| Konum Değişikliği | |
|
+143Maximillian J. Trully Gaia Marty Templs Maeglin H. Lomion Katnis Roselie Graham Seth Mason Black Anita S. de Luca İris Sienna V. Wideen Caroline Klein Feodora H. Barthelas Thomas Franke Chloe Howard Crystal Black Korael Tydeth Ariavel Anastasia Ivanov Nadya Svensson Clementine Althea Holland Cintia B. von Dorff Alishia Marianna Allen Danniel Hawke Nero Parker Chloé Stacy Buckley Maggie Gladhell Clara Thompson Kaia Katharina Seller Afrodit Katherine Nicci Kallias Rinascita Faora Kimberley Carmen Gabriel Boudicca Aria Nemia Stacy Gresean Daisy Lenore Fackrell Annie Odair Terra M. Winchester Miria Caleste L. Wideen A. Anna Bianca Sentius Alan Sean Knıght Judette Martin Traviata Volante D. Juliet Sera Châtillon Caleb Rivers Mnemosyne Victor Reznov Temple Aurora A. R. Octavianus Zoi Anadyontai Francesca McGuinness Isabel Catherine Senta Katherine M. von Dorff Joseph M. Masen C. Scarlett Stanislaus Thalia A. Carter Justin Lanchaster Harexis Glady Chelsea Cocteau-Evans Alonza Hathaway Xavier Leo McQueen Jule Valérie Temple Leonard L. Carter Paul Christensén Mathias Joseph Phelan Diona Arsinoe Stanislaus Rafael Luther Luna Harrods Stephan F. Canner Valentino R. Gavino William David Green Athon Drake Pan Richard Jaden Russell Daphne Warringford Ted Deeply Atalante Reo Warner Ashton L. Flamé Hanna Olıvıa Temple Myra Perseus Carter Mnemosyne Monroahe Bart Banner Nyks Leonardo di Muérte Apollon Fenix Blume Mantalon Soluric Leo Zack Lamartine Veressa Stephenie Cera Serena Su Hanzadeoğlu Darth Vader Sonechka Ephimovich Bianca Rae Almeida Ciara Christiansen Ophelia Martinez Marcus L. Stanislaus Dante Phoenix steven nash Harry Black Adela Calanthe Lynn Amphitrite Kristen Reneé Dawson Aporis Moiré Alyssa Lauren Franke Anny Moysre Aldrick R. Carter Zack Cliff Burton Calvin Drake Westin David Tyler David Killer Mark William Trully April Diana Lancaster Marcus Heath Laxell Madison James Myrna Tudor Cassandra Masen Zellana L. Tyler Isabella Andie Selene Darcy Harris Isabelle Coco Franke Andrea Grace Harvey William Maxwell Melody A. Whitwell Leonard Jones Cecilia Tarteau Veronica Gardyner Miley Bieber Arthur Murray Cornelia Fackrell Mirabella LaPiere Jason Parker Lucianna Fackrell Alex Nike Aster Phoenix Arthur Dragomir Eduard Ryan Longrange Tom Ward Adyali Beckett Matheas Moonlion Kaarle Royce Glacée Keith Matt McMillen Odessa Michelle West Lara Adams Athena 147 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Kas. 30, 2010 8:47 am | |
| Ad-Soyad: Anna Maria Benson (Yeni) Rp Puanı: 95 Eski Konum: Artemis avcısı. Olmak istediğiniz konum: Persephone çocuğu. (mümkünse) Demeter'in çocuğu. Neden?: Her ikisinin de ortak noktası "bahar ve mevsim" olduğundan ilgimi çekiyor. ^^ | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Kas. 30, 2010 9:15 am | |
| *2. tercihin kabul edilmiştir, rütben değiştiriliyor. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Ara. 10, 2010 6:58 am | |
| Ad-Soyad:Rey Cenation (Yeni) Rp Puanı:75 Eski Konum:Hekate Kulübesi Olmak istediğiniz konum:Dionisos Kulübesi Neden?:Hekate'dekiler online değil afk
|
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Ara. 10, 2010 11:07 am | |
| Rey, dediğim gibi konumunu değiştirmem için önce sitede aktif olduğunu, görev yapıp rp yazdığını görmem lazım. Başvurunu 1 hafta sonra değerlendireceğim. (Bu arada, Dionysos da en az Hekate kadar durgun.) | |
|
| |
Cornelia Fackrell Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Ara. 15, 2010 9:52 am | |
| Ad-Soyad: Cornelia Scarlett Rp Puanı: 90 Eski Konum: Poseidon kulübesi Olmak istediğiniz konum: Ares kulübesi Neden?: Ares kulübesindekiler zaten kardeşim gibi kurgumu onlara göre düzenlemek istiyorum. Ayrıca Poseidon kulübesinde online olan pek yok ve bende bu durumda olmaktan sıkıldım ve Ares kulübesine geçmek istiyorum.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Ara. 15, 2010 12:04 pm | |
| *Reddedildi, nedeni pm ile açıklandı. | |
|
| |
Keith Matt McMillen Herakles Savaşçısı
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Ara. 18, 2010 11:25 pm | |
| Ad-Soyad: Leonard Jeffrey Valdez (Yeni) Rp Puanı: 90 Eski Konum: Hephaistos Kulübesi Olmak istediğiniz konum: Hypnos Kulübesi yada Morpheeus Kulübesi Neden?: Hypnos veya Morpheus daha cazip geldi. Merak etmeyin bu sefer daha çok online olacağım. | |
|
| |
Arthur Murray
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Paz Ara. 19, 2010 8:05 am | |
| Ad-Soyad : Arthur Murray (Yeni) Rp Puanı : 85 Eski Konum : Ares'in Oğlu Olmak istediğiniz konum : İki alternatif sunacağım. Zeus'un Oğlu Hades'in Oğlu
Neden? : Rp puanımı yükselttim ve daha üst bir konuma geçmek istiyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Paz Ara. 19, 2010 8:08 am | |
| *Kabul edildi Leonard, Hypnos kulübesindesin artık. *-Sitede henüz kendini fazla kanıtlayamamış olmana rağmen- Hades tercihini kabul ediyorum Arthur, bundan sonra daha çok rp yapman dileğiyle. | |
|
| |
Miley Bieber Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Ara. 24, 2010 11:09 pm | |
| ad-soyad:Julia Roberts (Yeni)Rp puanı:75 Eski konum:Hephaistos Kızı Olmak istediği konum:Artemis avcısı Neden:Çünkü Hephaistos kulübesinde bazı kişilerle anlaşamıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Ara. 25, 2010 8:47 am | |
| *Kabul edildi Julia, artık Artemis avcısısın. | |
|
| |
Veronica Gardyner Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Ara. 30, 2010 2:30 am | |
| V. Mars
85
Hekate Kızı
Artemis Avcısı Nedenine gelince bana bir avcı olmak daha cazip geldi. Kurgumu değiştirdim. Hekate kızı olarak kalacağım ama avcılara katılacağım. Tabii siz uygun görürseniz. Hem eğer avcı olursam daha nitelikli rpler yazabileceğimi düşünüyorum.
En son Veronica Mars tarafından Perş. Ocak 20, 2011 6:20 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Ara. 30, 2010 4:14 am | |
| *Kabul edildi Veronica, artık Artemis avcısısın. | |
|
| |
Cecilia Tarteau
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Ocak 05, 2011 9:12 am | |
| Ivana Sistine. 100. Küçük Tanrıça. Ares Çocuğu. Kurgumu bu karaktere uydurmakta zorlandım.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Ocak 05, 2011 9:17 am | |
| *Kabul edildi Ivana, artık Ares kızısın. | |
|
| |
Arthur Dragomir Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Ocak 12, 2011 4:03 am | |
| Ad-Soyad: Arthur Dragomir (Yeni) Rp Puanı: 90 Eski Konum: Afrodit oğlu Olmak istediğiniz konum: Küçük Tanrı Neden?: Puanım yetiyor ve böyle daha iyi kurgular çıkaracağımı düşünüyorum.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Ocak 12, 2011 5:12 am | |
| *Kabul edildi Arthur, artık küçük tanrısın. | |
|
| |
Leonard Jones
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Ocak 15, 2011 7:01 am | |
| AD SOYAD: Leonard Jones RP PUANI:70 ESKİ KONUM : Kamp Görevlisi OLMAK İSTEDİĞİNİZ KONUM: 1- Ares'in Oğlu 2- Athena'nın Oğlu 3- Hermes'in Oğlu 4- Hephaistos'un Oğlu 5- Apollon'un Oğlu NEDEN: Rp puanım yükseldiği için daha üst bir yere geçmek istedim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Ocak 15, 2011 7:46 am | |
| *3. tercihin kabul edilmiştir, rütben değiştiriliyor. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Ocak 15, 2011 9:11 am | |
| ad-soyad: jake nicholas yeni rp puanı:90 eski konum: hermesin oğlu yeni konum:poseidonun oğlu neden: kişisel özelliklerimin su burçları ve mitolojik astrolojiye göre poseiidonun oğlu olmaya daha uygun olduğunu düşünüyorum |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Ocak 15, 2011 9:57 am | |
| *Reddedildi. Rp puanın 90 değil, 70. Poseidon kulübesinin alımları kapalı. Yeni üyesin, sitede henüz kendini kanıtlayamadın. | |
|
| |
Melody A. Whitwell
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Ocak 25, 2011 5:19 am | |
| Ad-Soyad: Melody A. Whitwell Rp Puanı: 95 Eski Konum: Apollon'un Kızı Olmak istediğiniz konum: Athena'nın Kızı Neden?: Aslında ben zaten Athena çocuğu olmak istiyordum fakat başvurduğum sırada Athena kulübesi kapalıydı. Zaten kurgumuda ona göre ayarlamıştım. O yüzden şimdi Athena Kulübesine geçmek istiyorum. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Ocak 26, 2011 1:57 am | |
| *Kabul edildi Melody, artık Athena kızısın. | |
|
| |
Miley Bieber Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Ocak 27, 2011 2:54 am | |
| Ad-soyad:Julia Roberts Rp puanı:75 Eski konum:Artemis avcısı Olmak istediğiniz konum:Hephaistos çocuğu Neden:Çünkü ben her an birine aşık olabilirim ama Artemis avcısıyken bu olanaksız yani ben aşık oldum... | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Ocak 27, 2011 3:55 am | |
| *Yeni konumun: Hephaistos çocuğu ve seni bir daha bu başlıkta görmek istemiyorum Julia. | |
|
| |
William Maxwell Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Ocak 27, 2011 4:59 pm | |
| Ad-Soyad: William Maxwell Rp Puanı: 85 Eski Konum: Afrodit çocuğu Olmak istediğiniz konum: Athena çocuğu Neden?:ikinci tercihim Athena'ydı zaten ama kapalıydi alımlar. şimdi açılmış. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Ocak 28, 2011 10:45 am | |
| *Kabul edildi William, artık Athena çocuğusun. | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Şub. 01, 2011 8:09 am | |
| *Kabul edildi Andrea, artık Athena çocuğusun. | |
|
| |
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Şub. 02, 2011 5:48 am | |
| Ad-Soyad: Isabelle Coco Franke (Yeni) Rp Puanı: 95 Eski Konum: Hermes Kulübesi Olmak istediğiniz konum: Poseidon Kulübesi Neden?: Kampa geldiğim ilk günden beri Poseidon Kulübesine girmek istiyordum ama kulübe kapalıydı. Bende Hermes Kulübesine girmek zorunda kaldım. Ayrıca denize çok düşkünüm bu en büyük nedenim. | |
|
| |
| Konum Değişikliği | |
|