| Ares (MARS) | |
|
+10Ramona Antinus Cristina Black Lucianna Fackrell Keith Matt McMillen A. Anna Bianca Sentius Steward Thurstan Artemis Athena Edward Kevin Hawke Hermia Aigian Cocteau 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Keith Matt McMillen Herakles Savaşçısı
| Konu: Geri: Ares (MARS) C.tesi Eyl. 25, 2010 3:42 am | |
| Gel gel bir sen eksintin zaten | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Ares (MARS) C.tesi Eyl. 25, 2010 4:08 am | |
| eksiklik yok hatta fazlalık var onuda silicem | |
|
| |
Keith Matt McMillen Herakles Savaşçısı
| Konu: Geri: Ares (MARS) C.tesi Eyl. 25, 2010 4:10 am | |
| Kendini sil o zaman ve buradan da çık. Tartışma diye bir yer açıldı değil mi? | |
|
| |
Steward Thurstan Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Ares (MARS) C.tesi Eyl. 25, 2010 4:55 am | |
| hop kardeşim ve manevi kardeşim dövüşmeyin.. taraf seçmem... Barışın hemen | |
|
| |
Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Ares (MARS) Ptsi Eyl. 27, 2010 7:03 am | |
| arese hep hayran olmuşumdur neden acaba | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Ares (MARS) Ptsi Eyl. 27, 2010 7:06 am | |
| ??? Ares' emi oğlunamı düşünürm onun dışındı stev ölürümde barışma o hurda kafa ile | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Ares (MARS) Ptsi Eyl. 27, 2010 7:08 am | |
| Yine başlamayın, başlayacaksanız da tartışma başlığına gidin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ares (MARS) Ptsi Eyl. 27, 2010 7:13 am | |
| arenada yassa ezicem o metal böceğini ama yazmıo ki | |
|
| |
| Konu: Geri: Ares (MARS) Ptsi Eyl. 27, 2010 7:45 am | |
| zaten Sen böceklerden nefret edersin dimi hehe metal böcük!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Ares (MARS) Ptsi Eyl. 27, 2010 7:58 am | |
| Ama bilirsinki verilen sözlerin tutlmasınıda beklerim kev | |
|
| |
Ramona Antinus Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Ares (MARS) Çarş. Eyl. 29, 2010 4:21 am | |
| Mia araştırmanda bir yanlış var. Phobos korku Deimos bozgun. Yani tam tersi olcak. Korku anlamına gelen fobi sözcüğüde Korku tanrısı Phobos'un adından türemiştir zaten. Bence düzelt. Sonra Abilerin kızar xD Tabi şaka bir yana ben düzen manyağı olduğumdan bunu söyledim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ares (MARS) Çarş. Eyl. 29, 2010 4:32 am | |
| Ben bilmem [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dan buldum ama saol okuyanlar ek bilgi olarak bunuda görür. Hiç bir tanrı/tanrıça yorum almadı babama bak be | |
|
| |
| Konu: Geri: Ares (MARS) Çarş. Eyl. 29, 2010 4:41 am | |
| Hepside gelince neler olacak diye konuşuyorlar Mia | |
|
| |
| Konu: Geri: Ares (MARS) Çarş. Eyl. 29, 2010 4:44 am | |
| | |
|
| |
Myrna Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Ares (MARS) Cuma Kas. 12, 2010 8:17 am | |
| Mars Mars Mars Karakterim Bu Yüzden İtalyan | |
|
| |
Kristen Reneé Dawson Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Ares (MARS) C.tesi Kas. 13, 2010 9:51 pm | |
| - Athena demiş ki:
- Ama kamptaki Ares çocuklarını çok sessiz buluyorum, Clarisse'i hatırlayın, hiç kibar değildi
Ama Tarıçam ben hiçte kibar diilim aslında...ama bunu dışa vursam da herhalde siteden atılırım bildiğinz üzere hobilerimde arkadaşlarıma sataşmak da var ... | |
|
| |
| Konu: Geri: Ares (MARS) C.tesi Kas. 13, 2010 10:20 pm | |
| ''Ares tanrıça Aphrodite'nin sevgilisidir.Bu beraberliklerinden Phobos (bozgun), Deimos (korku) ve Harmonia (uyum) doğmuştur. Phobos ve Deimos devamlı babalarına eşlik etmiştir. Çoğu kere Enyo* ve Eris de Ares'e eşlik etmiştir.''Biraz daha düzeltiyim bari: Ares'in Aphrodite'yle düşüp kalkmalarından Deimos(dehşet) ve Phobos (korku) adında iki oğlu ve Harmonia (uyumsuzluk) adında bir kızı oluyor. Bir başka oğlu da,Pelias'in Pelopeia'dan olma Kyknos'tur.Acımasız bir haydutmuş bu Kyknos.Gelen geçeni soyar,Bununla da yetinmeyip öldürür ve ölülerini de babası Ares'e sunarmış.Ama günün birinde Yunan dünyasının en güçlü kahramanı Herakles'e çatmış.Ötekiler gibi Herakles'i de kolayca yenebileceğini sanmış Kyknos; ama, Herakles hakkından gelmş onun Oğlunun öcünü almak için Olympos'tan inen Ares öç alayım derken bir yenilgi de Herakles'ten almış.Kahramanımız onu kalçasından yaralayarak süklüm püklüm geri yollamış Olympos'a.Böyla diyor kitaplar.Bir sürü Yunan Mitolojisi kitabım var benim ve hepsinde hemen hemen böyle kötülüyorlar Tanrı Ares'i (zaten babası Zeus Ares'i ''Olympos'ta oturan tanrılar arasında en iğrendiğim tanrı sensin'diye de azarlamış. ) Not: daha bir kaç tane daha var ama şimdi mobilya alıcazz.... Ve Tanrıça Athena sanırım demiştiniz ya onun da doğru olduğunu size zor da olsa söylemem gerek Ve bunları yazarken nedense kandimi babama ihanet etmiş gibi hissediyorum bağışla beni baba | |
|
| |
Myrna Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Ares (MARS) C.tesi Kas. 13, 2010 10:28 pm | |
| Yorina Değiştirmek İsterim " Böyle ağlayıp durma dizimin dibinde dönek. Olympos'ta oturan tanrılar arasında benim en tiksindiğim tanrısın sen ! " Demiştir Zeus Ama Çocuklarıyla Olympos'u neredeyse yıkacak olan Ares Zeusla yaptığı anlaşma sonucu Olympos'u yıkmaktan vazgeçmiştir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ares (MARS) Paz Kas. 14, 2010 5:52 am | |
| Bak onu bilmiyordum Her neyse babamız hakkında böyle konuşmaları kessek iyi olur bence (ona kızmak istemem ) | |
|
| |
Poseidon Tanrı
| Konu: Geri: Ares (MARS) Paz Haz. 12, 2011 9:56 pm | |
| Birçok insanın sandığının aksine Ares yunan mitolojisinde sevilmeyen ve ezik bir tanrı olarak tasvir edilir. Ares'in dönekliği mesela baya meşhurdur. Athena'nın aksine hırgürle hareket ediyor olmasıda onu Athena yanında ezik bırakmıştır. Ayrıca asıl paylaşmak istediğim şey kendi fikrim. Mesela Ares'in meydan okumalarının çoğunu kaybettiği Truva savaşında bir insan savaşçıya yenilip kaçması ayrıca Tanrılardan her kime bulaştıysa sonucunda rezil olması hatta bir kaba aylarca kapatılıp orada yaşaması anlatılırken niyeyse bu tanrı Zeus'la olan savaşında sadece Zeus'u değil tüm Olimposu düşürmüş Olimposun hakimi olmuştur ve Zeus'a Olimpos'u geri aralarına tekrar kabul etmek şartıyla geri vermiştir. Bu biraz garip geliyor kulağa bunuda sanırım en güçlünün bile yenilebileceği örneğini verilecek en mantıklı tanrının en çok ezilen olmasına yormuş olduklarını düşünmüşümdür hep. | |
|
| |
Dante Phoenix Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Ares (MARS) Cuma Tem. 29, 2011 12:55 pm | |
| Epey geç verilmiş bir cevap olacak ama söylemeliyim. Olimpos'la olan savaşı Ares'in yaptığı tek düzenli savaştır. Güç olarak birçok Olimposludan çok daha üstündür Ares ama gücüne oranla zeki değildir. Savaşa tabiri caizse pata küte girişir. Hiç savunmaya veya taktiğe önem vermez. Ki bazı savaşlarda bazı varlıkların müdahalesi olmuştur. Herakles ile savaşırken Athena mızrağın yönünü değiştirmiştir vs... Mitolojide ezik olarak tasvir edilmesi ayrı bir mesele. Yunanlılar Ares'in savaş stilini ''barbar''lık olarak tasvir ettikleri için onu aşağılıyorlar vs... Teknik olarak düşünerek savaştığı pek fazla savaş olmadığı için pek fazla zaferi yoktur. | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Ares (MARS) Cuma Tem. 29, 2011 12:59 pm | |
| Tabii bu Roma mitolojisinde en çok saygı duyulan ve kendisinden korkulan tanrı olduğu gerçeğini değiştirmez. Ben şahsen en çok Yunan mitolojisini ve Athena'yı sevdiğim için, Ares'e tam da Yunanlılar gözüyle bakıyorum. | |
|
| |
| Ares (MARS) | |
|