| Üç üye, üç yorum. | |
|
+39Nina Sayers Peter Karl Bouveir Zack Cliff Burton David Tyler Alexis Kwon Katherine M. von Dorff Claire Angel Deeply Marcus L. Stanislaus C. Scarlett Stanislaus Summer Katherine Ramsey Joseph M. Masen Alyssa Lauren Franke Thalia A. Carter Pandora Monica Chase Adyali Beckett Lena H. Bryce Edward J. F. Newgate Artius GreyWarden Isabelle Coco Franke Zellana L. Tyler Eduard Ryan Longrange Kristen Reneé Dawson Clara Thompson Aster Phoenix Leonard L. Carter Alan Sean Knıght Cristina Black Lara Adams Cassandra Masen Rose Denise Harris Athena Cornelia Fackrell Edward Kevin Hawke Robert Harris A. Anna Bianca Sentius Satellite Morgan Hermia Aigian Cocteau Lucianna Fackrell Serena Su Hanzadeoğlu 43 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Ekim 24, 2010 7:10 am | |
| Sere: Dostum, sitedeki en yakın arkadaşlarımdan.. Buraya alışmama yardımcı olan bitanecik arkadaşım (: Jess: Çok iyi anlaştığım, sevimli, canayakın ve tatlı Persephone'nin kızı.. Onunla görev yapmak çok zevkli.. Leo: Yeni tanışmama rağmen iyi anlaşıcağımızı umduğum Zeus'un oğlu..
Amanda: Sat: Anna(Afrodit kızı olan): | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Cuma Kas. 12, 2010 4:26 am | |
| Amanda: Kardeşleri kadar iyi Afrodit kızı Sat: Benim canım kankam o Anna(Afrodit kızı olan): Tarla maceramızı asla unutmayacağım.. Enler listemde yer alıyor (iyi anlamda ) Adrian: Maya: Sere: | |
|
| |
Aster Phoenix Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Cuma Kas. 12, 2010 5:02 am | |
| Adrian:Tipik Ares çocuğu Maya:Kılıcla biçtiğim botanikçi Sere:Tanımasamda tipik athena çocuğu
Rosarch Ares Jack(Nyks çocuğu olan) | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Cuma Kas. 12, 2010 5:08 am | |
| Rosach - Kronos'un melezi. Ares - Tipik savaş tanrısı havaları Jack- Hoşgelmiş. Tanımıyordum ---------------------------------------------- Sere- Maya- Leo(Bensiz olmaz )-
En son Leonard Luke Carter tarafından Cuma Kas. 12, 2010 7:20 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Aster Phoenix Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Cuma Kas. 12, 2010 7:16 am | |
| (rosarch benim hiç mi lakabıma bakmadın) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Cuma Kas. 12, 2010 7:21 am | |
| | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Cuma Kas. 12, 2010 7:45 am | |
| Sere-Canım kankam! Şu malum durum bile ona sevgimi hiç eksiltmedi! Maya-Ya,kim bu tipsiz yaa?? Leo- Tam üçlüyü bulmuşsun dediğim arkadaş kendisi,beni boğduğunu unutmuyorum,bir de birşey daha var o bilir
En bilinmeyenleri sorayım bare
Thedor- Yorina- Amy-
| |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Cuma Kas. 12, 2010 8:03 am | |
| Thedor- En aktif Apollon çocuklarından biri, henüz kendisiyle rp yapmadık ama. Yorina- Yeni gelen Ares kızıı! Onunla henüz tanışmadık bile Amy- Imm bir kere onun Aly ile yazdığı temizlik rp'sini okumuştum, iyi bir kız. * Lucy ~ Lia ~ Adrian ~ | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Kas. 14, 2010 3:51 am | |
| Lucy ~ Çok mu çok akıllı bir melez...Ayrıca kahin güzel bir kız eğer kahin olmasaydı ben ona süper sevgililer bulurdum Lia ~ Poseidon kızı açık maviyi severim Adrian ~ Gıcık bir Ares oğlu beni gıcık ediyor üstüme vişne suyu döktüğünü unutmadım Selly ~ Ange ~ Ken ~ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Kas. 14, 2010 5:11 am | |
| Selly- Sell'im benim ilk kankamdır o benim! Canım! Ange- En sevdiğim Apollon kızı! O da ikinci kankam, ard arda gelmişsiniz ne güzel Ken-Pek tanımam kendisini ama benim yeğenim olur, ayrıca Sell'in sevgilisi
Eduard- Mitchie- Kevin- | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Kas. 14, 2010 7:43 am | |
| Eduard- Hobaaa eniştee yaa. Çok tarz enişte ama. Mitchie- Bi'tanem.<3 Alışveriş RPmiz eğlenceliydi ya. Şapkaları unutmam. Kevin- Bizim Kev mi? Aaaa manyağım o benim ya. Fakat uzun süredir yok?! :/ Rey: Sat: Jess: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Kas. 14, 2010 7:46 am | |
| Rey: Sere'e asılıyorsa kafasını koparacağım Sat: Çok görev yaptık 2 tane falan oda Jess: Sat'le Aynı ------------------------------------------------------------ Rey: Sere: Leo: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Kas. 14, 2010 7:52 am | |
| Rey: Pek tanımıyorum ama Leo'yu sinir ediyorsa iyi biridir herhalde Sere: Evet,yine Sere, yukardakiler geçerli Leo: Aynı manyak işte Tiff: Maya-bir kere kendimi yazayım-: Cole: | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Kas. 14, 2010 8:02 am | |
| Tiff- Yenir o yenir. Ama pek tanışmışyoruz. ^^ Maya- Kaşınıyosun sen, şimşek kafama laf yok falan. Aman istediğini de umurum dışı. Cole- Kardeşimmmm bi bi bi bi tanemm!!! Lucy- Leo- Lia- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Kas. 14, 2010 8:17 am | |
| Lucy- Canım arkadaşım, gerektiğinde neşeli gerektiğinde yalakadır ama çoook iyidir Leo- Senin yüzünden Sere'den laf yiyiyorum, bir de kendisi neler diyordu , burada olmasan biel başıma dert ecebiliyorsun valla Lia- Tatlı bir Poseidon çocuğu, iyi dostudur Selly- Leloch- Jessica- | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Kas. 14, 2010 8:34 am | |
| Selly-Bana mı soruyorsunuz?Bi'tanem o benim.Seviliyor Lelouch-Antipatiksin dostum.İnci ve Kronus takılma. Jessica-Seray?Seray?Seray <3.Sıra arkadaşım,evet pazartesi günü iki kitabı da getiricem aldım Titanın Lanetini. Ange- Anna- Amanda- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Ptsi Kas. 15, 2010 10:25 pm | |
| Ange- Tatlı Apollon kızııı, çok seviyorum onu! Anna- (Afrodit kızı olan olarak söylüyorum) Birtanecik arkadaşım, çok sıcakkanlı! Amanda- Çok güzel av-im hazırlıyor, görsellikten kesinlikle anlıyor bu kız! Ve çok seviliyor. * Hımm... Helen ~ Tiff ~ Adrian ~ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Salı Kas. 16, 2010 6:04 am | |
| Helen ~ Yanımıyorum Tiff ~ Yeni gelen bir Apollon çocuğu Alında eskidi .D Adrian ~ Düelloda yapacağız biz onla ------------------------------------------------------------------ Zeus- Stell- Leo- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Salı Kas. 16, 2010 6:53 am | |
| Zeus- Ne diyeyim yani Stell- Canım kuzenim benim, Hades'in bile karşısına çıkabilmemi sağlayan kuzenlerimden Leo- Yine mi senn! Felix- Jac- Maya- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Salı Kas. 16, 2010 7:08 am | |
| Felix- O kim ? Jac- Üvey kardeşim Maya- Çakma Hermione --------------------------------------- Lucy- Leo- Athena- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Salı Kas. 16, 2010 7:10 am | |
| Lucy- Açıklanamaz Leo- Çakma Lukee!! Bir daha bana Hermione de valla öldüreceğim seni Leo! Athena- Öhöm öhöm Admin | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Salı Kas. 16, 2010 7:11 am | |
| Eee üç kişi yazsana çakma Hermione | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Salı Kas. 16, 2010 7:26 am | |
| Ah doğru Çakma Luke ! Sere- Thedor- Jess- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Kas. 20, 2010 12:16 pm | |
| Sere- Arkadaşım ona verdiğim elma sözünü hiç unutmadım, neyse ki artık öyle bir söz yok Thedor- Apollon'un oğlu, pek tanışmışlığımız olmadı Jess- O kişi ben oluyoruum Maya- Satellite- Stell- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Kas. 20, 2010 12:22 pm | |
| Maya- Huaaa çok seviyorum onu! Ceza tarlalarına gitmiştik, şimdi de canavarlar denizine gideceğiz. Satellite- Günde üç öğün avatar istememe rağmen hala beni boğazlamayan kişi! Hem de yardımcı kılıç eğitmenim, onunla düello yapmayı çok seviyorum. Stell- Ne diyebilirim ki? Çatlak, manyak, psikopat... aynı ben, en yakın dostum! * Lucy ~ Sere ~ Luke ~ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Kas. 20, 2010 10:27 pm | |
| Lucy ~Yeni takımın güzelmiş Sere ~Kurgusunu gerçekten merak ettiğim kişi Luke ~Ben oluyorum ------------------------------------------------------------- Leo- Jeff- Lulu- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Kas. 21, 2010 12:02 am | |
| Leo- Zeus'un oğlu Jeff- Geçen gün kavga ettiğim Hephasitos'un oğlu Lulu- Artık Roro olan şahıs Marx- Ares- Pacely- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Kas. 21, 2010 5:51 am | |
| Marx- Robyn'i sinir ediyor ama biricik dostum Stell'in erkek arkadaşı. Ares- Kurgu olarak en nefret ettiğim Olimpos tanrısı. Pacely- Sessiz bir Artemis avcısı, Sat'ın kardeşi olduğu için ona sempati duyuyorum. * Lia ~ Rose ~ Lucy ~ | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Kas. 21, 2010 8:26 am | |
| Lia ~ Canım benim!Çok tatlı bir arkadaşım!Poseidon Krallığındaki rpmizi unutamıyorum Rose ~ Güzel mi güzel Poseidon çocuğu...Ne diyeceğimi bilemiyorum...İyi kız yha! Lucy ~ Ayy! Ayy! Ayy! Kıyamam ben ona onun bende ayrı bir yeri var...Benim kafadan...Güzel...İşte tüm olumlu sözler.. ------------------------------------------------------------ Selly (Ben olmadan olmaz ) ~ Ange ~ Maya ~ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Kas. 21, 2010 8:30 am | |
| Selly (Ben olmadan olmaz ) ~ Sell! İlk tanıştığım Afrodit kızı! Çok iyidir, beraber maceraya çıkmıştık =) Ange ~ En sevdiğim Apollon kızı, çok tatlı ve neşelidir, çok severim Maya ~ O ben oluyorum ^^ --------------------------- Jess- Ed- Ad- | |
|
| |
| Üç üye, üç yorum. | |
|