| Neptün'ün Oğlu | |
|
+42Rose Denise Harris Edward Kevin Hawke alperka15 Drake Tyrell Stanislaus Elena Chantelle Mellark Tristan Micah Addison Steve J. Christensén Paul Christensén 9Divine ABAKAY Barney Awesome Terra M. Winchester Oliviera De Asis Moriera Aldrick R. Carter Ezio Auditore da Firenze Serena Su Hanzadeoğlu Leonard L. Carter Cassandra Masen Valentino R. Gavino Alexis Kwon umutmert Lucianna Fackrell Adyali Beckett Katherine M. von Dorff Zack Cliff Burton Daniel Freddie Douglas Georgina Orwell Timmy Walton Marcus L. Stanislaus Athena Allen Jacques Harth percymetallica Helena Ventura Jimmy Turner Anny Moysre Thalia A. Carter Martin Tudor Clara Thompson Kevin Least Edward J. F. Newgate Poseidon_ Alex Nike 46 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Neptün'ün Oğlu Perş. Ocak 13, 2011 1:20 am | |
| Arkadaşlar Kayıp Kahraman'ın sonunda diğer kitabın ismi olan "Neptün'ün Oğlu" deniliyor. Sonunda Jason ve Percy'nin sırrı da söyleniliyor. Neptün, Yunan Mitolojisinde Poseidon oluyor. Belki bilmeyenleriniz olabilir. (Bende bilmiyorum ama gezegenleri sayarak çıkardım)
Bir sonraki serimizde bize Percy ve kehanette geriye kalan 3 melezi bulmayı okuyacağız. (Jason, Leo, Piper, Percy ve diğer 3 melez) Annabeth de o 3 melez arasında yer alabilir diyor düşünüyorum. Ayrıca Neptün'ün Oğlu ile ilgili bütün yeni bilgileri ve çıkış tarihi gibi şeyleri buraya yazmanızı rica edeceğim. | |
|
| |
Poseidon_
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu Paz Ocak 30, 2011 3:32 am | |
| Neptün'ün Oğlu ne zaman çıkıcak bir bilginiz varsa söler misiniz? | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu Paz Ocak 30, 2011 9:01 am | |
| Neptün'ün oğlu, en erken sonbaharın ortası yani ekimde en geçte geçen seferki gibi aralıkta. Henüz pek bir şey belli değil Bakarsınız haziran da kitap elinize geçmiş Rick Riordan bu eminim hepimizi şaşırtacaktır. Bir daha ki kitabı aşk hikayesine dönüştürmemesi dileğiyle | |
|
| |
Kevin Least Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| |
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu Paz Ocak 30, 2011 9:32 am | |
| Eveett, o Romalı kız ve Piper ve Jason | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu Paz Ocak 30, 2011 10:01 am | |
| Yok yok, Percy Annabeth'e bağlıdır yaa :S | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu Paz Ocak 30, 2011 10:08 am | |
| Poseidon deme ya, zaten gitti Demeter'i buldu yani çapkınlık yapacak Percy'nin hatrı olmasa dalardım ama işte, kuzen olunca ^^ | |
|
| |
Martin Tudor Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu Salı Şub. 01, 2011 11:29 am | |
| Percy bence de orada birilerini bulabilir. Tamam Annabeth'i seviyor ama hafızasını kaybetti sonuçta. | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu Paz Şub. 06, 2011 12:34 am | |
| piper'e biraz sinir oluyorum açıkçası :S Ben Leo ve Thalia'nın birlikte olmasını istiyorum aslında belki Thalia Leo için avcılıktan çıkar? | |
|
| |
Anny Moysre Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu Paz Şub. 06, 2011 12:44 am | |
| bana kalırsa jasonun hafızası yerine geldikçe percynin ki de gelir | |
|
| |
Jimmy Turner Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu Perş. Şub. 24, 2011 2:53 am | |
| Aynen | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu Paz Şub. 27, 2011 8:39 am | |
| Size bilgi vermek gerekirse Sonbaharda çıkacak.Ama kötü haber.Rick Riordan kitabı daha bitirmedi bile.O yüzden kesin tarih yok.Ben her hafta kitapçılara bakıyorum.Ve Bide bilgi vereyim. Heranın Romalı hali kayıp kahramandaki gibi ise: Bence Zeus unkjini görmek istemeyiz |
|
| |
Helena Ventura Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu Perş. Mart 03, 2011 9:07 am | |
| ya percy kimseye aşık olmasın lütfen. tmm hafızasını kaybetti filan ama ztn yeni aşk üçgeni jason piper romalı melez arasında olacak. bitane daa yapmasınlar. percy sadık kalsın annabethe. bide bu karakterlerde fana değil ama pjo serisindekilere daa çok ısınmıştım bn kitapta nico'nun eksikliğini çok hissettim keşke birazcık onuda yazsaymış | |
|
| |
percymetallica
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu C.tesi Mart 05, 2011 4:27 am | |
| 18 yaşındayım ama tüm serilerini severek okudum nüptünün oğlu nu da dört gözle bekliyorum | |
|
| |
Helena Ventura Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu C.tesi Mart 05, 2011 10:13 am | |
| )) bnde 21 yaşındayım aynı şekilde tüm seriyi sevdim. zaten hiç anlmadım burda kitapçılarda hep çocuk kitapları arasına koymuşlar ama bn türünü fantastik gençlik olarak biliodum.. | |
|
| |
Allen Jacques Harth Nyks'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu Paz Mart 13, 2011 9:40 pm | |
| İçinizde en yaşlı insan olarak Riordan'ın zekası ve yazı yeteneği önünde saygıyla eğiliyorum Bu kadar keyif alarak okuduğum çok az seri var. Tabii daha Olimpos kahramanları serisine başlayamadım, ama gerçekten çok merak ediyorum xD | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu Ptsi Mart 14, 2011 3:54 am | |
| Arkadaşlar Neptün'ün Oğlu çıkış tarihleri; Ekim 2011 Amerika, Aralık 2011 Türkiye. Daha çıkışına çok var ama Kırmızı Piramit serisini de takip ediyorsanız, o serinin 2. kitabı en geç Eylül'de ülkemizde. | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu Cuma Mart 18, 2011 1:35 am | |
| Neptün'ün Oğlu'na çok üzüldüm ! Ekim benim doğum günüm ve bu süper bir doğum günü hediyesi olabilirdi. | |
|
| |
Timmy Walton Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu Çarş. Mart 30, 2011 3:37 am | |
| Tahminimce 7 melezin 4'ü Yunan,3'ü Romalı olacak.Yunanlardan 3'ü kesinleşti,Leo,Piper ve Annabeth.Belirlenen tek Romalı ise Jason.Bu arada ben Piper'a karşı şu Jason'ın diğer kızını tutuyorum Çünkü Annabeth'le aynı duyguları yaşıyor heralde. | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu Paz Nis. 03, 2011 5:35 am | |
| Percy'yi unuttun. Yunanlar kesinleşti yani. Percy, Annabet, Piper ve Leo. Romalılardan biri de Jason. Acaba diğerleri kim? | |
|
| |
Daniel Freddie Douglas Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu Çarş. Nis. 06, 2011 3:14 am | |
| 11 ekim 2011 de neptünün oğlu amerikada çıkıyor rick riordan kendi sitesinde açıkladı bunu... | |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu Çarş. Nis. 06, 2011 4:00 am | |
| yedi meleze eğer jason liderlik ederse gider rick riordan'ı tokatlarım percy liderlik eder umarım | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu Çarş. Nis. 06, 2011 4:02 am | |
| Ben, Jason liderlik etsin derim. Sonuçta, o seri Percy'den çok, onu ele alıyor. :/ | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu Çarş. Nis. 06, 2011 4:37 am | |
| Bence de Jason. Hem Jason, Percy'i hiç zorlanmadan yenebilecek bir kahraman. Percy'den daha üstün olduğunu kimse inkar edemez. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu Çarş. Nis. 06, 2011 7:09 am | |
| Bence de Jason liderlik etmeli, Percy mankafanın tekiydi.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu Çarş. Nis. 06, 2011 7:54 am | |
| Georgina; Percy de iyi ama Jason ile boy ölçüşemez. | |
|
| |
| Konu: Geri: Neptün'ün Oğlu Çarş. Nis. 06, 2011 8:08 am | |
| Bence de o kafayla ölçüşemez. | |
|
| |
| Neptün'ün Oğlu | |
|