| Üç üye, üç yorum. | |
|
+39Nina Sayers Peter Karl Bouveir Zack Cliff Burton David Tyler Alexis Kwon Katherine M. von Dorff Claire Angel Deeply Marcus L. Stanislaus C. Scarlett Stanislaus Summer Katherine Ramsey Joseph M. Masen Alyssa Lauren Franke Thalia A. Carter Pandora Monica Chase Adyali Beckett Lena H. Bryce Edward J. F. Newgate Artius GreyWarden Isabelle Coco Franke Zellana L. Tyler Eduard Ryan Longrange Kristen Reneé Dawson Clara Thompson Aster Phoenix Leonard L. Carter Alan Sean Knıght Cristina Black Lara Adams Cassandra Masen Rose Denise Harris Athena Cornelia Fackrell Edward Kevin Hawke Robert Harris A. Anna Bianca Sentius Satellite Morgan Hermia Aigian Cocteau Lucianna Fackrell Serena Su Hanzadeoğlu 43 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Mart 13, 2011 7:58 am | |
| Alexis Kwon:Tanımıyorum Serena su hanzadeoğlu:Çok iyi bir kardeşim bana yardım ediyor Claire Angel Deeply:İyi bir arkadaş
Alex Nike Lena Hunter: Rocce Rexbround:
| |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Mart 13, 2011 9:32 am | |
| Alex Nike: Sevgilimin kardeşi iyi biri Lena Hunter: Lenny... çok tatlı ve feminist çok sevdiğim biri Rocce Rexbround: Çoook iyi anlaştığım bir arkadaşlarımdan biri ------------------------------------- Tiff Calvin Lara | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Mart 13, 2011 9:35 am | |
| Tiff: Çok sevdiğim arkadaşım Calvin: Biricikkkk Kardeş -hala böyle diyoruz- Lara: Çok sevdiğim bir afdodit kızı ---- Summ: Lucy: Sat: | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Cuma Mart 18, 2011 9:02 am | |
| Summ- O yenir yenir yenir. Bayılıyorum ona. Kendisine de, ünlüsüne de, kurgusuna da, kardeşim olmasına da ayyy <3 Lucy- Lucy mi? LUCY! Lucy diyorsun abi ya! O benim herşeyim o bitanedir. Ölürüm ona ben evet evet ölürümmm bitanemmm <3 Kardeşim. İkizim herşeyimm. Sat- Onuda çok severim!! O benimm bitanecik avcımm. Bir tanecikk deliiimmm. Bitane bitane bitanee <3 PS'de 10 numara, RP'de 10 numara, avcılıkta 10 numara... Canımmm. (L) .... Sere- Rose(Poseidon kızı)- Robyn- | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Perş. Mart 24, 2011 10:19 am | |
| Sere- Renaa. (L) Esprilerime bayılır o. asdfgh. Ben de ona bayılırım. Gerçekten çok değerli benim için, bitanedir o, bitanee. (L) Rose(Poseidon kızı)- Rose, eski dostlarımdandır. Styks'e kafamın estiği zaman dolaşırken rastgele varamayacağımı anlatmıştı mesela. Yardımları sonsuz, ona borcum çok. Robyn- Daimi ittifak, ona söylenecek laf yok ya. En eski doslarımdandır o. Lucy- Yon- Tiff- | |
|
| |
| |
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Nis. 09, 2011 9:40 pm | |
| Sere- Can dostum, çok severim kendisini asdfg. Sat- Ohaa, onu da çok severim ben. Panpadır, candır. Kate- Onu da severim hem ikimiz de Romalı olduğumuzdan. Göreve çıkmışlığımız çoktur. Leo Bell- Aria- David Tennant- | |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Nis. 09, 2011 9:44 pm | |
| Leo-en cesur melez. tartarus'un hakimi-1 aria- erkek gibi kzı. bir imza yapsan 40 yıl kullanır-0.5 david-dahi matematikçi -1 toplamda two and a half man zack andy marcus | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Nis. 10, 2011 1:56 am | |
| Zack - İyidir ya, severim onu, bir bakıma abim sayılır ( ), bir de kulübüne alsaa. *-* Andy - Kardeşten ötee'm beniim, enlerimdendir, bi'tanediir, tarafımdan çoook seviliiir. Marcus - Vuu kuul Jupiter çocuğu, çok iyi bir arkadaş, kafa kişilik, o da tarafımdan çokça seviliyore. Summ Lavinia Alexis asdfg. | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| |
| |
Peter Karl Bouveir Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Nis. 10, 2011 3:12 am | |
| Xavier ~ Yakışıklı..Bi suçu var heralde Leonard ~ Düello hakemi, Yakışıklı. Karizma Tiberia ~ Tanışmıyoruz. Peter ~ Tiffany ~ David(Hypnos çocuğu) ~ | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Cuma Nis. 15, 2011 1:52 am | |
| Peter Tanışmadım. Tiffany Çok severim Tiff'iii, çok tatlı, enerji dolu ve çalışkandır, İzmir'de Mana'yla yaptıkları rp harikaydı David Tanışmadım ama ünlüsünü sevdim yani _________________ ZackAdya (^^) Kevin (Apollon çocuğu olan) | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Cuma Nis. 15, 2011 3:02 am | |
| Zack olarak eğer Cliff Burton'u kastediyorsan; Çok severim. Kankamdır, kraldır. Adya; Uduuu ablam benim o. Çook çok severim onu. Kevin; Çok kafa adam ve kardeşim olarak gördüğüm kişi. Hem sever hem de saygı duyarım. Marc. ( ) Sere Lucy | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Cuma Nis. 15, 2011 3:06 am | |
| Marc: Kankam dır yha Çok severim onu iyi ''muhabbet'' ederiz Sere: Gıcık etmekten bu kadar hoşlandığım bir insan yok Lucy: Beni dizginleyebilen sayılı insanlardan... bir ''sus'' der susarım ''bazen'' | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| |
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Cuma Nis. 15, 2011 3:13 am | |
| Dur yha ne yazıyon ben yazıcam
Artius: Pers: Marc: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Cuma Nis. 15, 2011 3:25 am | |
| Tamam da bunu mesajını editleyip de yapabilirdin.
Artius ~ Tanımıyorum. Pers ~ Claire'm evlenecekmiş onunla. Marc ~ Küs olup olmadığını anlamadığım kişi.
--
~Satellite ~Dioné ~Katherine
| |
|
| |
Nina Sayers Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Cuma Nis. 15, 2011 4:31 am | |
| Satellite:Artemis kulübesi lideri;çok tatlı ve çok iyi bir kız dione:Lenanın kuzutosu,çok iyi biri ve kırmızı ojeleri çok güzel ~Katherine :Lenanın ikizi!Ona laf söyleyeni döverim!!!!! Lena: Edward kevin: Anastacia: | |
|
| |
Peter Karl Bouveir Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Cuma Nis. 15, 2011 5:15 am | |
| Lena: İkide bir Ann'in abisi olduğumu hatırlatıyor İyi kız Edward kevin: Çok kafa adama benziyor. Tanışmadık. Anastacia: Benim biricik kardeşim Peter(lölölö): Eduard: Hermia: | |
|
| |
D. Juliet Sera Châtillon Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Cuma Nis. 15, 2011 9:00 am | |
| Peter: Ünlüsü çok iyi. GG'yi hatırlatıyor bana. Eduard: Ehehe Ed ya, gıcık çocuk. Ama ünlüsü taş yea. <3 Hermia: Oooo Mia'mmm severim bitanemi ben ya. Sere'nin bitanesi o.
~
Sere: Kate: Robyn: | |
|
| |
Dioné Callidora Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Nis. 16, 2011 9:31 am | |
| Sere: Kuzutolardan o da yerler onu *.* Kate: Kelebeyim ki. Şu sıralar kulübe işlerini aksattığım çin bana kızsa da birtanderi o. Robyn: Üvey kardeş ve tatlı Rose'un nişanlısı.
Mana Luci Anna Maria | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Nis. 16, 2011 9:56 am | |
| Mana - Demeter Kulübesi Lideri. Luci - Heey, o süpeer Lucy! Her şeyi süper onun arkadaşlığı, yenilesiliği, kulübesi, şampiyonluğu... Anna Maria - Nutella Büşra o, takımlarına bitilir, kendisi sevilir. Ange- Kathe- Yon- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Nis. 16, 2011 10:52 am | |
| Ange; biricik eski kardeşim. Çok severim. Kathe; onu da severim ben. Ama son günlerde tembellik yapıyor. Yon; ona puanım dohuz ganka. Çok kral bir insandır. Zack Cliff Burton Andrea Grace Harvey Sat | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Salı Nis. 19, 2011 9:32 pm | |
| Zack ~ İyidir Zack, severim onu da, anlaşabildiğim nadir erkeklerdendir. Andy ~ Manevi kardeşim. Çok çok çok sevilir tarafımdan. Sat ~ En sevdiğim kardeşimdiir, çok kafadır, ölürüm ki onaa. Versa - Sofie - Kate - | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Nis. 23, 2011 8:15 am | |
| Versa- Oooo yea Versa, adamım yea. (Y) Ezgişi severiz abi. Sofie- Çok şirin biri. Takım yapmıştım ona, meğerse takıma da ihtiyacı varmış. Fakat kendisini tam olarak tanımıyorum şuanlık. Kate- Ovvv Kate'mmm. Bebeğim o benim. Ünlüsüne taparız yani.
...
Sere- Rose- Robyn-
| |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Nis. 23, 2011 8:22 am | |
| Sere- Ooo, Seroş bir numaradıırr, sevilirr Rose- Ooo, Rosie! (hep de başlara ooo koydum ha ) pegasus eğitmenimdi ama onun dışında oldukça tatlı, çok sempatik birii *-* Robyn- Robyn bir tane kuzendiir! Korumacı bir kuzen daha, ama ilk koruyucu kuzen diyebilirm. Onun sayesinde Hades çocuklarını sevdim ya! O bir tane kuzendir ___________________ Mark- Eduard- Mana- | |
|
| |
D. Juliet Sera Châtillon Hera'nın (manevi) Çocuğu
| |
| |
Diona Arsinoe Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Parti Organizatörü
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Çarş. Nis. 27, 2011 9:38 am | |
| Dori- İyidir, hoştur, çokça sevilir <3 Kate- Bi'tanecik kardeştir o, roma prensesim benim Zell- Kardeşim, çok konuşmasak da iyidir ya ^^ --- Eliesha; Drake; Alexis; | |
|
| |
Lara Croft Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Ptsi Mayıs 02, 2011 6:04 am | |
| Eliesha; ooo severim onu biriciktir o Drake;tanışmışlığım yok ama kinim de yok nötr yani Alexis; biricik kardeşim severim onu kalbimde yeri ayrı onun Happy : Lena: Annie-bilmeyene annie odair- : | |
|
| |
| Üç üye, üç yorum. | |
|