| Konum Değişikliği | |
|
+143Maximillian J. Trully Gaia Marty Templs Maeglin H. Lomion Katnis Roselie Graham Seth Mason Black Anita S. de Luca İris Sienna V. Wideen Caroline Klein Feodora H. Barthelas Thomas Franke Chloe Howard Crystal Black Korael Tydeth Ariavel Anastasia Ivanov Nadya Svensson Clementine Althea Holland Cintia B. von Dorff Alishia Marianna Allen Danniel Hawke Nero Parker Chloé Stacy Buckley Maggie Gladhell Clara Thompson Kaia Katharina Seller Afrodit Katherine Nicci Kallias Rinascita Faora Kimberley Carmen Gabriel Boudicca Aria Nemia Stacy Gresean Daisy Lenore Fackrell Annie Odair Terra M. Winchester Miria Caleste L. Wideen A. Anna Bianca Sentius Alan Sean Knıght Judette Martin Traviata Volante D. Juliet Sera Châtillon Caleb Rivers Mnemosyne Victor Reznov Temple Aurora A. R. Octavianus Zoi Anadyontai Francesca McGuinness Isabel Catherine Senta Katherine M. von Dorff Joseph M. Masen C. Scarlett Stanislaus Thalia A. Carter Justin Lanchaster Harexis Glady Chelsea Cocteau-Evans Alonza Hathaway Xavier Leo McQueen Jule Valérie Temple Leonard L. Carter Paul Christensén Mathias Joseph Phelan Diona Arsinoe Stanislaus Rafael Luther Luna Harrods Stephan F. Canner Valentino R. Gavino William David Green Athon Drake Pan Richard Jaden Russell Daphne Warringford Ted Deeply Atalante Reo Warner Ashton L. Flamé Hanna Olıvıa Temple Myra Perseus Carter Mnemosyne Monroahe Bart Banner Nyks Leonardo di Muérte Apollon Fenix Blume Mantalon Soluric Leo Zack Lamartine Veressa Stephenie Cera Serena Su Hanzadeoğlu Darth Vader Sonechka Ephimovich Bianca Rae Almeida Ciara Christiansen Ophelia Martinez Marcus L. Stanislaus Dante Phoenix steven nash Harry Black Adela Calanthe Lynn Amphitrite Kristen Reneé Dawson Aporis Moiré Alyssa Lauren Franke Anny Moysre Aldrick R. Carter Zack Cliff Burton Calvin Drake Westin David Tyler David Killer Mark William Trully April Diana Lancaster Marcus Heath Laxell Madison James Myrna Tudor Cassandra Masen Zellana L. Tyler Isabella Andie Selene Darcy Harris Isabelle Coco Franke Andrea Grace Harvey William Maxwell Melody A. Whitwell Leonard Jones Cecilia Tarteau Veronica Gardyner Miley Bieber Arthur Murray Cornelia Fackrell Mirabella LaPiere Jason Parker Lucianna Fackrell Alex Nike Aster Phoenix Arthur Dragomir Eduard Ryan Longrange Tom Ward Adyali Beckett Matheas Moonlion Kaarle Royce Glacée Keith Matt McMillen Odessa Michelle West Lara Adams Athena 147 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cintia B. von Dorff Nemesis'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Tem. 12, 2011 8:04 am | |
| &Cintia B. von Dorff &100 &Demeter kızı. &Afrodit kulübesi -Venüs Kızı- &Bu karakterimden soğudum açıkçası. Yeni bir kurgunun ilgimi tekrardan arttıracağını düşünüyorum. | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Tem. 12, 2011 11:13 am | |
| *Üzgünüm fakat Afrodit kulübesinin üye sayısı 20, yani yeni üye alımı yapamayız. Başka kulübe tercihleri yapabilirsiniz. | |
|
| |
Clementine Althea Holland Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Tem. 13, 2011 12:18 am | |
| . Yvonne Holland .80 .Athena Kızı .Hestia Rahibesi. . Kurgu değişiklikliği. Kurgum Hestia'ya daha çok uyuyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Tem. 13, 2011 10:57 am | |
| *Kabul edildi Yvonne, artık Hestia rahibesisin. | |
|
| |
Ted Deeply Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Tem. 14, 2011 12:13 pm | |
| Ad-Soyad:Ben Mckenzie Rp Puanı:95 (David) Eski Konum:Afrodit Olmak istediğiniz konum:Hermes Neden?:Burada kurgu bulamıyorum. Hermes kulübesi daha iyi olabilir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Tem. 14, 2011 12:24 pm | |
| &Cintia B. von Dorff &100 &Ceres kızı, Demeter Kulübesi &Venüs kızı, Afrodit Kulübesi &Bu karakterimden soğudum açıkçası. Yeni bir kurgunun ilgimi tekrardan arttıracağını düşünüyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Tem. 15, 2011 10:44 am | |
| *Reddedildi Ben, aktif olmaman nedeniyle. En son Mayıs ayında rp yapmış olan bir üyenin konum değişikliğine başvurması, saçmalık.
*Reddedildi Cintia, Afrodit kulübesinin alımları kapalı. | |
|
| |
Nadya Svensson Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Tem. 15, 2011 10:55 am | |
| Ad-Soyad: Limos (değişecek) Rp Puanı: 100 Eski Konum: Tanrı Olmak istediğiniz konum: Küçük Tanrı Neden?: Aslında bu üyeliğimi cidden çok severek açtım. Fakat küçük Tanrı için olan kurgumu daha çok benimsedim. Üstelik görev listesindekileri yaparak oyalanabileceğimi düşünüyorum. Sahip Olmak İstediğiniz İlahi Güç : "Avaritia" yani açgözlülük. Yedi ölümcül günahtan biri olarak bilinmektedir. Karakterim Limos'un (açlık Tanrısının) çocuğu olduğundan istediği kişiye bu duyguyu aşılayabilir. Zaten Tanrıça Eris ile olan akrabalıklarından (Bknz: Limos'un annesi) bu tür bir güce sahip olmasının, insanlar arasında ki kargaşayı sağlamak için ideal olduğu kanısındayım.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Tem. 16, 2011 12:16 pm | |
| *Kabul edildi, artık küçük tanrısın.
| |
|
| |
Annie Odair Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Tem. 20, 2011 5:00 am | |
| Ad-Soyad:Annie Odair Rp Puanı:90 Eski Konum:küçük tanrı Olmak istediğiniz konum:artemis avcısı Neden?:eskiden bir avcıydım siteye giremediğim ve kulübeme karşı kendimi sorumlu hissttiğim için küçük tanrı olmuştun şimdi daha çok gireceğim bundan eski konumuma dönmek istiyorum ... | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Tem. 21, 2011 12:14 am | |
| *Kabul edildi, artık Artemis avcısısın.
(Bir daha konum değişikliğine başvurduğunu görmek istemiyorum ama. ) | |
|
| |
Anastasia Ivanov Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Tem. 21, 2011 12:20 am | |
| Ad-Soyad: Caroline Aurore Roche Rp Puanı: 100 (Erebus) Eski Konum: Hera'nın Manevi Kızı Olmak istediğiniz konum: Titan (Rhea) Neden?: Kurgum için Titan olmanın daha ilginç olacağını düşündüm. Ayrıca Rhea gibi önemli bir karakterin sitedeki eksikliği de beni bu değişikliğe yönlendirdi. Onu iyi bir şekilde temsil edeceğimi düşünüyorum. | |
|
| |
Korael Tydeth Ariavel Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Tem. 22, 2011 2:36 am | |
| Ad-Soyad: Korael Tydeth Ariavel Rp Puanı: 95 Eski Konum: Küçük Tanrı Olmak istediğiniz konum: Hekate'nin Oğlu Neden?: Uzun süreli pasiflik nedeniyle karakteri baştan yaratmak istemem-Çaylak olarak daha fazla rp yapabileceğim düşüncesi | |
|
| |
Crystal Black Kahin
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Tem. 22, 2011 8:14 am | |
| Ad-Soyad: Syrena McCall Rp Puanı: 100 Eski Konum: Oread Olmak istediğiniz konum: Amphitrite çocuğu Neden?: Oread olunca yapacak bir şey olmuyor ve aktiflik düşüyor,rp yapamıyorum.melez olmak en iyisi edit;yazım hatası
En son Syrena McCall tarafından C.tesi Tem. 23, 2011 10:24 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Bianca Rae Almeida Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Tem. 23, 2011 9:37 am | |
| Bianca Rae Almeida 100 Nyks Kulübesi Poseidon Kulübesi Neden:3 büyüklerde olursam daha güzel kurgular yapabilirim. Nyks'de olmam biraz beni kısıtlıyor
En son Bianca Rae Almeida tarafından C.tesi Tem. 23, 2011 9:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Chloe Howard Hermes'in Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Paz Tem. 24, 2011 12:47 am | |
| *Arkadaşlar gecikme için üzgünüm. İnternette problem yaşıyorum, konum değişiklikleriniz en kısa zamanda atanacak. -Yani kabul edilenler. Kusura bakmayın. | |
|
| |
Annie Odair Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Paz Tem. 24, 2011 9:19 pm | |
| sağolun tanrıçam bir daha değişiklik yapmam | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Tem. 28, 2011 3:27 am | |
| Caroline, kabul edildi, artık titansın.
Korael, kabul edildi, artık Hekate oğlusun.
Syrena, karakter sayın sınırda olduğundan ve zaten başka melez karakterlerin bulunduğundan reddedildi.
Bianca, Poseidon kulübesinin kapalı olması nedeniyle reddedildi.
Khione, kabul edildi, artık Hermes kızısın. Kullanıcı ismini en kısa zamanda değiştirmen gerekiyor.
| |
|
| |
Chelsea Cocteau-Evans Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Tem. 28, 2011 7:14 am | |
| Chelsea Cocteau-Evans
100
Artemis Avcısı
Zeus Çocuğu
Baştan beri istediğim bir şeydi. Açılınca başvuru yaptım. | |
|
| |
Thomas Franke İris'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Tem. 28, 2011 7:16 am | |
| Ad-Soyad:Thomas Gwen Rp Puanı:95 Eski Konum:Demeter Olmak istediğiniz konum:İris Neden?:İris kulübesi kurgu için daha iyi olur.
En son Thomas Gwen tarafından Perş. Tem. 28, 2011 7:51 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Diona Arsinoe Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Parti Organizatörü
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Tem. 28, 2011 7:20 am | |
| Eliesha Aleyna Kara 95 Amphitrite Zeus Eliesha için Zeus'un daha iyi olması. | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Tem. 28, 2011 9:34 am | |
| &Cassandra Masen. &Doksan. &Persephone çocuğu. &Thanatos çocuğu. &Ne yaparsam yapayım, kulübeyi aktif hale getirmeyi başaramıyorum. Zaten Thanatos'u uzun zamandır düşünüyordum. Aklımda o kulübe ile ilgili iyi kurgular var.
En son Cassandra Masen tarafından Perş. Tem. 28, 2011 7:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Feodora H. Barthelas Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Tem. 28, 2011 10:55 am | |
| Ad-Soyad:Feodora H. Barthelas Rp Puanı:100 Eski Konum:Küçük tanrıça Olmak istediğiniz konum:Zeus kızı Neden?:Birincisi zaten zeus kızıyım geçiş kurgum hazır ve sadece bitirmem gerek geçici olarak geçmiştim Tanrıçalığa ikincisi ise zaten bunu siteye geldiğimden beri istiyorum(Hermia karakteri ile) | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Tem. 28, 2011 11:26 am | |
| xCintia B. von Dorff. x100. xDemeter Kızı. xNemesis Kızı. xKurgu değişikliği nedeniyle. | |
|
| |
Caroline Klein Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Tem. 28, 2011 11:56 am | |
| Ad-Soyad: Caroline Klein Rp Puanı: 100 Eski Konum: Küçük Tanrıça Olmak istediğiniz konum: Hades Kızı Neden?: Üç Büyüklerin kızlarından biri olmayı hep istemişimdir, ayrıca Küçük Tanrıça'dan daha ilginç kurgular çıkaracağımı düşünüyorum. Eh, aktiflik de söz konusu tabii.
En son Caroline Klein tarafından Perş. Tem. 28, 2011 12:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Richard Jaden Russell Herakles Savaşçısı/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Tem. 28, 2011 12:07 pm | |
| &Richard A. Russell &yüz &Hypnos çocuğu &Herakles savaşçısı &karakterime daha çok uyacağını düşünüyorum falan. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Tem. 28, 2011 12:45 pm | |
| Chelsea, kabul edildi, artık Zeus kızısın.
Thomas, kabul edildi, artık İris oğlusun.
Eliesha, kabul edildi, artık Zeus kızısın.
Cassandra, kabul edildi, artık Thanatos kızısın.
Cintia, kabul edildi, artık Nemesis kızısın.
Caroline, kabul edildi, artık Hades kızısın.
Richard, kabul edildi, artık Herakles savaşçısısın.
~~~~~~
*Bu bölüme bu kadar yığılma olması ve kurguların saçma boyutlar kazanma raddesine varması nedeniyle, konum değişikliği başlığını melez karakterler için kapatıyorum.
(Melezlikten satirliğe veya tanrılıktan melezliğe geçmek için başvurabilirsiniz fakat artık kulübe değiştirmek kesinlikle yasak; İkinci bir duyuruya kadar.) | |
|
| |
Sienna V. Wideen İris'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Tem. 28, 2011 11:00 pm | |
| Sienna V. Wideen 100 Demeter Çocuğu Iris Çocuğu Tanrıçam başvuruda geç kaldım. Özür dilerim. Iris kulübesi açıldığında geçeceğimi söylemiştim size. | |
|
| |
| |
| |
| Konum Değişikliği | |
|