| Konum Değişikliği | |
|
+143Maximillian J. Trully Gaia Marty Templs Maeglin H. Lomion Katnis Roselie Graham Seth Mason Black Anita S. de Luca İris Sienna V. Wideen Caroline Klein Feodora H. Barthelas Thomas Franke Chloe Howard Crystal Black Korael Tydeth Ariavel Anastasia Ivanov Nadya Svensson Clementine Althea Holland Cintia B. von Dorff Alishia Marianna Allen Danniel Hawke Nero Parker Chloé Stacy Buckley Maggie Gladhell Clara Thompson Kaia Katharina Seller Afrodit Katherine Nicci Kallias Rinascita Faora Kimberley Carmen Gabriel Boudicca Aria Nemia Stacy Gresean Daisy Lenore Fackrell Annie Odair Terra M. Winchester Miria Caleste L. Wideen A. Anna Bianca Sentius Alan Sean Knıght Judette Martin Traviata Volante D. Juliet Sera Châtillon Caleb Rivers Mnemosyne Victor Reznov Temple Aurora A. R. Octavianus Zoi Anadyontai Francesca McGuinness Isabel Catherine Senta Katherine M. von Dorff Joseph M. Masen C. Scarlett Stanislaus Thalia A. Carter Justin Lanchaster Harexis Glady Chelsea Cocteau-Evans Alonza Hathaway Xavier Leo McQueen Jule Valérie Temple Leonard L. Carter Paul Christensén Mathias Joseph Phelan Diona Arsinoe Stanislaus Rafael Luther Luna Harrods Stephan F. Canner Valentino R. Gavino William David Green Athon Drake Pan Richard Jaden Russell Daphne Warringford Ted Deeply Atalante Reo Warner Ashton L. Flamé Hanna Olıvıa Temple Myra Perseus Carter Mnemosyne Monroahe Bart Banner Nyks Leonardo di Muérte Apollon Fenix Blume Mantalon Soluric Leo Zack Lamartine Veressa Stephenie Cera Serena Su Hanzadeoğlu Darth Vader Sonechka Ephimovich Bianca Rae Almeida Ciara Christiansen Ophelia Martinez Marcus L. Stanislaus Dante Phoenix steven nash Harry Black Adela Calanthe Lynn Amphitrite Kristen Reneé Dawson Aporis Moiré Alyssa Lauren Franke Anny Moysre Aldrick R. Carter Zack Cliff Burton Calvin Drake Westin David Tyler David Killer Mark William Trully April Diana Lancaster Marcus Heath Laxell Madison James Myrna Tudor Cassandra Masen Zellana L. Tyler Isabella Andie Selene Darcy Harris Isabelle Coco Franke Andrea Grace Harvey William Maxwell Melody A. Whitwell Leonard Jones Cecilia Tarteau Veronica Gardyner Miley Bieber Arthur Murray Cornelia Fackrell Mirabella LaPiere Jason Parker Lucianna Fackrell Alex Nike Aster Phoenix Arthur Dragomir Eduard Ryan Longrange Tom Ward Adyali Beckett Matheas Moonlion Kaarle Royce Glacée Keith Matt McMillen Odessa Michelle West Lara Adams Athena 147 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Konum Değişikliği Perş. Ağus. 19, 2010 2:13 am | |
| Mevcut konumundan memnun olmayan üyelerimiz, bu başlık yardımıyla kendilerine yeni bir konum edinme imkanına sahip olurlar.
Başvuru Formu: - Kod:
-
Ad-Soyad: Rp Puanı: Eski Konum: Olmak istediğiniz konum: Neden?: Not: Bir kullanıcı yalnızca iki durumda konum değiştirmekte serbesttir: 1- Rp puanını yükseltmiştir ve daha üst bir konuma geçmek istiyordur 2- Uzun süredir aynı kişi olmaktan sıkılmıştır. (Sıkılma nedeniyle sadece 1 kez konum değiştirme hakkınız vardır. Yani ben bu hafta Afrodit çocuğuydum, haftaya Hermes olmak isterim gibi mazeretler kabul edilmez ~ Başvurularınızı bu başlık altından yapın.
En son Athena tarafından Paz Mart 20, 2011 1:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Eyl. 02, 2010 2:45 am | |
| Ad-Soyad:Selly Emily Greene (Yeni) Rp Puanı:85 Eski Konum:Demeter çocuğu Olmak istediğiniz konum:Afrodit çocuğu Neden?:Afrodit'in çocuğu olmak daha cazip geldi | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Eyl. 02, 2010 2:46 am | |
| Kabul edilmiştir, Afrodit çocuğu. /Admin. | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Eyl. 02, 2010 2:53 am | |
| Teşekkür ederim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Ekim 11, 2010 3:02 am | |
| Ad-Soyad: Anna Maria Perrez (Yeni) Rp Puanı: 90 Eski Konum: Athena Kızı Olmak istediğiniz konum: Hekate Kızı Neden?: Athena klübesinde çok kişi var.Ve biraz daha değişik bir tanrıçanın kızı olmak istedim.Büyücü (yol gösterici) tanrıça.... |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Ekim 11, 2010 3:05 am | |
| Kabul edilmiştir. /Admin. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Ekim 11, 2010 3:06 am | |
| teşekkürler.... |
|
| |
Odessa Michelle West
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Paz Ekim 31, 2010 5:20 am | |
| Ad-Soyad: Odessa Michelle West (Yeni) Rp Puanı: 85 Eski Konum: Artemis Avcısı Olmak istediğiniz konum: (sıralama yapacağım.) -Afrodit(mümkünse Afrodit olsun çok sevinirim.) -Apollon -Athena
Neden?: Artemis avcısı olabileceğimi sanmıyorum. Karakter kurgumda benim kızım biraz uçuk kaçık. Erkeklerle takılmayı sever, buda Tanrıça Artemis'e göre yanlış. Yetenekli, şiir yazan ve aşk'a aşık bir kızım. Üstelik güzelim. Bu yüzden tam Afrodit'e uygun olduğumu düşünüyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Paz Ekim 31, 2010 5:34 am | |
|
| |
Keith Matt McMillen Herakles Savaşçısı
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Kas. 19, 2010 9:26 am | |
| Ad-Soyad: Leonard Jeffrey Valdez (Yeni) Rp Puanı:90 Eski Konum: Hephaistos Çocuğu Olmak istediğiniz konum:Sıralıyorum. Boreas (Açılırsa.) Amphitrite (Açılırsa.) Morpheus(Açılırsa.) Neden?: Boreas'ı çok istiyorum. Daha cazip geliyor. Hiçbiri açılmayacaksa şimdiki konumum kalsın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Kas. 19, 2010 9:58 am | |
| İstediğin kulübelerin hiçbiri henüz açılmamış olduğundan, başvurunu değerlendirmiyorum. İlerleyen bir tarihte tekrar başvuru yapabilirsin. | |
|
| |
Kaarle Royce Glacée
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Kas. 20, 2010 3:02 am | |
| Ad-Soyad: Kaarle Royces Glacée (Yeni) Rp Puanı: 80 Eski Konum: Heranın ( manevi ) çocuğu Olmak istediğiniz konum: Nyks'in Çocuğu Neden?: Sitede bazı kişilerinin önerileriyle. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Kas. 20, 2010 3:06 am | |
|
| |
Matheas Moonlion
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Kas. 22, 2010 9:11 am | |
| Ad-Soyad: Matheas Moonlion (Yeni) Rp Puanı:75 Eski Konum: Ares Çocuğu Olmak istediğiniz konum: Nyks Çocuğu Neden?: İyi olmaktan sıkıldım, kötü olmak istiyorum. Hem kötülerdeki baş şahsiyet yakın arkadaşlarımdan olur. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Kas. 22, 2010 9:14 am | |
| Ad-Soyad:Amanda Sylise (Yeni) Rp Puanı:100 Eski Konum:Afrodit çocuğu Olmak istediğiniz konum:Ares çocuğu Neden?: Ares kulübesi daha cazip geliyor. Güçlü , kuvvetli , savaş konusunda uzman biri olmak istiyorum.
|
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Kas. 22, 2010 9:17 am | |
| İkinizin başvuruları da kabul edildi Amanda ve Matheas. /Admin. | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Kas. 24, 2010 6:29 am | |
| Ad-Soyad: Mia Keira Wallace (Yeni) Rp Puanı: 95 Eski Konum: Hestia Çocuğu Olmak istediğiniz konum: Artemis Avcısı Neden?: Hem kardeşlerim az giriyor, hem de savaşmak ve avlanmak daha çok ilgimi çekti. | |
|
| |
Tom Ward
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Kas. 24, 2010 6:38 am | |
| Ad-Soyad: Tom Ward Eski Konum: Hermes Çocuğu Olmak İstediğiniz Konum: Poseidon Çocuğu Rp Puanı: 95 Neden: Poseidon kulübesi alımları açılmış. Baştan beri de Poseidon çocuğu olmak istiyordum denilebilir, karakterimin kişisel özellikleri biraz yatkın diye de düşünüyorum. | |
|
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Kas. 24, 2010 7:17 am | |
| Ad-Soyad: Eduard R. Longrange Eski Konum: Hephaistos çocuğu Olmak İstediğiniz Konum: Poseidon Çocuğu Rp Puanı: 85 Neden: Kurgu bakımından olsa gerek.Aslında Hephaistos çocuğu olmak bana pek cazip gelmiyor.Hem karakter özelliklerinden hem de kurgu bakımından Poseidon çocuğu olmak istiyorum.. | |
|
| |
Arthur Dragomir Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Kas. 24, 2010 8:42 am | |
| Ad-Soyad: Arthur Dragomir Eski Konum: Afrodit çocuğu Olmak İstediğiniz Konum: Poseidon Çocuğu Rp Puanı: 90 Neden: Poseidon başından beri sevdiğim Tanrı olmuştur. Üstelik, zaten kulübemi değiştirmeyi düşünüyordum. Arkadaşlarımın da benimle aynı fikirde olduğunu görünce, başvurmanın uygun olabileceğini düşündüm (üçüncü kişi olarak şansım ne kadar olabilir bilmiyorum ama.. ) | |
|
| |
Aster Phoenix Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Kas. 24, 2010 8:45 am | |
| Ad-Soyad:Lelouch Lamperouge (Yeni) Rp Puanı:85 Eski Konum:Nyks çocuğu Olmak istediğiniz konum:Titan.Hyperion Neden?:Titan sıkıntısı.Sitede titan olmaması.Titanlarda hiç kimsenin olmaması onları güçsüz kılıyor.Ve titanlarla rp yaparken titan gerekmesi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Kas. 24, 2010 8:46 am | |
| *Kabul edildi Mia. (kurgunu beğendim. ) Konumunu değiştiriyorum birazdan.
*Çok zor bir karar Ed, Arthur ve Tom. Tom'un rp puanı daha yüksek, Ed sitede daha aktif, Arthur tam ortada... Sanırım en doğru olanı yaparak, ilk yapılan başvuruyu kabul edeceğim. (Üzgünüm Ed, kulübeye sadece tek bir kişi alacağım ne yazık ki. Kararımda Hephaistos'ta lider olman da etkili oldu.) Seçilen kişi Tom.*Lelouch, pm'de dediğim 'Titan olmak için 100 rp puanına sahip olman gerekiyor.' cümlesi sana ne ifade etti bilmiyorum ama kabul edemem, gereken koşullara uymuyorsun./Admin. | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Kas. 26, 2010 8:50 am | |
| Artemis Avcısı kızlara göreymiş. Değiştirdim.
Ad-Soyad:Tommy Stone (Ona Tom denir.) (Yeni) Rp Puanı:80 Eski Konum:Hephaistos Çocuğu Olmak istediğiniz konum:Hermes Çocuğu Neden?: İlk başta geldiğimde bilgisizdim. Şimdi araştırdım. Bana uygun olan kulübün Hermes olduğuna karar verdim.
En son Alex Nike tarafından Cuma Kas. 26, 2010 10:56 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Kas. 26, 2010 8:53 am | |
| (Sadece bekaret yemini etmiş kızlar, Artemis avcısı olabilir.) | |
|
| |
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Kas. 26, 2010 10:56 am | |
| - Lucianna Fackrell demiş ki:
- (Sadece bekaret yemini etmiş kızlar, Artemis avcısı olabilir.)
Sağol mesajımı editledim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Kas. 26, 2010 10:34 pm | |
| *Henüz sitede yeni olduğun ve değerlendirebileceğim az sayıda role play'in olduğu için, konum değiştirmeni kabul etmiyorum. Başvurun ileri bir tarihte dikkate alınacak. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Kas. 27, 2010 5:25 am | |
| Ad-Soyad:Rey Cenation (Yeni) Rp Puanı:75 Eski Konum:Hekate Oğlu Olmak istediğiniz konum:Athena Oğlu Neden?:Hekate kulübesinde kimse yok,daha çok kardeş olan kulübe daha cazip. xD |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Kas. 27, 2010 5:46 am | |
| *Aynı şekilde, henüz sitede yaptığın role play'ler ile kendini kanıtlayamamış olduğundan, kabul etmiyorum. İleri bir tarihte tekrar konum değiştirme talebinde bulunabilirsin. | |
|
| |
Jason Parker Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Kas. 29, 2010 4:20 am | |
| Ad-Soyad: Jason Parker
(Yeni) Rp Puanı: 75
Eski Konum: Sentor
Olmak İstediğiniz Konum: 1-Athena'nın Oğlu 2-Apollon'un Oğlu 3-Afrodit'in Oğlu 4-Ares'in Oğlu 5-Hermes'in Oğlu
Neden?: Rp Puan'ım yükseltildi ve daha üst bir konuma geçmek istiyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Kas. 29, 2010 4:24 am | |
| *3. tercihin kabul edilmiştir, rütben değiştiriliyor. | |
|
| |
| Konum Değişikliği | |
|