| Konum Değişikliği | |
|
+143Maximillian J. Trully Gaia Marty Templs Maeglin H. Lomion Katnis Roselie Graham Seth Mason Black Anita S. de Luca İris Sienna V. Wideen Caroline Klein Feodora H. Barthelas Thomas Franke Chloe Howard Crystal Black Korael Tydeth Ariavel Anastasia Ivanov Nadya Svensson Clementine Althea Holland Cintia B. von Dorff Alishia Marianna Allen Danniel Hawke Nero Parker Chloé Stacy Buckley Maggie Gladhell Clara Thompson Kaia Katharina Seller Afrodit Katherine Nicci Kallias Rinascita Faora Kimberley Carmen Gabriel Boudicca Aria Nemia Stacy Gresean Daisy Lenore Fackrell Annie Odair Terra M. Winchester Miria Caleste L. Wideen A. Anna Bianca Sentius Alan Sean Knıght Judette Martin Traviata Volante D. Juliet Sera Châtillon Caleb Rivers Mnemosyne Victor Reznov Temple Aurora A. R. Octavianus Zoi Anadyontai Francesca McGuinness Isabel Catherine Senta Katherine M. von Dorff Joseph M. Masen C. Scarlett Stanislaus Thalia A. Carter Justin Lanchaster Harexis Glady Chelsea Cocteau-Evans Alonza Hathaway Xavier Leo McQueen Jule Valérie Temple Leonard L. Carter Paul Christensén Mathias Joseph Phelan Diona Arsinoe Stanislaus Rafael Luther Luna Harrods Stephan F. Canner Valentino R. Gavino William David Green Athon Drake Pan Richard Jaden Russell Daphne Warringford Ted Deeply Atalante Reo Warner Ashton L. Flamé Hanna Olıvıa Temple Myra Perseus Carter Mnemosyne Monroahe Bart Banner Nyks Leonardo di Muérte Apollon Fenix Blume Mantalon Soluric Leo Zack Lamartine Veressa Stephenie Cera Serena Su Hanzadeoğlu Darth Vader Sonechka Ephimovich Bianca Rae Almeida Ciara Christiansen Ophelia Martinez Marcus L. Stanislaus Dante Phoenix steven nash Harry Black Adela Calanthe Lynn Amphitrite Kristen Reneé Dawson Aporis Moiré Alyssa Lauren Franke Anny Moysre Aldrick R. Carter Zack Cliff Burton Calvin Drake Westin David Tyler David Killer Mark William Trully April Diana Lancaster Marcus Heath Laxell Madison James Myrna Tudor Cassandra Masen Zellana L. Tyler Isabella Andie Selene Darcy Harris Isabelle Coco Franke Andrea Grace Harvey William Maxwell Melody A. Whitwell Leonard Jones Cecilia Tarteau Veronica Gardyner Miley Bieber Arthur Murray Cornelia Fackrell Mirabella LaPiere Jason Parker Lucianna Fackrell Alex Nike Aster Phoenix Arthur Dragomir Eduard Ryan Longrange Tom Ward Adyali Beckett Matheas Moonlion Kaarle Royce Glacée Keith Matt McMillen Odessa Michelle West Lara Adams Athena 147 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Paz Mart 06, 2011 8:41 am | |
| - Spoiler:
Değil mi ama? Siteyi ilk açtığım günden beri cazip olduğunu söyler dururum!! *Kabul edildi Fred, artık Amphitrite çocuğusun. | |
|
| |
Anny Moysre Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mart 07, 2011 2:55 am | |
| Ad-Soyad:Anny Moysre (Yeni) Rp Puanı:70 Eski Konum:Küçük Ares çocuğu Olmak istediğiniz konum:Amphitrite Kulübesi Neden?:
Amphitrite kulübesi yeni açıldı çok cazip | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mart 07, 2011 4:09 am | |
| Ad-Soyad:Tyler Swalm (Yeni) Rp Puanı:75 Eski Konum:Hephaistos oğlu Olmak istediğiniz konum:Amphitrite oğlu Neden?:Hephaistos kulübesinden ayrılmak istiyotum uzun süredir bu kulübedeydim. |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mart 07, 2011 5:05 am | |
| *Kabul edildi Anny, artık Amphitrite çocuğusun.
*Kabul edildi Tyler, artık Amphitrite çocuğusun. | |
|
| |
Alyssa Lauren Franke Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mart 07, 2011 7:51 am | |
| Ad-soyad: Ness Tamra Lessie Yeni Rp puanı: 85- önceden yaptım 1-2 hafta galiba ama şimdi başvurmaya zamanım oldu sorun olmaz inşallah- Eski konum: Afrodit Olmak istediğiniz konum/neden?:Amphitrite - daha cazip geldi.-
| |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mart 07, 2011 8:04 am | |
| Ad-soyad:Tamara Zellana Cline Yeni Rp puanı: 90- önceden yaptım 1-2 hafta galiba ama şimdi başvurmaya zamanım oldu sorun olmaz inşallah- Eski konum: Hestia Olmak istediğiniz konum/neden?:Amphitrite - daha cazip geldi.- | |
|
| |
Aporis Moiré Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mart 07, 2011 6:00 pm | |
| Ad-Soyad:Aporis Moiré (Yeni) Rp Puanı:70 Eski Konum:apollon çocuğu Olmak istediğiniz konum:afrodit çocuğu Neden?:Çünkü sıkıldım ve afrodit çocuğu olmak bana daha yakın geldi =)) | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Mart 08, 2011 2:43 am | |
| *Kabul edildi Nerissa, artık Amphitrite çocuğusun.
*Reddedildi Tamara, bir kullanıcının iki hesabı birden aynı kulübenin mensubu olamaz, kurallarımıza aykırı.
*Kabul edildi Aporis, artık Afrodit çocuğusun. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Mart 08, 2011 2:51 am | |
| Peki tanrıçam Zell Amphitrite çocuğu olsa. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Mart 08, 2011 11:08 am | |
| Çocuk oyuncağı değil. Yeni giriş rp'lerini yazar, diğer karakterinin konumunu Amphitrite'den bir başka kulübeye taşır, Tamara için Amphitrite kulübesine geçmek amaçlı başvuru yaparsın. | |
|
| |
Alyssa Lauren Franke Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Mart 08, 2011 10:02 pm | |
| Ad-Soyad:Nerissa Tamra Lessie (Yeni) Rp Puanı:95 Eski Konum: Amphitrite çocuğu Olmak istediğiniz konum: Hestia Rahibesi Neden?: Daha cazip. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Mart 08, 2011 10:05 pm | |
| Ad-Soyad:Tamara Zellana Cline (Yeni) Rp Puanı:90 Eski Konum: Hestia Rahibesi Olmak istediğiniz konum: Amphitrite çocuğu Neden?: Daha cazip geldi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Mart 09, 2011 5:02 am | |
| *Kabul edildi Nerissa, artık Hestia rahibesisin.
*Kabul edildi Tamara, artık Amphitrite çocuğusun. | |
|
| |
Kristen Reneé Dawson Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Mart 10, 2011 3:48 am | |
| Ad-Soyad:Kristen Reneé Dawson Rp Puanı: 90 Eski Konum: Ares Çocuğu Olmak istediğiniz konum: Apollon Çocuğu Neden?: Özel bir neden.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Mart 10, 2011 11:21 am | |
| *Kabul edildi Kristen, artık Apollon çocuğusun. | |
|
| |
Amphitrite Tanrıça
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Mart 11, 2011 3:55 am | |
| Ad-Soyad: Charlotte E. Fletcher Rp Puanı: 100 Eski Konum: Artemis Avcısı Olmak istediğiniz konum: Tanrıça Amphitrite Neden?: Tanrıça olmak daha cazip geldi. | |
|
| |
Adela Calanthe Lynn Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Mart 11, 2011 4:08 am | |
| Ad-Soyad: Adela Calanthe Lynn Rp Puanı: 85 Eski Konum: Demeter Melezi Olmak istediğiniz konum: Artemis Avcısı. Neden?: Kurgum için daha uygun. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Mart 11, 2011 5:15 am | |
| *Kabul edildi, karakterin Tanrıça Amphitrite oldu.
*Kabul edildi Adela, artık Artemis avcısısın. | |
|
| |
Harry Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Mart 12, 2011 2:13 am | |
| Ad-Soyad: Harry Black
(Yeni) Rp Puanı: 75
Eski Konum: Ares Oğlu
Olmak İstediğiniz Konum: Apollon Oğlu
Neden: Apollon klübesinin daha havalı ve daha popüler olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden de klübemi değiştirmek istiyorum kabul ederseniz sevinirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Mart 12, 2011 4:42 am | |
| *Reddedildi. Apollon kulübesinin alımları kapalı ve Harry henüz sitede kendini kanıtlamayı başarabilmiş bir rol oyuncusu değil. | |
|
| |
steven nash Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Paz Mart 13, 2011 5:47 am | |
| Ad-Soyad:Steven Nash (Yeni) Rp Puanı:95 Eski Konum:Hephaistos çocuğu Olmak istediğiniz konum:Küçük Tanrı Neden?:Görevlerinden Dolayı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Paz Mart 13, 2011 12:23 pm | |
| *Kabul edildi Steven, artık küçük tanrısın. | |
|
| |
Dante Phoenix Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Mart 15, 2011 6:12 am | |
| Ad-Soyad: Dante Wayle (Yeni) Rp Puanı:100 Eski Konum: Zeus Kulübesi Olmak istediğiniz konum: Nyks Kulübesi Neden?: Athena zaten bu karakteri silmeni istemiştim. Ama arkadaşın ağır baskıları altında silmeden önce başka bir kulübeye geçirmek zorunda kaldım. Umarım kusura bakmazsın. | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Mart 15, 2011 6:12 am | |
| Ad-Soyad: Rocce Rexbround (Yeni) Rp Puanı:95 Eski Konum: Apollon Kulübesi Olmak istediğiniz konum: Zeus Kulübesi Neden?: Zeus Kulübesi'nde yer açılmış.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Mart 15, 2011 12:27 pm | |
| *Kabul edildi Dante, artık Nyks çocuğusun.
*Kabul edildi Rocce, artık Zeus çocuğusun. | |
|
| |
Ophelia Martinez Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Mart 19, 2011 12:08 am | |
| *Ophelia Martinez *100 *Persephone çocuğu *Hestia rahibesi *Kurgumda bir değişiklik yapmak istiyordum ve vestalis olma düşüncesi bana güzel geldi. Ophelia kendini Hestia'ya adamış bir Persephone kızı olursa, burada daha güzel rp'ler çıkarabilirim zannediyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Mart 19, 2011 12:41 am | |
| *Kabul edildi Ophelia, artık Hestia rahibesisin. | |
|
| |
Ciara Christiansen Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Mart 19, 2011 7:59 am | |
| Ad-Soyad: Ciara Christiansen (Yeni) Rp Puanı: 95 Eski Konum: Hestia Rahibesi. Olmak istediğiniz konum: Nyks Çocuğu Neden?:Biliyorum daha henüz külübe seçtim fakat Nyks kulübesini araştırınca bana daha yakın ve cazip geldi. Hestia'nın rahibesi olmanın açıkçası pek karakteristik özelliklerime uymadı. İsteğim yerine getirilirse çok mutlu olurum, tesekkürler. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Mart 19, 2011 8:05 am | |
| *Kabul edildi Ciara, artık Nyks çocuğusun. | |
|
| |
Harry Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Paz Mart 20, 2011 1:31 am | |
| Ad Soyad: Harry Black Yeni Rp puanı: 80 Eski konum: Ares Oğlu Olmak istediğim konum: Apollon Oğlu Neden: Daha önceden de başvuru yapmıştım fakat kabul edilmemişti Rp puanımı yükseltip tekrar başvurmak istedim. | |
|
| |
| Konum Değişikliği | |
|