| Pegasus Edinme | |
|
+204Madelynne L. Ross Zeus Amelis V. Thermapolis Scarlett Star Alishia Marianna Allen Susanne Lois Circova Kaylee Murphy Aredhel Clementé Esméralda Gwen Riodon Quotzé Myron Severus Ellwood Aidan Scott T. D. Black Elyse Harmonie Wideen Bianca Rae Almeida Katnis Roselie Graham Natalie Brianna Bates Joanna Oldwin Afrodit Gaius Tim Winchester Anita S. de Luca Micheal Surrender Luna Harrods Percy Matters Mathias Joseph Phelan Mercedes Loreille Liliana Caprice von Dorff Edei Ailis Lindgren Carmen Gabriel Boudicca Katherine Nicci Kallias Olivia Alexandro Tyler Selene Darcy Harris Daniel Freddie Douglas Adreanna B. von Dorff Leo von Dorff Elena Chantelle Mellark Drew Taylor Black Walter Andrews C. Scarlett Stanislaus Philomela Morgenstern Isis Alexandria Dawn Marcela V. Martinez Gregor Judas Aquila Lily Evelyn von Dorff Melanie Arianna Bates Ted Deeply Cintia B. von Dorff Adrian Black Paul Christensén Stephan F. Canner Camillia Dowlickt Aldrick R. Carter Caleb Rivers Pearl Chérie Dior Steve J. Christensén Maggie Gladhell Eryx von Dorff Richard Jaden Russell Verfilius Heres Subduce Barney Awesome Mnemosyne Nemia Stacy Gresean Daphne Warringford Isabel Catherine Senta Drake Tyrell Stanislaus Hope Temple + Reo Warner Alyssa Lauren Franke Chelsea Cocteau-Evans Leéroy Sephard Darius Cladius Glaber Hanna Olıvıa Temple Christian Randolph Ryan Legolas Lawliet Mantalon Soluric Lucas Matthew Price Ravelo Carter Apollon David Killer Lara Croft Valentino R. Gavino Myra Nikolaos Ephimovich Argon Felix Antony Zoi Anadyontai Fenix Blume Diatrisi Demo Leonardo di Muérte Alicia Roxanne Wideen Crystal Stephanie Montéz Dioné Callidora Georgina Orwell Leo Zack Lamartine Terra M. Winchester Leslie Ashdown Sabrina Westin Kheiron Katherine M. von Dorff Seth Mason Black Katherina Zoey Night Nyks Arthur Cocteau Allen Jacques Harth Mark William Trully Peter Karl Bouveir Scarlett A. Fackrell Kathie Mitchiel Davies Zack Cliff Burton Rosemarie Hathaway Jimmy Turner Drew Anderson Julia Fackrell Jasmin Devin Aria April Diana Lancaster Ryzell Crest Andrea Crepsley David Tyler Nicholas M. Monmouth Arutha ConDoin Darth Vader Izabelle Jearollia Lena H. Bryce Marcus L. Stanislaus Dante Phoenix Anny Moysre Thalia A. Carter Alexia Sophie Russell Zack Care London Williams Kevin Least Andrea Grace Harvey Miley Bieber William Maxwell Leonard Jones Mason Baxter Aporis Moiré Luna R. DARE Aima Pageton Veronica Gardyner Jones Brain Alexis Kwon Perseus Carter Zellana L. Tyler Charles Hilfiger Vesilissa Ann Woll Claudia Carroll Edward J. F. Newgate Arthur Murray Joseph M. Masen Diona Arsinoe Stanislaus Chase Brandon Lee Kim Hyun Lee L.Misuzu Flandre Marcus Heath Laxell Summer Katherine Ramsey Sirius Wayne Daniels Mariela Barthés Shylâ Fackrell Mirabella LaPiere Calvin Drake Westin Daisy Ivana A. Raina Lindgren Jason Parker Adyali Beckett Elena Martin Ayleyda Laurana Falls Amy Kleppy Isabelle Coco Franke Helen Grace Burton Myrna Tudor Eduard Ryan Longrange Tom Ward Aquamarin Britannia Theodor Aquila Leonard L. Carter Tiffany Trully Jacquenetta Solielle Dryope Glauce Charon Pacely Wandrof Clara Thompson Cornelia Fackrell Arthur Dragomir Mitchie Carter Crystal Anna Ixdior Aster Phoenix Cassandra Masen Danniel Hawke Sonechka Ephimovich Alexandra Bethany Daniels Keith Matt McMillen Gaea Luke Winchester Edward Kevin Hawke Aleda Beth Hwang Anastacia Steward Thurstan A. Anna Bianca Sentius Altair Obillivion Lara Adams Satellite Morgan Cristina Black Hermia Aigian Cocteau Athena 208 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Ekim 23, 2010 9:08 am | |
| Ekliyorum Dryope | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Ekim 23, 2010 10:55 am | |
| Gece kadar karanlık bir pegasus. Ona en çok ihtiyacım olduğu zamanlarda, tam bir mucize beklerken hep yanıma gelip beni kurtardığı için ona Miracle adını verdim. Biraz hırçın ve asi, sahibine çekmiş tabi. |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Ekim 23, 2010 11:12 am | |
| | |
|
| |
Jacquenetta Solielle
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Ekim 24, 2010 8:46 am | |
| Pegasusumun adı Soleil.Fransızca Güneş anlamına geliyor ve soyadıma benziyor.Çok sinirli bir at.Onu çok seviyorum.Bana çok benziyor.Sinirli,bana bile kötü davranabiliyor.Ama istediğini alınca huzurllu bir at oluveriyor.Sarı-beyaz tüyleri var.Gözleri de kırmızı.Albino olabilir.Ama o benim atım,onu seviyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Ekim 24, 2010 9:36 am | |
| Ekliyorum | |
|
| |
Tiffany Trully Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Ptsi Ekim 25, 2010 3:35 am | |
| Pegasusumun adı Sissy. Tüyleri bembeyaz, kanatlarının kenarları mavi. Gözleri gri. Çok güzel, cesur ve zeki bir at. Herkezle çok iyi anlaşır. Çok fazla ilgi istiyor. İlgi göstermediğin zaman huysuzlanıyor. Uçmaya ve şekere bayılıyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Ptsi Ekim 25, 2010 6:12 am | |
| Ekliyorum | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Ekim 30, 2010 7:46 am | |
| Pegasusumun adı Lightning. Tüylerinin rengi gece kadar siyah. Çok fazla ilgiden hoşlanmıyor. Benim dışımda birkaç kişiyle anlaşır o kadar. Onunla uççarkenki tek rakibim Türk Hava Yolları. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Ekim 30, 2010 7:48 am | |
| | |
|
| |
Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Ekim 30, 2010 10:17 pm | |
| Onun adı Paris. Adını aldığı savaşçı kadar cesur ve sadık. Bembeyaz tüyleri var fakat ara ara sarı benekler de görülür. Turuncu gözlerine bakan biri güneşi bedeninde hissedebilir. Huysuzluk yaptığı zamanlarda bir elma verildiğinde hemen uysallaşır. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Ekim 31, 2010 3:27 am | |
| | |
|
| |
Aquamarin Britannia
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Perş. Kas. 04, 2010 3:48 am | |
| Beni korkutmaktan fazlasıyla zevk alan Bugs Bunny, ismininde belirttiği gibi fazlasıyla haylaz. At fobim var, bunun farkında ve buna rağmen üzerime gelmekten büyük bir zevk alıyor. Ona şekerleme vermeyi seviyorum, ama uzaktan! Ek olarak onu okşayamamam onu biraz üzüyor galiba ama umarım yakında bu at fobimi yenebileceğim. Gözleri masmavi ve tüyleri de elbette bembeyaz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Perş. Kas. 04, 2010 4:16 am | |
| | |
|
| |
Tom Ward
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Cuma Kas. 05, 2010 7:13 am | |
| Pegasusumun adı Çörek. Heyecanlı ve yaramaz bir hayvan. Abur cubur ve her türlü aromalı şekeri yemeye bayılıyor. Beyaz renkte ama bacaklarında, vücudunda ve kafasında turuncu lekeler var. Gözleri de koyu kahverengi renkte. O da benim gibi seyahat etmeyi çok seviyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Cuma Kas. 05, 2010 7:54 am | |
| | |
|
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Salı Kas. 09, 2010 6:05 am | |
| Adı İron.Oldukça sevimli bir pegasus.Metal gibi gri renkli pegasusum oldukça ilgi istiyor ve sadece benim sözümü dinliyor.Ama uçmak konusunda kesinlikle bir numara. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Salı Kas. 09, 2010 9:28 am | |
| | |
|
| |
Myrna Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Perş. Kas. 11, 2010 5:57 am | |
| Pegasus'umun adı İtalyanca Infinito anlamına gelen sonsuzluk bunu onun kahve köpüğü ve elâ gözlerine bakarak anlayabilirsiniz.Fazlasıyla hırçın ve korumacı.Başka birinin bu hırçınlığı kaldırıp ona binmesi sonucunda gerçekten sakatlanma olayları yaşanabilir.Herkesin düşman gibi kabul ettiği birini sahibi olarak benimsemesi ise onun bir deli olduğu tanısına varmak için geçerli bir neden.Metalik Grimsi rengi ile uyumlu gözleri görenleri mest edebilir.Çok hızlıdır.Fazlasıyla obur ve ilgi istiyor ama gerçekten fit durumda ve oldukça masum bir görünüşü var ama bir ares oğlunun pegasus'un dan göründüğü gibi olmasını beklemeyemezsiniz.O sanki Babam tarafından görevlendirilmiş gibi bu yüzden başım ne zaman sıkışırsa o orada oluyor.Aramızda görülmeyecek ve koparılmayacak kadar güçlü bir bağ var. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Cuma Kas. 12, 2010 3:42 am | |
| | |
|
| |
Helen Grace Burton Athena'nın Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Kas. 13, 2010 11:10 am | |
| Pegasusumun adı Aurora. Bembeyaz tüyleri, kanatlarının ve saçlarının arasında altın rengi tüyleri vardır. Altın sarısı gözleriyle çok bilgiç bakışlı bir kızdır. Sevilmekten çok hoşlanır. Şekerlemelere ve kurabiyelere bayılır. Bana karşı çok korumacıdır ve bana hep evimin sıcaklığını hatırlatır.
En son Helen Grace Wilson tarafından Paz Kas. 14, 2010 5:49 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Kas. 13, 2010 10:21 pm | |
| | |
|
| |
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Ptsi Kas. 15, 2010 2:00 am | |
| Pegasusumun adı Lyssa.Simsiyah tüyleri ve deniz mavisi gözleri vardır.Deniz mavisi gözleri yüzünden soğuk görünür ama aslında çok sevecen bir kızdır.Küp şekere ve çöreklere bayılır.İsminin anlamı ise gecenin kızlarından olan Lyssa'nın adından gelmektedir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Ptsi Kas. 15, 2010 2:49 am | |
| | |
|
| |
Amy Kleppy Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Salı Kas. 16, 2010 2:35 am | |
| Adı Biber.Tüyleri kar gibi bembeyaz ama arada siyah,turuncu,mavi renkli benekleri vardı.Gözlerinde hiç solmayan ışıltılar var ve bu ışıltılar turuncu , sarı renkleriyle karışmış göz rengini belirgin ve mükemmel bir hale getiriyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Salı Kas. 16, 2010 3:15 am | |
| | |
|
| |
Ayleyda Laurana Falls Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Perş. Kas. 18, 2010 9:27 am | |
| Ad-Soyad: Ayleyda Ocean
Pegasusun Adı: Phoenix Pegasusun Özellikleri: Krem rengi.Ancak toynakları beyaz renkte.En belirgin özelliği alnından bir gözüne kadar beyaz ovalimsi bir lekesi var.Genellikle onu kontrol etmek zor oluyor çünkü fazlasıyla asi ve özgür olmaktan çok hoşlanıyor.Onu kontrol edebilmek sadece muzla mümkün oluyor.
İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan + İsmi: Pegasus ahırları - Bu dünyada yalnız değilmişim | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Perş. Kas. 18, 2010 9:56 am | |
| Ekleniyor. (İstediğim formatta yazan ilk kişi! ) | |
|
| |
Elena Martin Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Salı Kas. 23, 2010 6:18 am | |
| Pegasusumun adı Troya. Tüyleri gri renkte, kanatlarının ucu beyaz. Gözleri koyu yeşil renginde. Çok arkadaş canlısı ve çok cesur, biraz da yaramaz. Küp şekerlere bayılır ve çok fazla ilgi ister. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Salı Kas. 23, 2010 8:07 am | |
| | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Salı Kas. 23, 2010 10:48 pm | |
| Ad-Soyad: Mia Keira Wallace Pegasusun Adı: Royces Pegasusun Özellikleri: Siyah tüyleri ve grimsi mor gözleri var. Toynaklarının üstü beyaz. Oldukça sakin ve sessiz bir pegasus. Oldukça şavaş görmüş gibi. Uçmayı o kadar da çok sevmez, daha çok yürüyüşlerden hoşlanır. En sevdiği yiyecek çimendir. İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan + İsmi: Pegasusu Ahırları-Ahırlara bir yolculuk
| |
|
| |
| Pegasus Edinme | |
|