| Pegasus Edinme | |
|
+204Madelynne L. Ross Zeus Amelis V. Thermapolis Scarlett Star Alishia Marianna Allen Susanne Lois Circova Kaylee Murphy Aredhel Clementé Esméralda Gwen Riodon Quotzé Myron Severus Ellwood Aidan Scott T. D. Black Elyse Harmonie Wideen Bianca Rae Almeida Katnis Roselie Graham Natalie Brianna Bates Joanna Oldwin Afrodit Gaius Tim Winchester Anita S. de Luca Micheal Surrender Luna Harrods Percy Matters Mathias Joseph Phelan Mercedes Loreille Liliana Caprice von Dorff Edei Ailis Lindgren Carmen Gabriel Boudicca Katherine Nicci Kallias Olivia Alexandro Tyler Selene Darcy Harris Daniel Freddie Douglas Adreanna B. von Dorff Leo von Dorff Elena Chantelle Mellark Drew Taylor Black Walter Andrews C. Scarlett Stanislaus Philomela Morgenstern Isis Alexandria Dawn Marcela V. Martinez Gregor Judas Aquila Lily Evelyn von Dorff Melanie Arianna Bates Ted Deeply Cintia B. von Dorff Adrian Black Paul Christensén Stephan F. Canner Camillia Dowlickt Aldrick R. Carter Caleb Rivers Pearl Chérie Dior Steve J. Christensén Maggie Gladhell Eryx von Dorff Richard Jaden Russell Verfilius Heres Subduce Barney Awesome Mnemosyne Nemia Stacy Gresean Daphne Warringford Isabel Catherine Senta Drake Tyrell Stanislaus Hope Temple + Reo Warner Alyssa Lauren Franke Chelsea Cocteau-Evans Leéroy Sephard Darius Cladius Glaber Hanna Olıvıa Temple Christian Randolph Ryan Legolas Lawliet Mantalon Soluric Lucas Matthew Price Ravelo Carter Apollon David Killer Lara Croft Valentino R. Gavino Myra Nikolaos Ephimovich Argon Felix Antony Zoi Anadyontai Fenix Blume Diatrisi Demo Leonardo di Muérte Alicia Roxanne Wideen Crystal Stephanie Montéz Dioné Callidora Georgina Orwell Leo Zack Lamartine Terra M. Winchester Leslie Ashdown Sabrina Westin Kheiron Katherine M. von Dorff Seth Mason Black Katherina Zoey Night Nyks Arthur Cocteau Allen Jacques Harth Mark William Trully Peter Karl Bouveir Scarlett A. Fackrell Kathie Mitchiel Davies Zack Cliff Burton Rosemarie Hathaway Jimmy Turner Drew Anderson Julia Fackrell Jasmin Devin Aria April Diana Lancaster Ryzell Crest Andrea Crepsley David Tyler Nicholas M. Monmouth Arutha ConDoin Darth Vader Izabelle Jearollia Lena H. Bryce Marcus L. Stanislaus Dante Phoenix Anny Moysre Thalia A. Carter Alexia Sophie Russell Zack Care London Williams Kevin Least Andrea Grace Harvey Miley Bieber William Maxwell Leonard Jones Mason Baxter Aporis Moiré Luna R. DARE Aima Pageton Veronica Gardyner Jones Brain Alexis Kwon Perseus Carter Zellana L. Tyler Charles Hilfiger Vesilissa Ann Woll Claudia Carroll Edward J. F. Newgate Arthur Murray Joseph M. Masen Diona Arsinoe Stanislaus Chase Brandon Lee Kim Hyun Lee L.Misuzu Flandre Marcus Heath Laxell Summer Katherine Ramsey Sirius Wayne Daniels Mariela Barthés Shylâ Fackrell Mirabella LaPiere Calvin Drake Westin Daisy Ivana A. Raina Lindgren Jason Parker Adyali Beckett Elena Martin Ayleyda Laurana Falls Amy Kleppy Isabelle Coco Franke Helen Grace Burton Myrna Tudor Eduard Ryan Longrange Tom Ward Aquamarin Britannia Theodor Aquila Leonard L. Carter Tiffany Trully Jacquenetta Solielle Dryope Glauce Charon Pacely Wandrof Clara Thompson Cornelia Fackrell Arthur Dragomir Mitchie Carter Crystal Anna Ixdior Aster Phoenix Cassandra Masen Danniel Hawke Sonechka Ephimovich Alexandra Bethany Daniels Keith Matt McMillen Gaea Luke Winchester Edward Kevin Hawke Aleda Beth Hwang Anastacia Steward Thurstan A. Anna Bianca Sentius Altair Obillivion Lara Adams Satellite Morgan Cristina Black Hermia Aigian Cocteau Athena 208 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Şub. 20, 2011 4:21 am | |
| Pegasusun profiline eklendi. | |
|
| |
Jasmin Devin Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Şub. 20, 2011 8:10 am | |
| Ad-Soyad: Jasmin Devin Pegasusun Adı: Uyku Pegasusun Özellikleri: Beyaz rengindedir ve yeleleri beyaz bir tutam saçı şeker pembesidir.Gözleri açık mavidir ve pegasusun gözlerine bakan herkes duygu karmaşası yaşar. Uyumayı, Uçmayı ve küp şeker yemeye bayılır. İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan + İsmi: http://olimpos.my-rpg.com/t3478-aria-jasmintiffany-ve-3-pegasus
En son Jasmin Devin tarafından Ptsi Şub. 21, 2011 1:19 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Julia Fackrell Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Şub. 20, 2011 11:59 pm | |
| Ad-Soyad: Julia Kingstam
Pegasusun Adı: Işık hızı
Pegasusun Özellikleri: Vücudu beyazdır. Yeleleri gözleri ve kanatları altın sarısıdır.Tam olarak link ekleyemiyorum ama onunla ahırda çarpışarak onu tanıdım... | |
|
| |
Drew Anderson Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Çarş. Şub. 23, 2011 5:11 am | |
| - Athena demiş ki:
- Bu başlık altından ahırda yaptığınız rp sonrası pegasusunuzun ismini ve özelliklerini yazabilirsiniz, böylece profilinize eklerim.
Form - Kod:
-
Ad-Soyad:Chase Mcentry
Pegasusun Adı:Kral Pegasusun Özellikleri:Benim taktığım metal boynuzları ve nallarındaki çiviler saldırılarda bana yadım etmesini sağlar çok hızlı uçar ve çok zor yorulur.Çetin cevizdir.Diğer Pegasuslardan en büyük farkı küp şeker yerine Lolipop sever ve uçarken neredeyse beni düşürecek fantastik hareketler yapar. İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan + İsmi: Pegasus ahırları Ben ve Kral (edit~başlığın daha düzenli olması için form eklenmiştir.) | |
|
| |
Jimmy Turner Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Çarş. Şub. 23, 2011 11:13 pm | |
| Ad-Soyad:Jimmy Turner
Pegasusun Adı:Κινδύνου(Tehlike) Pegasusun Özellikleri:Pegasusumun adı Κινδύνου.Adını Yunancadan çevirince Tehlike çıkıyor ortaya.Çok zarif ve asil bir görünüşü var.Kanatları kan kırmızısı.Kanatları dışında her bölümü sapsarı.Oldukça zeki ve anlayışlı.Küp şekerini üstünde çikolata sosu ile seviyor.İstediğinde çok hızlanabiliyor. İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan + İsmi:http://olimpos.my-rpg.com/t3607-pegasusum-tehlike | |
|
| |
Rosemarie Hathaway Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Perş. Şub. 24, 2011 4:45 am | |
| Pegasusumun adı Honey.Çok tatlı bal rengi gözlere sahiptir.Gözlerinin içine bakarsanız ne düşündüğünüzü anlar.Tüyleri bembeyazdır.O kadar güzeldir ki bütün herkes -pegasuslarda dahil-ona hayrandır.Çok özel bir pegasus olduğu için sahibini kendisi seçer.Üzerine binince eğer uçuyorsa bilin ki sizi seçmiştir.Anladığınız üzere beni seçti.İkimiz birbirimizi tamamlıyoruz.Onu çok seviyorum... | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Cuma Şub. 25, 2011 4:44 am | |
| *Jasmin *Drew *Jimmy, pegasuslarınız profillerinize eklendi. *Julia *Rosemarie, başvurularınıza rp linki eklemediğiniz için sizin pegasuslarınızı onaylayamıyorum ne yazık ki. | |
|
| |
Rosemarie Hathaway Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Cuma Şub. 25, 2011 8:07 am | |
| Pegasusumun adı Honey.Çok tatlı bal rengi gözlere sahiptir.Gözlerinin içine bakarsanız ne düşündüğünüzü anlar.Tüyleri bembeyazdır.O kadar güzeldir ki bütün herkes -pegasuslarda dahil-ona hayrandır.Çok özel bir pegasus olduğu için sahibini kendisi seçer.Üzerine binince eğer uçuyorsa bilin ki sizi seçmiştir.Anladığınız üzere beni seçti.İkimiz birbirimizi tamamlıyoruz.Onu çok seviyorum... http://olimpos.my-rpg.com/t3644-pegasusum-honeyle-tanmam | |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Cuma Şub. 25, 2011 11:48 am | |
| Ad-Soyad: Zack Cliff Burton Pegasusun Adı: Shadow Pegasusun Özellikleri: Simsiyah güçlü ve hızlı bir pegasus, aşırı hırçın bana karşı bile bazen hırçın ama hırçınlığının altında koruma içgüdüsü var. İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan + İsmi: http://olimpos.my-rpg.com/t3656-zack-ve-shadow
En son Zack Cliff Burton tarafından C.tesi Şub. 26, 2011 2:10 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Julia Fackrell Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Şub. 26, 2011 1:43 am | |
| Ad-Soyad: Julia Kingstam
Pegasusun Adı: Işık Hızı
Pegasusun Özellikleri: Yeleleri,gözleri ve kanatları altın sarısıdır ve vücudu beyazdır.
İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan + İsmi:http://olimpos.my-rpg.com/t3676-julia-kingstam#64462 | |
|
| |
Kathie Mitchiel Davies Artemis Avcısı/Parti Organizatörü
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Şub. 26, 2011 2:34 am | |
| Pegasusumun adı Marshmallow.Tüyleri bembeyaz,gözleriyse siyah.Çok sevimli ve uysal. | |
|
| |
Scarlett A. Fackrell
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Şub. 26, 2011 2:49 am | |
| Ad-Soyad: Scarlett A. Rodriguez Pegasusun Adı: Fısıltı anlamına gelen ψίθυρος. Pegasusun Özellikleri: Gri renkli,saçları mor.Kanatları siyah fakat parıldıyor.Biraz hırçın,bana karşı gelinmesine dayanamıyor.Bana olabildiğince sadık. İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan + İsmi: http://olimpos.my-rpg.com/t3680-pegasuslar#64489 | |
|
| |
Peter Karl Bouveir Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Şub. 26, 2011 3:01 am | |
| Ad-Soyad: Peter Karl Brown Pegasusun Adı: Blue Heron Pegasusun Özellikleri:Adı Blue Heron. Mavi renkte ve üzerinde 2 tane gri şerit olan bir pegasus. Benimle çok iyi anlaşır. Şeker sevmez. Onun yerine Havuç ve yeşillik yer. Benim için her şeyini feda eder, tabi ben de onun için İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan + İsmi: http://olimpos.my-rpg.com/t3682-yeni-bir-dost#64493 | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Şub. 27, 2011 4:01 am | |
| *Rosemarie *Zack *Julia *Scarlett *Peter, pegasuslarınız profillerinize eklendi. *Ashley, senin linkin yoktu. | |
|
| |
Kathie Mitchiel Davies Artemis Avcısı/Parti Organizatörü
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Şub. 27, 2011 7:32 am | |
| | |
|
| |
Mark William Trully Apollon'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Salı Mart 01, 2011 1:33 am | |
| Ad-Soyad: Mark Hamill Pegasusun Adı:Kara şimşek Pegasusun Özellikleri:Siyah ilk tanışmamızda anladım ki benim gibi yerin duramayan sürekli yaramazlık yapan bir pegasus İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan + İsmi:http://olimpos.my-rpg.com/t3779-lk-tanmam | |
|
| |
Allen Jacques Harth Nyks'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Çarş. Mart 02, 2011 1:51 am | |
| Ad-Soyad: Allen Jacques Harth Pegasusun Adı: Onyx Pegasusun Özellikleri: Tüyleri siyaha yakın koyu bir lacivert tonundadır, sadece yelesi, kanatlarının ucu ve kuyruğu buz mavisi rengindedir. Gözleri saf altın rengindedir. Genelde hırçın ve baş edilmez bir pegasustur, sadece yakınlık kurduğu melezlere karşı uysal davranır. Sahiplenici ve korumacıdır. İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan + İsmi: Tuhaf Bir Karşılaşma | |
|
| |
Arthur Cocteau Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Çarş. Mart 02, 2011 5:26 am | |
| Ad-Soyad:Arthur Codes
Pegasusun Adı:Savaş Pegasusun Özellikleri:Çok şirin ve zarif.Kırmızı bir bedeni ve bordo kanatları var.Bana karşı gelenlere karşı çok asi ve sinirli.Gerektiğinde çok güçlü oluyor,diğer pegasusların aksine o dilimlenmiş havuç seviyor. İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan + İsmi:http://olimpos.my-rpg.com/t3810-pegasusum-sava-le-tanmam | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Çarş. Mart 02, 2011 10:17 am | |
| *Ashley *Mark *Allen *Arthur, pegasuslarınız profillerinize eklendi. | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Mart 06, 2011 2:51 am | |
| Ad-Soyad: Evangeline Blackwood Pegasusun Adı: Μαύρη Βασίλισσα yani Siyah Kraliçe Pegasusun Özellikleri: Gece gibi siyah. Tüylerinin arasında gümüş ve altın sarısı parıltılar var. Gözleri açık yeşildir. Birinin -benim- onu okşamasına ve küp şeker yemeye bayılır. İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan + İsmi: http://olimpos.my-rpg.com/t3926-pegasusumla-tanyorum#70277
En son Evangeline Blackwood tarafından Salı Mart 08, 2011 11:40 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Katherina Zoey Night Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Salı Mart 08, 2011 6:48 am | |
| Pegasusumun adı "Favilla"."Kıvılcım" demek.Gece rengi gözleri ve yine aynı şekilde gece rengi bir bedeni var.Kanatlarının,kuyruğunun ve yelesinin ucu ateş kırmızısı.Bana karşı her zaman nazik ve tatlı olsa da çok ilgi istiyor ve her pegasus gibi küp şekere bayılıyor.Başka kişilere hırçın ve huysuzca davranıyor.Ona güveniyor ve her zaman bana yardım edeceğini biliyorum.Ben ona genelde takma adıyla sesleniyorum;Tenebroso.Anlamı "Karanlık".Bu ismi söyleyince tekçe bana ve Poseidon çocuklarına çifte atmıyor.
İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan+İsmi:Kanatlı Bir Dost Ediniyorum
En son Katherina Zoey Night tarafından Çarş. Mart 09, 2011 7:30 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Seth Mason Black Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Salı Mart 08, 2011 7:03 am | |
| Ad-Soyad: Seth Mason Black Pegasusun Adı: Kül Kont Pegasusun Özellikleri: Tehlikede olduğumu sezdiğinde yanımda biti verir. Küp şekerleri aşırı sever. Beyaz yelesi, simsiyah gözleri ve kül renginde olan huysuz bir pegasustur. Küp şeker verdiğinizde huysuzlaşmayı bırakır. İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan + İsmi: http://olimpos.my-rpg.com/t3997-seth-ve-kul-kont#71926 | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Salı Mart 08, 2011 10:45 am | |
| Katherine Williams. Vesper. Tüyleri gece karanlıklaşan gökyüzü kadar siyahtır. Dikkatli bakıldığında, karanlıkta bazı tüylerinin tıpkı yıldızlar gibi parıldadığı görülebilir. Fazla neşeli ve hareketli değildir ama sahibine sadıktır. Onun dışında çoğunlukla küçümseyici bakışları vardır. Yemek yemeye başladığında, etrafında olan hiçbir şeyi umursamaz. İsmi latince akşam veya gece anlamına gelir. Vesper'ı Sahiplenmek. | |
|
| |
Kheiron Yardımcı Admin/Sentor/Kampın Müdür Yardımcısı
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Çarş. Mart 09, 2011 10:19 pm | |
| Evangeline, Katherina, Seth ve Katherine pegasuslarınız profillerinize eklendi. | |
|
| |
Sabrina Westin Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Perş. Mart 10, 2011 11:48 pm | |
| Ad-Soyad: Sabrina Westin Pegasusun Adı: Rüya Pegasusun Özellikleri: Tüyleri bembeyaz. Gözleri gri. Çok sevimli. Dost canlısı. Fakat ona veya sahibine saldırı olursa çok hırçınlaşır. Oyun oynamayı, uçmayı ve küp şekeri çok sever. Her zaman mutludur ve onu seveni de mutlu eder. İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan + İsmi: http://olimpos.my-rpg.com/t4074-pegasus-ruya#74211 | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Cuma Mart 11, 2011 12:00 am | |
| Sabrina pegasusun profiline eklendi. | |
|
| |
Leslie Ashdown Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Cuma Mart 11, 2011 7:46 am | |
| Ad-Soyad; Lyraa Leslie Ashdown Pegasusun İsmi; Lie Özellikleri; İsmi Lie. Bembeyaz ve yaşı küçük olmamasına rağmen ufak tefek bir pegasus. Tüyleri gerçekten süt beyazıdır ve simsiyah gözleriyle bu durum oldukça tezatlık oluşturuyor. Sakin ve acayip sessizdir. Sahibinin tespitlerine göre onu bayağı seviyor. Onun dışında şeker ve sevimlidir. Link; http://olimpos.my-rpg.com/t4090-lie-le-tanmak#74772 | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Mart 13, 2011 4:56 am | |
| Ad-Soyad: Nicole Avery Johnson Pegasusun Adı: Sonsuz Karanlık Pegasusun Özellikleri: Rengi siyahtı. Tüylerinin arasında sıklıkla yıldıza benzeyen gümüş parıltılar vardır. Hayatta en sevdiği şey ben ve yemek yemek. Daha doğrusu ben çünkü ben ahırın kapısından girer girmez yemeğinden vazgeçip bana bakmıştı. İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan + İsmi: http://olimpos.my-rpg.com/t4165-sonsuz-karanlk-ile#76571 | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Mart 13, 2011 7:47 am | |
| Ad-Soyad: Leo Bell Pegasusun Adı:Fırtına Pegasusun Özellikleri:Tam bir savaş atı.Hızlı ve dayanıklı.Beyaz renkli.Mavi gözlü İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan + İsmi: Pegasus ağırı.Pegasusum fırtına http://olimpos.my-rpg.com/t3443-pegasusum-frtna |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Ptsi Mart 14, 2011 7:18 am | |
| Lyraa, Nicole ve Leo pegasuslarınız profillerinize eklendi. | |
|
| |
| Pegasus Edinme | |
|