| Pegasus Edinme | |
|
+204Madelynne L. Ross Zeus Amelis V. Thermapolis Scarlett Star Alishia Marianna Allen Susanne Lois Circova Kaylee Murphy Aredhel Clementé Esméralda Gwen Riodon Quotzé Myron Severus Ellwood Aidan Scott T. D. Black Elyse Harmonie Wideen Bianca Rae Almeida Katnis Roselie Graham Natalie Brianna Bates Joanna Oldwin Afrodit Gaius Tim Winchester Anita S. de Luca Micheal Surrender Luna Harrods Percy Matters Mathias Joseph Phelan Mercedes Loreille Liliana Caprice von Dorff Edei Ailis Lindgren Carmen Gabriel Boudicca Katherine Nicci Kallias Olivia Alexandro Tyler Selene Darcy Harris Daniel Freddie Douglas Adreanna B. von Dorff Leo von Dorff Elena Chantelle Mellark Drew Taylor Black Walter Andrews C. Scarlett Stanislaus Philomela Morgenstern Isis Alexandria Dawn Marcela V. Martinez Gregor Judas Aquila Lily Evelyn von Dorff Melanie Arianna Bates Ted Deeply Cintia B. von Dorff Adrian Black Paul Christensén Stephan F. Canner Camillia Dowlickt Aldrick R. Carter Caleb Rivers Pearl Chérie Dior Steve J. Christensén Maggie Gladhell Eryx von Dorff Richard Jaden Russell Verfilius Heres Subduce Barney Awesome Mnemosyne Nemia Stacy Gresean Daphne Warringford Isabel Catherine Senta Drake Tyrell Stanislaus Hope Temple + Reo Warner Alyssa Lauren Franke Chelsea Cocteau-Evans Leéroy Sephard Darius Cladius Glaber Hanna Olıvıa Temple Christian Randolph Ryan Legolas Lawliet Mantalon Soluric Lucas Matthew Price Ravelo Carter Apollon David Killer Lara Croft Valentino R. Gavino Myra Nikolaos Ephimovich Argon Felix Antony Zoi Anadyontai Fenix Blume Diatrisi Demo Leonardo di Muérte Alicia Roxanne Wideen Crystal Stephanie Montéz Dioné Callidora Georgina Orwell Leo Zack Lamartine Terra M. Winchester Leslie Ashdown Sabrina Westin Kheiron Katherine M. von Dorff Seth Mason Black Katherina Zoey Night Nyks Arthur Cocteau Allen Jacques Harth Mark William Trully Peter Karl Bouveir Scarlett A. Fackrell Kathie Mitchiel Davies Zack Cliff Burton Rosemarie Hathaway Jimmy Turner Drew Anderson Julia Fackrell Jasmin Devin Aria April Diana Lancaster Ryzell Crest Andrea Crepsley David Tyler Nicholas M. Monmouth Arutha ConDoin Darth Vader Izabelle Jearollia Lena H. Bryce Marcus L. Stanislaus Dante Phoenix Anny Moysre Thalia A. Carter Alexia Sophie Russell Zack Care London Williams Kevin Least Andrea Grace Harvey Miley Bieber William Maxwell Leonard Jones Mason Baxter Aporis Moiré Luna R. DARE Aima Pageton Veronica Gardyner Jones Brain Alexis Kwon Perseus Carter Zellana L. Tyler Charles Hilfiger Vesilissa Ann Woll Claudia Carroll Edward J. F. Newgate Arthur Murray Joseph M. Masen Diona Arsinoe Stanislaus Chase Brandon Lee Kim Hyun Lee L.Misuzu Flandre Marcus Heath Laxell Summer Katherine Ramsey Sirius Wayne Daniels Mariela Barthés Shylâ Fackrell Mirabella LaPiere Calvin Drake Westin Daisy Ivana A. Raina Lindgren Jason Parker Adyali Beckett Elena Martin Ayleyda Laurana Falls Amy Kleppy Isabelle Coco Franke Helen Grace Burton Myrna Tudor Eduard Ryan Longrange Tom Ward Aquamarin Britannia Theodor Aquila Leonard L. Carter Tiffany Trully Jacquenetta Solielle Dryope Glauce Charon Pacely Wandrof Clara Thompson Cornelia Fackrell Arthur Dragomir Mitchie Carter Crystal Anna Ixdior Aster Phoenix Cassandra Masen Danniel Hawke Sonechka Ephimovich Alexandra Bethany Daniels Keith Matt McMillen Gaea Luke Winchester Edward Kevin Hawke Aleda Beth Hwang Anastacia Steward Thurstan A. Anna Bianca Sentius Altair Obillivion Lara Adams Satellite Morgan Cristina Black Hermia Aigian Cocteau Athena 208 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Dante Phoenix Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Cuma Şub. 04, 2011 5:10 am | |
| Adı Gölgeyele. Beyaz bir pegasus fakat yeleleri siyah. Çok güçlü fakat bir o kadar da hırçın bir pegasus. Bu hırçınlığını geçirmenin tek yolu onun yanına giderken ona doğru hafifçe 3 tane küp şeker atmaktır. Yoksa sizi çok kötü hırpalayabilir. http://olimpos.my-rpg.com/t3015-en-kadim-dostum#52859 | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Şub. 06, 2011 3:53 am | |
| *Thalia *Dante, pegasuslarınız eklendi. *Anny, rp linkini eklersen senin pegasusunu da profiline geçireceğim. (Bu arada isim-soyisim ilk harfleri hala büyük yapılmamış.) | |
|
| |
Anny Moysre Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Şub. 06, 2011 6:22 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Ptsi Şub. 07, 2011 7:50 am | |
| Adı Desi.Benim ki gibi gözleri ve yelesi kahverengi.Geri kalan kısmı beyaz.Kesme şekerde bayılıyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Ptsi Şub. 07, 2011 10:33 am | |
| Anny, diyorum ki bu başlığa, başvuru yaparken, pegasus ahırlarında yazmış olduğun rp'nin linkini kopyalayıp yapıştır, ben de rp'yi yazmış olduğunu anlayabileyim. | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Salı Şub. 08, 2011 1:30 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Salı Şub. 08, 2011 4:41 am | |
| Pegasusun profiline eklendi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Salı Şub. 08, 2011 8:23 am | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Çarş. Şub. 09, 2011 1:43 am | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Perş. Şub. 10, 2011 9:25 am | |
| Adı Silverylight.Ama ben ona kısaca Silver diyorum.Onu kardeşim Sat ile ahıra gittiğimizde buldum.Bembeyaz tüyleri,gümüş rengi kanatları ve ayakları,mavi pırıl pırıl gözleri var.Çok uysal ve sessiz;ama bir düşman gelince kanatları kör edici bir ışıkla parlayıp düşmanı şaşırtıyor ve yüksek sesle kişniyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Perş. Şub. 10, 2011 8:06 pm | |
|
| |
Izabelle Jearollia Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Cuma Şub. 11, 2011 12:01 am | |
| Ad-Soyad: Xéeny Evgenia Lovétt Pegasusun Adı: αξιοπρεπής Pegasusun Özellikleri: Pegasusum benden tamamen farklı olarak aşırı derecede ağırbaşlıdır. Asil ve derin bakar. İsmi de bu yüzden αξιοπρεπής. Geçmişinde acı çekmiş bir insan gibidir. Bembeyazdır, gümüş yeleleri ve yelelerinin üstünde kırmızı noktalar vardır. Bazen çok hırçın ve asi olabilir. İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan + İsmi: http://olimpos.my-rpg.com/t3005-kanatl-at-ine-giriyorum#52653
En son Xéeny Evgenia Lovétt tarafından C.tesi Şub. 12, 2011 2:30 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Darth Vader Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Cuma Şub. 11, 2011 11:28 pm | |
| Pegasusun adı:Altın Pegasusun özellikleri:Çok duygusaldır,karşısındakinin duygu ve hareketlerine dikkat eder.Çok görkemlidir.Kanatları altın renginde,kendisi ise bembeyazdır.Gözleri açık yeşildir.Sol gözünün çevresinde altın renkli çember gibi bir leke vardır.Beyaz kesme şekerden çok esmer şekeri sever. http://olimpos.my-rpg.com/t3216-pegasusumm | |
|
| |
Arutha ConDoin Dionysos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Şub. 13, 2011 4:15 am | |
| Sebastian Foire Adı Kaymak.Kuyruğu,yelesi ve kanat uçları siyah olmasına karşın geriye kalan her yeri bembeyazdır.Gökten inmiş bir bulut gibi.Kırmızı gözleriyle fark ediliyor.Sevimli bir yüzü var.Aramızdaki bağ ile başıma bir olay geldiğinde orada bitiyor Tesadüf bu olsa gerek | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Paz Şub. 13, 2011 10:38 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Ptsi Şub. 14, 2011 8:34 am | |
| *Xéeny *Anastacia *Sebastian *Anny, pegasuslarınız profillerinize eklendi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Ptsi Şub. 14, 2011 8:57 am | |
| | |
|
| |
Nicholas M. Monmouth Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Ptsi Şub. 14, 2011 9:53 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Çarş. Şub. 16, 2011 3:44 am | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Perş. Şub. 17, 2011 5:25 am | |
| ismi:Carrionite Bilgileri:Simsiyah tüylü mavi gözlü ürkek küp şekere baya bağlı ve kendini sevdirmeye çalışıyor Çok zeki ve de biraz hırçınlaşabiliyor bazen ama hemen geçiyor ve temizlenmeyi çok sever | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Perş. Şub. 17, 2011 6:18 am | |
| *Konumun belirlenmeden pegasus sahibi olamayacağın için reddedildi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Cuma Şub. 18, 2011 12:41 am | |
| şimdi olabilirmi tanrıçam | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Cuma Şub. 18, 2011 12:46 am | |
| Başvurularınızı link ekleyerek yapmalısınız David. | |
|
| |
Andrea Crepsley Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Cuma Şub. 18, 2011 8:15 am | |
| Ad-Soyad: Andrea Crepsley
Pegasusun Adı: Çörek Pegasusun Özellikleri: Kanatları dışında her yeri bembeyaz, kanatları siyah. Oldukça yaramaz sürekli onunla ilgilenilsin istiyor. Oldukça obur ne versen yiyor. Beni anlıyormuş gibi hep gözlerimin içine bakıyor. Gözleri zümrüt yeşili. Ve oldukça sabırsız. İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan + İsmi: http://olimpos.my-rpg.com/t3457-corek-le-tanyorum#60538 | |
|
| |
Ryzell Crest Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme Cuma Şub. 18, 2011 10:05 pm | |
| Ad-Soyad:Ryzelll Crest Pegasusun Adı: Φως yani Işık Pegasusun Özellikleri:Altın renkli tüyleri vardı..Yelesi ve kanatları açık sarıydı.Gözleri ise mor renkliydi.Biraz daha bakınca vücudunun iki yanındaki bazı tüylerin rengi mordu ve bu yüzden mor bir dalga işareti yaratıyordu.Hiç hırçın değildir.Kolay öğrenir.Her at gibi küp şekere bayılır. İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan + İsmi: Ben linki vereyim Tanrıçam http://olimpos.my-rpg.com/t3434-ryzell-crestgorev-raporlar#60995(5.Post) | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Şub. 19, 2011 12:25 am | |
| *Andrea *Ryzell, pegasuslarınız profillerinize eklendi. | |
|
| |
April Diana Lancaster Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Şub. 19, 2011 12:26 am | |
| Ad-Soyad: April Diana Lancaster Pegasusun Adı: Ariel Pegasusun Özellikleri: Okyanus yeşili gözlerinden zeka fışkırır. Buz mavisi tüylere ve yelelere sahiptir. Çoğunlukla sevecandır ama hıçınlaştığı zaman yanına benden başkasını yaklaştırmaz. Uçmaktan her pegasus gibi çok hoşlanır ve bu konuda ustadır. En sevdiği yiyecek eriktir. İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan + İsmi: http://olimpos.my-rpg.com/t3470-irin-dostum-ariel#60933 | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Şub. 19, 2011 1:01 am | |
| ismi:Carrionite Bilgileri:Simsiyah tüylü,mavi gözlü,küp şekere baya bağlı,kendini sevdirmeye çalışıyori,çok zeki,bazen hırçınlaşabiliyor ama beni görünce hemen geçiyor,temizlenmeyi çok seviyor,uçmaya bayılıyor ve erkek http://olimpos.my-rpg.com/t3449-dostum-carrionite | |
|
| |
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Şub. 19, 2011 5:25 am | |
| *April *David, pegasuslarınız profillerinize eklendi. | |
|
| |
Aria Oread
| Konu: Geri: Pegasus Edinme C.tesi Şub. 19, 2011 6:03 am | |
| Ad-Soyad:Aria Mcgowen
Pegasusun Adı:gecenin kanatları(ben ona kısaca gece diyorum) Pegasusun Özellikleri:rengi siyahtır ve yelelerinin arasında mor renkli bir tutam saçı vardır.gözleri zalim bir siyahtır ve düşmanlar onun gözlerinin içine bakınca kendisine onlarca bıçak batıyormuş gibi oluyorlar İlgili Rp'nin Linki veya Bulunduğu Mekan + İsmi:http://olimpos.my-rpg.com/t3478-aria-jasmintiffany-ve-3-pegasus | |
|
| |
| Pegasus Edinme | |
|