| Pegasus Edinme | |
|
+204Madelynne L. Ross Zeus Amelis V. Thermapolis Scarlett Star Alishia Marianna Allen Susanne Lois Circova Kaylee Murphy Aredhel Clementé Esméralda Gwen Riodon Quotzé Myron Severus Ellwood Aidan Scott T. D. Black Elyse Harmonie Wideen Bianca Rae Almeida Katnis Roselie Graham Natalie Brianna Bates Joanna Oldwin Afrodit Gaius Tim Winchester Anita S. de Luca Micheal Surrender Luna Harrods Percy Matters Mathias Joseph Phelan Mercedes Loreille Liliana Caprice von Dorff Edei Ailis Lindgren Carmen Gabriel Boudicca Katherine Nicci Kallias Olivia Alexandro Tyler Selene Darcy Harris Daniel Freddie Douglas Adreanna B. von Dorff Leo von Dorff Elena Chantelle Mellark Drew Taylor Black Walter Andrews C. Scarlett Stanislaus Philomela Morgenstern Isis Alexandria Dawn Marcela V. Martinez Gregor Judas Aquila Lily Evelyn von Dorff Melanie Arianna Bates Ted Deeply Cintia B. von Dorff Adrian Black Paul Christensén Stephan F. Canner Camillia Dowlickt Aldrick R. Carter Caleb Rivers Pearl Chérie Dior Steve J. Christensén Maggie Gladhell Eryx von Dorff Richard Jaden Russell Verfilius Heres Subduce Barney Awesome Mnemosyne Nemia Stacy Gresean Daphne Warringford Isabel Catherine Senta Drake Tyrell Stanislaus Hope Temple + Reo Warner Alyssa Lauren Franke Chelsea Cocteau-Evans Leéroy Sephard Darius Cladius Glaber Hanna Olıvıa Temple Christian Randolph Ryan Legolas Lawliet Mantalon Soluric Lucas Matthew Price Ravelo Carter Apollon David Killer Lara Croft Valentino R. Gavino Myra Nikolaos Ephimovich Argon Felix Antony Zoi Anadyontai Fenix Blume Diatrisi Demo Leonardo di Muérte Alicia Roxanne Wideen Crystal Stephanie Montéz Dioné Callidora Georgina Orwell Leo Zack Lamartine Terra M. Winchester Leslie Ashdown Sabrina Westin Kheiron Katherine M. von Dorff Seth Mason Black Katherina Zoey Night Nyks Arthur Cocteau Allen Jacques Harth Mark William Trully Peter Karl Bouveir Scarlett A. Fackrell Kathie Mitchiel Davies Zack Cliff Burton Rosemarie Hathaway Jimmy Turner Drew Anderson Julia Fackrell Jasmin Devin Aria April Diana Lancaster Ryzell Crest Andrea Crepsley David Tyler Nicholas M. Monmouth Arutha ConDoin Darth Vader Izabelle Jearollia Lena H. Bryce Marcus L. Stanislaus Dante Phoenix Anny Moysre Thalia A. Carter Alexia Sophie Russell Zack Care London Williams Kevin Least Andrea Grace Harvey Miley Bieber William Maxwell Leonard Jones Mason Baxter Aporis Moiré Luna R. DARE Aima Pageton Veronica Gardyner Jones Brain Alexis Kwon Perseus Carter Zellana L. Tyler Charles Hilfiger Vesilissa Ann Woll Claudia Carroll Edward J. F. Newgate Arthur Murray Joseph M. Masen Diona Arsinoe Stanislaus Chase Brandon Lee Kim Hyun Lee L.Misuzu Flandre Marcus Heath Laxell Summer Katherine Ramsey Sirius Wayne Daniels Mariela Barthés Shylâ Fackrell Mirabella LaPiere Calvin Drake Westin Daisy Ivana A. Raina Lindgren Jason Parker Adyali Beckett Elena Martin Ayleyda Laurana Falls Amy Kleppy Isabelle Coco Franke Helen Grace Burton Myrna Tudor Eduard Ryan Longrange Tom Ward Aquamarin Britannia Theodor Aquila Leonard L. Carter Tiffany Trully Jacquenetta Solielle Dryope Glauce Charon Pacely Wandrof Clara Thompson Cornelia Fackrell Arthur Dragomir Mitchie Carter Crystal Anna Ixdior Aster Phoenix Cassandra Masen Danniel Hawke Sonechka Ephimovich Alexandra Bethany Daniels Keith Matt McMillen Gaea Luke Winchester Edward Kevin Hawke Aleda Beth Hwang Anastacia Steward Thurstan A. Anna Bianca Sentius Altair Obillivion Lara Adams Satellite Morgan Cristina Black Hermia Aigian Cocteau Athena 208 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Keith Matt McMillen Herakles Savaşçısı
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Eyl. 12, 2010 7:00 am | |
| Çabuk sıkılıyorum yazarken. Uzunları 1 saat arayla falan yazarım ancak. | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Eyl. 12, 2010 7:03 am | |
| Her rp uzun olmalı (çoklu yazılanlar hariç), rpg sitesindeyiz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Eyl. 12, 2010 7:06 am | |
| E bir yere kadar yazar değilim ben rp yapıyorum burda. Ama söylediklerinizi dikkate alacağım tanrıçam. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Eyl. 12, 2010 7:09 am | |
| Bu sitedeki kimse yazar değil Jeff. Sanırım bir rpg sitesine ilk üyeliğin... Teşekkür ederim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Eyl. 12, 2010 7:11 am | |
| Percy Jackson RPG sitesine ilk üyeliğim. Yoksa daha önce başka tür RPG'lere üye oldum. | |
|
| |
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Çarş. Eyl. 15, 2010 6:54 am | |
| Adı:Bright Star
Özellikleri:Yıldız kadar parlak ve ışıltı saçan tüyleri var. Sakin ve duygusal bir hayvan. Gözleri ise gece kadar karanlık. Yani gece kadar karanlık gözleri bembeyaz tüylerinin arasında parlıyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Çarş. Eyl. 15, 2010 7:21 am | |
| Ekliyorum | |
|
| |
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Perş. Eyl. 16, 2010 12:12 am | |
| Teşekkürler Tanrıçam | |
|
| |
Sonechka Ephimovich Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Cuma Eyl. 17, 2010 9:54 am | |
| Adı: Bucephalus
Özellikleri: Adının anlamı boğa kafalıdır. Nedeni ilk karşılaşmamızda kıgın bir boğaymışçasına bana saldırması. Simsiyahtır ve benim kadar inatçıdır. Kılıcımdaki minik alevler gibi onunda gözleri renk değiştirir. Galiba düşündüğümdende çok benziyoruz. Asabidir ve onu kızdırmayın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Cuma Eyl. 17, 2010 9:57 am | |
| Ekliyorum Bu arada adı çok güzel | |
|
| |
Sonechka Ephimovich Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Cuma Eyl. 17, 2010 10:03 am | |
| Teşekkürler tanrıçam | |
|
| |
Danniel Hawke Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Eyl. 18, 2010 6:11 am | |
| Adı:Ateş katili
Özellikleri:Adı gibi ateş katili, ateş ona zarar vermez aksine iyi gelir.Kırmızıya çalan tüğleri ve gözleride masmavi.Çok iyi huylu, sevecen ve arkadaş canlısıdır tıpkı benim gibi ama çok kızdırmayın tepebilir | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Eyl. 18, 2010 7:45 am | |
| | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Eyl. 18, 2010 10:28 am | |
| Adı Spring Rose böyle koymamın nedeni annem Bahar ve Ölüler Tanrıçası, bu yüzden isminin içinde bahar var, Rose koymamın sebebi ise kanatlarının ucundaki kırmızılıklar Özellikleri Bembeyaz bir pegasus, ama kanatlarının ucu hafif bir şekilde kırmızı, gözleri mavi renkli. Çoğunlukla yerinde duramaz ama beni görünce sakinleşir, çabuk acıkır. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Eyl. 18, 2010 10:31 am | |
| | |
|
| |
Aster Phoenix Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Salı Ekim 05, 2010 1:55 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Salı Ekim 05, 2010 3:16 am | |
| Ekliyorum. (Kurgu dışı olmasını istemediğimden, '3 boynuzlu' kısmını çıkararak.) | |
|
| |
Crystal Anna Ixdior
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Çarş. Ekim 06, 2010 3:03 am | |
| Pegasusumun adı White Angel.Ama genelde White deniyor..Beyaz kanatları ve tüyleri vardır.Gözleri simsiyahtır.White çok uysaldır.İnsanları ve melezler ile çok iyi anlaşır.Fakat bazen benim gibi hırçın olabiliyor.Küp şeker yemeyi tercih eder.Ayrıca White okşanmayı,sevilmeyi çok sever. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Çarş. Ekim 06, 2010 3:05 am | |
| Ekliyorum | |
|
| |
Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Çarş. Ekim 06, 2010 4:39 am | |
| Pegasusumun adı Luxemburg.Yemyeşil gözleri,yemyeşil tüyleri var.Kesme şekere hayır demez ama en sevdiği şey gül yapraklarıdır.Onları yemeye bayılır.Çok hızlıdır,uysaldır,asildir benim kızım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Perş. Ekim 07, 2010 3:28 am | |
| Ekliyorum | |
|
| |
Arthur Dragomir Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Perş. Ekim 07, 2010 6:40 am | |
| İsmi Océan, yelesi, kanatlarının ucu ve toynakları mavi renkte ama kuyruğu gri renkte. Başını sürekli dik tutmasından çok gururlu bir pegasus olduğu anlaşılıyor. Aynı zamanda çok da cesur. | |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Perş. Ekim 07, 2010 8:20 am | |
| Adı Alice. Kuyruğu, toynakları beyaz ve parlak bir renkte. Kanatları da beyaz ama kenarları gri çizgi şeklinde. Gözleri mavi ve yeşil arasında değişmekte olup pegasuslar arasında dikkat çeker. Genelde asi olmasına rağmen sadece Lia'nın sözünü dinler. Eğlenmeye bayılır onunla uçmak harika bir duygudur. Şekerlemeleri de çok sever. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Perş. Ekim 07, 2010 9:30 am | |
| Arthur ve Cornelia, ikinizinkileri de ekliyorum | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Perş. Ekim 14, 2010 8:27 am | |
| Pegasusumun adı Çörek. Bal rengi tüyleri ve açık mavi gözleri var.Enerji dolu,kişnemeye bayır ve koşmayı çok sever.Biraz ilgi meraklısıdır.Biraz seçicedir.Havuç onun favori yiyeceğidir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Perş. Ekim 14, 2010 8:52 pm | |
| Ekliyorum | |
|
| |
Pacely Wandrof Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Cuma Ekim 22, 2010 12:36 pm | |
| Tüyeleri simsiyah. Gece kadar siyah. Gözleri onun zıttıymış gibi fırtına grisindedir.. Kanatlarının ucunda bazı beyazlıklar vardır. Ve.. Ve o kadar güzeldir ki insan ona bakmadan yapamaz. Üstelik çok zeki ve titizdir. İsmi gece kadar siyah tüyleri olmasından dolayı Nighttır. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Cuma Ekim 22, 2010 9:47 pm | |
| Pegasusumun adı Morgana. Bembeyaz tüyleri kanatlarına gittikçe mor rengine bürünüyor. Deniz mavisi gözleri var. Her at gibi o da kesme şeker yemeye bayılıyor. Biraz huysuz bir pegasus olmasına rağmen çevresiyle iyi anlaşıyor. Okşanmayı çok seviyor . Çok titiz ve zekidir benim kızım(: |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Cuma Ekim 22, 2010 10:35 pm | |
| Pacely ve Amanda, ikinizin pegasusları da eklendi | |
|
| |
Dryope Glauce Charon Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Ekim 23, 2010 1:38 am | |
| Adı Boreas. İsmi yunanca Kuzey Rüzgarı anlamına geliyor. Boreas huysuz, hızlı ve güçlüdür. Diğer pegasuslardan güçlü olduğu için kibirlidir. Melezlerle iyi anlaştığı söylenemez. Sadece bana karşı iyi. Diğer Pegasuslar da onu pek sevmezler. Çünkü Boreas çok sinirli ve ters bir pegasus. Simsiyah tüyleri ve parıldayan tüyleri var. Yelesi, kuyruğu ve kanatlarının ucuna doğru siyah olan tüyleri griye döner. Gözleri yeşil. Şeker ve elma en çok sevdiği şeylerdir. | |
|
| |
| Pegasus Edinme | |
|