| Adım aklıma nereden geldi? | |
|
+33Isis Alexandria Dawn Alexandra Galibina Adyali Beckett Julia Fackrell Elena Chantelle Mellark Alonza Hathaway Thanatos Hanna Olıvıa Temple Mnemosyne Annie Odair Dioné Callidora Hope Temple Lara Croft Leonardo di Muérte Alicia Roxanne Wideen Zack Cliff Burton Leslie Ashdown Terra M. Winchester Lena H. Bryce Joseph M. Masen Proserpina Riddle Georgina Orwell Clara Thompson Artius GreyWarden Helen Grace Burton Hermia Aigian Cocteau Scarlett A. Fackrell Katherine M. von Dorff Izabelle Jearollia Marcus L. Stanislaus Serena Su Hanzadeoğlu Ange Morgan Lamartine Kristen Reneé Dawson 37 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Adım aklıma nereden geldi? Cuma Nis. 29, 2011 8:19 am | |
| Hanna : Hanna,Çok sevdiğim bir kitap Pretty Little Liars,yani Küçük tatlı yalancılar'da ki (dizisi de var)en sevdiğim karakterin ismi. Olivia:Çok hoşuma giden bir isim. Marin: Kitapta ki Hanna'nın soyismi | |
|
| |
Thanatos Tanrı
| Konu: Geri: Adım aklıma nereden geldi? Salı Mayıs 31, 2011 5:44 am | |
| Spike Spiegel - Cowboy Bebop'un ölümü bile şahane olan baş karakteridir kendileri. Aklıma gelen ilk isim oldu, bir bölümünde sigarayı yutmuşluğu bile vardır. | |
|
| |
Alonza Hathaway Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Adım aklıma nereden geldi? Salı Mayıs 31, 2011 6:06 am | |
| Alonza .~ Alonza savasmaya hazir kimse anlamina gelir. Italyan isimlerine bayiliyorum. Bu ismin anlamda süper bence, babama uyuyor. Hathaway .~ Cok seviyorum bu ismi. Nedenini bilmiyorum. Bi kitapta görmüstüm. | |
|
| |
Elena Chantelle Mellark Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: Adım aklıma nereden geldi? Ptsi Haz. 13, 2011 9:44 am | |
| Elena: Güzel bir ism bulabilmek için isim sitelerine bakmıştım, aynı zamanda ismimin baş harfiyle de başlasın istiyodum. Şansıma ilk iki harfi benziyo Anlamı ışık, yunan kökenli bir isim. Chantelle: Fazladan bir ismim olsun demiştim, birinin tavsiyesiyle, bir de kulağa hoş geldiği için bu ismi seçtim Mellark: En sevdiğim kitap serisi, Açlık Oyunları'ndaki erkek karakterin soyadı, kendisini çok seviyom da (L) (Peeta Mellark) | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Adım aklıma nereden geldi? Paz Haz. 26, 2011 11:40 am | |
| Sanırım yeni adımın anlamını da yazmam gerek. Terra: Dünya anlamına gelen sevimli ama karekterimin beğenmediği bir isim. Çoğu şeye olsuğu gibi ismine de isyan ediyor. M.: Bunun anlamını şimdilik söylemeyeceğim. Johnson: Bunu bir önceki postumda açıklamıştım sanırım. Şimdi hiç tekrar açıklayamayacağım. Ama isim değişikliği yaptığımda bu soy ismi değştirmek istemediğimi söylemeliyim. | |
|
| |
Julia Fackrell Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Adım aklıma nereden geldi? Ptsi Haz. 27, 2011 9:47 pm | |
| Julia: en sevdiğim kitap serilerinden biri olan ullyess moore serisinin tek kız baş kahramanınnın ismiydi... Kingstam: Oyun bozan adlı bir filimdeki başrol oyuncusunun soy adıydı (filmi 10 kere falan seyretmiştim) | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Adım aklıma nereden geldi? Ptsi Haz. 27, 2011 10:15 pm | |
| Aaa, Ulysses Moore'u ben de çok severim *-* Julia çok tatlıdır *-* Eheh, burasını sohbete çevirmeden gidiyorum *-* | |
|
| |
Alexandra Galibina Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Adım aklıma nereden geldi? Ptsi Haz. 27, 2011 11:48 pm | |
| Alexandra ; hoşuma gider çoğu zaman. Rhea ; Eski siteden partnerim bana öyle hitap ederdi. Hayat demekmiş. Galibina ; yabancı arkadaşım var. O önermişti. Hoşuma gitti. | |
|
| |
Isis Alexandria Dawn Hestia Rahibesi/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Adım aklıma nereden geldi? Salı Haz. 28, 2011 12:59 am | |
| Isis; Mısır tanrıçası Karakterim Mısır'lı olduğu için direk bunu yazdım. Başta aklıma Iris yazmak gelmişti, vazgeçtim sonra Alexandria; İskenderiye xD Yine Mısır takıntısından kaynaklanan bir şey. Dawn; İsmi severim, zaten Isis'in annesi de Amerika'lı olduğu için İngilizce bir soyadı kötü durmaz dedim Ayrıca adıma da uydu yani | |
|
| |
| Konu: Geri: Adım aklıma nereden geldi? Salı Haz. 28, 2011 6:30 am | |
| serinin tüm kitapları var mı sende Adyali? bende ilk anhtara (6. kitap) kadar hepsi var | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Adım aklıma nereden geldi? Salı Haz. 28, 2011 6:36 am | |
| Benim ilk 4 kitap hariç hepsi. İlk kitap hariç hepsini okudum | |
|
| |
Julia Covenant Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Adım aklıma nereden geldi? Perş. Haz. 30, 2011 4:46 am | |
| - Maria D. von Dorff demiş ki:
- Benim ilk 4 kitap hariç hepsi. İlk kitap hariç hepsini okudum
Ulysses moore'dan konuşursunuz?hastasıyım o kitapların 9.'sunu okurum şimdi | |
|
| |
Julia Covenant Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Adım aklıma nereden geldi? Perş. Haz. 30, 2011 4:49 am | |
| *flood* julia:adım nerden geldi anladınız herhalde kaia:7 ölümcül günahtan aklıma geldi aria:pretty little liars'da en sevdiim karakter aria'dır ondan geldi | |
|
| |
| Konu: Geri: Adım aklıma nereden geldi? Perş. Haz. 30, 2011 9:04 pm | |
| eh sohpete çevirlelim ben taşların muhafızına kadar hepsini okudum şimdi ilk anahtarı alıp okuyacam bi gelsin... anlaşılan sende kitap kurdusun bizim gibi. Bazen Türkçe öğretmenime gıcık oluyorum ya. Neymiş bir dönemede 9 kitap okumam imkansızmış . Bir gün getiricem sınıfa o kitapların hepsini baştan sona anlatıcam ya bıktım | |
|
| |
Adreanna B. von Dorff Nyks'in Çocuğu
| Konu: Geri: Adım aklıma nereden geldi? Çarş. Tem. 13, 2011 1:00 pm | |
| Adreanna: Fransızca anlamı karanlıktır. Adrian'ın kız türevi gibi. Baştan beri Nyks melezi olmayı düşündüğümden, karakterimin kurgusuna da uyduğundan, ve çok lakap potansiyeline sahip olduğundan seçtim. B: Belle. Yine Fransızcada güzel kız demek. Karakterim tehlikeli ve güzel kurguma göre. von Dorff: Soyağacından | |
|
| |
Afrodit Tanrıça
| |
| |
Gwen Lilith Krawler Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Adım aklıma nereden geldi? Paz Ağus. 14, 2011 6:58 am | |
| Gwen: Ben 10'daki Ben'in kuzeni Gwenden. Aklıma başka bir şey gelmemişti. Lilith: Biraz değişik ve eski bir isime benzediği için. Ayrıca Gwen'le uydu. Krawler: Bunu söylemek istemiyorum! | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Adım aklıma nereden geldi? Paz Ağus. 14, 2011 7:02 am | |
| Gwen'in tam ismi Gwendaline'di orada *-* Tamam sustum. Krawler'ı bir yerlerden çıkaracağım ama *.* Aklıma gelmedi tam *.* Öhöm.
Clara: Şimdi ben küçükken baleye giderdim, bayılırdım baleye yani, bütün eğlencemdi. İşte biz bale dersinde bir kere şeyi izlemiştik, Barbie ve Fındıkkıran Balesi. İşte ben o zaman ona bayılmıştım, böyle her hafta izlerdim falan, ezberlemiştim yani. Oradaki kızın adı Clara'ydı. Ben de böyle geçmişi hatırlattığı için bana, böyle koydum. Thompson: Clara'ya uydu diye hani. Gerçek bir soyisim olmayabilir de yani, o kadar kafamdan yazdım yani. | |
|
| |
Gwen Lilith Krawler Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Adım aklıma nereden geldi? Paz Ağus. 14, 2011 7:06 am | |
| Gwen'in tam adının Gwendaline olduğunu biliyorum ama Gwen daha çok uydu ismime, ondan koydum. (Tamam, gisiyorum, sohbete dönmesin burası.) | |
|
| |
| Adım aklıma nereden geldi? | |
|