| Üç üye, üç yorum. | |
|
+39Nina Sayers Peter Karl Bouveir Zack Cliff Burton David Tyler Alexis Kwon Katherine M. von Dorff Claire Angel Deeply Marcus L. Stanislaus C. Scarlett Stanislaus Summer Katherine Ramsey Joseph M. Masen Alyssa Lauren Franke Thalia A. Carter Pandora Monica Chase Adyali Beckett Lena H. Bryce Edward J. F. Newgate Artius GreyWarden Isabelle Coco Franke Zellana L. Tyler Eduard Ryan Longrange Kristen Reneé Dawson Clara Thompson Aster Phoenix Leonard L. Carter Alan Sean Knıght Cristina Black Lara Adams Cassandra Masen Rose Denise Harris Athena Cornelia Fackrell Edward Kevin Hawke Robert Harris A. Anna Bianca Sentius Satellite Morgan Hermia Aigian Cocteau Lucianna Fackrell Serena Su Hanzadeoğlu 43 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Kas. 21, 2010 8:33 am | |
| Jess- Ben oluyorum o Ed- Teyzeciğimin sevgilisi, oyun arkadaşım Ad- Kurguda gıcık, sinir olduğum ama gerçekte.. Bazen yine sinir olsam da iyi olan şahıs bi de olacağım düelloda hakem olmadı diye kızdı mı üzüldü mü anlamadığım şahıs Lulu- Chuck- Lucy- | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Çarş. Kas. 24, 2010 7:58 am | |
| Aleda- Pek konuşmuyoruz, RP yapmıyoruz. Öyle... (: Mayahat- Manyak o ya. Lia- Dostum bi'tanem herşeyim ölürüm onaa <3 ----- Ad- Cole- Lucy- | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Çarş. Kas. 24, 2010 8:09 am | |
| Ad- Manhattan'a yazmasını her gün söylediğim şahıs Cole- Pek konuşmuşluğumuz olmayan Athena'nın oğlu Lucy- Bana yaptığı imzadaki yazı süpeer
--
Ayleyda- Mia(Ares'in kızı)- Amanda- | |
|
| |
Kristen Reneé Dawson Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Perş. Kas. 25, 2010 1:57 am | |
| Ayleyda-en sevdiim ve en çılgın hermes kızı Mia(Ares'in kızı)-en tatlı ablam Amanda-o bizi seçti afrodit kızlarıı Claudia- Mitchie- Demeter- | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Perş. Kas. 25, 2010 2:58 am | |
| Claudia- Yeni gelen Zeus kızı. Mitchie- Ay ay <3 Tatlı mı tatlı arkadaşım. Yerim ben onu. Demeter- Sevdiğim tanrıçalardan .)
Amanda ~ Ares ~ Adrian ~ |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Perş. Kas. 25, 2010 3:15 am | |
| Amanda ~ Ölünür Amanda'ya. Çok severim ben onu ya. Ares ~ Savaş Tanrısı'nın önünde eğiliyorum. Adrian ~ İyi anlaşıyoruz,özellikle şu av-im işlerinde. İyidir,iyidir.
Arthur - Mia Keira - Tom -
| |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Perş. Kas. 25, 2010 8:59 am | |
| Arthur-Gözde -ve tek- Afrodit oğlu Mia-Uzun hikaye Tom: Hımm... Mitchie'nin sevgilisi Maya- (bensiz olmaz)- Reneé- Sat- | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Cuma Kas. 26, 2010 5:27 am | |
| Maya- Meraklı Mayahat o yaa, tam yemelik böyle. :** Reneé- Pek tanımıyorum kendisini ama ismini seviyorum. Sat- Biricik düello arkadaşım, bayrak kapmacada sinsi plan ortağım, avatarlarına ve iconlarına bittiğim kişi. * Lucy ~ Tiff ~ Sere ~ | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Cuma Kas. 26, 2010 5:37 am | |
| Lucy ~ Ana senin kahin rütben duruyor mu hala ? Tiff ~ Daha tanışma fırsatı bulamadığım Apollon çocuğu. Sere ~ İyi bir arkadaşımız. --------------------------------------------------------------------- Claudia- Leo- Jenn- | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Kas. 27, 2010 7:44 am | |
| Lulu- Reis mi? Peeh, neyin reisiymiş o, Troller Birliği'nin mi? Bir kaşık suda boğmak istediklerimdendir kendisi. Amanda- Sevdiğim bir Ares kızı, güzel rp yazıyor, güzel avatarlar hazırlıyor... Crist- Ondan hala bomba kampın huzurunu kaçırma rp'leri beklemekteyim. * Stell~ Lia~ Lucy~ | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Kas. 27, 2010 7:47 am | |
| (Yazdım. Tartışmak gibi bir niyetim yok, onu sevmediğimi söyledim sadece. ) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Kas. 27, 2010 7:48 am | |
| (Ama ben parantez içinde Lulu'ya kötü bir şey söyleyenlerin sonunun kötü olacağını belirtmiştim, dikkat etmedin mi? Neyse konuyu saptırmayalım ) |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Kas. 27, 2010 7:51 am | |
| (Ah, artık söyleyeceklerime müdahele ettiğini bilmiyordum kusura bakma. ) | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Kas. 27, 2010 8:04 am | |
| (ahhhh!Sizin kavgalarınıza bayılıyorum Nasıl Afrodit kızıyım bende yhaaa sizi barıştırmam gerekirdi ) Jessy~ Tatlı o Tatlı...Bitiyorum ben ona... Sat~ Yerim ben seni... Tom Ward~ Tanışmadım kimdi o yha? Mitchie'nin sevgilisimi ne asanırım Sell(Veeee...Yine ben ) ~ Ange~ Maya~ (Bu sırayı daha öncede yazmıştım ama olsun bu kişilere bayılıyorum Tabi daha başka kişileride ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Kas. 27, 2010 8:06 am | |
| Sell~ Bu kız deli ya. Tam Aphrodite kızı. Ange~ Çok şirin!! Ünlüsünü kıskanıyorum. Maya~ Maya sevilir ya. İyidir o. Sere- Lucy- Adrian- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Kas. 27, 2010 8:16 am | |
| Sere- Bitanecik kardeşim benimm. Lucy- Kılın teki. Adrian- Evet, öyle olduğuna sevindim çünkü ben bana karışılmasından nefret ederim sevgilim. * Ares~ Laudomia~ Anna (Afrodit kızı)~ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Kas. 27, 2010 8:25 am | |
| Ares~ Üvey babamdır kendisi Laudomia~Çok konuşmadım ama Av-İm yapmada yetenekli Anna (Afrodit kızı)~ Biricik kardeşim sen olmasan ne yapardım ben.Seni çok ama çok seviyorum. ---------------------------- Selly (Yine ve yine ben ) ~ Claire~ Arthur~ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Kas. 27, 2010 8:57 am | |
| Selly ~Benden nefret eden Afrodit kızı Claire~ Yeni gelen tatlı Afrodit kızı Arthur~ Kızların gözdesi tek Afrodit oğlu
~~
Lucy ~ Sere ~ Adrian ~
|
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Kas. 27, 2010 9:04 am | |
| Lucy ~ Yine mi sen? Üzgünüm,buraya tüm olumlu sözleri yazarak parmaklarımın yorulmasını istemiyorum Sere ~ Tüylerim ürperdi düello yapmak istiyip duruyor gel sana makyaj yapıyımda güzelliğim ortaya çıksın Adrian ~ Gıcık mı gıcık Ares çocuğu Bana yaptıklarını unutmuyorum Özelliklede soğuk suyu düşününce bile donuyorum Bırrrr --------------------------------- (Kendimi yazmaktan hala bunalmadım ) Selly~ Jess~ Odessa~ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Kas. 27, 2010 9:05 am | |
| Selly- Dövücem bu kızı. Düello yapıcak eleman bulsun bana. Jess- Korkuyorum bu kızdan. -.- Odessa- KANKAAA <3 Sere~ Claudia~ Aleda~ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Kas. 27, 2010 9:09 am | |
| Sere~Dövcem bu kızı benden eleman isteyip duruyo ben bulabilirsem bir eleman ben savaşcam Claudia~ Zeus Kızıydı demi? İyi kız ya! Aleda~ Av-İmlerine biterim ben onun İyi kızdır kendisi ----------------------------------------- Selly~ Ange~ Amanda~ | |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Kas. 27, 2010 11:55 am | |
| Selly~ Güzel mi güzel afrodit kızlarından biri Onunla babamın yanında yaşadığımız macerayı unutmuyorum Ange~Apollon'un en sevdiğim kızı Çok iyi, tatlı ve buradaki dostlarımdan biri Amanda~Bitanem, herşeyim o benim ------------------------------------------ Lia~ Rose~ Sere~ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Kas. 27, 2010 12:04 pm | |
| Lia~ Onu çok seviyorum! Kesinlikle sitede uğruna ölebileceğim az sayıdaki kişiden biri. Rose~ Hey, en kadim dostlarımdan biridir Rose! Ahh, ne maceralara atıldık birlikte... Sere~ Canım, biricik kardeşim! Kulübe değiştireceğim falan arada sinirlerimi hoplatıyor ama çooook seviliyor haberi yok. * Lucy~ Tiff~ Ed~ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Kas. 27, 2010 12:08 pm | |
| Lucy~ Hiç sevmem falan. İyi kız birde benim sözümü dinlese öhöm öhöm. Tiff~ Yenir o. Çok şeker ya. Sarı şekerlerden biri oda. <3 Ed~ İyi biri ya. Enişte sayılıyor. Ad~ Rose~ Sere~ | |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Kas. 27, 2010 12:23 pm | |
| Ad~ Ares'in oğlu ve eniştem sayılır, iyidir kendileri sevdiğim melezlerden Rose~ Bitanecik kardeşim o benim, çok seviyorum kendilerini <3 Sere~ Bitanem, dostumkardeşim olmasa da kardeşim gibi olan nadir melezlerden biri <3 -------- Sat~ Lia~ Glau~ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Perş. Ara. 02, 2010 5:14 am | |
| |
|
| |
| Üç üye, üç yorum. | |
|