| Konum Değişikliği | |
|
+143Maximillian J. Trully Gaia Marty Templs Maeglin H. Lomion Katnis Roselie Graham Seth Mason Black Anita S. de Luca İris Sienna V. Wideen Caroline Klein Feodora H. Barthelas Thomas Franke Chloe Howard Crystal Black Korael Tydeth Ariavel Anastasia Ivanov Nadya Svensson Clementine Althea Holland Cintia B. von Dorff Alishia Marianna Allen Danniel Hawke Nero Parker Chloé Stacy Buckley Maggie Gladhell Clara Thompson Kaia Katharina Seller Afrodit Katherine Nicci Kallias Rinascita Faora Kimberley Carmen Gabriel Boudicca Aria Nemia Stacy Gresean Daisy Lenore Fackrell Annie Odair Terra M. Winchester Miria Caleste L. Wideen A. Anna Bianca Sentius Alan Sean Knıght Judette Martin Traviata Volante D. Juliet Sera Châtillon Caleb Rivers Mnemosyne Victor Reznov Temple Aurora A. R. Octavianus Zoi Anadyontai Francesca McGuinness Isabel Catherine Senta Katherine M. von Dorff Joseph M. Masen C. Scarlett Stanislaus Thalia A. Carter Justin Lanchaster Harexis Glady Chelsea Cocteau-Evans Alonza Hathaway Xavier Leo McQueen Jule Valérie Temple Leonard L. Carter Paul Christensén Mathias Joseph Phelan Diona Arsinoe Stanislaus Rafael Luther Luna Harrods Stephan F. Canner Valentino R. Gavino William David Green Athon Drake Pan Richard Jaden Russell Daphne Warringford Ted Deeply Atalante Reo Warner Ashton L. Flamé Hanna Olıvıa Temple Myra Perseus Carter Mnemosyne Monroahe Bart Banner Nyks Leonardo di Muérte Apollon Fenix Blume Mantalon Soluric Leo Zack Lamartine Veressa Stephenie Cera Serena Su Hanzadeoğlu Darth Vader Sonechka Ephimovich Bianca Rae Almeida Ciara Christiansen Ophelia Martinez Marcus L. Stanislaus Dante Phoenix steven nash Harry Black Adela Calanthe Lynn Amphitrite Kristen Reneé Dawson Aporis Moiré Alyssa Lauren Franke Anny Moysre Aldrick R. Carter Zack Cliff Burton Calvin Drake Westin David Tyler David Killer Mark William Trully April Diana Lancaster Marcus Heath Laxell Madison James Myrna Tudor Cassandra Masen Zellana L. Tyler Isabella Andie Selene Darcy Harris Isabelle Coco Franke Andrea Grace Harvey William Maxwell Melody A. Whitwell Leonard Jones Cecilia Tarteau Veronica Gardyner Miley Bieber Arthur Murray Cornelia Fackrell Mirabella LaPiere Jason Parker Lucianna Fackrell Alex Nike Aster Phoenix Arthur Dragomir Eduard Ryan Longrange Tom Ward Adyali Beckett Matheas Moonlion Kaarle Royce Glacée Keith Matt McMillen Odessa Michelle West Lara Adams Athena 147 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Mayıs 06, 2011 2:41 am | |
| *Kabul edildi, artık tanrısın.
(Üzgünüm , Pan'ı yalnızca tanrı olarak alıyoruz.) | |
|
| |
Ted Deeply Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği C.tesi Mayıs 07, 2011 9:48 am | |
| Ad-Soyad:Ben Mckenzie Rp Puanı:75 Eski Konum:Persophone Olmak istediğiniz konum:Afrodit Neden?:Hope ile bir kurgu bulucaz bu karaktere ve bu kurguyla beraber hep girip rp yapabilicem.Ve küçük tanrı olmicam | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Paz Mayıs 08, 2011 5:58 am | |
| *Kabul edildi, artık Afrodit çocuğusun. | |
|
| |
Athon Drake Küçük Tanrı
| |
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Mayıs 10, 2011 2:15 pm | |
| *Kabul edildi, artık küçük tanrısın. | |
|
| |
William David Green Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Mayıs 19, 2011 4:06 am | |
| Ad-Soyad: William David Green Rp Puanı: 80 Eski Konum: Afrodit çocuğu Olmak istediğiniz konum: Nyks çocuğu Neden?: Afrodit çocuğu olmak konusunda hiçbir fikrim yok. Nasıl rpler yazacağımı bulamıyorum. Kurguda neler yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. Ayrıca süslenmek yerine savaşmayı tercih eden biriyim. Yani bana uymuyor. Ama Nyks çocuğu olmak hakkında bir kaç kurgum var. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Perş. Mayıs 19, 2011 9:47 am | |
| *William henüz sitede kendini kanıtlayamamış olduğundan reddedildi. Ayrıca, hatırlatmak isterim ki tercih listesinizdeki 5 kulübe sizin tarafınızdan yazılıyor, oraya Afrodit kulübesini yazan kişi de sendin. | |
|
| |
Myra Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Mayıs 20, 2011 6:02 am | |
| Ad-Soyad: Judytte Field. Rp Puanı: Doksan beş. Eski Konum: Amphitrite çocuğu. Olmak istediğiniz konum: Küçük Tanrıça. - Koku Tanrıçası, etraftaki koku durumunu belirler. Duyanlara bu özellik biraz saçma gelse de kokuları duydukça değişen hisleri, kendilerine hakim olamayışları ve kokuların esiri olmaları onların fikrini çoğu zaman değiştirir, doğrudan olmasa bile. Denizlerin ve Depremlerin Tanrısı Poseidon ve Gökkuşağı Tanrıçası İris'in çocuğudur. Neden?: Bu sefer görev listesi biraz ağır geldi, daha az görev yaparak daha çok puan elde etmek daha cazip tabi. Bir de küçük tanrıçalar hem Olimpos'ta, hem de Melez Kampı'nda bulunabilecek iki arada bir derede bir karakter. Böylesi daha hoş olur gibime geliyor.
| |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Mayıs 20, 2011 8:36 am | |
| #Cassandra Masen. #Doksan. #Küçük Tanrıça. #Persephone Çocuğu. #Küçük Tanrıçalığın artık sıkıcı gelmesi. Aynı zamanda Persephone Kulübesi'ne yardımda bulunmak ve kulübenin yeniden canlanmasını sağlamak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Cuma Mayıs 20, 2011 1:46 pm | |
| *Judytte; Kabul edildi, artık küçük tanrıçasın.
*Cassandra; Kabul edildi, artık Persephone çocuğusun. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mayıs 23, 2011 2:47 am | |
| Ad-Soyad: Amanda Sylise Rp Puanı: 100 Eski Konum: Amphitrite Kulübesi Olmak istediğiniz konum: Ares Kulübesi Neden?: Çünkü ben o kulübeye aitim. Ait olduğum yere geri dönmek istiyorum. |
|
| |
Valentino R. Gavino Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mayıs 23, 2011 2:48 am | |
| Ad-Soyad: Valerico Riccardo Nicolo Rp Puanı:Doksan. Eski Konum: Nyks çocuğu. Olmak istediğiniz konum: Amphitrite çocuğu. Neden?: Kurgu değişikliliği.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mayıs 23, 2011 5:22 am | |
| *Kabul edildi Amanda, artık Ares kızısın.
*Kabul edildi Valentino, artık Amphitrite oğlusun. | |
|
| |
Stephan F. Canner Ares'in Çocuğu
| |
| |
Luna Harrods Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mayıs 23, 2011 5:40 am | |
| ad: Luna Harrods Rp Puanı: 100 Eski Konum: Küçük tanrıça. Olmak istediğiniz konum: Poseidon çocuğu - asıl kurgum- Artemis ya da Athena kızı da sonraki seçeneklerim.Neden?: Kurgum tamamen poseidon veya artemise göreydi. Küçük tanrıça olmak kurguma uymadı. bu yüzden verimli olamadım. Lütfen Kabul edin tanrıçam
En son Luna Harrods tarafından Ptsi Mayıs 23, 2011 6:48 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Rafael Luther Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mayıs 23, 2011 6:30 am | |
| Ad-Soyad: Rafael Luther Rp Puanı: 95 (Fenix Blume) Eski Konum: Hypnos Olmak istediğiniz konum: Poseidon Neden?: Üç büyüklerden biri. Zaten en başından beri istediğimdi. Kurgumun tamamı buna göre. (Lütfen Tanrıça'm kabul edin)
| |
|
| |
Aldrick R. Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mayıs 23, 2011 6:38 am | |
| Ad: Fred Ryan Rp puanı:90 Eski konum: Amphitrite Olmak istediğiniz konum:Zeus çocuğu
Neden: Zeus'u ilk üye olduğum andan beri istiyorum.
En son Fred Ryan tarafından Ptsi Mayıs 23, 2011 8:43 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Leonardo di Muérte Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mayıs 23, 2011 6:46 am | |
| Ad-Soyad: Era Morgan Lawliet Rp Puanı: 85(Eryx von Dorff) Eski Konum: Nyks Çocuğu Olmak istediğiniz konum: Hades Çocuğu Neden?: Üç büyüklerden birisinin açılmasını bekliyordum. Açıldığını görünce hemen girmek istiyorum. Ayrıca her zaman üç büyüklerden Hades'e karşı özel ilgim vardır. Süper kurgu planlarım var. Umarım onaylarsınız şimdiden teşekkürler...
En son Era Morgan Lawliet tarafından Ptsi Mayıs 23, 2011 7:39 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Perseus Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mayıs 23, 2011 7:25 am | |
| Ad-Soyad: Perseus Carter Rp Puanı: 90 Eski Konum: Hephaistos çocuğu Olmak istediğiniz konum: Zeus Çocuğu Neden?: Zeus oğlu olmayı uzun zamandır bekliyordum | |
|
| |
Diona Arsinoe Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Parti Organizatörü
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mayıs 23, 2011 7:28 am | |
| Ad-Soyad: Eliesha Aleyna Kara Rp Puanı: 95 Eski Konum: Amphitrite kulübesi Olmak istediğiniz konum: Zeus, eğer kabul edilmezse Hades. Neden?: Kurgum bir bakıma Zeus'a ait. Ayrıca ilk zamanlardan beri orayı istiyordum. Eğer Zeus olmazsa Hades dememin nedeni de ilk karakterimin kurgusu zaten su, artık bir değişiklik olmasını istiyorum. | |
|
| |
Alyssa Lauren Franke Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mayıs 23, 2011 7:30 am | |
| Ad: Alyssa Lauren Brooke. Rp puanı:95 Eski konum: Kahin Olmak istediğiniz konum:Hades çocuğu Neden: Kurgum hep Hades'e göreydi. Ama geldiğimden beri açıktı. Mecbur olarak başka kulübelere yöneldim. Ve şimdi açıldı. Hemen geçmek istiyorum ^^ | |
|
| |
Mathias Joseph Phelan Hermes'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mayıs 23, 2011 8:53 am | |
| Mathias Joseph Phelan 100 (Leonard Luke Carter) 1. Hades 2. Poseidon 3. Ares 4. Hermes 5. Dionisos Zaten bu kulübelerin açılmasını bekliyordum ve melez olmak istiyorum. Hades ve Poseidon aklımdaki kurguya çok uygun kulübeler aslında. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mayıs 23, 2011 9:32 am | |
| - Spoiler:
Ay benim dertli başıııııım... Çocuklar zaten bir karakterleri Üç Büyükler'in kulübelerinden birine üye olan karakterlerin başvuruları, ikinci planda kaldı. Genellikle Üç Büyükler'de karakteri olmayan üyeleri seçmeye çalıştık, nedenini anlıyorsunuzdur.
Arkadaşlar buraya sadece Üç Büyükler'in kulübelerine alınanları yazıyorum, reddedilen ve tercihini bir başka kulübeden yana kullanmak isteyenler, tekrar başvuru yapsınlar. Zeus kulübesi; Perseus ve Fred. Poseidon kulübesi; Rafael ve Luna. Hades Kulübesi; Alyssa. | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mayıs 23, 2011 6:51 pm | |
| Ad/soyad:Zellana L. Ryan Rp puanı:90 Eski konum:Amphitrite kulübesi İstediği konum:Posedion çocuğu İsteme nedeni:Posedion çocuğu olmak istiyordum. Deniz ile ilgili bir kulübe olmasını istiyorum ve şimdi Posedion açıldı - doldumu bilmiyorum ama- ve girmek benim için iyi olur. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mayıs 23, 2011 11:01 pm | |
| *Reddedildi. Kulübe alımları dün gece kapandı. | |
|
| |
Paul Christensén Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mayıs 23, 2011 11:19 pm | |
| Ad Soyad: Paul Carter Rp Puanı:95 Eski konum: Dionysos İstediği konum: Hephaistos. İsteme nedeni: Başından beri Üç Büyükler'e girmek istiyordum ama kapalı olduklarını öğrenince Hephaistos'a yöneldim. Ama siz Hephaistos'u da kabul etmediniz Dionysos'a aldınız. Dionysos'da kurgu çıkartmam biraz zor, hiç bir şeyi buna göre planlamamıştım. Ayrıca RL'de de iyi arkadaşım olan Iason'la kurgu planlarımız var, o yüzden Hephaistos'a geçmek istiyorum. | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Ptsi Mayıs 23, 2011 11:41 pm | |
| Mathias Joseph Phelan 100 (Leonard Luke Carter) 1. Ares 2. Hermes 3. Dioniysos 4. Nyks 5. Amphitrite Zaten bu kulübelerin açılmasını bekliyordum ve melez olmak istiyorum.
Yanlışlıkla bu karakterle yapmışım başvuruyu pardon. | |
|
| |
Leo Zack Lamartine Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Mayıs 24, 2011 12:33 am | |
| Ad Soyad: Leo Zack Lamartine Rp Puanı: 80 Eski konum: Apollon çocuğu İstediği konum: Poseidon çocuğu veya Zeus çocuğu İsteme nedeni: Siteye başladığımdan beri Poseidon çocuğu veya Zeus çocuğu olmak istiyorum. Eğer hala kontenjan varsa özellikle Poseidon çocuğu olmak isterim. O olmazsa Zeus çocuğu. | |
|
| |
Jule Valérie Temple Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Mayıs 24, 2011 2:38 am | |
|
En son Jule Valérie Temple tarafından Salı Mayıs 24, 2011 5:25 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Daphne Warringford Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Konum Değişikliği Salı Mayıs 24, 2011 4:52 am | |
| Ad Soyad: Daphne Warringford RP Puanı: 80 Eski Konum: Persephone Kulübesi İstediğim konum: Artemis Kulübesi veya Athena Kulübesi İstenme nedeni: Kurgum Artemis'e ait, Athenaya da uyarlayabilirim. ve Persephone Kullübesi fazla durgun. | |
|
| |
| Konum Değişikliği | |
|