| Sihirli Eşya Edinme | |
|
+127Pearl Chérie Dior Elyse Harmonie Wideen Drew Taylor Black Maggie Gladhell Joanna Oldwin Liliana Caprice von Dorff Gaius Tim Winchester Afrodit Mirabella LaPiere Carmen Gabriel Boudicca Elena Chantelle Mellark Apollon Philomela Morgenstern Allen Jacques Harth Olivia Alexandro Tyler Aldrick R. Carter Caleb Rivers Barney Awesome Maximillian J. Trully Justin Lanchaster Gregor Judas Aquila William David Green Ted Deeply Seth Mason Black Adrian Black Isis Alexandria Dawn Thalia A. Carter Victor Reznov Temple Steve J. Christensén Zellana L. Tyler Eryx von Dorff Lena H. Bryce Lucas Matthew Price David Killer Hope Temple Christian Randolph Reo Warner Ryan Legolas Lawliet Ashton L. Flamé Argon Felix Antony Drake Tyrell Stanislaus Lara Croft Hanna Olıvıa Temple Alicia Roxanne Wideen Edward Kevin Hawke Ravelo Carter Mark William Trully Valentino R. Gavino Fenix Blume Tristan Micah Addison Zoi Anadyontai Leonardo di Muérte Diatrisi Demo Nemia Stacy Gresean Georgina Orwell Leéroy Sephard Leo Zack Lamartine Izabelle Jearollia Ophelia Martinez Kristen Reneé Dawson Rosemarie Hathaway Katherine M. von Dorff David Tyler Kheiron Arthur Cocteau Peter Karl Bouveir Scarlett A. Fackrell Drew Anderson Zack Cliff Burton Isabelle Coco Franke Jimmy Turner April Diana Lancaster Ryzell Crest Theodor Aquila Marcus L. Stanislaus Andrea Grace Harvey Dante Phoenix Alexia Sophie Russell Dante Sparks Kevin Least Alexis Kwon Zack Care William Maxwell A. Raina Lindgren Leonard Jones Aima Pageton Perseus Carter Edward J. F. Newgate Luke Winchester Summer Katherine Ramsey Diona Arsinoe Stanislaus Leonard L. Carter Joseph M. Masen Alex Nike Sirius Wayne Daniels Shylâ Fackrell Elena Martin Daisy Ivana Eduard Ryan Longrange Jason Parker Ayleyda Laurana Falls Helen Grace Burton Myrna Tudor Jacquenetta Solielle Tiffany Trully Tom Ward Aquamarin Britannia Ange Morgan Lamartine Amy Kleppy Lara Adams Adyali Beckett Arthur Dragomir Pacely Wandrof Mitchie Carter Clara Thompson Cornelia Fackrell Serena Su Hanzadeoğlu Aster Phoenix Cassandra Masen Aleda Beth Hwang Gaea Steward Thurstan Satellite Morgan Cristina Black Hermia Aigian Cocteau Hector Sentius Athena 131 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Ekim 07, 2010 3:26 am | |
| Ekliyorum | |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Ekim 08, 2010 9:49 am | |
| Babamın ilk tanıştığımız zaman verdiği elmas kolye. Adı yosun. Çok güzel parlıyor ve etraftaki ışığa göre renk değiştirebiliyor. Ayrıca kolyenin elmas taşını tuttuğum zaman suyu istediğim gibi hareket ettirebiliyorum. Böylece beni etrafımdaki kötü varlıklardan koruyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Ekim 09, 2010 12:29 am | |
| Ekliyorum | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Ekim 14, 2010 9:21 pm | |
| Bir bilezik.Adı doğataşı.Bir dostumun veya değer verdiğim birisinin başı dertteyse üzerindeki taşın rengi açılıyor. Düşüncelerimle çalışıyor. Açıl! diye düşünürsem tam bana uygun dengeli ve hafif bir kılıç oluyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Ekim 14, 2010 10:14 pm | |
| Ekliyorum | |
|
| |
Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Ekim 15, 2010 9:00 am | |
| Demeter'in kendi elleriyle benim için yaptığı yapraklarla süslü bir cüzdan.Düğmesine yani çiçeğine dokununca bitkiler düşmanımın üstüne üşüşüyor ve Demeter beni izliyor.Eğer çok zor durumda kalırsam bana yardım ediyor.
Bu arada bu kaçıncı görev veya görevi var mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Ekim 16, 2010 6:15 am | |
| Tanrı/Tanrıça ebeveynin tarafından sana bir eşya verilmesi görevi, Mitchie. Kaçıncı görev olduğunu hatırlamıyorum, listeden bakabilirsin Sen bu eşyayı almanla ilgili rp yazdın mı? Ona göre profiline ekleyeyim | |
|
| |
Pacely Wandrof Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Ekim 22, 2010 12:51 pm | |
| Bu saat sadece bende çalışır. Düğmeye bastığımda bana en yakın yerde olan canavarı gösterir. Saatin ortasında Artemisin oklarının ve yayının küçültülmüş resmi vardır. Resmin altında ise Pacely yazılmıştır. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Ekim 22, 2010 10:32 pm | |
| Ekliyorum | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Ekim 23, 2010 6:08 am | |
| Adı Time Machine. Altın kaplama bir saat, bir süreliğine zamanı, kendim hariç etraftaki herkesi, herşeyi yavaşlatmaya yarıyor. Ancak sadece gece yarısından sonra, şafağa kadar çalışıyor. Ve her gece yalnızca bir kez, bir dakikalığına kullanılıyor. |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Ekim 23, 2010 9:10 am | |
| Ekliyorum | |
|
| |
Arthur Dragomir Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Ekim 23, 2010 12:47 pm | |
| Bir broş. Bu broşu taktığımda kızlara daha çekici görünmeye başlarım. Yalnız bana gerçekten aşık olan kız bu broşdan etkilenmez. Broş Eros'un gözyaşından yapılmadır eğer bunu kaybedersem Eros'un gazabına uğrarım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Ekim 24, 2010 1:38 am | |
| | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Ekim 28, 2010 3:46 am | |
| Bir kılıç. Adı Morsis. Annem kendimi korumam için bana ben bir canavarla dövüşürken verdi. Kabzası süslü, ilahi bronzdan yapılmış. Kılıç hidra zehri iler sıvanmış. Herkül'ün zehirli okları gibi bu kılıç da teninden içeri girenleri öldürüyor. Ayrıca üzerinde mor eklemeler var.
En son Mia Keira Wallace tarafından Perş. Ekim 28, 2010 4:31 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Ekim 28, 2010 3:49 am | |
| karışmak gibi olmasın da, bu kılıcı zaten favori silahlar kısmına yazabilirsin. ebeveynin olan tanrı ile rp yapıp ondan daha özel bir hediye alırsın onu buraya ekletirsin, yani öyle daha ii olur tabi ama sn blrsn yne de
|
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Ekim 28, 2010 4:28 am | |
| Çok online olamıyorum o yüzden annemin ve benim online olduğumuz zamanlar çok az.Biraz daha özel hale getirebilirim belki.Öneri için teşekkürler. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Ekim 28, 2010 5:02 am | |
| Mia eşyanı eklerim ama sanırım ebeveyninle eşya edinmek için bir rp yazmamışsın henüz... (annenle online denk gelemiyorsanız, onu kendin canlandırarak da yazabilirsin rp'yi.) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Ekim 28, 2010 5:08 am | |
| Orman'daki rp'mde aldım bunu,okursanız sevinirim | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Ekim 28, 2010 5:10 am | |
| Tamam o zaman, ekliyorum Nerede yazıldığı belirtilmeyince gözümden kaçıyor bazılarınızınkiler, onun için ilk posta form ekledim demin | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Ekim 28, 2010 7:18 am | |
| Annemden aldığım bir toka...Aşk ile Ares ve Afrodit'in bir parçası.Bu toka beni koruyor ve uğur getiriyor ayrıca giysilerimede çok uyuyor... Eğer yakınımda herhangi bir kişi varsa toka renk değiştiriyor açık renkli oluyor...Eğer yakınımda olan kişi kötü niyetliyse toka siyahın tonlarına bürünüyor...
En son Selly Emily Greene tarafından Cuma Ekim 29, 2010 12:57 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Ekim 28, 2010 7:30 am | |
| |
|
| |
Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Ekim 28, 2010 8:19 am | |
| Demeter'in kendi elleriyle benim için yaptığı yapraklarla süslü bir cüzdan.Düğmesine yani çiçeğine dokununca bitkiler düşmanımın üstüne üşüşüyor ve Demeter beni izliyor.Eğer çok zor durumda kalırsam bana yardım ediyor.
Yazdım tanrıçam. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Ekim 28, 2010 10:40 am | |
| Ekliyorum Mitchie | |
|
| |
Amy Kleppy Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Ekim 28, 2010 10:47 am | |
| Bu zarif bir yüzük. Yeşil elmasın üstüne çizilmiş birbirine dolanmış iki yılan var üstünde. Değeri paha biçilmez tabi ki ama, özellikleri onu daha da önemli yapıyor. Eğer karanlıkta kalırsam elmasın ışığı her yeri aydınlatmaya yetiyor ama tabi ki bu sadece karanlıktan korkmamamı sağlamak için değil. Tehlike anında, mesela karşımda bir canavar varken yüzüğün üstündeki elmas taşa parmağımla dokunursam, yüzükten iki kalın ip çıkıyor ve karşımdaki canavarı bağlıyor. Karşımda çok güçlü bir şey olmadığı sürece bu iplerin bağlayamacağı hiçbir canavar yok. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Perş. Ekim 28, 2010 11:38 pm | |
| Ekliyorum Amy | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Ekim 29, 2010 12:01 am | |
| Athena beni unuttun |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Ekim 29, 2010 12:58 am | |
| Tanrıçam benide unuttunuz (Hem ilk ben yazmıştım ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Cuma Ekim 29, 2010 6:47 am | |
| Upps. Amanda ve Selly ekliyorum hemen | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme C.tesi Ekim 30, 2010 11:44 pm | |
| Ad-Soyad:Ange Spike Russo Eşyanın Adı:Güneş kolyesi Eşyanın Özellikleri:Kolyenin içinde en ölümcül hastalıkları bile iyleştirebilen bir iksir var.Babam hediye etti. İlgili Görevin Linki veya Yapıldığı Mekan (bkz. Liste 2/Görev 14.): Olimpos-Babamın yanına gidiyorum!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Sihirli Eşya Edinme Paz Ekim 31, 2010 3:28 am | |
| | |
|
| |
| Sihirli Eşya Edinme | |
|