Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Güneş'in Oğlu ile Eğlence

2 posters
YazarMesaj
Elena Martin
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Elena Martin

Güneş'in Oğlu ile Eğlence Empty
MesajKonu: Güneş'in Oğlu ile Eğlence   Güneş'in Oğlu ile Eğlence Icon_minitimePerş. Mart 10, 2011 8:02 am

Kulübemde yalnız başımaydım. Kardeşlerim bir yerlere gitmişti. Ben de can sıkıntısıyla yapmayı planladığım oyun aletini yapmaya başladım. Bu çok değişik bir oyun aleti olacaktı ve oynayan bağımlı olacaktı. Bunu sırf can sıkıntılarım olmasın diye yapıyordum. Doyasıya eğlenecektim. Tek tek bütün kısımlarını yapmaya başladım. Derken kapı çalındı. Çalışma masamdan kalktım ve kapıyı açtım. Gelen Apollon oğlu Mark'tı. "Selam." dedim ve onu içeriye davet ettim. Mark "Ne yapıyorsun?" diye sordu. Ona bu müthiş planımı anlattım. Konuşmamı bitirince Mark "Lotus Kumarhanesi'nden de mi bağımlı olacak?" diye sordu. Güldüm ve "Tabii ki!" diye yanıt verdim. Mark "Sen oraya gitmedin galiba!" dedi. "Hayır gitmedim." dedim. Bu sefer Mark güldü ve "Oraya gidelim de ne demek istediğimi anla." dedi. Bu gayet güzel bir fikirdi çünkü oradaki oyun aletlerini çok merak ediyordum. "Tamam." dedim. Sonra ayağa kalktım ve gereken eşyaları almak için odama çıktım. Hazırlandıktan sonra tekrar oturma odasına gittim ve "Gidebiliriz." dedim.
Mark William Trully
Apollon'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
Mark William Trully

MesajKonu: Geri: Güneş'in Oğlu ile Eğlence   Güneş'in Oğlu ile Eğlence Icon_minitimePerş. Mart 10, 2011 8:33 am

Benim için çok güneşli bir gündü güneşe baktım ve babama "Merhaba baba" dedim.Önce biraz koştum sonra Hephaistos kulübesinden sesler geldiğini işittim bütün kuzenlerim dışarıdaydı bende kulübeye gittim kapıyı tıklattım kapıyı açan Elena idi,"Selam" dedim ve "Ne yapıyorsun?" diye sordum.Bana,bir oyun aleti yaptığını söyledi ona sordum "Lotus Kumarhanesi'nde ki oyunlardan daha mı bağımlı kalıcağız?" diye sordum.Bana "Evet" dedi.Anlaşılan oraya daha önce gitmemişti ona sordum ve tam tahmin ettiğim gibi gitmemişti ona hazırlanmasını söyledim çantasına bir şeyler doldurdu eminim ki Afrodit kızları gibi ruj almamıştı ama fazla takmadım pegasus ahırlarına gittik.Ben Kara Şimşek'i o da Troya'yı aldı birlikte yola çıktık yolda ona "Eğer sana Lotus Çiçeği ikram ederlerse sakın alma alırsan sonsuza dek orada kalmak isteyebilirsin" dedim.Bana hafif alaycı bir gülümsemeyle ben o kadar aptalmıyım bakışı attı.Uzun bir yolculuk sonunda oraya vardık pegasuslarımızı çatıya indirdik ve aşağıya indik oraya daha önce gitmiş olmama rağmen hala bana muhteşem bir yer gibi geliyordu dolaşırken kadının biri bize sordu "Lotus Çiçeği istermisiniz acaba" diye sordu Elena iki tane aldı ona bakıyordum ısırırsa durduracaktım ama o ısırmadı aldı ve çöpe fırlattı harika bir taktikti oyunları gezmeye başladık oyunların her birine baktıkça iyice büyüleniyordu ama mecazı anlamda en sonunda bana "Haklıymışsın" dedi,ve çantasından kağıt kalem çıkarıp notlar almaya başladı.
Elena Martin
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Elena Martin

MesajKonu: Geri: Güneş'in Oğlu ile Eğlence   Güneş'in Oğlu ile Eğlence Icon_minitimePerş. Mart 10, 2011 9:09 am

Bu oyun aletleri gerçekten süper yapılmıştı. Hem tasarımları hem içeriği süperdi. Mark haklıydı. Bunu ona da söyledim. Sonra aklıma her şeyi not etmem gerektiği geldi. Hemen elimi çantama attım. Bunu düşünerek kendime bir not defteri almıştım. Not defterini çıkardım ve en ince ayrıntısıyla not almaya başladım. Bir süre sonra Mark'ı hatırladım ve ona baktım. Bana şaşkın şaşkın bakıyordu. "Ne oldu?" diye sordum. Mark soruma "Neyi not ediyorsun?" sorusuyla cevap verdi. Güldüm ve "Meslek sırrı." dedim. Sonra tekrar bir şeyler yazmaya ve incelemeye başladım. Burada bin bir tane oyun vardı ve hepsini not etmem gerekiyordu. Ben bunları hallederken Mark bir oyunun başına oturdu. Hiçbir şey demedim. Ne de olsa yanında ben vardım. Bir süre sonra Mark "Sen de oynasana." dedi. Oyun çok güzel görünüyordu ve kendimi çok zor tutuyordum. Kesinlikle oynamamam lazımdı. Ne yalan söyleyeyim bağlanmaktan korkuyordum. Ancak bir süre sonra dayanamadım ve ben de oynamaya başladım. Umarım daha fazla bağlanmazdık.
Mark William Trully
Mark William Trully

MesajKonu: Geri: Güneş'in Oğlu ile Eğlence   Güneş'in Oğlu ile Eğlence Icon_minitimePerş. Mart 10, 2011 9:27 am

Not alması bittiğinde ikimizde o oyun senin bu oyun benim dolaşıyorduk iyice bağlanıyorduk ama hala Lotus Çiçeği almamıştık alıyor gibi yapıp bir yere tıkıştırıyorduk sonra birden bir müzik geldi kendimi tutamayıp dans pistine gittim dans etmeye başladım o sırada herkes coşmuştu dahada hızlandım sonra bir kaç kişi daha geldi ve hep beraber aynı figürleri yapmaya başladık herkes bizi izliyordu sonra Elena geldi ve "Çekilin kızlar dans pistini yakmaya geliyorum!" diye bağırdı ve dans etmeye başladı iyice bağlanmıştık ama sonra iyiki başıma geldi ayağım kaydı ve düştüm o an kendime geldim Elena dansa devam ediyordu ona çarpmış gibi yaptım yere düştü ve o da ayıldı ama aklınızda olsun acayip bir biçimde eğlenirken birden etrafınıza tuhaf tuhaf bakarsanız peşinize güvenlik görevlileri gelir,görevliler peşimizdeydi bir an ayrıldık adamlar silahlarla bizi takip ediyordu belli bir süre sonra Elena'yı sıkıştırdıklarını gördüm yukarıdaki avizeye atladım ve adam tam ateş edicekken üstüne düştüm kalktığımda bir mermi koluma isabet etti acıyla kıvranırken kılıcımı çekip sallamaya başladım sağlam elim ise bayağı yorulmuştu en sonunda adamın birine tekme atıp kaçtık yukarıya çıktığımızda iyice bitmiştim.Elena,Troya'ya bindi bende son bir sıyrılma ile Kara Şimşek'e atlayıp oradan uzaklaştık,adamlar hala ateş ediyorlar ama çoktan kaçtığımızı anlayınca vaz geçtik ve kampa döndük.

Elena Martin
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Elena Martin

MesajKonu: Geri: Güneş'in Oğlu ile Eğlence   Güneş'in Oğlu ile Eğlence Icon_minitimePerş. Mart 10, 2011 9:51 am

Lotus Kumarhanesi'nden kaçmayı başarmaştık ve sağ salim kampa geri dönmüştük. Kaçtığımızı anlamasınlar diye kimseye görünmeden kulübeme gittik. İçeri girer girmez yapmya çalışltığım oyunum başına geçtim ve notlardan ipuçları alarak yapmaya devam ettim. Mark da dikkatlice beni izliyor ve bana yardım ediyordu. Bir süre sonra oyun aletini bitirdik. Heyecanla çalışıyor mu diye baktık. Çalışıyordu. Hemen oynamaya başladık. İçinde bir sürü oyun vardı. İlk önce bir araba yarışını oynadık. Sonra başka bir oyunu denedik. Gerçekten muhteşem bir oyun aleti olmuştu. Hatta Lotus daki aletlerden daha iyiydi. Bunu Mark da itiraf etmişti. Farkına varmadan saatlerce oynadık. Sonra içeiryekardeşelrim girdi. Merakla Pers "Nerdeydiniz, her yerde sizi aradık." dedi. Mark'a baktım ve güldükten sonra Pers'e dönüdm. "Hiç, biraz eğlendik." dedim. Çok vakit geçirdiğimizi daha yeni anlamıştık ama çok eğlenmiştik. Mark kalktı ve "Ben gidiyorum. Görüşürüz." dedi ve kulübeden çıktı. Ben de oyun aletimi alıp odama gittim.

Rp Bitmiştir!

Güneş'in Oğlu ile Eğlence
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Güneşin Batışı
» Denizin Oğlu
» Neptün'ün Oğlu
» Göklerin Oğlu
» Hermes ile Oğlu