| Konum Değişikliği | |
|
+143Maximillian J. Trully Gaia Marty Templs Maeglin H. Lomion Katnis Roselie Graham Seth Mason Black Anita S. de Luca İris Sienna V. Wideen Caroline Klein Feodora H. Barthelas Thomas Franke Chloe Howard Crystal Black Korael Tydeth Ariavel Anastasia Ivanov Nadya Svensson Clementine Althea Holland Cintia B. von Dorff Alishia Marianna Allen Danniel Hawke Nero Parker Chloé Stacy Buckley Maggie Gladhell Clara Thompson Kaia Katharina Seller Afrodit Katherine Nicci Kallias Rinascita Faora Kimberley Carmen Gabriel Boudicca Aria Nemia Stacy Gresean Daisy Lenore Fackrell Annie Odair Terra M. Winchester Miria Caleste L. Wideen A. Anna Bianca Sentius Alan Sean Knıght Judette Martin Traviata Volante D. Juliet Sera Châtillon Caleb Rivers Mnemosyne Victor Reznov Temple Aurora A. R. Octavianus Zoi Anadyontai Francesca McGuinness Isabel Catherine Senta Katherine M. von Dorff Joseph M. Masen C. Scarlett Stanislaus Thalia A. Carter Justin Lanchaster Harexis Glady Chelsea Cocteau-Evans Alonza Hathaway Xavier Leo McQueen Jule Valérie Temple Leonard L. Carter Paul Christensén Mathias Joseph Phelan Diona Arsinoe Stanislaus Rafael Luther Luna Harrods Stephan F. Canner Valentino R. Gavino William David Green Athon Drake Pan Richard Jaden Russell Daphne Warringford Ted Deeply Atalante Reo Warner Ashton L. Flamé Hanna Olıvıa Temple Myra Perseus Carter Mnemosyne Monroahe Bart Banner Nyks Leonardo di Muérte Apollon Fenix Blume Mantalon Soluric Leo Zack Lamartine Veressa Stephenie Cera Serena Su Hanzadeoğlu Darth Vader Sonechka Ephimovich Bianca Rae Almeida Ciara Christiansen Ophelia Martinez Marcus L. Stanislaus Dante Phoenix steven nash Harry Black Adela Calanthe Lynn Amphitrite Kristen Reneé Dawson Aporis Moiré Alyssa Lauren Franke Anny Moysre Aldrick R. Carter Zack Cliff Burton Calvin Drake Westin David Tyler David Killer Mark William Trully April Diana Lancaster Marcus Heath Laxell Madison James Myrna Tudor Cassandra Masen Zellana L. Tyler Isabella Andie Selene Darcy Harris Isabelle Coco Franke Andrea Grace Harvey William Maxwell Melody A. Whitwell Leonard Jones Cecilia Tarteau Veronica Gardyner Miley Bieber Arthur Murray Cornelia Fackrell Mirabella LaPiere Jason Parker Lucianna Fackrell Alex Nike Aster Phoenix Arthur Dragomir Eduard Ryan Longrange Tom Ward Adyali Beckett Matheas Moonlion Kaarle Royce Glacée Keith Matt McMillen Odessa Michelle West Lara Adams Athena 147 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Paz Mart 20, 2011 1:08 pm | |
| *Kabul edildi Harry, artık Apollon çocuğusun. | |
|
| |
Bianca Rae Almeida Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Mart 23, 2011 8:45 pm | |
| Kulubem: Demeter Kulübesi Nyks çocuğu olmak isitoyorum Rp puanı:100 Sebep: Nyks çocuklarının özellikleri daha yakın ve havalı geldi. Hem özel güç seçimindede daha az zorlanacağımı düşünüyorum. Şimdiden tesekkurler:) | |
|
| |
Sonechka Ephimovich Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Mart 24, 2011 4:05 am | |
| Kulubem: Hestia Kulübesi Hypnos çocuğu olmak isitoyorum Rp puanı:100 Sebep: Karakterimin rahibe olmayı kaldıramaması ve kurgu değişikliği.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Mart 24, 2011 4:31 am | |
| *Kabul edildi Eleanor, artık Nyks çocuğusun.
*Kabul edildi Sonechka, artık Hypnos çocuğusun. | |
|
| |
Darth Vader Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Mart 26, 2011 7:15 pm | |
| Kulübem:Artemis Demeter Kızı olmak istiyorum. Neden:Hem kulübeden atılmam hem de avcılığı kaldıramamam... Rp puanım:75 -Tanrıçam lütfen beni Demeter kulübesine geçirin.Lütfen!- | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Mart 26, 2011 11:30 pm | |
| *Kabul edildi Anastacia, artık Demeter çocuğusun. | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Paz Mart 27, 2011 9:44 am | |
| - Serena Su Hanzadeoğlu. - 100 - Athena Kızı. - Amphitrite Kızı. - Kişisel nedenler. İstenmediğim yerde durmak adetim değildir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mart 28, 2011 3:00 am | |
| *Kabul edildi Serena, artık Amphitrite çocuğusun. | |
|
| |
Veressa Stephenie Cera Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mart 28, 2011 6:06 am | |
| -Veressa Stephenie Cera -100 -Demeter Kızı -Athena Kızı -Zaten ilk baştan beri isteğimdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Mart 29, 2011 3:32 am | |
| *Kabul edildi Veressa, artık Athena çocuğusun. | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Mart 29, 2011 8:46 am | |
| -Serena Su Hanzadeoğlu. -100 -Amphitrite Kızı -Athena Kızı -Aslında değiştirmeyecektim ama planlar değişti. Boş yer varsa geçeceğim. Yoksa hala aynı konumda durmak istiyorum tanrıçam. Rahatsızlık verdiğim için kusura bakmayın. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Mart 29, 2011 11:20 am | |
| *Kabul edildi Serena, artık Athena çocuğusun. | |
|
| |
Leo Zack Lamartine Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Mart 31, 2011 4:20 am | |
| Ad-Soyad: Leo Zack GREEN Rp Puanı: 70 Eski Konum: Hermes çocuğu Olmak istediğiniz konum: Athena çocuğu veya apollon çocuğu. Neden?: 2. sebep | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Mart 31, 2011 4:24 am | |
| *Kabul edildi Leo, artık Apollon çocuğusun. | |
|
| |
Mantalon Soluric Hekate'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Mart 31, 2011 5:09 am | |
| Ad-Soyad: Mantalon Spelic Rp Puanı: 85 Eski Konum: Ares Çocuğu Olmak istediğiniz konum: Hekate Çocuğu Neden?: Karakterimin özellikleri bir Ares Çocuğu'ndan çok bir Hekate Çocuğu olmama daha yatkın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Nis. 01, 2011 6:08 am | |
| *Kabul edildi Mantalon, artık Hekate çocuğusun. | |
|
| |
Fenix Blume Apollon'un Çocuğu/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Nis. 02, 2011 5:40 am | |
| Ad-Soyad: Fenix Blume Rp Puanı: 85 Eski Konum: Hermes Olmak istediğiniz konum: Apollon Neden?: Kulübede online olan kişi sayısının çok az (hatta hiç) olması. Öneri. Hırsızlığı sevmemem. Kişisel nedenler. Kulübe tercihimde ilk sırada yer alması. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Nis. 02, 2011 11:12 am | |
| *Kabul edildi Fenix, artık Apollon çocuğusun. | |
|
| |
Apollon Tanrı/Derslik Müdürü
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Nis. 04, 2011 9:57 am | |
| Ad-Soyad: Ophelia Morgan Rp Puanı: 95 Eski Konum: Hera'nın manevi kızı. Olmak istediğiniz konum: Artemis'in avcıları Neden?: Eh, öncelikle karakterimin kurgusu eşyaları vb. şeyleri tamamiyle avcılık için ayarlamıştım denebilir. Sonrasında bir kaç arkadaş falan işte. Ölümsüzlük... Hera'yı neden yazdım Mitoloji'de severim ama sembolü inek.. fazla söze gerek yok kurgu vb şeyler için bana en iyi yer Artemistir Tanrıçam.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Nis. 05, 2011 3:23 am | |
| *Sitede kendini kanıtlayamamış bir üye olduğun için, reddedildi. | |
|
| |
Leonardo di Muérte Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Nis. 06, 2011 4:06 am | |
| Ad-Soyad: Era M(organ) Lawliet Rp Puanı: 80 Eski Konum: Hypnos Olmak istediğiniz konum: Nyks Neden?: Kulübe durgun . Sürekli çok uyudum , çok geç kalktım , uykudan başımı kaldıramadım tarzı başlangıçlar monotonlaştı ve biraz sıkıcı olmaya başladı . Hem ilk tercihim Nyks dı zaten . Birde ben çok fazla uyumam | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Nis. 06, 2011 5:34 am | |
| *Kabul edildi Era, artık Nyks çocuğusun. | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Nis. 06, 2011 9:34 am | |
| Ad-Soyad: Evangeline Blackwood Rp Puanı: 100 Eski Konum: Artemis Avcısı Olmak istediğiniz konum: Tanrıça Nyks Neden?: Çünkü ben siteye geldiğimden beri bir karekterimin Tanrıça olmasını istiyordum. Ama buna puanım yetmemişti. Ayrıca Tanrıça olmak daha cazip. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Nis. 06, 2011 9:37 am | |
| *Kabul edildi, artık Tanrıça Nyks karakterinin sahibisin. | |
|
| |
Apollon Tanrı/Derslik Müdürü
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Nis. 11, 2011 3:19 am | |
| Ad-Soyad: Ophelia Morgan Rp Puanı: 100 Eski Konum: Hera'nın Manevi çocuğu. Olmak istediğiniz konum: Titan (Calypso) Neden?: Calypso'ya ayarladığımız kurgu çok güzel ayrıcada Ophelia Morgan'a pek ısınamadım... | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Nis. 11, 2011 3:25 am | |
| *Kabul edildi, artık Kalipso karakterinin sahibisin. | |
|
| |
Bart Banner Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Nis. 11, 2011 5:29 am | |
| Ad Soyad:Zachary Levi Rp puanı:70 Eski konum:Amphitre çocuğu Yeni konum:Pan kulübesi Neden:Pan kulübesinin lideri olmak istiyorum boşsa,doluysa liderlik değiştirmein ayrıca saitre dönüşmem gerekirse kabul edin değştiririm | |
|
| |
Mnemosyne Monroahe Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Nis. 12, 2011 3:22 am | |
| Ad Soyad:Mnemosyne Monroahe Rp puanı: 100 Eski konum:Amphitre çocuğu Yeni konum:Hekate kulübesi Neden: Çünkü kurguya uymadı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Nis. 12, 2011 3:48 am | |
| *Reddedildi Zchary. Pan kulübesinin bir lideri olmuyor. Eğer satir olmak istiyorsan, başvurunu o şekilde tekrarla.
*Kabul edildi Mnemosyne, artık Hekate çocuğusun. | |
|
| |
Darth Vader Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Nis. 14, 2011 6:59 am | |
| -Daha önce başka birine küçük tanrı alımlarına yazarken konum değişikliğine gitmesini söylemiş olduğunuzu gördüğümden buraya geleyim dedim-
Rp Puanı:90 Sahip Olmak İstediğiniz İlahi Güç:Savaş anında bütün bedenimden -bu fazla gelirse sadece gözlerimden ^^ - ışık yayılıyor ve karşımdaki düşmanın fena halde ilgisini dağıtıyor.Ve karşımdaki kişi yalan söylediğinde ben bunu anlayabiliyorum.Gerçeklik ve Saflık Tanrıçasıyım.Zeus'un ve Demeter'in kızıyım.
*Teşekkür Ederiimmm* ^^ | |
|
| |
| Konum Değişikliği | |
|