| Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. | |
|
+68Mantalon Soluric Emily Cocteau-Evans Diona Arsinoe Stanislaus Alicia Roxanne Wideen Luke Winchester Nemia Stacy Gresean Isis Alexandria Dawn Adrian Black D. Juliet Sera Châtillon Peter Karl Bouveir Hanna Olıvıa Temple Alyssa Lauren Franke Tristan Micah Addison Marcus L. Stanislaus Zack Cliff Burton David Killer Claire Angel Deeply Ophelia Martinez Katherine M. von Dorff William Maxwell Scarlett A. Fackrell Izabelle Jearollia Cornelia Fackrell Tiffany Trully Kevin Least Alexia Sophie Russell Zack Care Calvin Drake Westin Alex Nike Helen Grace Burton Edward J. F. Newgate Lucas Matthew Caliente Henry Trust A. Raina Lindgren Shylâ Fackrell Ares Arthur Dragomir Artemis Serena Su Hanzadeoğlu Charles Hilfiger Jacquenetta Solielle Eduard Ryan Longrange Leonard L. Carter Clara Thompson Ramona Antinus Mike Kevin Miller Keith Matt McMillen Mitchie Carter Edward Kevin Hawke Selene Darcy Harris Cassandra Masen Aleda Beth Hwang A. Anna Bianca Sentius Hermia Aigian Cocteau Lara Adams Hector Sentius Satellite Morgan Altair Obillivion Stella Fabiano Cristina Black Afrodit. Apollon. Lucianna Fackrell Ange Morgan Lamartine Robert Harris Jennifer Amy Carter Rose Denise Harris Athena 72 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Ptsi Ağus. 30, 2010 9:56 am | |
| Canım herhalde senin bilgisayarında bir sorun var, iki post üstte de aynısını yazmıştın birkaç post üstte de Yani merak etme, biz kırmızı takımda katılacağını biliyoruz | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Ptsi Ağus. 30, 2010 9:58 am | |
| | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Ptsi Ağus. 30, 2010 9:59 am | |
| herhalde ben çünkü attıklarımı göremiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Ptsi Ağus. 30, 2010 10:22 am | |
| Şu anda 4. sayfadayız, seninkiler 3. sayfada kaldı, ondan olabilir mi? | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Çarş. Eyl. 01, 2010 9:17 pm | |
| Tanrıçam ben gücümden dolayı toprağı filan sallayabilirmiyim?
Başka neler yapabilirim? | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Perş. Eyl. 02, 2010 12:50 am | |
| Hımmm.. toprağı sallayamazsın sanırım, annen toprak tanrıçası değil, bitkilerle ilgili özellikleri var. Mesela, yerden bir sarmaşık çıkarıp karşındakini içine hapsedebilirsin falan... | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Perş. Eyl. 02, 2010 8:26 pm | |
| Düzenleme: Yeni kardeşim Diana'nın aramıza katılmasıyla birlikte, Athena kulübesinden katılacak kişi sayımız 3'e yükselmiştir. /Kulübe lideri Lucianna. | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Eyl. 11, 2010 10:45 pm | |
| Heeey millet şu ana kadar yapılan yarışların birini kaybettim, birini kazandım 3. yarış için ittifakım olan kulübe Hades kulübesi Kırmızı takımda yer alacağım, isteyen herkesle ittifak yaparız Jenny, küs değiliz değil mi???? :*** | |
|
| |
Jennifer Amy Carter Zeus'un Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Eyl. 11, 2010 11:17 pm | |
| Ama sen de Lucy'lerle ittifak oldun sanki bana sütten çıkma ak kaşık Hep Stell ve Lucy'nin başının altından çıkıyor bu işler | |
|
| |
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Eyl. 11, 2010 11:40 pm | |
| Suçlu benim Ben planladım her şeyi | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Eyl. 11, 2010 11:55 pm | |
| Kardeşlerimden -en azından 1 kardeşimden- onay aldıktan sonra yapacağım ben resmi açıklamamı Şimdiden tarafım ifşa edilmiş ama olsun, bozuntuya vermiyorum | |
|
| |
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| |
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Eyl. 12, 2010 1:58 am | |
| Evet Athena kulübesi de yenilgiyi tatmalı İlk iki yarışta şansınız yaver gitti ama 3. yarışta kırmızı takım olarak havanızı söndüreceğiz Lucy! | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Eyl. 12, 2010 3:15 am | |
| Arkadaşlar Afrodit kulübesi mavi takımda | |
|
| |
Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Eyl. 12, 2010 3:30 am | |
| kev ange ne dersiniz güçlü bir ittifağa | |
|
| |
Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Eyl. 12, 2010 4:46 am | |
| Kardeşim uzun zamandır girmiyor gerçi ama. Ben lide rolarak adımıza konuşayım. Hermes kulübesi olarak mavi takımdayız. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Eyl. 12, 2010 5:01 am | |
| Ben kulübe adına söylüyorum mavi takımdayız ve ben anlatılardan biriyim | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Eyl. 12, 2010 5:03 am | |
| Crist, duyuruyu kulübe liderleri yapabiliyor, anlatıcı olacaksan da bunu 3. yarışın başlığında belirt | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Eyl. 12, 2010 5:05 am | |
| Ange tamam dedi ondan tanrıçam | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Eyl. 12, 2010 5:12 am | |
| Peki o zaman | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Paz Eyl. 12, 2010 7:34 am | |
| Artemis Kulübesi olarak 3.bayrak yarışlarında da kırmızı takım olarak yer alacağız. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Eyl. 17, 2010 1:20 am | |
| Kırmızı takım! yarış yarın ve hala bizim 2. anlatıcımız belli değil. Ares, Hephaistos, Artemis... kulübelerinden bir üye gönüllü olsun lütfen | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Eyl. 17, 2010 5:04 am | |
| Heeey MAVİ TAKIM! Bizim 2 anlatıcımız da hala belli değil. En acilinden iki anlatıcı istiyorum... Yenilerden mesela, yok mu hiç gönüllü? | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Eyl. 17, 2010 5:14 am | |
| Mavi takımın anlatıcısı olmak istiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Cuma Eyl. 17, 2010 5:52 am | |
| Tamamdır, Anna ve Kattie anlatıcılarımız Stell, sizin 2. anlatıcı kim bu arada? | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Eyl. 18, 2010 1:30 am | |
| Neden başlamadı hala 3. yarış? Unutmayın, bu yarışın ardından 1 ay bayrak kapmacalara hasret kalacaksınız. Anlatıcılar, sıranız: 1- Mavi takım Anna 2- Kırmızı takım Stell 3- Mavi takım Kattie 4- Kırmızı takımın hemmen belirlenecek anlatıcısı! | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Eyl. 18, 2010 1:31 am | |
| O zaman ben başlayayım,sonra belirlenince kırmızı takım anlatıcısı sırası gelince yazar | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. C.tesi Eyl. 18, 2010 7:29 am | |
| Kırmızı takımdan 2 anlatıcı yok mu, hadii | |
|
| |
| Konu: Geri: Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. Ptsi Eyl. 20, 2010 2:46 am | |
| Bayrak kapmaca 3, ertelenmiştir. Anlatıcıların hepsi belli olduğunda ve benimle iletişime geçtiğinde tekrar başlatacağım. Böyle sallamaya devam ederseniz, yarışlar toptan kapatılacaktır. | |
|
| |
| Tarafları Kararlaştırmanız için Başlık. | |
|