| Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. | |
|
+68Mantalon Soluric Emily Cocteau-Evans Diona Arsinoe Stanislaus Alicia Roxanne Wideen Luke Winchester Nemia Stacy Gresean Isis Alexandria Dawn Adrian Black D. Juliet Sera Châtillon Peter Karl Bouveir Hanna Olıvıa Temple Alyssa Lauren Franke Tristan Micah Addison Marcus L. Stanislaus Zack Cliff Burton David Killer Claire Angel Deeply Ophelia Martinez Katherine M. von Dorff William Maxwell Scarlett A. Fackrell Izabelle Jearollia Cornelia Fackrell Tiffany Trully Kevin Least Alexia Sophie Russell Zack Care Calvin Drake Westin Alex Nike Helen Grace Burton Edward J. F. Newgate Lucas Matthew Caliente Henry Trust A. Raina Lindgren Shylâ Fackrell Ares Arthur Dragomir Artemis Serena Su Hanzadeoğlu Charles Hilfiger Jacquenetta Solielle Eduard Ryan Longrange Leonard L. Carter Clara Thompson Ramona Antinus Mike Kevin Miller Keith Matt McMillen Mitchie Carter Edward Kevin Hawke Selene Darcy Harris Cassandra Masen Aleda Beth Hwang A. Anna Bianca Sentius Hermia Aigian Cocteau Lara Adams Hector Sentius Satellite Morgan Altair Obillivion Stella Fabiano Cristina Black Afrodit. Apollon. Lucianna Fackrell Ange Morgan Lamartine Robert Harris Jennifer Amy Carter Rose Denise Harris Athena 72 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Ağus. 28, 2010 6:47 am | |
| Bu sefer sen anlatıcılardan biri ol istersen Ange Neyse daha çok var, az gün kalınca konuşuruz tüm gün bayrak kapmacadan nefes alamadık zaten | |
|
| |
Jennifer Amy Carter Zeus'un Çocuğu
| |
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 4:47 am | |
| Sağol Jenny'mmm :** Kesin kazanacağız, Zeus, Poseidon ve Athena kulübelerini kim yenebilir ki? Hem de aşırı sinsi planlarımızı şimdiden yapmışken | |
|
| |
Afrodit.
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 4:49 am | |
| tabiki de hades apollon kulübeleri hem ayrıca daha çok kişi de almak istiyoruz | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 4:53 am | |
| Tanrıça'm? | |
|
| |
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 5:00 am | |
| Ares kulübesinden arkadaşım Mia da gelecek, bizim grubu Ares, Hades, Apollon olarak alın bence | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 5:05 am | |
| Artemis kulübesini unuttun kardeşim, Satellite ile konuştum o da bizden | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 5:08 am | |
| Alex, belki sende bize katılmak istersin? | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 5:11 am | |
| Bence Alex, kazanan takımda olmak ister Yani mavileri seçer | |
|
| |
Altair Obillivion Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 5:12 am | |
| Resmi Açıklama: Hephaistos kulübesi olarak 2. bayrak kapmaca yarışında 'KIRMIZI' takımda yer alacağız. Katılacaklar: Alexander /Kulübe Lideri Alexander. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 5:14 am | |
| Aslansın Alex!!!
Kazanan takım biz olacağımız için, zaten Alex doğru takımı seçti canım. Siz Poseidon, Zeus, Athena kulübesisiniz, biz ise Hades, Ares, Hephaistos, Apollon, Artemis kulübeleriyiz. Sence kim kazanır Rose?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 5:15 am | |
| Bittiniz siz Robyn, özellikle sen | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 5:16 am | |
| Stell'cim araba yarışında belki bir şansın olabilir ama bayrak kapmacada bizim stratejimiz kimsede yok | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 5:17 am | |
| Gidip deniz atlarıyla falan oynasana sen.
Tehdit savurmak Hades çocuklarının işidir Rose, o yüzde 'siz' bittiniz! Özellikle Lucy!!!!
Ayrıca stratejiniz ne kadar güçlü olursa olsun bizim sayı olarak avantajımız var canım. | |
|
| |
Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 5:19 am | |
| Alex olmadı yaa neyse belki yaptığın hatayı yarıştan sonra anlarsın ama iş işten geçmiş olur ama unutma her melez hata yapar | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 5:19 am | |
| Hıhh sayı avantajı mı? İki kılıç bir kalkan darbesine bakar Of Tanrıça'm çok hırslandım yarışı şimdi yapsak olmaz mı? | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 5:21 am | |
| Hayırdır Crist, bize katılmaya mı karar verdiniz yoksa? Şuna bak Stell, sizinkiler daha hangi takımda olduklarını bilmiyorlar Hem Artemis ve Ares kulübeleri hala resmi bildirilerini yapmadı | |
|
| |
Altair Obillivion Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 5:22 am | |
| Bu arda pusulam kişilerin nerde olduğunu gösterebiliyor kaşınma! | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 5:23 am | |
| Rose, beni deli etme, Robyn'in sevgilisi falan demem, seni çölde sıkıştırırım, hem suda yok, kalırsın orada öylece | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 5:37 am | |
| Rahat bırakın Rose'u burada kapı gibi ben varım Alex, sen bunu pusulayla anlayabiliyorsun, ben herkesin düşüncelerini okuyorum aynı anda. Hem de size harika sürprizler hazırladık, neye uğradığınızı şaşıracaksınız Ve Stell: Rose'un çölde bile suya ihtiyacı olmaz, su zaten onun içinde her daim var | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 11:23 am | |
| Evet susmalısın, yoksa son gülenin kim olduğunu öğrenemeyeceksin Rose'u savunma bana sakın, size gününüzü göstereceğiz!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 11:27 am | |
| Ah Stell ah, ölümcül hatandan biraz ders almayı dene | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 11:36 am | |
| Lucy, kes sesini! Özel olarak sana sürprizler hazırladım canım, sen yarış sırasında pek bir işe yaramayacaksın, sonra Rose'u da esir alacağım, Kıyamet bende oldukça siz kaybetmeye mahkumsunuz. Bak, geçen yarışı da kaybediyorduk, Kıyamet sayesinde kazandık | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 11:40 am | |
| Ahhh sana söylemeyi unuttum değil mi? Tanrıça'm ile konuştum ve kılıcını alma kuralı getirttim Ama merak etmeyin, eşitlik olması için Rose'un hançerinden de vazgeçtik | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 11:44 am | |
| Evet üzgünüm çocuklar ama Stell'in silahı bir Tanrınınki kadar güçlü olduğundan, silahsızlık kuralı getirdim. Hem de haksızlık olmaması için hepinize. Yani Lucy, senin kılıcın Nefesalan da gitti. Hepiniz yarış sırasında sıradan, basit kılıçlar ve kalkanlar kullanacaksınız, ok atıcıları bundan muaf tutuyorum. Bir de... sihirli eşyalar da yok Şimdi bunu benden talep ettiği için herkes Lucy'nin üzerine hücum edebilir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 12:15 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ağus. 29, 2010 1:01 pm | |
| Farkında mısın, Lucy'den ses yok Şimdi gerçekten kayıplara karışmış olmasın | |
|
| |
| Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. | |
|