| Konum Değişikliği | |
|
+143Maximillian J. Trully Gaia Marty Templs Maeglin H. Lomion Katnis Roselie Graham Seth Mason Black Anita S. de Luca İris Sienna V. Wideen Caroline Klein Feodora H. Barthelas Thomas Franke Chloe Howard Crystal Black Korael Tydeth Ariavel Anastasia Ivanov Nadya Svensson Clementine Althea Holland Cintia B. von Dorff Alishia Marianna Allen Danniel Hawke Nero Parker Chloé Stacy Buckley Maggie Gladhell Clara Thompson Kaia Katharina Seller Afrodit Katherine Nicci Kallias Rinascita Faora Kimberley Carmen Gabriel Boudicca Aria Nemia Stacy Gresean Daisy Lenore Fackrell Annie Odair Terra M. Winchester Miria Caleste L. Wideen A. Anna Bianca Sentius Alan Sean Knıght Judette Martin Traviata Volante D. Juliet Sera Châtillon Caleb Rivers Mnemosyne Victor Reznov Temple Aurora A. R. Octavianus Zoi Anadyontai Francesca McGuinness Isabel Catherine Senta Katherine M. von Dorff Joseph M. Masen C. Scarlett Stanislaus Thalia A. Carter Justin Lanchaster Harexis Glady Chelsea Cocteau-Evans Alonza Hathaway Xavier Leo McQueen Jule Valérie Temple Leonard L. Carter Paul Christensén Mathias Joseph Phelan Diona Arsinoe Stanislaus Rafael Luther Luna Harrods Stephan F. Canner Valentino R. Gavino William David Green Athon Drake Pan Richard Jaden Russell Daphne Warringford Ted Deeply Atalante Reo Warner Ashton L. Flamé Hanna Olıvıa Temple Myra Perseus Carter Mnemosyne Monroahe Bart Banner Nyks Leonardo di Muérte Apollon Fenix Blume Mantalon Soluric Leo Zack Lamartine Veressa Stephenie Cera Serena Su Hanzadeoğlu Darth Vader Sonechka Ephimovich Bianca Rae Almeida Ciara Christiansen Ophelia Martinez Marcus L. Stanislaus Dante Phoenix steven nash Harry Black Adela Calanthe Lynn Amphitrite Kristen Reneé Dawson Aporis Moiré Alyssa Lauren Franke Anny Moysre Aldrick R. Carter Zack Cliff Burton Calvin Drake Westin David Tyler David Killer Mark William Trully April Diana Lancaster Marcus Heath Laxell Madison James Myrna Tudor Cassandra Masen Zellana L. Tyler Isabella Andie Selene Darcy Harris Isabelle Coco Franke Andrea Grace Harvey William Maxwell Melody A. Whitwell Leonard Jones Cecilia Tarteau Veronica Gardyner Miley Bieber Arthur Murray Cornelia Fackrell Mirabella LaPiere Jason Parker Lucianna Fackrell Alex Nike Aster Phoenix Arthur Dragomir Eduard Ryan Longrange Tom Ward Adyali Beckett Matheas Moonlion Kaarle Royce Glacée Keith Matt McMillen Odessa Michelle West Lara Adams Athena 147 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Keith Matt McMillen Herakles Savaşçısı
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Tem. 29, 2011 2:44 am | |
| Keith Matt McMillen. 90. Küçük Tanrı. Herakles Kulübesi. Kulübe açıldığında oraya geçmeyi düşünüyordum. Bunun kurgum için daha iyi olacağını düşünüyorum. | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Tem. 29, 2011 5:50 am | |
| Kabul edildi Keith, artık Herakles savaşçısısın.
| |
|
| |
İris Tanrıça
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Tem. 29, 2011 6:18 am | |
| # Kathyleen S. Illyanne. # 100. # Nyks Kulübesi. # Tanrıça. (İris) # İris Kulübesinden gelen istekler doğrultusunda Tanrıça İris bu hesabımın kurtarıcısı oldu diyebilirim. İnaktif olup bu hesabın rütbesini düşürtmeyi planlıyordum fakat şimdi kendime harika bir kurgu buldum. | |
|
| |
Anita S. de Luca Nemesis'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Tem. 29, 2011 6:26 am | |
| Ad-Soyad: Jane Audrey Rp Puanı: 100 Eski Konum: Küçük Tanrıça,Nemesis Kızı Olmak istediğiniz konum: Nemesis Kızı Neden?: AĞ.o tanrıçaya ölünür | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Tem. 29, 2011 6:29 am | |
| Kabul edildi, artık Tanrıça İris'sin.
Jane, kabul edildi, artık Nemesis kızısın.
| |
|
| |
Seth Mason Black Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Tem. 29, 2011 10:58 am | |
| Ad-Soyad: Seth Mason Black Rp Puanı: 95 Eski Konum: Hermes Oğlu Olmak istediğiniz konum: Poseidon Oğlu Neden?: Kurgumu yenileyeceğim ve Hermes'e bir türlü kurgu uyduramadım. En başından beri kurgumu üç büyüklere -Zeus'a göre yedek olarakta Poseidon'a- göre ayarlamıştım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Tem. 29, 2011 12:49 pm | |
| | |
|
| |
Anastasia Ivanov Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Tem. 30, 2011 1:46 am | |
| Ad-Soyad: Rhea (Değişecek.) Rp Puanı: 100 (Erebus) Eski Konum: Titan Olmak istediğiniz konum: Athena Çocuğu Neden?: Bir Titan olarak bana fazla iş düşmüyor. Ayrıca, Athena kızı olmayı hep istemişimdir. En iyisinin bu değişim olduğunu düşündüm Tanrıça'm. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Tem. 30, 2011 1:53 am | |
| Kabul edildi, artık Athena kızısın.
(Kullanıcı ismini en kısa zamanda değiştirmen gerekiyor.) | |
|
| |
Annie Odair Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Tem. 30, 2011 2:47 am | |
| Ad-Soyad:Annie Odair Rp Puanı:90 Eski Konum:Artemis avcısı Olmak istediğiniz konum: Poseidon çocuğu Neden?: hep üçbüyüklerden birinin çocuğu olmak istemiştim ve eski kurdumda ikizim Happy vardı duyduğuma göre hacklenmiş ondan dolayı başka bir kurgu düşünüyorum. | |
|
| |
Katnis Roselie Graham Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Tem. 30, 2011 5:31 am | |
| Mesajınızı okudum tanrıçam ama herhangi bir şey kaçırmış olabilirim. Bu yüzden yazayım dedim. Hem boş yere yaygara çıkarmaya gerek yok hem de başvuruyu önce Annie yapmış, o yüzden hakkını çiğnemek ve durumu fazla büyütmek istemiyorum... Ama yine de şansım az olmasına rağmen kendi başvurumu bırakayım dedim. Ad-Soyad: Katnis Roselie Graham Rp Puanı: 100 Eski Konum: Persephone çocuğu Olmak istediğiniz konum: Poseidon çocuğu Neden?: 1) İlk olarak hem gerçek kişiliğime hem de karakterimin kişiliğine daha fazla uyuyor. 2) En başından beri hep Poseidon çocuğu olmak istiyordum fakat kulübe kapalıydı. 3) Kurgumu değiştirmeyi düşünüyorum. Poseidon'da yeni kurguma daha çok uyuyor. 4) Bence Poseidon çocuğu olmanın avantajları daha fazla. 5) Daha cazip geliyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Tem. 30, 2011 11:43 am | |
| İki başvuru da reddedildi. İkinci tekrarlayışım.
| |
|
| |
Maeglin H. Lomion Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Ağus. 01, 2011 4:24 am | |
| Ad-Soyad: Maeglin H. Lomion olarak değiştireceğim. Rp Puanı:100 Eski Konum:Tanrı&Tanrıça Olmak istediğiniz konum:Melez--> Nyks Çocuğu Neden?: Çünkü gerçekten daha aktif olabilmek istiyorum ve aldığım bu Tanrıça ne bileyim, fazla gündemde olmayan ve kullanılması sıradan olan unutulmuş bir Tanrıça. Hem kurgumu değiştirmek hem de geri kalan ömrümü bir erkek olarak tamamlamak istiyorum.
En son Maeglin H. Lomion tarafından Ptsi Ağus. 01, 2011 7:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Marty Templs Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Ağus. 01, 2011 11:19 am | |
| Ad-Soyad:Marty Templs Rp Puanı:70 Eski Konum:Hephaistos çocuğu Olmak istediğiniz konum:1-Afrodit 2-Ares 3-Athena Neden?:Çünkü hephaistos kulübesinde kimse online olmuyor ve bende oyunla ilgili pek fazla bir şey bilmiyorum ve kimsedende bir şey anlayamıyorum bu yüzden daha aktif bir kulübeye geçip oyunu iyice anlamak istiyorum(bu yüzdende pek role play'im yok)
| |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Ağus. 01, 2011 2:04 pm | |
| Maeglin; Kabul edildi, artık Nyks oğlusun.
Marty; Bir önceki postumda belirttiğim açıklama dolayısıyla reddedildi. Madem öyle, o kulübenin online kişisi ol ve yeni gelecek kardeşlerin aynı durumdan şikayet etmesin. Yardım istiyorsan melez danışmanlarımız ve yardımsever üyelerimiz burada.
| |
|
| |
Gaia Tanrıça
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Ağus. 01, 2011 7:59 pm | |
| Ad-Soyad: Minica Millan Rp Puanı: 100 Eski Konum: Küçük Tanrıça Olmak istediğiniz konum: Tanrıça/ Gaia. Neden?: Rp puanımı yükselttim | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Ağus. 02, 2011 1:43 am | |
| Kabul edildi, artık Tanrıça Gaia'sın. | |
|
| |
Crystal Black Kahin
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Ağus. 02, 2011 3:23 am | |
| Eski k : Oread Yeni k : Kahinisim değiştireceğim konum değişikliği olacağı için | |
|
| |
Traviata Volante Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Ağus. 02, 2011 5:02 am | |
| Ad-Soyad: Traviata Volante Rp Puanı: 95 Eski Konum: Heranin manevi cocugu Olmak istediğiniz konum: Demeter yada Amphitrite Kızı Neden?: En azindan biraz rp falan yapabilirim diye umuyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Ağus. 02, 2011 7:51 am | |
| Rena, kabul edildi, artık kahinsin.
Traviata, önceki başvurularınkiyle aynı sebepten dolayı reddedildi.
| |
|
| |
Maximillian J. Trully Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Ağus. 02, 2011 1:04 pm | |
| &Maximillian J. Trully &yüz(Richard Jaden Russell) &apollon kulübesi &thanatos kulübesi &kurgu değişikliği yapmayı planlıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Ağus. 02, 2011 10:15 pm | |
| Aynı nedenden ötürü reddedildi.
Arkadaşlar, konum belirleme başlığı kulübe değişimleri için kapalı. Kilitli değil çünkü diğer rütbe değişimleri için hala başvurabiliyorsunuz. Lütfen, artık buraya başvuruların açıldığı söylenene kadar kulübe değişikliği için başvurmayın. | |
|
| |
Yvonne Galibina Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Ağus. 03, 2011 1:26 am | |
| Ad: Destiny Rp Puanı : 100 -Chelsea Cocteau-Evans Eski Konum: Naiad Olmak istenilen konum: Küçük Tanrıça *Hekate ve Poseidonun kızı olan Destiny, Koruyucu ve Yardım Tanrıçasıdır. Zor durumdakilere yardım eder, zorluklarla karşılaşan kişilere büyüleriyle destek sağlar.*
Nedeni : Kurgu değişikliği. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Ağus. 03, 2011 10:58 pm | |
| Kabul edildi, artık küçük tanrıçasın. | |
|
| |
Alexander Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Ağus. 08, 2011 1:03 pm | |
| &Kronos (değişecek) &yüz. &titan &Hera'nın manevi çocuğu &kurgu değişikliği. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Ağus. 09, 2011 6:41 am | |
| Kabul edildi, artık Hera'nın manevi oğlusun.
| |
|
| |
Katnis Roselie Graham Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Ağus. 09, 2011 6:43 am | |
| *Katnis Roselie Graham (değişecek)
*100
*Persephone Kızı
*Tanrıça (Eris)
*Kurgu değişikliği *Bundan başka bir hesabım daha var ve ikisiyle de baş edemiyorum. Tanrıça olmanın da sorumluluk getirdiğini biliyorum elbet. Fakat bunun durumuma daha uygun olacağına inanıyorum. | |
|
| |
Delilah Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Ağus. 09, 2011 8:09 am | |
| &Delilah. &Yüz. &Dryad. &Küçük Tanrıça. &Nemf karakterim ile iyi bir kurgu çıkaramadığımı fark ettim. Sitede aktif olması için fazla neden de bulunmuyor. Küçük Tanrıça olması durumdaki kurgusu da bir bakıma hazır gibi. &Henüz ilahi gücünü belirlemedim ama Demeter ve Apollon'un çocuğu olacak. Belki Yaz Tanrıçası olabilir. Bildiğim kadarı ile mitolojide o ilahi güce sahip bir Tanrıça yok.
Aynı zamanda konum değişikliğim onaylanırsa, Küçük Tanrılar mahallesindeki Claire'in evi, Delilah'ın Evi olarak değişip, başlıktaki rp'ler silinebilir mi? Mekan açmaya başvuracaktım ama o mekan zaten bulunduğundan ne yapacağımı bilemedim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Ağus. 09, 2011 3:23 pm | |
| Katnis, başka bir tanrıça seçip başvurunu tekrarlarsan, kabul edilecek.
Kabul edildi Delilah, artık küçük tanrıçasın. Ev ayarlandı. (Büyük ihtimalle birileri için özel bir anı olduğundan, Kına Gecesi başlığını silmedim.) | |
|
| |
Afrodit Tanrıça
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Ağus. 10, 2011 12:42 am | |
| Ad-Soyad: Adriana Valentino Rp Puanı: 100 (Erebus) Eski Konum: Afrodit Çocuğu Olmak istediğiniz konum: Tanrıça Afrodit Neden?: Size daha önce bahsettiğim gibi üç melezi idare ettiremeyeceğim, ve Tanrıça Afrodit'i her zaman sevmişimdir. Onu çok iyi temsil edeceğime inanıyorum. Bu arada şu an onu kullanan arkadaşım Duygu ile anlaştık, bazı sebeplerden dolayı az girecekmiş. Bu yüzden bana devretmeye karar verdi. | |
|
| |
| Konum Değişikliği | |
|