| Üç üye, üç yorum. | |
|
+39Nina Sayers Peter Karl Bouveir Zack Cliff Burton David Tyler Alexis Kwon Katherine M. von Dorff Claire Angel Deeply Marcus L. Stanislaus C. Scarlett Stanislaus Summer Katherine Ramsey Joseph M. Masen Alyssa Lauren Franke Thalia A. Carter Pandora Monica Chase Adyali Beckett Lena H. Bryce Edward J. F. Newgate Artius GreyWarden Isabelle Coco Franke Zellana L. Tyler Eduard Ryan Longrange Kristen Reneé Dawson Clara Thompson Aster Phoenix Leonard L. Carter Alan Sean Knıght Cristina Black Lara Adams Cassandra Masen Rose Denise Harris Athena Cornelia Fackrell Edward Kevin Hawke Robert Harris A. Anna Bianca Sentius Satellite Morgan Hermia Aigian Cocteau Lucianna Fackrell Serena Su Hanzadeoğlu 43 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Salı Şub. 08, 2011 8:58 am | |
| Evet tabi | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Salı Şub. 08, 2011 8:59 am | |
| hadii amaa olsa bile birazcık oda çok az bişidir by mkemmel c(: | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Salı Şub. 08, 2011 9:02 am | |
| :DD konuyu saptırmayallım yorum yap sonra yaz ben yapıyımm lütfenn by mkemmelll | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Salı Şub. 08, 2011 9:35 am | |
| bay ve bayan mükkemmel konuya geri dönün Thalia : Zell: Kev: | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Çarş. Şub. 09, 2011 8:44 am | |
| Thalia: Bizim idil işte. Severim onu. (: Zell: İyi bir kız ama öyle muhabbetim olmadı. Kev: Özledim ben dostumu yaa. Konuşmalıyım onunla bir ara. Keyfimi yerine getirir belki. ~~ Sere- Selene- Persephone- (asdfg. ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Şub. 12, 2011 7:23 pm | |
| Sere: Pek muhabbetim olmadı ama iyi bir melez gibii Selene: Hm. Muhabbetim olmayan bir kişi daha Persephone: Hm. İii birii idir iyi --------------------------------------------------------------------------- Hm. Zack: Roc: Lucy: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Şub. 12, 2011 11:24 pm | |
| Zack: Aşkım o benim ya <3 Roc: Öc almam gereken biri o şakayı hala unutmadım Lucy: seviyorum onu Thalia: Zell: Lena: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Ptsi Şub. 14, 2011 6:36 am | |
| Thalia; Ya bizim İdil işte. Zell; Muhabbetim yok ama ünlüsünün şarkılarına bayılırım. Lena; İyi bir kız. Çok pis feminist ahaha. Sere- Lucy- Thalia- | |
|
| |
Joseph M. Masen Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Salı Mart 01, 2011 9:02 am | |
| Sere- Sere'm!! Hayatım! <3 Lucy- Sen olmasan biz ne olurduk ya? Thalia- Fazla tanışmadığımız fakat en yakın zamanda rp yapmak istediğim 1i. ^^ Steph. Ed. Lia asdfgh. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Mart 06, 2011 12:18 pm | |
| Steph* Severim onu, hem Sere'min erkek arkadaşı. Ed* Ayy Demirci'miz bitanedir zaten. Lia* Top'larımdakilerden biri tabisi de. <3 * Daisy (!)- Martin- Serena- | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Mart 06, 2011 12:31 pm | |
| Daisy ~ Çok gıcık olurum o kıza ya. Uzak olsun benden. Martin ~ Biricik kardeşimin sevgilisi. Severiz tabii kendisini, kardeşimizi üzmediği sürece. Serena ~ Serecik çok sevilir ya, canım kardeşim benim. <3 --- #Alexis K. #Lucy. #Andy. | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Ptsi Mart 07, 2011 1:46 am | |
| Lexi:Canım kardeşim,çok iyi bir avcı... Lucy:Çok tatlııııı,apollon kulübesine çoook sever(!) Andy:? Lena Anastasia Happy erin collin | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Ptsi Mart 07, 2011 3:00 am | |
| Lena- Ünlüsüne bayılırım. Bir zamanlar her gittiğim sitede alırdım. Kendisi de çok tatlı, iyi biri. Anastacia- Artemis avcısı olan galiba. Çok kafa kız ya. Tam bir deli. Ünlüsüne ölüyorum. Happy- Yeni üye! Tanışmak isterim herhalde. Serena- Summ- Alexis- | |
|
| |
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| |
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Ptsi Mart 07, 2011 5:23 am | |
| Lena:En aktif gördüğüm kişilerden biri ve en hızlı yükselişi yakalayan kişi Thay: Benden ışık hızında tekme yiyecek kişi Zell: Gördüğüm kadarı ile aktif biri ve beni unutan biri ama özellikle tanışmadım ~~ Sat: Yon: Edward Kevin : | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Ptsi Mart 07, 2011 5:28 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Ptsi Mart 07, 2011 5:55 am | |
| thalia:ne desem boş,kardeş,kanka canım o benim ya^^ lucy luu:çok iyi biri çok tatlı ve yardım sever amy:tanımıyorum (3 kişiden birini mutlaka tanımıyorum Lena: Zell: Scarlett fackrell: | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Ptsi Mart 07, 2011 5:59 am | |
| Lena: Aramızın bir düzelip bir kötüleştiği kuzenim ; çok iyi biridir ama Zell: Eh , ne diyebilirim ki. Aramız kötü olsa da partnerim , severim kendisini. Scarlett : İlk arkadaşlarımdan biri (En azından diğer hesabı.) aynı zamanda en yakınlarından da biri Leonard Luke Carter : Serena Su Hanzadeoğlu : Ange Morgan Lamartine : | |
|
| |
Artius GreyWarden Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Ptsi Mart 07, 2011 6:05 am | |
| Leonard luke Carter : İyi çocuk eprileri eeştri şeklinde gibi gözüksede bu nedenle söylemiyor sadece komik şeyler sölemeyi sevior Serena: Cadı olduğunu düşünen ama aslında iyi biri olan iyi bir arkadaşımızdır Ange : Temizlikte herkeze terçr estiren ama bunun dışında her zaman güvenilir olan arkadaşımızdır Edward Kevin Yondaime hokage Lena hunter | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Ptsi Mart 07, 2011 6:16 am | |
| Kev ~ Geyikçi kuzenimizdir, iyidir. Yon ~ Heey, bi'tane. Lenny ~ Hevesli avcı kardeşim benim. * Jenny ~ Rose ~ Stell ~ | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Ptsi Mart 07, 2011 10:31 pm | |
| Jenny ~ sitenin en eskilerinden fakat daha tanışma fırsatı bulamadım kendisiyle ne yazıkki Rose ~ Çok severim kendisini canımdır o benim ya Stell ~ oda sitenin en eskilerinden. daha yeni yeni tanışmaya başladık hemen kaynadım çok iyi biri ---------------------------------------------------- Claire Maya Katherine | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Ptsi Mart 07, 2011 10:46 pm | |
| İşte bu üçlüye biterim ben! Claire~Claire'cikk! Çok tatlıdır o! En sevdiğim Afrodit kızlarından kesinlikle! Maya~O da iyidir ya Katherine~O da bir tanedirr!! Manevi kardeşş Sevilir. _____________________ Adyali~ Sum~ Reneé~ | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Ptsi Mart 07, 2011 10:48 pm | |
| Adyali~ Sevilir o, manevi kardeştir. Sum~ Eğitmeniim. Reneé~ Bu karakterle tanışmadı ama iyi kızdır o da sevilir. Jessica~ Satellite~ Amanda~ | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Mart 12, 2011 4:53 am | |
| Jessica~Daha tanışamadık ama saygı duyarım kendisine. Satellite~Biriciik kardeşiim <3 ! Aşırı değerli, o olmadan asla olmaaz ! Amanda~ Yine tanışamadıklarımdan biri. --- Lena Raina Thalia | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Mart 12, 2011 5:00 am | |
| Lena:Çok iyi biri falan raina:süper sevimli ve cool hermes kızı thalia:kelimelerin yetmediği yer çook iyi biri harka bir dost david tennant serena su hanzadeoğlu adyali zenobia carter | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Mart 12, 2011 5:21 am | |
| david tennant: Tanışmıyorum. serena su hanzadeoğlu: Serecaan, çok severim onuu, harika biri ve baya entrikalı bi hayatı var asdfgfh adyali zenobia carter: Kardeşten ötedir oo, çok anlayışlı, şeker gibi ve daha sayardım ama şimdi üşendim. <3 Reneé Andrea Grace Summer | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. C.tesi Mart 12, 2011 5:32 am | |
| Reneé- O bi' tanedirrrr Ama Apollon'a geçti o, hıh diyorum sadece o yüzden. Andrea- O da çok tatlıdırrr, çok iyi rp yazıyor ve ünlüsü de çok tatlı bence Summer- Uuuu, söyleyecek söz yok onaa Adya- Sofie- Adela- | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Mart 13, 2011 1:42 am | |
| Adya- İyi biri. Ünlüsünü seviyorum. Sofie- Ay Demeter kızı! Tanışalım onunla. <3 Adela- Işılımmmm. Bitanemmm. SNSD'daşımm. <3
----
Sere- Athena- Anna(Afrodit kızı)-
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üç üye, üç yorum. Paz Mart 13, 2011 1:50 am | |
| Sere-Çok seviyorum onu,çok kafa kız Athena-Moderatörümüze aygımız sonsuz,o internet alemindeki en iyi admin Anna(Afrodit kızı)-Çok iyiy anlaşıyoruz.Bizim kulübeyede geldi zaten^^ Alexis Kwon: Serena su hanzadeoğlu: Claire Angel Deeply: | |
|
| |
| Üç üye, üç yorum. | |
|