| Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. | |
|
+68Mantalon Soluric Emily Cocteau-Evans Diona Arsinoe Stanislaus Alicia Roxanne Wideen Luke Winchester Nemia Stacy Gresean Isis Alexandria Dawn Adrian Black D. Juliet Sera Châtillon Peter Karl Bouveir Hanna Olıvıa Temple Alyssa Lauren Franke Tristan Micah Addison Marcus L. Stanislaus Zack Cliff Burton David Killer Claire Angel Deeply Ophelia Martinez Katherine M. von Dorff William Maxwell Scarlett A. Fackrell Izabelle Jearollia Cornelia Fackrell Tiffany Trully Kevin Least Alexia Sophie Russell Zack Care Calvin Drake Westin Alex Nike Helen Grace Burton Edward J. F. Newgate Lucas Matthew Caliente Henry Trust A. Raina Lindgren Shylâ Fackrell Ares Arthur Dragomir Artemis Serena Su Hanzadeoğlu Charles Hilfiger Jacquenetta Solielle Eduard Ryan Longrange Leonard L. Carter Clara Thompson Ramona Antinus Mike Kevin Miller Keith Matt McMillen Mitchie Carter Edward Kevin Hawke Selene Darcy Harris Cassandra Masen Aleda Beth Hwang A. Anna Bianca Sentius Hermia Aigian Cocteau Lara Adams Hector Sentius Satellite Morgan Altair Obillivion Stella Fabiano Cristina Black Afrodit. Apollon. Lucianna Fackrell Ange Morgan Lamartine Robert Harris Jennifer Amy Carter Rose Denise Harris Athena 72 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ara. 05, 2010 7:49 am | |
| | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ara. 05, 2010 7:50 am | |
| Evet ya, ben yeğenlerime karşı hayatta savaşmam bir daha Kardeşime nasıl söylerim senin kızlarını bağladım diye =(( Yarın bitsin bence de, en iyisi bu | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ara. 05, 2010 8:32 am | |
| Oh ne güzel ya, söylediğim her şeyi çarpıtmayı başarmışsınız.
Ben fevri bir insanım bilen bilir, susarım susarım ama patladığım zaman herkes için kötü olur.
Sere öncelikle sana cevap vereyim;
Söylediklerimin seninle veya Artemis ile zerre kadar alakası yoktu, ben de diğer herkes gibi bu görevi çok iyi yapabileceğini düşünüyorum. Zaten uzunluk konusunda senden daha çok itiraz edenler oldu hep, eğer bu itiraz akımı başlamasaydı sen şikayet etmezdin bile.
Lucy; seni takmıyorum bile artık ne düşünürsen düşün. Sağ ol yani beni bu kadar iyi tanımışsın direkt çözdün olayı.
Athena; Ben söylediklerinden öyle anladım, ve sorun bende de değil herkes öyle anlamış. Ayrıca o uzun açıklama ne içindi hiç anlam veremedim, benim bu yarış için yazdığım rp'lerde betimlemelere çok çok az yer verdiğim, rp'lerimi sadece kurgunun oluşturduğu çok bariz. Kurgum da uzun olduysa benim suçum değil, zaten dikkat ederseniz zaman dolmuş ama kurguya bakacak olursak yarışın ortasında bile değiliz. Yani herkes benim gibi uzun yazsa daha güzel olurmuş, zaten sadece 3 tur yazdığımız göz önünde bulundurulursa koordinatörlerin işi de yine aynı olur, 50 kısa post mu daha kolay? Yoksa -fazladan söylüyorum- 15 uzun post mu? Siz karar verin.
Sonuç olarak, benim sinirlerimi bozan tek şey emeklerime bu şekilde karşılık verilmesi. Ben burada herkese anlayışla yaklaştım şu ana kadar, aksini söyleyebilecek var mı acaba? Bekliyorum.
Maya ve Leo'ya kurgu konusunda yardımcı olup yaptıkları yanlışları belirttim, Maya sağ olsun bunları takmayarak "Aman ne olacak sanki?" tavırlarına girdi. Bir de mızmızın teki olduğumu söyledi yani eyvallah. Leo'ya minnet duyuyorum bu konuda. Koordinatörlerin belirlemesi gereken yanlışları belirleyip ben anlatıcılara söyledim, bunun için de ne bir teşekkür ne de başka bir şey istedim. Tek istediğim şu yarışın düzgün ve adil şartlarda yapılmasıydı.
Ben burada hiçbir konuda kimseden iyi olduğum için hava atmadım, atmam da. Benim sinirlerimi bozan tek şey emeklerimin karşılığının bu tür sözler olması. Tamam ben de biliyorum burada amacımız eğlenmek, ama sonuçta ben burada benim için çok kıymetli olan zamanımı harcıyorum, emek veriyorum. Çabalarımın karşılığını bu şekilde alacaksam hiç almayayım daha iyi. Söz konusu kişi ben olmasam da aynı durum olurdu, haksızlığa gelemem ben kusura bakmayın.
|
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ara. 05, 2010 8:48 am | |
| Adrian buradaki kimse senin emeklerine bir şey demedi. Ben aksine bu konuşma başlamadan önce nasıl böyle çok şey bulabiliyor yazabilecek diyordum, her uzun yazana saygı duyuyordum. Bu uzun yazmanın tek kötü yönünün okumasının zor olduğunu düşünüyordum. Böyle bir kavgaya dönüşebileceğini düşünmüyordum bu konunun | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ara. 05, 2010 8:50 am | |
| Ben de Adrian'ın bu kadar abartabileceğini düşünmüyordum cidden. Dünya'dan Adrian'a: Konu kapandı - yarışı sürdürmeye devam edin. Bu yarış bittikten sonra da aranızdan hiçbiri tekrar anlatıcı olmasın! | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ara. 05, 2010 8:58 am | |
| | |
|
| |
Artemis Tanrıça/GM/Bayrak Kapmaca Koordinatörü
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ara. 05, 2010 10:59 am | |
| Pekala konu kapandı anladığım kadarıyla ama bunları söylemezsem rahat edemem, yarına kadar bitsin bu görev. Uzadı yeterince. Böyle bir tatsızlık yaşanmamış gibi yapacağız, Adrian, emek verdiğini görebiliyorum, o kadar uzun yazmak kolay iş değildir.. Betimlemenin az olduğunu da görebiliyorum çünkü rplerinizi okuyorum. Ama Jess, sen gerçekten de uzun yazıyorsun, boyutu küçük olduğu için kısa gibi gözüküyor^^ Normal boyutta yazarsan sevinirim.
İsterseniz yine anlatıcı olursunuz, ama dürüst olmak gerekirse olmamanız tercihimdir ki başka üyeler de olabilsin.
Ben de diyeceğimi deyip rahatladığıma göre, Leo yaz da devam etsin bayrak kapmaca demekten başka bir şey kalmıyor sanırım. | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Çarş. Ara. 08, 2010 5:05 am | |
| Arkadaşlar bayrak kapmaca bitti. Ama isterseniz hatasonuna kadar devam ettirin. Ya cuma ya da cumartesi okup size haberleri bildireceğiz Artemis ile. Okul sorunum var biliyorsunuz ki. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Çarş. Ara. 08, 2010 5:19 am | |
| Oo desenize geri sayım başladı. Heyecanla kazanını öğrenmeyi bekliyor olacağız. Hoş artık bu yarışı kaybetsek de zerre kadar üzüleceğimi sanmıyorum ya, neyse. Bu arada sayın koordinatörler yarışın fiilen bittiğini söylediğine göre, 6. yarış hakkında konuşmaya geçiyorum. Her zaman bir planı olan Athena, ittifak çalışmalarına başladı bile. İki anlatıcımızı da belirledik şimdiden, takımımıza alacağımız kulübelerin çoğunu da. Yalnız bu sefer bizi bir bloğun liderliğini üstlenmiş olarak göremeyeceksiniz, başka planlarımız var. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Çarş. Ara. 08, 2010 5:40 am | |
| Off, sonunda bitti ya, üzerimden bir yük kalktı, bir daha anlatıcı olursam bana Maya demesinler -Marie desinler- | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Çarş. Ara. 08, 2010 5:46 am | |
| Zaten yeni kurallar hazırlanırken, bir anlatıcının bir daha anlatıcılık yapabilmesi için aradan en az 3 yarış geçmesi tarzında bir kural bulunsun diye Athena'ya istek yaptım. Çünkü anlatıcılık görev listesinde yer alıyor ve hep aynı kişiler anlatıcı olursa, diğerleri puan alamaz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Çarş. Ara. 08, 2010 5:48 am | |
| Evet, yaa, biz diğer yarışta kimin tarafındayız acaba?? Mitch'e bir sorayım | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Çarş. Ara. 08, 2010 6:38 am | |
| Bana da sorabilirsin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Çarş. Ara. 08, 2010 6:39 am | |
| Eee, kain hanım, söyle bakalım biz bir dahaki yarışta hangi tarafta yer alacağız | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Çarş. Ara. 08, 2010 7:40 am | |
| Pm atarım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Çarş. Ara. 08, 2010 7:44 am | |
| Hemen kurtul tabii | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Çarş. Ara. 08, 2010 8:14 am | |
| Ohh, rahatladım yani, yoksa okumak bile istemezdim bayrak kapmaca rpsini | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Çarş. Ara. 08, 2010 8:16 am | |
| Zorla okutturulmuyor yani. Kaliteli ve uzun rp yapmak ne demek bilmiyorsan o ayrı tabi'' |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Çarş. Ara. 08, 2010 8:24 am | |
| Ben oradaki gerilimli ortamı kastediyordum ve yeniden başlamayalım lütfen Amanda, sabır alıştırlamarıma devam ediyorum | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Çarş. Ara. 08, 2010 8:25 am | |
| Ne dediğini sen hariç kimse anlayamıyor sanırım Maya, bana laf sokmaya çalışmaktan vazgeç; biz de seninle uğraşmaktan vazgeçelim. Tamam? |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Çarş. Ara. 08, 2010 8:37 am | |
| Yine sakin olup alttan almaya çalışıyorum. Tamam Adrian, canımdan çok sevdiğim Sat'imin partnerisin diye alttan alacağım artık ve kızmamaya çalışacağım. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Çarş. Ara. 08, 2010 8:39 am | |
| Üstten alman benim daha çok işime gelirdi. Neyse bu başlık sohbete dönmesin. |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Çarş. Ara. 08, 2010 8:41 am | |
| Evet, senin işine geleceğini biliyordum. İkinciye evet, Athena bizi öldüreür yoksa (bu gün sana 3 kere katıldım, neyim var bilemiyorum yani, Ares çocukluğulaşmaya başladım mı ne) | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Çarş. Ara. 08, 2010 11:32 am | |
| - Alıntı :
-
Hımm, biz yine zayıf tarafta olacağız. Etik olmayan davranışlar sergileyerek bedavadan puan kazanmaya çalışanların karşısındayız daima
Ama ben anlatıcı olmayacağım merak etmeyin, bir daha uğraşamam zaten böyle bir karmaşayla. Etik olmayan, yani ahlaki değerlerden yoksun mu oluyor sizin tarafınızda olmayanlar? Ne ahlaksızlığımızı gördüğünü çok merak ettim. Bayrak kapmacada anlatıcı olmayan herkes zaten 'bedavadan puan kazanmaya çalışanlar' grubuna dahil oluyor, hiçbir şey yapmadan kulübelerine %50 puan kazandırma şansları var sonuçta. Bu, 'etik olanlar' için de geçerli. Anlatıcı olmamana sevindim, hoş anlatıcı olmasan da bu başlıkta tatsızlık çıkartıyorsun ya, ne yapalım. En azından diğer üç anlatıcı daha rahat olacaklardır. Üzerinden çok sular akmış olmasına rağmen hala burada tatsızlık çıkarabilen herkesi tebrik ediyorum. Yalnız şunu da unutmayın, ben ortamı her gerdiğinizde işleri iyice yokuşa sürmek için burada olacağım, madem alttan almak, susmak, sizin karşınızda işe yaramıyor, ben de hep konuşacağım öyleyse. Ta ki herkes bir diğerinin moralini bozmanın marifet olmadığını idrak edene kadar. (Her türlü laf dalaşına açığım ama pm atın lütfen, forumdaki anlamsız tartışmanın sürmesini istemiyorum. Buradan yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim - en azından kendimi tutabilirsem.) | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Ara. 10, 2010 5:28 am | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Ara. 10, 2010 5:28 am | |
| bence de | |
|
| |
| Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. | |
|