| Üç üye, üç yorum. | |
|
+39Nina Sayers Peter Karl Bouveir Zack Cliff Burton David Tyler Alexis Kwon Katherine M. von Dorff Claire Angel Deeply Marcus L. Stanislaus C. Scarlett Stanislaus Summer Katherine Ramsey Joseph M. Masen Alyssa Lauren Franke Thalia A. Carter Pandora Monica Chase Adyali Beckett Lena H. Bryce Edward J. F. Newgate Artius GreyWarden Isabelle Coco Franke Zellana L. Tyler Eduard Ryan Longrange Kristen Reneé Dawson Clara Thompson Aster Phoenix Leonard L. Carter Alan Sean Knıght Cristina Black Lara Adams Cassandra Masen Rose Denise Harris Athena Cornelia Fackrell Edward Kevin Hawke Robert Harris A. Anna Bianca Sentius Satellite Morgan Hermia Aigian Cocteau Lucianna Fackrell Serena Su Hanzadeoğlu 43 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Perş. Ara. 02, 2010 7:23 am | |
| Lulu- Gıcık Nkys çocuğu, onun yüzünden ölüyordum Eduard-Severim kendisini Sere-Sere'mmm!! Canım dostum, ablasının minyatürü gibidir, onun gibi yaratıcı, iyi kurgu bulan.. vb. Maya-(kendimi yazayım dedim) Adyali- Mitchie:D- | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Perş. Ara. 02, 2010 7:48 am | |
| Maya- Mayaaa'mmm <3 Cehennem tazısı kurgumuz çok ilgi çekici olacak her iddiasına girerim. Jess'te var tabi. <3 Adyali- Aaaa Maya'nın ikinci karakteri mi bana mı öyle geliyor?? *-* Mitchie:D- Ayy onuda Maya gibi çok severim. Çok şekerdir ki o. Demeter kızları hep şeker! <3 Lia- Jess- Sere- | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Ara. 05, 2010 1:32 am | |
| Lia- Poseidon kızı, arkadaşım Liaa.. Birlikte görev yapmak çok zevkli oluyor Jess- O ben oluyorumm Sere- Harika bir arki o, seviliyorsun^^ --- Tiff- Glau- Ken- | |
|
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Ara. 05, 2010 5:21 am | |
| Tiff- Tiff... Görev yapmak kendisi ile oldukça eğlenceli oluyor Glau- İyi bir Persephone kızı Ken- Ünlüsünden nefret ettiğim ama kendisini tanımadığım kişi Ed ( ) Leo Maya | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Ara. 05, 2010 5:29 am | |
| Ed- Ünlüsüne nedense bugünlerde kanım ısınıyor. Nikolay'a benziyor diye galiba. Leo- İyidir Leo ya. Bu ünlüsü ona çokk yakışmış ya. Resimleride iyi adamın. (Y) Maya- Sevilir Maya. Severizz onu. Lucy- Jess- Sere- | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Salı Ara. 07, 2010 2:57 am | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Salı Ara. 07, 2010 3:32 am | |
| | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Salı Ara. 07, 2010 10:35 am | |
| Sere* Sereee!!! Yerim onu bitiririm ham yaparım! -Tamam sakinim.- Ed* Dost canlısı Hephaistos oğlu, çalışkan da. Severim kendisini. Elena* Elena iyidir, böyle Afrodit kızlarıyla takılan ama kılıç yapmaktan anlayan... Çelişik ve sevimli kişilik. * (Tabii ki) Lucy~ Sere~ Helen~ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Salı Ara. 07, 2010 9:11 pm | |
| Lucy~ Onun Sere için yazdıklarının aynısı Sere~ Athena çocuklarını hep severim zaten, Sere de hep iyi anlşatığım ve sevdiğim bir Athena kızı, av-imlerine bitiyorumm, Bayan O'Leary'ye de iyi baksın diyorum ^^ Helen~ Yine bir Athena kızı, beraber Hera'yı (!) ziyarete gittik. Tam bir tanışıklığımız olmasa da Lu ve Sere'nin kardeşi diye benden 10 puan aldı | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Çarş. Ara. 08, 2010 3:20 am | |
| Maya, üç üyeyi yazmamışsın | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Çarş. Ara. 08, 2010 7:54 am | |
| Aaa, yazayım: Aly- Ay- Haydi A'lar buzlmasın 'Ad' olsun- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Çarş. Ara. 08, 2010 8:35 am | |
| Aly- Severizz onu ya. Severim ben yani. Çekik arkadaşım. Ay- Oda çok şeker. Ünlüsünü iyi kullansın. L'yi severiz. (Y) Ad- Oda iyidir bak. Başarılı bir RPci, ünlüsünü mükemmel kullanıyor. Maya- Aquamarin- Sere(ehehe) - | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Çarş. Ara. 08, 2010 9:20 am | |
| Maya- Bana bozulmuş mu ne? Ama ben ona tapıyorum kii. Seviliyor işte, ne yaparsın. Hem de bayağıı. Aquamarin- Athena kızı, bence çok iyi biri. Tanıştık, arkadaşız ve seviliyorr. Sere(ehehe) - Sere bir tanenin bir tanesi ki. Enlerimdendir kendisi ve o da aşırı seviliyorr.
Adrian- Ange- Arthur- | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Perş. Ara. 09, 2010 4:35 am | |
| Adrian- İyidir Ad. Severim kendisini. Ange- Daha tanışma fırsatı bulamadığım Apollon kızı. Arthur- Sen misin Sat'i üzen. Yerim seni arenada asdfg ----------------------------------------------------------------------- Leo- Jeff- Stev- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Perş. Ara. 09, 2010 7:59 am | |
| Leo- Uzaktan kuzen sayılır, severim kendisini. Jeff- Aa hiç benzemiyor Leo'ya (!) sinir oluyorum Jeff'e. Stev- Hımm, son zamanlarda siteye pek uğramayan Ares oğlu. * Tiff~ Troy~ Theo~ | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Ara. 18, 2010 7:42 am | |
| Tiff- Kardeşimmm Troy-Cole'un kardeşiiii Theo-Erkek kardeşimmmm Marcus Cole Edward | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Ara. 26, 2010 12:20 pm | |
| Marcus~> Kampa gelen son oğlum. Cole~> Kampa gelen ilk oğlum. ( ) Edward~> Kendini suikastçi sanan, hayatı maksimumlarda yaşayan çocuk. *** Athena~> Serena~> Robert~> | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Ocak 08, 2011 4:11 am | |
| Athena~> Danışmanlık görevimde görev liderim, şefim Serena~> En çok online olan 2. Athena kızı. Robert~> Kuzeenn! Pers- Maya - Claire- | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Ocak 08, 2011 4:35 am | |
| Pers- Aynı kişiden mi bahsediyoruz? Sanırım eniştem oluyor. Maya - İyi kız o ama ona baktıkça Emmet'in kırılmış kalbi aklıma geliyor. Claire- Kardeş!! Ünlüsüne gözümü koydum.Yakında alacağım. -Lara -Lucy -Ange | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Ocak 09, 2011 11:15 am | |
| Lara* Tatlı ve vefakar bir dost. Çok da güzel tabii. Lucy* Kılın teki o yahu dadsafsa Ange* Tanıdığım ilk Apollon kızı, sevilmez mi hiç? * Summer~ Cornelia~ Hermia~ | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Salı Ocak 11, 2011 10:02 pm | |
| Maya:Dünyanın en iyi arkadaşı Lara:çok güzel Lucy:Süper av-im yapıyorr | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Ocak 23, 2011 11:54 am | |
| *Yanlış kişileri yorumlamışsın ve kendi 3 kişini eklememişsin. Yazacak yeni kişi için tekrarlıyorum: Summer~ Cornelia~ Hermia~ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Ptsi Ocak 24, 2011 9:19 am | |
| Sum; Yepyep! Yerim onu. <3 Lia; Canım canım canım! Bi'tanem. Yerim ki onu... Mia; Pek konuşmuyoruz ama severim Mia'yı. (: .... Lucy; Sere; Selene(hatırlamayanı döverim ); | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Perş. Ocak 27, 2011 2:14 pm | |
| Aman kimse yazmıyor bu oyuna da. Bozuyorum 3 kişi kuralını. Lucy; Aman uğursuzun teki. Sere; Canımmmmm kardeşimmm! Selene; O da kimmiş? Şakaydı, benim için potansiyel tehlike. * Satellite~ Maya~ Yondaime~ | |
|
| |
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Perş. Ocak 27, 2011 10:16 pm | |
| Satellite : Sevecen avcı Maya : Tatlışşkoo Mayoşkoo Çok severim onuu Yondaime : İyi biri gibi görünüyor ama daha tanışma fırsatı bulamadım ^^ Isabelle ~ Helen ~ Claudia ~ | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Ptsi Ocak 31, 2011 6:51 am | |
| Isabelle ~ Bence o Coco, bana verdiği kolye hala boynumda. Seviliir. Helen ~ Zeki mi zeki, düşünceli bir Athena kızı. Ayrıca çok iyi kılıç kullanıyor, o da sevilir. Claudia ~ Güzel ve güçlü bir Zeus kızı.
Jenny Rose Stell | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Salı Şub. 01, 2011 6:42 am | |
| Jenny beni doğruyöne iten ve kötüükten uzak utan sevecen zeus kızı Rose kendi çok anlayışlı ve sevecen olan kişidir Stell beni dövmek istemeyen tek hades çocuğu Artius GreyWarden Yondaime Hokage Perseus Grace | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Çarş. Şub. 02, 2011 10:27 am | |
| Artius GreyWarden - Anladığım kadarıyla o da kendini suikastçı sanıyor. Yondaime Hokage - Hey bunu bana mı soruyorsun? Perseus Grace - Hemen bana esprilerini düzenleyip yollaması gerek! Jenny- Lucy- Stell- | |
|
| |
Artius GreyWarden Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Çarş. Şub. 02, 2011 11:46 pm | |
| Benmi hayır sanmam çok çocukça ama lidrerlik tanrısının gerekliliği bu Jenny:Tanıdığım kadarıyla hiç karşılaşmadım ama Kevin Ordusundaki değişiklikte büyük rol oynamış Lucy:Hmm gazetesi kesinlikle çok iyi Stell:Tanımıyorum ama edindiğim bilgiye göre çok az uğruyormuş. Yinede Hades çocuklarından tek ölümsüz o yine bildiğim kadarıyla Julia Roberts: Hermia: Edward Kevin: | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Perş. Şub. 03, 2011 1:43 am | |
| Julia Roberts:Pek fazla tanışamadığım önce bir hephaistos kızı ardından avcı sonra tekrar Hephaistos kızı olan değişken biri Hermia: Sevdiğim bir Ares kızı. Görevlerinin kurgularını unutup sürekli ona sorup gıcık etsemde harika biri Edward Kevin: Benim suikastçi kardeşim. Şiir ile atışmalarımız var tabi. Ama garip bir çocuk daha fazla tanırım ilerde ~~~~~~~~~~~ Sat~ Lucy~ Yon~ | |
|
| |
| Üç üye, üç yorum. | |
|