| Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. | |
|
+68Mantalon Soluric Emily Cocteau-Evans Diona Arsinoe Stanislaus Alicia Roxanne Wideen Luke Winchester Nemia Stacy Gresean Isis Alexandria Dawn Adrian Black D. Juliet Sera Châtillon Peter Karl Bouveir Hanna Olıvıa Temple Alyssa Lauren Franke Tristan Micah Addison Marcus L. Stanislaus Zack Cliff Burton David Killer Claire Angel Deeply Ophelia Martinez Katherine M. von Dorff William Maxwell Scarlett A. Fackrell Izabelle Jearollia Cornelia Fackrell Tiffany Trully Kevin Least Alexia Sophie Russell Zack Care Calvin Drake Westin Alex Nike Helen Grace Burton Edward J. F. Newgate Lucas Matthew Caliente Henry Trust A. Raina Lindgren Shylâ Fackrell Ares Arthur Dragomir Artemis Serena Su Hanzadeoğlu Charles Hilfiger Jacquenetta Solielle Eduard Ryan Longrange Leonard L. Carter Clara Thompson Ramona Antinus Mike Kevin Miller Keith Matt McMillen Mitchie Carter Edward Kevin Hawke Selene Darcy Harris Cassandra Masen Aleda Beth Hwang A. Anna Bianca Sentius Hermia Aigian Cocteau Lara Adams Hector Sentius Satellite Morgan Altair Obillivion Stella Fabiano Cristina Black Afrodit. Apollon. Lucianna Fackrell Ange Morgan Lamartine Robert Harris Jennifer Amy Carter Rose Denise Harris Athena 72 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Çarş. Ağus. 18, 2010 1:45 am | |
| Burada, tüm kulübeler birbirinizle tartışıp istediğiniz çirkefliği yapabilirsiniz ama sonunda her hafta yarışlara katılacak olan her kulübenin takımı belli olsun. Takımlar basit: KIRMIZI TakımveMAVİ Takım. Bir de isteğim var, başlığın fazla karışmaması için her kulübe adına liderler konuşsun. Örnek post: Zeus Kulübesi olarak mavi takımda yer alacağız /Kulübe Lideri xxx.Olmaması gereken post örneği: Hey dostum nabeeer ben Hermes kulübesinden xxx, hangi takım beni daha çok istiyorsa onların tarafında olacağım ahahaha lol Sanırım ne demek istediğimi anladınız. Size birkaç tespit: Athena çocukları süper planlama yapar ve Artemis avcıları bu oyunda çok başarılıdır. Tabii, Ares çocukları da her zaman iddialı.
En son Athena tarafından Çarş. Ağus. 18, 2010 2:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Çarş. Ağus. 18, 2010 1:46 am | |
| Bir de hatırlatma yapmak istiyorum: Bu oyun sadece melezler için DE-ĞİL! İsteyen bir Tanrı/Tanrıça, Titan, Satir, Peri, Sentor, Kamp görevlisi... de istediği takıma katılma hakkına sahip | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Çarş. Ağus. 18, 2010 10:16 am | |
| Yaşasın! Çok eğlenceli olacağına eminim! Poseidon kulübesi olarak, 'mavi takım'da yer alacağız /kulübe lideri Rose. Katılacaklar: Sadece ben çünkü henüz kulübemdeki tek kişi benim | |
|
| |
Jennifer Amy Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Çarş. Ağus. 18, 2010 10:23 am | |
| Zeus kulübesindeki tek üye benim ama Zeus kulübesi olarak bizde mavi grupta yarışmak istiyoruz | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Çarş. Ağus. 18, 2010 10:29 am | |
| Süper kırmızıların işi gerçekten zor olacak gibi Selam Jennifer, ben Poseidon kızı Rose | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Perş. Ağus. 19, 2010 12:14 am | |
| HADES kulübesi olarak, KIRMIZI takımda yer alacağız /Kulübe Lideri Robert. Not: Kulübemdeki tek üye olduğum için, katılacaklar: sadece ben | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Perş. Ağus. 19, 2010 8:47 am | |
| Çocuklar acaba ben de mi katılsam bu bayrak kapmaca yarışına Neyse sizin takımlar belli olsun, sayıları eşitlemek gerekirse gelirim belki | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Ağus. 20, 2010 9:21 am | |
| Ama Tanrıça'm siz katılırsanız karşı takımda olacaklara yazık değil mi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Ağus. 20, 2010 9:22 am | |
| Bu arada kulübeme bir kardeşim geldi, şimdi Hades kulübesi'nden 2 kişi olarak katılacağız | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Ağus. 21, 2010 7:00 am | |
| Ben de mavi takıma katılıyım eşit olsun:D | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Ağus. 21, 2010 7:14 am | |
| 5 gün sonra biri yarış başlığına takımların listesini yazmayı unutmasın, birine görev verin çocuklar. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Ağus. 21, 2010 7:23 am | |
| Tamam çalışkan Zeus kızı | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Ağus. 21, 2010 8:24 am | |
| Hoşbulduk Jen | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| |
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Perş. Ağus. 26, 2010 7:12 am | |
| Çocuklar Hades kulübesinden Hector hasta olduğu için yarışlara katılamayacakmış, o pasif olacak yani, Athena kulübesinden Anna da offline olacak gibi, şimdi bana yarış saatlerinde online olacak 4 anlatıcı lazım, ikisi kırmızı takımdan ikisi mavi takımdan... Lucy, kırmızı takımın ilk anlatıcısı, diğer 3 kişinin yazmasını bekliyorum listeyi düzenlemek için. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Perş. Ağus. 26, 2010 9:08 am | |
| Tamam ben de mavi takımın anlatıcılarından biri olayım | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Ağus. 27, 2010 7:12 am | |
| Kırmızı takım anlatıcıları: Lucy ve Stell Mavi takım anlatıcıları: Rose ve buraya ilk yazacak kişi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Ağus. 27, 2010 7:16 am | |
| Tanrıçam sanırım bir de Jen anlatacaktı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Ağus. 27, 2010 7:25 am | |
| Jen? tamam onu ekliyorum o zaman anlatıcılara, sen de yedek olur musun biri online olmazsa? | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Ağus. 27, 2010 8:04 am | |
| Ee millet yarışa az kaldı, heyecan var mı? | |
|
| |
| |
| |
Apollon.
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Ağus. 27, 2010 9:33 am | |
| evet benim kulübüm mavilerin tarafında | |
|
| |
Afrodit.
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Ağus. 27, 2010 9:34 am | |
| Ah benim kuracak bir takımım yok | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Ağus. 27, 2010 9:48 am | |
| Tamam Jenny Melezler, duydunuz! Mavi takıma en acilinden bir anlatıcı bir de yedek istiyorum... Nerede bu Apollon'un tatlı kızları?? Bu arada kırmızı takımın yedeğini de Robyn yaptım. Apollon: Benim de çocuklarım yarışa katılacak ama tarafımı belli etmiyorum, diğerlerine haksızlık olmasın diye Afrodit: En kısa zamanda kampa bir kızın gelse keşke! Temizlik ve düzen nasıl olur öğrenmeleri lazım bu çocukların... | |
|
| |
Afrodit.
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Ağus. 27, 2010 9:58 am | |
| tabiki bende isterim benim güzel melezlerimin gelmesi ama sabır.. | |
|
| |
Apollon.
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Ağus. 27, 2010 10:00 am | |
| Ben fazla konuşan biriyim ne yapayım dürüstlük bazen başıma iş açıyor ama mavilerede kırmızılarada bol bol şans başarılar melezler | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Ağus. 27, 2010 10:02 am | |
| Eminim bekleyişin uzun sürmeyecektir Afrodit Ve Apollon, düzeltme için teşekkürler | |
|
| |
Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Ağus. 27, 2010 10:04 am | |
| tanrıçam beni de yedeklere yazabilirsiniz yardımcı olmaktan gurur duyarım | |
|
| |
| Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. | |
|