| Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. | |
|
+68Mantalon Soluric Emily Cocteau-Evans Diona Arsinoe Stanislaus Alicia Roxanne Wideen Luke Winchester Nemia Stacy Gresean Isis Alexandria Dawn Adrian Black D. Juliet Sera Châtillon Peter Karl Bouveir Hanna Olıvıa Temple Alyssa Lauren Franke Tristan Micah Addison Marcus L. Stanislaus Zack Cliff Burton David Killer Claire Angel Deeply Ophelia Martinez Katherine M. von Dorff William Maxwell Scarlett A. Fackrell Izabelle Jearollia Cornelia Fackrell Tiffany Trully Kevin Least Alexia Sophie Russell Zack Care Calvin Drake Westin Alex Nike Helen Grace Burton Edward J. F. Newgate Lucas Matthew Caliente Henry Trust A. Raina Lindgren Shylâ Fackrell Ares Arthur Dragomir Artemis Serena Su Hanzadeoğlu Charles Hilfiger Jacquenetta Solielle Eduard Ryan Longrange Leonard L. Carter Clara Thompson Ramona Antinus Mike Kevin Miller Keith Matt McMillen Mitchie Carter Edward Kevin Hawke Selene Darcy Harris Cassandra Masen Aleda Beth Hwang A. Anna Bianca Sentius Hermia Aigian Cocteau Lara Adams Hector Sentius Satellite Morgan Altair Obillivion Stella Fabiano Cristina Black Afrodit. Apollon. Lucianna Fackrell Ange Morgan Lamartine Robert Harris Jennifer Amy Carter Rose Denise Harris Athena 72 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Ekim 02, 2010 10:55 pm | |
| 3. Bayrak Kapmaca iptal edilmişti, çok karıştı diye onu atlayıp dördüncüye geçiyoruz millet. Tanrıça Athena bu akşam yeni başlığı açacakmış. Resmi duyuru: Athena kulübesi olarak 4. bayrak kapmaca yarışında mavi takımda yer alacağız. Katılacaklar: ben, Anna, Sere ve Kitty (yani 4 kişiyiz.) (Diğer liderlerin de duyurularını en kısa zamanda bekliyorum, mavi takımın liderliğine soyunuyorum, kulübeler belli olunca içlerinden lider olmak isteyen kişiler bana pm atsın.) | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Ekim 02, 2010 11:06 pm | |
| Ares kulübesi olarak 4. bayrak kapmaca yarışında mavi takımda yer alacağız. | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ekim 03, 2010 1:29 am | |
| Apollon kulübesi olarak 4.bayrak kapmacada mavi takımda yer alacağız. | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ekim 03, 2010 1:49 am | |
| Persephone Kulübesi olarak 4. bayrak kapmacada mavi takımda yer alacağım | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ekim 03, 2010 3:49 am | |
| sanırım karşımız boş olacak ay ne güzel | |
|
| |
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| |
| |
Jennifer Amy Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ekim 03, 2010 5:26 am | |
| Zeus kulübesi lideri olarak bu bayrak kapmaca yarışında bende yer almayacağımı söylemek istedim. Derslerim tam gaz başladı, dershanedende ödeve boğdular, üzgünüm, bayrak kapmacaya vaktim kalmadı /Zeus kulübesi lideri Jenny Parker(NOT: Bir kardeşim gelene kadar hiçbir bayrak kapmaca yarışına da girmeyeceğim) | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ekim 03, 2010 5:54 am | |
| Eğer bayrak kapmaca yarışı haftasonu veya cuma akşamı olacaksa ben katılıyorum.Kararımı açıklamak için de resmi başlığı bekliyorum. Zamanı belli olunca anlatıcılığa da soyunabilirim. /Artemis Kulübesi Lideri Satellite Morgan | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ekim 03, 2010 5:56 am | |
| Afrodit kulübesi Mavi takım Bu arada ben anlatıcı olabilirim | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ekim 03, 2010 6:11 am | |
| Poseidon kulübesi olarak 4. yarışta kırmızı takımda yer alacağız. Ayrıca takım kaptanıyız, anlatıcı olmak isteyen kırmızılar bana pm atabilir Ben de anlatıcılardan biri olabilirim bu arada. Katılacaklar: Sadece ben, çoğul kullandığıma bakmayın P.S: Hades kulübesii siz de katılın kişi sayısı fazla olsun ama anlatıcı olmayın bence | |
|
| |
Selene Darcy Harris Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ekim 03, 2010 6:19 am | |
| Eğer bayrak kapmaca haftasonu yani cuma-cumartes veya pazar olacaksa katılacağım. Dediğim gibi olursa Hera kulübesi olarak kırmızı takımda yer alacağım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ekim 03, 2010 6:29 am | |
| Biz Hec'le konuştuk Rose, ikimizde girmek istemiyoruz eğer Robyn girecekse buraya yazsın, ben onun yarışta Hades kulübesini temsil etmesini isterim tabi girecekse. Çünkü Hec ve ben yokuz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ekim 03, 2010 6:41 am | |
| Demek istediğim, hiçbiriniz o gün online olamayacak olsanız bile ismen katılabilirsiniz yani anlatıcı falan olmadan... Tabii size kalmış | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ekim 03, 2010 6:59 am | |
| Biz Artemis Kulübesi olarak her zamanki gibi kırmızı takımda yer alacağız. Artemis Kulübesi Lideri Satellite Morgan | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ekim 03, 2010 7:03 am | |
| Kırmızı takım anlatıcıları 1- Artemis avcısı Sat 2- Ben, Poseidon kızı Rose. (ben şimdilik başka biri anlatıcı olmak istemediği için adımı yazdım, isteyen varsa anlatıcı olabilir ) Mavi takım, sizin için de uygunsa biz kendi aramızda önümüzdeki cumartesi, akşam yapalım diyoruz yarışı. Lider Luu, kendi takımını toparlayınca bana pm at son durumu | |
|
| |
Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ekim 03, 2010 7:14 am | |
| Hermes kulübesi olarak Kırmızı takımdayız. Hayırlı uğurlu olsun falan filan. (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ekim 03, 2010 7:19 am | |
| Athena, Ares, Apollon, Afrodit ve Persephone kulübeleri olarak maviyiz toplayacak olursam Anna (Afrodit kızı olan ) anlatıcılarımızdan biri olacak, diğerini henüz belirlemedik, belli olunca burada belirtiriz. Ve evet, sanırım cumartesi akşam hepimiz için uygun olur. Takvimden baktım, tam olarak ayın 9'u oluyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ekim 03, 2010 7:24 am | |
| Müthiş bir dağılım olmuş, 3'e karşı 5 İyi olan kazansın mı diyeyim, ne diyeyim bilmiyorum, çünkü geçen sefer de sayı üstünlüğü bizdeyken öbür takım kazanmıştı. Roseee, şu Lucy'yi yenip geçen seferin intikamını alır mısın benim için | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ekim 03, 2010 7:44 am | |
| Ben anlatıcı olmak istiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ekim 03, 2010 8:02 am | |
| Son toparlama: Anlatıcılar => Mavi takım: Edward ve Anna (Afrodit kızı olan ) Kırmızı takım: Rose ve Sat. Yarış tarihi: 9 Ekim Cumartesi, akşam saatleri. Hala resmi duyurusunu yapmamış olan takımları beklemekteyiz ^^ Kırmızı takım anlatıcısı Rose isteyen olursa görevi devredebilirmiş, diğer üç kişi kesin | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ekim 03, 2010 8:14 am | |
| Hades kulübesi olarak 4. bayrak kapmaca yarışına kırmızı takımda, Poseidon kulübesiyle ittifak olarak katılacağız. Üyeler: Stell, Hec ve ben (yani 3 kişi.) //Kendi kendini yardımcı lider ilan eden Hades oğlu Robyn. Not: üçümüz de anlatıcı olmayacağız, bizi siz canlandırın. Hatırlatacak olursam, Stell gölgeleri kullanmakta çok iyi, benim de ölülerle aram iyi. Hec'in de Tsunami kılıcı tam bir felakettir. | |
|
| |
Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ekim 03, 2010 8:24 am | |
| Biz Demeter Kulübesi olarak kırmızı takımda yer alacağız. / Demeter Kulübesi tek üyesi ve lideri Mitchie Heinz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Ekim 03, 2010 8:28 am | |
| Di immortales! Sanırım kamp tarihinde ilk kez düzgün ve homojen dağılımlı bir yarış yapacağız | |
|
| |
Keith Matt McMillen Herakles Savaşçısı
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Salı Ekim 05, 2010 12:35 am | |
| Hephaistos kulübesi olarak 4. Bayrak kapma yarışında kırmızı takımda yer alacağız. | |
|
| |
Mike Kevin Miller
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Salı Ekim 05, 2010 1:39 am | |
| Dionisos kulubesi olarak 4. bayrak kapmacada mavi takımda yer alacağız (yani alacağım ) | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Salı Ekim 05, 2010 2:06 am | |
| Hey! eğer gerek olursa belkide olmaz :S Mavi takımın yedek anlatıcısı olmak istiyorum ama yoksa | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Salı Ekim 05, 2010 2:13 am | |
| beni unut ben hep varım küçük kardeş | |
|
| |
| Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. | |
|