği; olayları kişinin lehine çevirmesidir. Mirabella’nın dışında kullanan birisine ise şanssızlıktan başka bir şey getirmez. Öyle bir durumdur ki, ele geçiren kişiyi ölüme bile sürükleyecek ardı kesilmeyen olay zincirine sürükler. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): Tık.
En son Mirabella LaPiere tarafından Çarş. Tem. 06, 2011 10:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Afrodit Tanrıça
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Tem. 04, 2011 5:40 am | |
| Ad-Soyad: Adriana Valentino Eşyanın Adı ve Özellikleri: Adı Crystal Fatal yani Öldürücü Kristal anlamına gelen, ucu her dolunayda gittikçe sivrileşen hançer. Düşmana temas ettiği anda önce felç eder sonra öldürür. Sapından ucuna kadar göz alıcı kristalden oluşur. Kullanılmadığı zamanlarda yuvarlak camlı simsiyah bir gözlüğe dönüşür. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan : http://www.olimposrp.com/t6622-balangc
En son Adriana Valentino tarafından C.tesi Tem. 09, 2011 1:34 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Gaius Tim Winchester Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Tem. 04, 2011 9:13 am | |
| Ad-Soyad:Gaius Tim Winchester Eşyanın Adı:Gece'nin Örtüsü Eşyanın Özellikleri: Gündüz normal bir pelerindir. Gece ise beni gecenin bir parçası yapıyor. Üzerime gelen tüm saldırıları engeller. Örneğin bir kılıç asla pelerine dokunamaz. Hep sağa veya sola kayar. Birde gece dolaşan canavarların beni dinleyip itaat etmelerini sağlar. Bu arada ruhumla bağlantılıdır. Eğer ben ölürsem pelerin hemen yanacaktır. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): http://www.olimposrp.com/t6645-geceyle-tanmak#127096 | |
|
| |
Liliana Caprice von Dorff Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Salı Tem. 05, 2011 1:07 am | |
| Ad-Soyad: Liliana Caprice von Dorff Eşyanın Adı: Hystérique Eşyanın Özellikleri: Hystérique adında bir aynadır. Üzerinde arkasından başlayan bir sarmaşık vardır. Sarmaşığın ortasında pempe ve morun farklı tonlarında bir gül var. Aynanın altından olan yerleri zümrütlerle ve pırlantalarla özenle işlenmiş. Arka kısmında adım yazılıdır. Aynam düşünce gücümle çalışır. Onunla annem demeter ile iletişim kurabilirim. Aynı zamanda ormandayken çok zorda kaldığım durumlarda doğa güçlerini kullanabiliyorum. Genel anlamda bitkilerle iletişim kurmamı sağlıyor. Onu benden başka biri kullanmaya kalkarsa da üzerindeki sarmaşık bir zehir saçarak öldürüyor. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): Bir günde üç hediye
| |
|
| |
Joanna Oldwin Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Salı Tem. 05, 2011 4:53 am | |
| # Joanna Oldwin # Kenarları adeta yıldızlarla süslenmiş olan bir yüzük. Ortasında yer alan taş gecenin rengi kadar koyudur. Taşın içerisinde Joanna’yı kötülüklerden korumaya yemin etmiş bir ruh mevcuttur. Bundan ötürü taş içinde sanki duman varmışçasına hareketli gözükür. Fakat yüzüğün asıl özelliği ise kişinin kontrolünü ele geçirmesini sağlamaktadır. Heyhat; bu özelliği sadece geceleri işe yaramaktadır. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): Tık.
| |
|
| |
Maggie Gladhell Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Salı Tem. 12, 2011 3:46 am | |
| Ad-Soyad: Maggie Gladhell
Eşyanın Adı: Bukelamun taşı. Eşyanın Özellikleri: Bukalemun taşı. Tanrı Hermes’in verdiği küçük bir taştır. Meg ona, kamufle olma konusunda yardımcı olduğu için binbir surat adını vermiştir. Oldukça sade bir görünüme sahip olan taşı bir yüzük olarak her zaman parmağında taşımaktadır. Taşın özelliği ona kamuflaj konusunda yardımcı olmasıdır. Düşündüğü herhangi bir kişinin görünümüne bürünmesini sağlar. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): Tık.
| |
|
| |
Drew Taylor Black Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Tem. 17, 2011 4:16 am | |
| Ad-Soyad: Drew Taylor Black Eşyanın Adı: Morgan Eşyanın Özellikleri: Üzeri minik, beş kırmızı yakutla çevrili, ortasında orta boyutlarda, kahverengi bir cam var. Ortasındaki taşa, parmağımı değidirdiğinde, kabzası elime oturacak şekilde elime bir hançer yerleşecek. İlahi bronzdan yapılma, kabzası küçük taşlarla süslü, iki tarafı da keskin, 45 cm boyutlarında bir hançer. Hançerin keskin, iki tarafı da yunanca yazılarla kaplı. Ama bir yüzün, ortasında el yazısıyla, büyük harflerle MORGAN yazıyor. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): Tık | |
|
| |
Elyse Harmonie Wideen Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Tem. 24, 2011 11:18 am | |
| & Elyse Harmonie Wideen. & İsmi yok. & Altından yapılma yuvarlak bir küpedir. Çifti yoktur sadece bir tanedir. Herhangi bir kulağımda takılı olduğu sürece gerçekten odaklandığımda görünmez olmamı sağlar. Görünmezlik yaklaşık yarım saatlik bir etki sürer. Ayrıca kendimle beraber en fazla bir kişiyi de dokunmamla beraber görünmez hale getirebilir. Ancak beraberimde bir kişi daha olduğunda etki süresi kısalır. & Tık! | |
|
| |
Pearl Chérie Dior Amphitrite'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Ptsi Ağus. 01, 2011 4:53 am | |
| Ad-Soyad:Pearl Chérie Dior
Eşyanın Adı:Ocean's Heart Eşyanın Özellikleri:Adı Ocean's Heart yani Okyanusun kalbi. Annemin bana verdiğini çok özel bir hediye. Özel bir taç. Taktığım zaman başıma oturuyor. Küçük ve bir o kadar da zarif. 7 denizlerin her birinden toplanan incilerle süslenmiş bir taç. Asla başımdan düşmüyor, ne kadar oynarsam veya ne kadar işlenirsem işleneyim ben istemeden asla başımdan çıkmıyor. Bir de özel bir sihre sahip. Bir tehlikenin içindeysem beni uyarıyor. Tabii, bunu oldukça geç yapıyor. Arkamdan bir silah inerken hissedebiliyorum bunu. Daha önceden uyarma gibi bir lüksü yok. Anlık uyarılar yapıyor; ama ben onu çok seviyorum. Birçok defa hayatımı kurtardı. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.):
http://www.olimposrp.com/t7039-kucuk-eyler | |
|
| |
| Sihirli Eşya Edinme | |
|