| Konum Değişikliği | |
|
+143Maximillian J. Trully Gaia Marty Templs Maeglin H. Lomion Katnis Roselie Graham Seth Mason Black Anita S. de Luca İris Sienna V. Wideen Caroline Klein Feodora H. Barthelas Thomas Franke Chloe Howard Crystal Black Korael Tydeth Ariavel Anastasia Ivanov Nadya Svensson Clementine Althea Holland Cintia B. von Dorff Alishia Marianna Allen Danniel Hawke Nero Parker Chloé Stacy Buckley Maggie Gladhell Clara Thompson Kaia Katharina Seller Afrodit Katherine Nicci Kallias Rinascita Faora Kimberley Carmen Gabriel Boudicca Aria Nemia Stacy Gresean Daisy Lenore Fackrell Annie Odair Terra M. Winchester Miria Caleste L. Wideen A. Anna Bianca Sentius Alan Sean Knıght Judette Martin Traviata Volante D. Juliet Sera Châtillon Caleb Rivers Mnemosyne Victor Reznov Temple Aurora A. R. Octavianus Zoi Anadyontai Francesca McGuinness Isabel Catherine Senta Katherine M. von Dorff Joseph M. Masen C. Scarlett Stanislaus Thalia A. Carter Justin Lanchaster Harexis Glady Chelsea Cocteau-Evans Alonza Hathaway Xavier Leo McQueen Jule Valérie Temple Leonard L. Carter Paul Christensén Mathias Joseph Phelan Diona Arsinoe Stanislaus Rafael Luther Luna Harrods Stephan F. Canner Valentino R. Gavino William David Green Athon Drake Pan Richard Jaden Russell Daphne Warringford Ted Deeply Atalante Reo Warner Ashton L. Flamé Hanna Olıvıa Temple Myra Perseus Carter Mnemosyne Monroahe Bart Banner Nyks Leonardo di Muérte Apollon Fenix Blume Mantalon Soluric Leo Zack Lamartine Veressa Stephenie Cera Serena Su Hanzadeoğlu Darth Vader Sonechka Ephimovich Bianca Rae Almeida Ciara Christiansen Ophelia Martinez Marcus L. Stanislaus Dante Phoenix steven nash Harry Black Adela Calanthe Lynn Amphitrite Kristen Reneé Dawson Aporis Moiré Alyssa Lauren Franke Anny Moysre Aldrick R. Carter Zack Cliff Burton Calvin Drake Westin David Tyler David Killer Mark William Trully April Diana Lancaster Marcus Heath Laxell Madison James Myrna Tudor Cassandra Masen Zellana L. Tyler Isabella Andie Selene Darcy Harris Isabelle Coco Franke Andrea Grace Harvey William Maxwell Melody A. Whitwell Leonard Jones Cecilia Tarteau Veronica Gardyner Miley Bieber Arthur Murray Cornelia Fackrell Mirabella LaPiere Jason Parker Lucianna Fackrell Alex Nike Aster Phoenix Arthur Dragomir Eduard Ryan Longrange Tom Ward Adyali Beckett Matheas Moonlion Kaarle Royce Glacée Keith Matt McMillen Odessa Michelle West Lara Adams Athena 147 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Annie Odair Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Paz Haz. 26, 2011 10:05 pm | |
| Ad-Soyad:Annie Odair Rp Puanı:90 Eski Konum:Artemis avcısı Olmak istediğiniz konum:Küçük tanrı Neden?:Siteye fazla giremiyorum kulübeme karşı sorumlu hissediyorum. Güç bulamadım kabul ederseniz sonra düşünüp size bildiririm. | |
|
| |
Daisy Lenore Fackrell Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Haz. 27, 2011 5:57 am | |
| Ad-Soyad: Daisy Lenore Fackrell Rp Puanı: 100 Eski Konum: Kahin Olmak istediğiniz konum: Hera'nın manevi kızı Neden?: Kehanetlerle ilgilenecek vakit bulamamam. Kurgusal olarak; Daisy bir gün kamptaki bir çocuğa aşık olur ve bir kahin için bu tarz bir ilişki yasak olduğundan, kahinin ruhu ondan alınır. Melez Kampı'nın ve melezlerin resmen içine karışmış olduğundan, Hera onu manevi çocuğu olarak kendi kulübesine yerleştirir çünkü Daisy'yi hep kendine benzetmiştir; Asi, sinir bozucu, insanlara haddini bildirmesini iyi bilen bir kız olduğu için. | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Haz. 27, 2011 10:43 am | |
| Kabul edildi Annie, artık küçük tanrıçasın.
Kabul edildi Daisy, artık Hera'nın manevi kızısın.
| |
|
| |
Nemia Stacy Gresean Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Haz. 28, 2011 2:30 am | |
| Ad-Soyad: Nemia Stacy Gresean Rp Puanı : 100 Eski Konum: Hekate Kızı Olmak istediğiniz konum: Küçük Tanrıça ' Hayal Gücü ve Yaratıcılık Tanrıçası Neden? : Siteye sık sık giremiyorum. Üstelik şu 10 yıl ileri gitme olayı hoşuma gitmedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Haz. 28, 2011 3:27 am | |
| Kabul edildi Nemia, artık küçük tanrıçasın. | |
|
| |
Judette Martin Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Haz. 28, 2011 9:15 am | |
| Ad-Soyad:Judette Marin Rp Puanı:85 Eski Konum: Persephone Kızı Olmak istediğiniz konum: Artemis avcısı Neden?: Judette feminist bir Fransız.erkeklerle pek ilgilenmiyor.özellikleri de artemis avcılarına daha uygun. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Haz. 28, 2011 10:06 am | |
| *Daha önce defalarca kez konum değiştirdiğinden, reddedildi. | |
|
| |
Aria Oread
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Haz. 28, 2011 9:26 pm | |
| Ad-Soyad:Aria Mcgowen Rp Puanı:75 Eski Konum:Nyks çocuğu Olmak istediğiniz konum:Oread Neden?:Sitede hiç oread olmadığını fark ettim ve artık bir oread'ın siteye katılması gerektiğini düşündüm (kısacası sitenin ilklerinden olmak istiyorum ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Haz. 29, 2011 8:45 am | |
| *Kabul edildi Aria, artık oreadsın. | |
|
| |
Carmen Gabriel Boudicca Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Haz. 30, 2011 9:56 am | |
| Ad-Soyad:Bilanca D. McQueen Rp Puanı:100 Eski Konum: Amphitrite Kızı Olmak istediğiniz konum: Ares Kızı Neden?: Kurgumu tamamen değiştirdim Tanrıça'm. Ares'e ilgim son günlerde daha fazla. Yeni oluşturacağım kurgularda daha işime yarayacak.Ayrıca karakterimin özellklerine daha iyi uyuyor. | |
|
| |
Rinascita Faora Kimberley Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Haz. 30, 2011 10:54 am | |
| Ad-Soyad: Maya Rp Puanı: 90 Eski Konum: Küçük Tanrıça Olmak istediğiniz konum: Oread Neden?: Küçük Tanrı görevleri fazla zor geldi. Onları yapacak kişiler bulmakta oldukça zorlanacağımı düşündüm. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Haz. 30, 2011 4:58 pm | |
| *Kabul edildi Bilanca, artık Ares kızısın.
*Kabul edildi Maya, artık oreadsın. | |
|
| |
Katherine Nicci Kallias Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Tem. 02, 2011 12:29 am | |
| Ad-Soyad: Katherine Nicci Kallias Rp Puanı: 90 Eski Konum: Amphitrite Olmak istediğiniz konum: Artemis avcısı Neden?: Bir kurgu değişikliği yapmak istiyorum ve yeni kurgum buna uyuyor. Ayrıca hep artemis avcısı olmak istemişimdir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Tem. 02, 2011 2:51 am | |
| *Kabul edildi Katherine, artık Artemis avcısısın.
| |
|
| |
Afrodit Tanrıça
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Tem. 05, 2011 12:39 am | |
| Ad-Soyad: Adriana Valentino Rp Puanı: 80 Eski Konum: Ares Kızı Olmak istediğiniz konum: Afrodit Kızı Neden?: Kurgum zamanla daha farklı şekillendi ve ben Ares kızı olmaya uygun olmadığımı anladım. Afrodit'e ilgim arttı, ben kendimi onda buldum Tanrıça'm. Afrodit kızı olarak bana uyan ve zevkli rp'ler yapacağıma inanıyorum. Değişen kurgumda Afrodit kızı olmak işime yarayacak. Ayrıca Afrodit Kulübesi'nde birlikte rp yapabileceğim daha aktif arkadaşlarım var, Ares Kulübesi'nde başladığım rp'yi bitirememiştim.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Tem. 05, 2011 7:42 pm | |
| *Kabul edildi Adriana, artık Afrodit kızısın.
| |
|
| |
Kaia Katharina Seller Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Tem. 06, 2011 1:34 am | |
| Ad-Soyad: Kaia Katharina Seller Rp Puanı: 75 Eski Konum: Hekate çocuğu Olmak istediğiniz konum: Hypnos çocuğu Neden?: Kulübedeki tek aktif kişi olmaktan sıkıldım. Yanlızlık pek içime sinmedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Tem. 06, 2011 2:32 am | |
| *Kabul edildi Kaia, artık Hypnos kızısın. | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Tem. 06, 2011 3:21 am | |
| Ad-Soyad: Maria D. von Dorff (ama ismimi değiştireceğim) Rp Puanı: 90 Eski Konum: Demeter Çocuğu Olmak istediğiniz konum: Artemis Avcısı Neden?: Karakterimi yenileyip kurgumu değiştirmek ve mümkünse liderliği Isabel'e devretmek istiyorum. Farklı kurgular yazın sıkılmamı önler diye düşünüyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Tem. 06, 2011 10:27 am | |
| *Kabul edildi Maria, artık Artemis avcısısın.
| |
|
| |
Maggie Gladhell Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Tem. 07, 2011 1:16 am | |
| Ad-Soyad: Chione Tale Gladhell. Rp Puanı: 100 Eski Konum: Artemis Avcısı. Olmak istediğiniz konum: Hermes çocuğu. Olmazsa; Hekate çocuğu. Neden?: Kurgu değişikliğinden ötürü. - Spoiler:
Eğer Hermes kulübesi olursa memnun olurum kurgu itibari ile karakterimi yetişkin yapıpı kaçakçılıkla başlaştırıcağım. Olmazsa ise de Hekate için olan kurgumu yürüteceğim. ^^
| |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Tem. 07, 2011 9:37 pm | |
| *Kabul edildi Chione, artık Hermes kızısın.
| |
|
| |
Chloé Stacy Buckley Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Tem. 08, 2011 12:38 am | |
| Ad-Soyad: Chloé Stacy Buckley Rp Puanı: 100 Eski Konum: Demeter çocuğu Olmak istediğiniz konum: Amphitrite çocuğu Neden?: Kurgu değişikliği | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Tem. 08, 2011 1:09 am | |
| *Kabul edildi Chloé, artık Amphitrite kızısın.
| |
|
| |
Nero Parker Dionysos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Tem. 08, 2011 4:02 am | |
| Ad-Soyad: nero parker Rp Puanı:70 Eski Konum:Dionysos çocuğu Olmak istediğiniz konum: Apollon çocuğu Neden?: apollon kulübesinin kapalı olduğunu sanmıştım | |
|
| |
Danniel Hawke Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Tem. 08, 2011 5:28 am | |
| Ad-Soyad:Danniel Knıght Rp Puanı:80 Eski Konum:Amphitrite Olmak istediğiniz konum:Apollon Neden?:Apollon kulübesinin adını açık olan kulübeler başlığında görmemiştim | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Tem. 09, 2011 3:17 am | |
| *İki başvuru da reddedildi; Kulübe kapalı. | |
|
| |
Isabel Catherine Senta Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Paz Tem. 10, 2011 5:47 am | |
| Ad-Soyad: Isabel Catherine Senta Rp Puanı: 90 Eski Konum: Persephone Kızı. Olmak istediğiniz konum: Afrodit Kızı. Neden?: Kendimi Persephone a ait hissetmiyorum. Bu yüzden içimden rp yapmak ya da etkinliklere katılmak gelmiyor. Benim için Afrodit daha iyi olacaktır. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Paz Tem. 10, 2011 6:33 am | |
| *Kabul edildi Catherine, artık Afrodit kızısın.
| |
|
| |
Alishia Marianna Allen Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Tem. 11, 2011 9:11 pm | |
| Ad-Soyad:Mira Allen Rp Puanı:70 Eski Konum:Amphitrite çocuğu Olmak istediğiniz konum:Afrodit çocuğu Neden?:Amphitrite iyi bir tanrıça ama ben oraya ait değilim,kimse girmiyor ama içlerindenen önemlisi oraya ait değilim hiç ısınamadım ait olduğum yer afrodit kulübesi
Tanrıçam lütfen beni Afrodit kulübesine geçirin lütfen | |
|
| |
| Konum Değişikliği | |
|