| Konum Değişikliği | |
|
+143Maximillian J. Trully Gaia Marty Templs Maeglin H. Lomion Katnis Roselie Graham Seth Mason Black Anita S. de Luca İris Sienna V. Wideen Caroline Klein Feodora H. Barthelas Thomas Franke Chloe Howard Crystal Black Korael Tydeth Ariavel Anastasia Ivanov Nadya Svensson Clementine Althea Holland Cintia B. von Dorff Alishia Marianna Allen Danniel Hawke Nero Parker Chloé Stacy Buckley Maggie Gladhell Clara Thompson Kaia Katharina Seller Afrodit Katherine Nicci Kallias Rinascita Faora Kimberley Carmen Gabriel Boudicca Aria Nemia Stacy Gresean Daisy Lenore Fackrell Annie Odair Terra M. Winchester Miria Caleste L. Wideen A. Anna Bianca Sentius Alan Sean Knıght Judette Martin Traviata Volante D. Juliet Sera Châtillon Caleb Rivers Mnemosyne Victor Reznov Temple Aurora A. R. Octavianus Zoi Anadyontai Francesca McGuinness Isabel Catherine Senta Katherine M. von Dorff Joseph M. Masen C. Scarlett Stanislaus Thalia A. Carter Justin Lanchaster Harexis Glady Chelsea Cocteau-Evans Alonza Hathaway Xavier Leo McQueen Jule Valérie Temple Leonard L. Carter Paul Christensén Mathias Joseph Phelan Diona Arsinoe Stanislaus Rafael Luther Luna Harrods Stephan F. Canner Valentino R. Gavino William David Green Athon Drake Pan Richard Jaden Russell Daphne Warringford Ted Deeply Atalante Reo Warner Ashton L. Flamé Hanna Olıvıa Temple Myra Perseus Carter Mnemosyne Monroahe Bart Banner Nyks Leonardo di Muérte Apollon Fenix Blume Mantalon Soluric Leo Zack Lamartine Veressa Stephenie Cera Serena Su Hanzadeoğlu Darth Vader Sonechka Ephimovich Bianca Rae Almeida Ciara Christiansen Ophelia Martinez Marcus L. Stanislaus Dante Phoenix steven nash Harry Black Adela Calanthe Lynn Amphitrite Kristen Reneé Dawson Aporis Moiré Alyssa Lauren Franke Anny Moysre Aldrick R. Carter Zack Cliff Burton Calvin Drake Westin David Tyler David Killer Mark William Trully April Diana Lancaster Marcus Heath Laxell Madison James Myrna Tudor Cassandra Masen Zellana L. Tyler Isabella Andie Selene Darcy Harris Isabelle Coco Franke Andrea Grace Harvey William Maxwell Melody A. Whitwell Leonard Jones Cecilia Tarteau Veronica Gardyner Miley Bieber Arthur Murray Cornelia Fackrell Mirabella LaPiere Jason Parker Lucianna Fackrell Alex Nike Aster Phoenix Arthur Dragomir Eduard Ryan Longrange Tom Ward Adyali Beckett Matheas Moonlion Kaarle Royce Glacée Keith Matt McMillen Odessa Michelle West Lara Adams Athena 147 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Şub. 02, 2011 5:50 am | |
| *Kabul edildi Isabelle, artık Poseidon çocuğusun.
(Arkadaşlar, Poseidon'un alımları da tekrar kapandı. Yalnızca Hades hala açık.) | |
|
| |
Selene Darcy Harris Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Şub. 02, 2011 7:10 am | |
| Ad-Soyad: Selene Hesperia Robinson (Yeni) Rp Puanı: 95 Eski Konum: Hera Kızı Olmak istediğiniz konum: Hades Kızı Neden?: Çünkü kulübemden memnun değildim. Uzun süredir bunu bekliyorum. | |
|
| |
Isabella Andie Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Şub. 02, 2011 7:14 am | |
| Ad-Soyad: SunYuri Jung (Yeni) Rp Puanı: 70 Eski Konum: Hermes Kızı Olmak istediğiniz konum: Athena Kızı Neden?: Aklımda daha güzel kurgular var ve kişiliğime daha fazla uyan bir yer.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Şub. 02, 2011 7:23 am | |
| *Kabul edildi Selene, artık Hades kızısın.
*Kabul edildi SunYuri, artık Athena kızısın.
(Böylelikle Hades'in alımları da kapanmış oldu.) | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Şub. 02, 2011 9:25 am | |
| Ad-Soyad: Tamara zellana cline (Yeni) Rp Puanı: 90 Eski Konum:Hestia kızı Olmak istediğiniz konum: poseidon Neden?: daha cazip geldi.
En son Tamara Zellana Cline tarafından Çarş. Şub. 02, 2011 9:30 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Şub. 03, 2011 2:30 am | |
| *Kulübe kapalı olduğu için reddedildi. | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Şub. 05, 2011 1:31 am | |
| Ad-Soyad: Jessica Claire Masen (Yeni) Rp Puanı: 90 Eski Konum:Persephone Çocuğu Olmak istediğiniz konum: Küçük Tanrıça Neden?: Kurgu değişikliği.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Şub. 05, 2011 5:41 am | |
| *Kabul edildi Jessica, artık küçük tanrıçasın. | |
|
| |
Keith Matt McMillen Herakles Savaşçısı
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Şub. 05, 2011 11:04 am | |
| Ad-Soyad: Keith Matt McMillen (Yeni) Rp Puanı: 90 Eski Konum: Hypnos Çocuğu Olmak istediğiniz konum: Küçük Tanrı Neden?: Kurgu değişikliği. Sahip Olmak İstediğiniz İlahi Güç (Kafanızda henüz güzel bir özellik belirmediyse, bu alanı boş bırakabilirsiniz.): Yıldırım kontrolü
Not: Bu ikinci değişikliğim olacak. İlkinde rp puanımı yükseltmiştim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Paz Şub. 06, 2011 3:36 am | |
| *Kabul edildi Keith, artık küçük tanrısın. | |
|
| |
Myrna Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Şub. 07, 2011 5:53 pm | |
| - Marximno A. Buio demiş ki:
- Ad-Soyad: Marximno A. Buio
(Yeni) Rp Puanı: 100 Eski Konum: Ares Çocuğu Olmak istediğiniz konum: Küçük Tanrı Neden?: Daha heyecanlı rpler yapabileceğimi düşünmekteyim Sahip Olmak İstediğiniz İlahi Güç (Kafanızda henüz güzel bir özellik belirmediyse, bu alanı boş bırakabilirsiniz.): Evren,Ölüm,Zeka Ve Kaderin beden bulduğu küçük tanrı olmak istiyorum.(Evren olduğundan dolayı bu işin içine suya hükmetmek,yıldırım vs. şeyler de giriyor) | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Şub. 07, 2011 5:58 pm | |
| *Kabul edildi Marximno, artık küçük tanrısın.
(Yalnız sen Zeus gibi bir tanrı olmak istemişsin, özel güç kapsamını biraz daraltman gerekiyor.) | |
|
| |
Madison James
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Şub. 09, 2011 7:38 am | |
| Ad-Soyad: Madison James Rp Puanı: 75
Eski Konum: Afrodit Kızı
Olmak İstediğiniz Konum: Artemis Avıcısı Neden?: Bahsettiğiniz 2. şıkkı kullanıyorum tanrıçam.Afrodit kızı olmaktan bıktım.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Şub. 10, 2011 2:18 am | |
| *Kabul edildi Madison, artık Artemis avcısısın. | |
|
| |
Marcus Heath Laxell Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Şub. 12, 2011 5:56 am | |
| Ad-Soyad: Marcus Heath Laxell (Yeni) Rp Puanı: 90 Eski Konum: Athena Çocuğu Olmak istediğiniz konum: Küçük Tanrı ( Hala Athena Çocuğu ) Neden?: Daha enteresan? | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Paz Şub. 13, 2011 1:05 am | |
| *Kabul edildi Marcus, artık küçük tanrısın. | |
|
| |
April Diana Lancaster Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Şub. 18, 2011 1:25 am | |
| Ad-Soyad: Abigail Channel Sparks (Yeni) Rp Puanı: 85 Eski Konum: Demeter Çocuğu Olmak istediğiniz konum: Poseidon Çocuğu Neden?: Poseidon'un çocuğu olmak bana daha cazip geliyor.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Şub. 18, 2011 9:01 am | |
| *Kabul edildi Abigail, artık Poseidon kızısın. | |
|
| |
Mark William Trully Apollon'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Şub. 19, 2011 6:38 am | |
| Ad-Soyad:Josh Holloway (Yeni) Rp Puanı:85 Eski Konum:Kamp Görevlisi Olmak istediğiniz konum:Apollon Çocuğu Neden?:Apollon çocuğu olmak bana çok cazip geliyor
| |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Şub. 19, 2011 8:46 am | |
| *Kabul edildi Josh, artık Apollon çocuğusun. | |
|
| |
Mark William Trully Apollon'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Şub. 19, 2011 11:09 am | |
| | |
|
| |
David Killer Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Şub. 22, 2011 8:20 am | |
| Ad-Soyad:David Killer Rp Puanı:90 Eski Konum:Hypnos Çocuğu Olmak istediğiniz konum: Poseidon Çocuğu Neden?: Ben zaten POSEİDON çocuğu olmak istemiştim. Ancak kapalıydı. Hala kapalı. Bunu biliyorum. Ama bazen açılıyorlar. O zaman değerlendirilmemi veya cevabınız evet olursa şimdi değerlendirilmemi istiyorum.
| |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Şub. 22, 2011 8:52 am | |
| Ad-Soyad Rp puanı:70 Eski konum:Ares çocuğu Olmak istediğim konum:Athena çocuğu Neden:İlk geldiğimde doluydu athena şimdi dolu ama umarım olur | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Şub. 22, 2011 10:22 am | |
| *İki David'in başvurusunu da reddediyorum. Kendiniz söylüyorsunuz zaten; kulübeler kapalı. | |
|
| |
Calvin Drake Westin Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Şub. 28, 2011 4:13 am | |
| Ad-Soyad: Calvin Drake Westin Rp puanı: 85 Eski konum: Hestia Çocuğu Olmak istediğim konum: Hades Çocuğu Neden: Çünkü Hades oğlu olmak istiyorum ve bu kulübeye alımlar yeni açıldı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Şub. 28, 2011 4:27 am | |
| *Kabul edildi Calvin, artık Hades çocuğusun. | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Şub. 28, 2011 5:55 am | |
| Ad-Soyad Rp puanı:70 Eski konum:Ares çocuğu Olmak istediğim konum:Athena çocuğu Neden:İlk geldiğimde doluydu şu an açık | |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Şub. 28, 2011 6:34 am | |
| Ad-Soyad:Zack Cliff Burton Rp Puanı:90 Eski Konum: Nyks çoçuğu Olmak istediğiniz konum: Hades çoçuğu Neden?: hadesle kurgumu geliştirebileceğimi düşünüyorum ayrıca hadesin oğlu olmak istiyorum ve bu kulubede alımlar yeni açıldı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Şub. 28, 2011 10:23 am | |
|
*Kabul edildi David, artık Athena çocuğusun.
*Reddedildi, tek üye alınınca Hades kulübesi alımları kapandı.
| |
|
| |
Aldrick R. Carter Zeus'un Çocuğu
| |
| |
| Konum Değişikliği | |
|