| Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. | |
|
+68Mantalon Soluric Emily Cocteau-Evans Diona Arsinoe Stanislaus Alicia Roxanne Wideen Luke Winchester Nemia Stacy Gresean Isis Alexandria Dawn Adrian Black D. Juliet Sera Châtillon Peter Karl Bouveir Hanna Olıvıa Temple Alyssa Lauren Franke Tristan Micah Addison Marcus L. Stanislaus Zack Cliff Burton David Killer Claire Angel Deeply Ophelia Martinez Katherine M. von Dorff William Maxwell Scarlett A. Fackrell Izabelle Jearollia Cornelia Fackrell Tiffany Trully Kevin Least Alexia Sophie Russell Zack Care Calvin Drake Westin Alex Nike Helen Grace Burton Edward J. F. Newgate Lucas Matthew Caliente Henry Trust A. Raina Lindgren Shylâ Fackrell Ares Arthur Dragomir Artemis Serena Su Hanzadeoğlu Charles Hilfiger Jacquenetta Solielle Eduard Ryan Longrange Leonard L. Carter Clara Thompson Ramona Antinus Mike Kevin Miller Keith Matt McMillen Mitchie Carter Edward Kevin Hawke Selene Darcy Harris Cassandra Masen Aleda Beth Hwang A. Anna Bianca Sentius Hermia Aigian Cocteau Lara Adams Hector Sentius Satellite Morgan Altair Obillivion Stella Fabiano Cristina Black Afrodit. Apollon. Lucianna Fackrell Ange Morgan Lamartine Robert Harris Jennifer Amy Carter Rose Denise Harris Athena 72 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Şub. 19, 2011 6:55 am | |
| Demeter kulübesi olarak bayrak kapmacada kırmızı takımda yer alacağız. Üye sayısı: 5 Demeter kulübesi lideri Maya Marie Collins. Uygun mu aynen kuzen Robyn? Size soramadım tabii ama 0_0 | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Şub. 19, 2011 11:29 am | |
| Alexis ve Maydonoz, sormanız hata, uygun tabii ki. Bu arada kırmızı takım! Anlatıcı olmak isteyenler pm atsın bana. Hatta anlatıcı olmak istemeyenler de atsın, ben de onları anlatıcı olmaları için ikna edeyim. | |
|
| |
A. Raina Lindgren Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Şub. 19, 2011 1:17 pm | |
| Hermes Kulübesi olarak, bayrak kapmaca yarışında kırmızı takımda yer alacağız. Üye sayısı, 7 *Autumn Raina Heaven, Hermes Kulübesi Lideri.
(Geç kaldım sanırım, biraz. O.o) | |
|
| |
Izabelle Jearollia Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Şub. 19, 2011 10:17 pm | |
| Hekate Kulübesi olarak bayrak kapmacada kırmızı takımda yer alacağız. Üye sayımız 4. Uygundur umarım. : ) | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Şub. 19, 2011 11:26 pm | |
| Heey birileriniz de mavi takıma gelsin ya, Ares ve Athena'yı baş başa bırakmayın. | |
|
| |
Kevin Least Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Şub. 19, 2011 11:42 pm | |
| 8.Bayrak Kapmaca yarışında Dionysos kulübesi olarak Mavi takımda yer alacağız.. | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Şub. 19, 2011 11:49 pm | |
| İkimiz birbirimize yeteriz Lucy | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Salı Şub. 22, 2011 6:56 am | |
| Apollon kulübesi olarak bayrak kapmaca yarışında kırmızı takım da olmaya karar verdik.
Kulübe Lideri /Ange
14 kişiyiz!biraz geç kaldım karar veremedikte | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Salı Şub. 22, 2011 7:19 am | |
| Evet Mia, Dionysos da geldi ohh. Ahh ama okçuları kaybettik bu sefer. Diğer kulübeler de bilgilendirme mesajlarını yazsalar keşke ve içlerinden birkaç mavi takım çıksa. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Şub. 27, 2011 7:41 am | |
| ~ Flood ~
Yuh yani Melez Kampı. Bu başlıkta da bana flood yaptırdınız ya. Bu ne pasiflik??
Mavi takımın 1. anlatıcısı, Athena kulübesinden William. Kırmızı takımın 1. anlatıcısı, Hypnos kulübesinden Alexis.
İki takımın da 2. anlatıcılıkları için bana veya Robyn'e pm atabilirsiniz.
Hala tarafını belirlememiş olan kulübeler, önceden de söylediğimiz gibi bu sefer serbest takılıyoruz, ittifaklık falan yok. İstediğiniz tarafa geçebilirsiniz. Tabii şu anda üye sayısı az olan kutup mavi takım. Onu tercih ederek kulübelerin dengeli dağılmasını sağlayabilirsiniz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Şub. 27, 2011 7:58 am | |
| 2. anlatıcı ben olayım bari | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Şub. 27, 2011 10:57 am | |
| Tamam, mavi takımın ikinci anlatıcısı Kevin, kırmızı takımın ikinci anlatıcısı da Ange. Yedekler, mavilerde Lucy, kırmızılarda ben. Başka katılacak takım yoksa yarış başlasın bence. | |
|
| |
Artemis Tanrıça/GM/Bayrak Kapmaca Koordinatörü
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Şub. 27, 2011 10:59 am | |
| Tamam o zaman. Hala başvurmayan kulübeler var. Onlar da yarına kadar söylesin tarafını. Yarın bayrak kapmacayı başlatırım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Ptsi Şub. 28, 2011 9:13 am | |
| -flood-
Mavi takımın lider kulübesi kim? | |
|
| |
Scarlett A. Fackrell
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Ptsi Şub. 28, 2011 9:20 am | |
| Nyks Kulübesi olarak mavi takımda yer almak istiyoruz kişi sayısı : 3(evet az ama güçlüyüz ) Nyks kulübesi lideri Scarlett ~~ | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Ptsi Şub. 28, 2011 9:28 am | |
| Lucy biz değiliz demişti ama kimse gönüllü olmadı, Athena'ya yıkalım bence Tanrıça Artemis. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Ptsi Şub. 28, 2011 6:02 pm | |
| Valla liderliği üstlenmem | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Salı Mart 01, 2011 4:10 am | |
| Peki, lider kulübe Athena. Ama mavi takım da kırmızı takım da kullanacakları güçleri belirtmemiş. Onları yazarsanız sevinirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Salı Mart 01, 2011 8:16 am | |
| Mavi takım - özel güçler: *William'ın telekinezi yeteneği *Hermia'nın karşısındakinin istediği şeyi düşünmesini sağlayabilme gücü *Summer'ın odaklandığı kişi ile zihinsel iletişime geçebilme ve olayları o kişinin gözünden görebilme gücü | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Perş. Mart 03, 2011 10:49 am | |
| Pardon, özel güçleri belirme işini unutmuşum. >Özel güçlerini kullanabilenler; Hades, Poseidon, Apollon ve Artemis çocukları. >Seçtiğimiz 3 özel güç; Maya'nın şifa yeteneği Yon'un ışınlanma gücü Tiffany'nin müzikle hipnotize gücü. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Mart 04, 2011 12:05 am | |
| Bayrak kapmaca başlamıştır. Her iki takıma da başarılar. | |
|
| |
William Maxwell Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Mart 11, 2011 2:11 pm | |
| Haha mesajımın üzerinden 24 saatten fazla zaman geçmiş kazanmamız an meselesi | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Mart 11, 2011 2:27 pm | |
| Evet, yarışın galibi mavi takım olmuş, tüm üyelerini tebrik ederim. | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Mart 11, 2011 10:17 pm | |
| Tebrikler mavi takım! Okulum yüzünden pek bulunamadım. O yüzden ben yokken burada çalışan Tanrı Artemis ve Tanrı Athena'ya sonsuz teşekkür ederim. O zaman 9. yarış için çalışmalar başlasın! | |
|
| |
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Mart 12, 2011 12:31 am | |
| Öncelikle mavi takımı tebrik ederim. Ayrıca kendi takımımdan çok özür dilerim... | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Mart 12, 2011 6:05 am | |
| Zuhahahahha!! Denetlemeyi aldık, bayrak kapmacayı da aldık, sıradaaa; Kulübe puanlaması!! Tüm ittifaklarımı kutluyor, anlatıcılarımıza teşekkür ediyor, kırmızı takım anlatıcılarına da gayet iyi olduklarını söylemeyi kendime borç biliyorum efendim. Neyse, gelelim 9. yarışa... Athena kulübesi olarak 9. bayrak kapmaca yarışında kırmızı takımda yer alacağız, Hades kulübesi ile ittifakız ve takımın liderliğini üstleniyoruz. Pis ittifaklar yapmaya az sonra başlayacağım, henüz Robyn dışında hiçbir lider ile yarışlardan konuşmadım. ^^ Üye mevcudumuz: 15. /Athena kulübesi lideri L. Fackrell.Not: Kırmızı takımın anlatıcılarından olmak isteyenler bana pm atarsa sevinirim, henüz ikisi de belirli değil. Not2: Daarling, sonra laf ediyorsun diye söylüyorum, istersen gelebilirsiniz takımımıza. (Blöftü!) | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Mart 12, 2011 6:23 am | |
| Sorun değil Alexis. Hades kulübesi olarak 9. bayrak kapmaca yarışında kırmızı takımda yer alacağız ve Athena kulübesinin liderliğini kabul ediyoruz. Üye sayımız, 5. //Devrik kulübe lideri Robyn. | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Mart 12, 2011 6:31 am | |
| Amphitrite Kulübesi olarak 9. Bayrak Kapmacada kırmızı takımda yer alacağız. Üye Mevcudu: 8 -Amphitrite Kulübesi Lideri Katherine Williams-
En son Katherine Williams tarafından C.tesi Mart 12, 2011 6:52 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Mart 12, 2011 6:33 am | |
| Mavilere tebrikler.
~9. bayrak kapmaca yarışında Poseidon kulübesi olarak mavi takımda bulunacağız, takımın lideri değiliz. Üye mevcudumuz: 5. /Poseidon'un eski lideri Rose. | |
|
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Mart 12, 2011 6:39 am | |
| Hephaistos kulübesi olarak 9. Bayrak Kapmaca Yarışında Kırmızı takımda yer alacağız. / Hephaistos kulübe lideri, Eduard Ryan Longrange Üye Mevcudu: 13. | |
|
| |
| Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. | |
|