| Konum Değişikliği | |
|
+143Maximillian J. Trully Gaia Marty Templs Maeglin H. Lomion Katnis Roselie Graham Seth Mason Black Anita S. de Luca İris Sienna V. Wideen Caroline Klein Feodora H. Barthelas Thomas Franke Chloe Howard Crystal Black Korael Tydeth Ariavel Anastasia Ivanov Nadya Svensson Clementine Althea Holland Cintia B. von Dorff Alishia Marianna Allen Danniel Hawke Nero Parker Chloé Stacy Buckley Maggie Gladhell Clara Thompson Kaia Katharina Seller Afrodit Katherine Nicci Kallias Rinascita Faora Kimberley Carmen Gabriel Boudicca Aria Nemia Stacy Gresean Daisy Lenore Fackrell Annie Odair Terra M. Winchester Miria Caleste L. Wideen A. Anna Bianca Sentius Alan Sean Knıght Judette Martin Traviata Volante D. Juliet Sera Châtillon Caleb Rivers Mnemosyne Victor Reznov Temple Aurora A. R. Octavianus Zoi Anadyontai Francesca McGuinness Isabel Catherine Senta Katherine M. von Dorff Joseph M. Masen C. Scarlett Stanislaus Thalia A. Carter Justin Lanchaster Harexis Glady Chelsea Cocteau-Evans Alonza Hathaway Xavier Leo McQueen Jule Valérie Temple Leonard L. Carter Paul Christensén Mathias Joseph Phelan Diona Arsinoe Stanislaus Rafael Luther Luna Harrods Stephan F. Canner Valentino R. Gavino William David Green Athon Drake Pan Richard Jaden Russell Daphne Warringford Ted Deeply Atalante Reo Warner Ashton L. Flamé Hanna Olıvıa Temple Myra Perseus Carter Mnemosyne Monroahe Bart Banner Nyks Leonardo di Muérte Apollon Fenix Blume Mantalon Soluric Leo Zack Lamartine Veressa Stephenie Cera Serena Su Hanzadeoğlu Darth Vader Sonechka Ephimovich Bianca Rae Almeida Ciara Christiansen Ophelia Martinez Marcus L. Stanislaus Dante Phoenix steven nash Harry Black Adela Calanthe Lynn Amphitrite Kristen Reneé Dawson Aporis Moiré Alyssa Lauren Franke Anny Moysre Aldrick R. Carter Zack Cliff Burton Calvin Drake Westin David Tyler David Killer Mark William Trully April Diana Lancaster Marcus Heath Laxell Madison James Myrna Tudor Cassandra Masen Zellana L. Tyler Isabella Andie Selene Darcy Harris Isabelle Coco Franke Andrea Grace Harvey William Maxwell Melody A. Whitwell Leonard Jones Cecilia Tarteau Veronica Gardyner Miley Bieber Arthur Murray Cornelia Fackrell Mirabella LaPiere Jason Parker Lucianna Fackrell Alex Nike Aster Phoenix Arthur Dragomir Eduard Ryan Longrange Tom Ward Adyali Beckett Matheas Moonlion Kaarle Royce Glacée Keith Matt McMillen Odessa Michelle West Lara Adams Athena 147 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Mayıs 24, 2011 6:53 am | |
| Paul: Kabul edildi, artık Hephaistos oğlusun. Unutma ki konum belirlemelerde adminin her zaman geçerli bir nedeni vardır, kimse için keyfi davranmaz.
Mathias: Kabul edildi, artık Hermes oğlusun.
Leo: Kulübeler kapalı olduğundan, reddedildi.
Daphne: Kabul edildi, artık Artemis avcısısın.
~
Arkadaşlar şunu söylemek isterim ki, benim için her şeyden önce saygı gelir. Ebeveynlerinizin sizi yetiştirme tarzıyla, aldığınız aile eğitimiyle alakalıdır belki bu ama ne olursanız olun, bu sitede terbiyesiz olmayın.
Bir kulübenin aktif olmamasının sebebi, o kulübedeki her üyedir. Bulunduğunuz kulübe aktif değilse suçu kulübede değil, orayı aktif hale getirmek için çaba sarf etmeyen kendinizde arayın. | |
|
| |
Xavier Leo McQueen Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Mayıs 24, 2011 9:45 pm | |
| Ad-Soyad:Altair Auditore Dafirenze Rp Puanı:90 Eski Konum:Dionysos Olmak istediğiniz konum:Ares Neden?:Tanrıçam zaten üç büyüklere katılabilmek için bunu açmıştım. Alınmadığım için bir kulübe seçmiştiniz. Ares'in açık olduğunu gördüm. Asıl kurgumu Ares'e göre yapacağım. Teşekkürler Şimdiden | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Mayıs 25, 2011 12:08 am | |
| Kabul edildi, artık Ares oğlusun. | |
|
| |
Leonardo di Muérte Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Mayıs 25, 2011 1:53 am | |
| #Era Morgan Lawliet. #80. #Nyks. #Hermes. #Kurgu değişikliği. | |
|
| |
Alonza Hathaway Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Mayıs 25, 2011 2:28 am | |
| +Alonza Hathaway +95 +Demeter +Ares Kulübesi + Kurgum icin ve yeni ismimede uyuyor. Herzaman Ares istemisimdir ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Mayıs 25, 2011 4:22 am | |
| Kabul edildi Era, artık Hermes oğlusun.
Kabul edildi Chelsea, artık Ares kızısın. | |
|
| |
Bart Banner Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Mayıs 25, 2011 10:47 pm | |
| Zachary Levi 70 Amphitrite Apollon Aslında bu arkadaşımındı dün girmek istemediğini söyledi ve bana verdi karakteri.Apollonda daha iyi bir kurgum olabilir.(Ben David Carter) | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Mayıs 26, 2011 12:29 am | |
| Zachary sitede aktif bir karakter olmadığından, reddedildi. | |
|
| |
David Killer Hypnos'un Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Mayıs 26, 2011 9:21 am | |
| Reddedildi çünkü kulübe alımları kolaylıkla fark edilebileceği gibi şu anda kapalı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Mayıs 26, 2011 7:29 pm | |
| Peki Poseidon Kulübesinin alımları ne zaman açılır? uzun zamandır bekliyorum.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Mayıs 26, 2011 8:08 pm | |
| Net bir tarihi yok, olsa bile üyelere söylenmez. Burası da soru sorma başlığı değil, sorularınız için yardım bölümü var. | |
|
| |
Chelsea Cocteau-Evans Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Mayıs 27, 2011 3:30 am | |
| -Chelsea Evans -85 -Dionysos Kulübesi -Artemis Avcısı -Baştan beri avcı olmak istiyordum. Oluşturacağım(ız) kurguda önemli bir yere sahip. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Mayıs 27, 2011 6:39 am | |
| Kabul edildi, artık Artemis avcısısın. | |
|
| |
Harexis Glady Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Mayıs 27, 2011 7:13 am | |
| Ad-Soyad: Harexis Glady Rp Puanı: 95 Eski Konum: Küçük Tanrı Olmak istediğiniz konum: Melez (hekate çocuğu) Neden?: Rp'lerimi daha geniş çerçevede ve arkadaşlarımla daha heyecanlı yapmak istiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Mayıs 27, 2011 1:24 pm | |
| Kabul edildi, artık Hekate oğlusun. | |
|
| |
Justin Lanchaster Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Paz Mayıs 29, 2011 5:13 am | |
| Ad-Soyad:Justin Lanchaster Rp Puanı:75 Eski Konum:Demeter Çocuğu Olmak istediğiniz konum:Athena Kulübesi Neden?:Athena çocuğu olmayı baştan beri istiyordum fakat açık olduğunu şimdi fark ettim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Paz Mayıs 29, 2011 9:02 am | |
| Kabul edildi, artık Athena oğlusun. | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Paz Mayıs 29, 2011 9:45 am | |
| Ad-Soyad: Christina M. Jones Rp Puanı:80 Eski Konum: Hermes Kızı Olmak istediğiniz konum: Athena kızı Neden?: daha cazip ve bilge bir konuum | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Paz Mayıs 29, 2011 12:50 pm | |
| *Konumunun belirlenmesi gereken karakter ile başvuru yapmalısın. | |
|
| |
C. Scarlett Stanislaus Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mayıs 30, 2011 2:22 am | |
| Ad-Soyad: Christina M. Jones Rp Puanı:80 Eski Konum: Hermes Kızı Olmak istediğiniz konum: Athena kızı Neden?: daha cazip ve bilge bir konuum | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mayıs 30, 2011 3:04 am | |
| Kabul edildi, artık Athena kızısın. | |
|
| |
Joseph M. Masen Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Mayıs 31, 2011 7:17 am | |
| #Xavier Raven Swan (Ama değişecek) #90 #Poseidon Oğlu. # Proserpina (Persephone) oğlu. # Ya, nedenini anlayamadığım bir şekilde Poseidon'dan ve kurgumdan sıkılmış durumdayım. Daha doğrusu biraz daha yenilik yapacağım kurgumda. Bu yenilikler, karakterimi daha online yapacağımdan şüphem yok. | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Mayıs 31, 2011 7:31 am | |
| #Katherine M. von Dorff. #100. #Amphitrite kızı. #Poseidon kızı. #Alımlar açılmış. Üstelik Lia'ma yardım etmek ve o kulübeyi yeniden canlandırmak istiyorum. Amphitrite kulübesi bana göre değil. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Mayıs 31, 2011 8:42 am | |
| *Xavier & Katherine onaylandı. *David, Katherine alındığı için reddedildi. | |
|
| |
Isabel Catherine Senta Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Mayıs 31, 2011 11:01 am | |
| ~Sydney Sanderson ~90. ~Persephone kızı. ~Ares kızı. ~Persephone da yeterince aktif olduğumu düşünmüyorum. Çok durgun olduğu için görev yapma isteği gelmiyor içimden. Ares kurguma daha uygun ve çok iyi rpler çıkaracağımı umuyorum. Daha çok eğleneceğimi...
| |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Mayıs 31, 2011 12:31 pm | |
| *Reddedildi, Ares kulübesinin diğer kulübelere oranla çok kalabalık olması nedeniyle. | |
|
| |
Francesca McGuinness Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Haz. 01, 2011 6:48 am | |
| Francesca McGuinness 100 Ares Athena DNS ayarları nedeniyle siteye bir süre uğrayamadım, yani Ares melezi kurgusu benim eski kurgumdu. Şimdi aklımdaki yeni kurguyu şekillendirebilmek için geçmek istiyorum Athena kulübesine.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Çarş. Haz. 01, 2011 7:34 am | |
| Kabul edildi, artık Athena kızısın. | |
|
| |
| Konum Değişikliği | |
|