| Üç üye, üç yorum. | |
|
+39Nina Sayers Peter Karl Bouveir Zack Cliff Burton David Tyler Alexis Kwon Katherine M. von Dorff Claire Angel Deeply Marcus L. Stanislaus C. Scarlett Stanislaus Summer Katherine Ramsey Joseph M. Masen Alyssa Lauren Franke Thalia A. Carter Pandora Monica Chase Adyali Beckett Lena H. Bryce Edward J. F. Newgate Artius GreyWarden Isabelle Coco Franke Zellana L. Tyler Eduard Ryan Longrange Kristen Reneé Dawson Clara Thompson Aster Phoenix Leonard L. Carter Alan Sean Knıght Cristina Black Lara Adams Cassandra Masen Rose Denise Harris Athena Cornelia Fackrell Edward Kevin Hawke Robert Harris A. Anna Bianca Sentius Satellite Morgan Hermia Aigian Cocteau Lucianna Fackrell Serena Su Hanzadeoğlu 43 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Üç üye, üç yorum. Ptsi Ekim 18, 2010 5:16 am | |
| Yukarıdaki üyenin verdiği üç üye hakkında yorum yapıyoruz ben başlıyorum.
Serena Melanie Holls- Rosemaria Sea- Athena- | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Ptsi Ekim 18, 2010 5:23 am | |
| Serena Melanie Holls- Athenanın güzel kızı. ( Adminin kızı ) Rosemaria Sea- Poseidon'n güzel kızı Athena- Admin Arthur Dragomir- Cornelia Scarlett- Amanda Sylise- |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Ptsi Ekim 18, 2010 6:37 am | |
| Arthur Dragomir- Afrodit kızlarının hava attığı, iyi kalpli çocuk. Cornelia Scarlett- Kampa yeni gelen ve yalnızlıktan delirmenin eşiğine gelen Rose'u kurtaran sevimli kız! Amanda Sylise- Henüz yakından tanıma imkanı bulamadığım ama diğerleri gibi seveceğimden emin olduğum Afrodit kızı Hımm... Lucianna Fackrell- Robert Harris- Stella Fabiano- | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Salı Ekim 19, 2010 5:04 am | |
| Lucianna Fackrell- Gazinodaki partiyi mahveden ama zeki güzel ve tatlı Kahin Athena kızı şahsen kılıç eğitmenimde olur Robert Harris- Stell'in kavga partneri ve Poseidon'nun damadı Stella Fabiano- Asi ama sevimli Hades kızı _________________ Hermia Aigian Cocteau- Lelouch Lamperouge- (Kimse iyi bişi yazmaz herhalde ) Edward Kevin Assasin- | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Salı Ekim 19, 2010 6:12 am | |
| Hermia Aigian Cocteau-Herkesin başını tuvalete sokan ama yine de samimi. Lelouch Lamperouge-Burnu Kaf Dağında biri. Edward Kevin Assasin-Kuzenim,abim.
Jessica Adams- Satellite Morgan- Anna Maria Perrez- | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Salı Ekim 19, 2010 6:17 am | |
| Jessica Adams-Canım arkadaşım birlikte çilek çalmıştık Satellite Morgan-Benim biricik avcı meleğim çookk seviyorum onu Anna Maria Perrez-Çok yakın bir arkadaşım çok seviliyo ___________________ AnnaLynne Johsson- Hector Sentius- Alexandra Regina Daniels- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Salı Ekim 19, 2010 9:58 am | |
| AnnaLynne Johsson- Benim tatlı arkadaşım Bir ara kayıp post görevine çıkıp, sonunu getirememiştik sanırsam Hector Sentius- Sabrın abidesi! Stell ve Robyn ile aynı kulübeyi en fazla 10 saniye paylaşabilirdim sanırım Alexandra Regina Daniels- Güzel Afrodit kızı, en kısa zamanda yakın bir arkadaşım olacağına da inanıyorum ** Aleda- Laudomia- Jennifer- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Çarş. Ekim 20, 2010 2:31 am | |
| Aleda- İyi biri işte, pek tanışmıyoruz ama. Lau- Sevimli biri. Jen- Çok şekerrr yerim onuu <3 ------------------ Lucy- Crist- Kev- | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Çarş. Ekim 20, 2010 4:43 am | |
| Lucy-En çalışkan,en samimi,en yardımsever.Onu seviyorum benim kılıç eğitmenim. Crist-Kuzenim,biriciğim. Kev-Hep bana geliyorsun kuzenciğim,iyisin işte | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Çarş. Ekim 20, 2010 6:11 am | |
| Heey Sat yeni üç kişi eklememişsin Neyse ben yorum yapmadan kişileri yazayım bari: Robyn- Septiel- Cornelia- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Çarş. Ekim 20, 2010 10:40 pm | |
| Robyn-Abiimm Septiel-Hades kızı henüz tanışmadık ama bence iyi anlaşacağız Cornelia-Liaaa benim tatlı su perim Canım arkadaşım o benim Lulu- Selly- Dan- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Perş. Ekim 21, 2010 4:10 am | |
| Lulu-Saçma kurgular ekleyen anime. Selly-Her Afrodit çocuğu gibi çok sevdiğim arkadaşım. Dan-Pek konuşmasak da kuzenim.
Arthur- Adrian- Hector-
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Perş. Ekim 21, 2010 4:16 am | |
| Arthur- Benim kankam yaaa Adrian- Ünlüsüne ölünür yani. Hector- Enişte sayılıyor işte. --- Sat- Serena- Kev- | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Perş. Ekim 21, 2010 4:26 am | |
| Satellite-En sevdiğim kuzenim Serena-Valaha da Cole yüzünden değil ama kesinlikle iyi biri Kev-Dünyadaki en yakışıklı en esprili ve en karizmatik...(böyle gider) Cole Dan Mike | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Perş. Ekim 21, 2010 4:30 am | |
| Cole Yeni arkadaşım Dan Kev'in kardeşi eski eniştem MikeEnişteeeee Mia Sere Amanda | |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Perş. Ekim 21, 2010 7:55 am | |
| Mia- yeni tanışsakta çok iyi anlaştığım arkadaşlarımdan Sere- bitanem benim en yakın olduğum melezlerden Amanda- Annem benim Dostum, bitanem, herşeyim.. Rose Robyn Lucy | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Perş. Ekim 21, 2010 8:24 am | |
| Rose* Robyn'in sevgilisi olması dışında sevdiğim bir melez. Aklı başında ve tatlı. Robyn* Rose'un sevgilisi olması dışında da sevmiyorum onu. Kıl, gıcık, sinir... -şaka- en sevdiğim Hades çocuklarında ilk dörde girer. (Ah, çaktırmayın 4 kardeşler zaten!) Lucy* En büyük kızım Benim yolumdan gidiyor, yemin edip kahin oldu. Bir de kılıç eğitmeni. Ayrıca Ares'ten nefret ediyor. Sevmeyip de ne yapayım? Hımm, Athena~ Hestia~ Artemis~ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Cuma Ekim 22, 2010 2:23 am | |
| Athena~ Biricik anneciğim. Fakat bana ceza verdi. Kırgınım ona... Hestia~ Tanrıça Hestia mükemmel birisi. Pek konuşmuşluğum yok ama onunla rp yapmayı çok isterim. Artemis~ Tanrıça Artemis'e hep bir sevgi beslemişimdir. Çok severim kendisini... Rose- Stell- Jennifer- | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Cuma Ekim 22, 2010 6:27 am | |
| Rose- Hayatımda tanıdığım en mükemmel insan. Güzel, zeki, hoş, sempatik, tatlı... Evet kendimle fazlaca barışık biriyim Stell- Çok seviyorum onu. Tırlatık falan ama birtanecik kuzenim benim Birlikte yazdığımız hırsızlık rp'si aklıma geliyor, kopuyorum hala Jennifer- En en en tatlı varlık kendisi. Sitenin olmazsa olmazı Off aklıma geldi onu ne kadar çok özlediğim yinee Hımmm... Cornelia- Annalynne- Satellite- | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Cuma Ekim 22, 2010 6:31 am | |
| Cornelia- Çok iyi anlaştığım Poseidon kızı, onunla rp yazmak çok zevkli Annalynne- Harika bir kız, çok tatlı ve iyi, aynı zamanda kibar da onunla çilek çalışımızı hiç unutmayacağım Satellite- Canım dostum, Artemis avcısı, zaten Artemis'e hayrandım bu da onunla iyi anlaşmamı sağladı. Dostluğumuz hiç bozulmasın Arthur- Maria- Serena- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Cuma Ekim 22, 2010 7:47 am | |
| Arthur-Seviyorum işte Maria-Canım arkadaşım benim,olmazsa olmazım Serena-Çook iyi bir Athena kızı,çok yaratıcı,çok iyi kalpli. Stev- Mia- Adrian-
| |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Cuma Ekim 22, 2010 9:06 am | |
| Stev- İyi bir Ares çocuğu Mia-Güzel mi güzel yada nasıl desem yeni melezlerin canını çıkartan Ares çocuğu Adrian-Daha pek iyi konuşmadığım ama yakında iyi bir arkadaş olacağımıza inandığım bir melez Selly: Ange: Alex: | |
|
| |
Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Ekim 23, 2010 2:35 am | |
| Selly:En şirin afrodit kızından biri
Ange: En tatlı kardeş
Alex:Süpper bir arkadaş
Crist:
Aly:
Anna:
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Ekim 23, 2010 2:41 am | |
| Crist:Aşkısııı Aly:O benim KANKAM!!! <3 Anna:Çoookk şirin,çookk güzel,çookkk yardımsever ve arkadaş canlısı bi Afrodit Kızı (Seviyorum kendimi ) Jess: Robyn: Lau: | |
|
| |
Alan Sean Knıght Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Ekim 23, 2010 4:55 am | |
| jess : Pek tanımadığım bana göre sessiz ama iyi olan biri Robyn : bilmem belki iyi arkadaş oluruz pek mümkün gibi değil ama Lau :Vayyy anca laf koyan melez Arthur Anna Kev | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Ekim 23, 2010 9:28 am | |
| Arthur- Sitemizin tek Aphrodite oğlu ve kendisi çok havalı. Ama benim kankam olur. Anna- (aphrodite kızı olan sanırım) Çok tatlı kii yerim. Onları Hec ile çok yakıştırıyorum. Bana bir tane percy ya da luke bulsun. Kev- Tam bir deli ya! Çok kafa bir çocuk. Severim kendisini. Jess- Sat- Leo- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Ekim 23, 2010 11:36 am | |
| Jess- Persephone kulübesi lideri, aktiflik abidesi, rp yapmaktan iyi anlayan tatlı kız Sat- Benim biriciiik meslektaşım! Benim kadar iyi kılıç kullanabilen tek kişi Ayrıcaa puanlamada beni geçebilen tek kişi Leo- Henüz düello yapma fırsatı bulamadığım Zeus oğlu İyi birine benziyor ama bir zamanlar Robyn için de öyle diyordum, bilemeyeceğim * Thenoma- Pacely- Maya- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Ekim 23, 2010 7:41 pm | |
| (Seree bulurum ben sana bi tane yosun kafa ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Ekim 24, 2010 1:34 am | |
| (Gerek kalmadı bir tane şimşek kafa buldum ben. ) Thenoma- Kronos'un tarafında olan bir melez. Kınıyorum onu. Pacely- Ünlüsünü pek sevmiyorum ama avcı olmasını sevdim. İyi biri gibi. Maya- Çok sevimli! İyi anlaşacağız bence. Anna(Maria Perrez olan)- Lucy- Cole- | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Ekim 24, 2010 1:41 am | |
| Anna - Gariptir Hekatenin kızı Lucy -Bana İyi birine benziyor ama bir zamanlar Robyn için de öyle diyordum, bilemeyeceğim diyen Athena kızı Cole - Aslında Zeus oğlu olmak istiyordu ama ben kaptım -------------- Sere- Jess- Leo(Ben )- | |
|
| |
| Üç üye, üç yorum. | |
|