| Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. | |
|
+54Steve J. Christensén Verfilius Heres Subduce Hanna Olıvıa Temple David Tyler Georgina Orwell Valentino R. Gavino Leonardo di Muérte Peter Karl Bouveir Fenix Blume Leslie Ashdown Ophelia Martinez Theodor Aquila Helen Grace Burton Allen Jacques Harth Marcus L. Stanislaus Nemesis Chloe Howard Amphitrite Terra M. Winchester Katherine M. von Dorff Kevin Least Perseus Carter Summer Katherine Ramsey Scarlett A. Fackrell Alexis Kwon Nyks Sirius Marvin Winchester Alexia Sophie Russell Ryzell Crest Edward J. F. Newgate Jason Parker A. Raina Lindgren Pacely Wandrof Proserpina Riddle Serena Su Hanzadeoğlu Adyali Beckett Rose Denise Harris Arthur Dragomir Eduard Ryan Longrange Leonard L. Carter Logan Lerman A. Anna Bianca Sentius Luke Winchester Cristina Black Lara Adams Mitchie Carter Clara Thompson Kristen Reneé Dawson Cassandra Masen Satellite Morgan Hector Sentius Edward Kevin Hawke Lucianna Fackrell Athena 58 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Salı Ara. 28, 2010 7:33 am | |
| Sıradaki kulübemiz: İris kulübesi arkadaşlar. Gaia'nın görseli bile hazırdı ama yeni serideki yeri tahmin ettiğimiz gibi olmadığından, onun melezleri kampın kurgusunu bozar. O nedenle isteklerinizden Ana Tanrıça'yı çıkarın. Şimdi, açılmasını istediğiniz diğer kulübeler hangileri? Amphitrite büyük ihtimalle İris'in ardından, ikinci sırada açılacak. Ondan sonrası için önerilere açığım. | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Salı Ara. 28, 2010 7:37 am | |
| Morpheus olabilir aslında ^^ Nike da çok iyi uyar diye düşünüyordum ben. Ares çocuklarıyla çok iyi anlaşırlardı doğrusu =D Ethan'ın da çabalarının boşa gitmemesine çabalayarak Nemesis de açılmalı diyordum. Ne de olsa küçük tanrı çocukları bir kahraman o | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Salı Ara. 28, 2010 11:23 pm | |
| Eros açılsın | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| |
| |
Proserpina Riddle Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Paz Ocak 09, 2011 5:52 am | |
| Phobos olsun bence. Ares ile Afrodit'in çocuğu. Korkunun ve korkma duygusunun tanrısıdır. Ayrıntılı bilgi için tık. | |
|
| |
Ryzell Crest Hypnos'un Çocuğu
| |
| |
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Şub. 23, 2011 3:22 am | |
| Bence Morpheus açılsın, çocuklarıyla iyi anlaşırsak iyice kudurur Hmm, Thanatos? Ölüm Tanrısı'nın kulübesi olması güzel olabilir... | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Şub. 23, 2011 3:35 am | |
| Thanatos, güzel öneri gerçekten. Hera, Hekate, Persephone kulübelerinin durumu çok kötü şu anda. Onların üye sayıları arttıktan sonra Amphitrite ve Morpheus'u düşünüyorum ama Thanatos da olabilir Morpheus yerine. | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Şub. 23, 2011 3:40 am | |
| Biricik amcamın da bir kulübesi olmalı... Kuzenlerim olmadan canavarlar kılıcımdan geçmiyor... | |
|
| |
Ryzell Crest Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Şub. 23, 2011 6:04 am | |
| Tabii!Dünyanın en kaç-iyi amcası o (!) Ama bende Eros ve Aeolus açılsa fena olmaz diyorum | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 3:28 am | |
| Ama lütfen tanrıçam! Morfeus'u göz ardı etmeyin amaa! Belki bir melez ona katılmayı çok çok çok istiyor, yani 0_0 Belki kulübesi açılınca babasıyla aralarındaki anlaşmazlığı takmayıp Hypnos çocuklarıyla parti yapacak | |
|
| |
Sirius Marvin Winchester Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 6:11 am | |
| Tek kelimeyle açılması gereken kulübe: İris. | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 6:46 am | |
| Parti olayı güzel olabilir aslında Bunu bir Hypnos çocuğu mu söylüyor | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 7:01 am | |
| İris de güzel olabilir aslında ya. Ama Morfeus yerine İris ı-ı yani *Valla Alexis, eğer Morfeus açılırsa güzel planlarım var, seninle daha yakın akraba olabiliriz yani | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 7:34 am | |
| Bak yeğen, baban ben ve Ryz'ı havaya uçurmayı düşünüyor. Haberin olsun yani... Diye bir konuşma olursa şaşırmam | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 7:40 am | |
| Yok ya, boşver, ben ona engel olurum | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 7:44 am | |
| Hmm, tamam. Umarım dinler Gerçi pek sevgili (!) abimle aramı düzeltmeyi düşünüyorum ama benim ne zaman ne yapacağım belli olmaz, bilirsiniz | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 8:01 am | |
| Ahah, ben sizin aranızı yaparım ya, merak etme senn | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 9:25 am | |
| Burayı sohbete çevirmeyiiin! İris'i açarsam oraya tek bir üye bile bulabileceğimi düşünmüyorum. :/ Amphitrite, Poseidon'a gelmek isteyen üyeleri biraz rahatlatacak ve orijinal. Hypnos'un ne kadar çabuk toparlandığına bakarsak, Morpheus'u açmak da gözümü korkutmuyor. Daha bunun Nemesis'i var, Thanatos'u var... | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 9:28 am | |
| Morpheus da güzel olur, Thanatos da Gerekirse ben hem yeğenlerime hem kuzenlerime yardımcı olurum | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 9:35 am | |
| Olur ya, iyidir benim Alexis'im ^^ Morfeus'un açılmasına oley diyerek kaçıyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 9:53 am | |
| Ama İris'i de kitap kurgusuna uymak için açmamız gerekiyor, zaten ilk başta sıradaki kulübenin o olduğunu söylemiştik... Pıff. Bir gece ansızın oturup 50 kulübe birden ekleyeceğim, o olacak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 10:00 am | |
| Hehe, içinde Morfeus olursa benim için uygun! (tamam tamam, gidiyordum ama dayanamadım ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 10:05 am | |
| Tamam Maya, er ya da geç senin için açacağım o kulübeyi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 10:08 am | |
| Heyoo! İşte ben insanı da tanrıyı da böyle ikna ederim ^^ Biraz bunalttım sanki | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 10:08 am | |
| Galiba Maya Morpheus kulübesi açılınca oraya girebilmek için ikinci bir hesap açacak Morpheus kızı olarak. Ya da Konum değiştirmeye ışınlanacak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 10:10 am | |
| Evet, konum değiştirebilirim, zaten 2. hesabım var çünkü, bundan sonra ancak bir tanrıça falan açarım yani. | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 10:11 am | |
| Umarım bu konum değişikliği yapacak hesap Adya olmaz ? | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 10:14 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 10:17 am | |
| Adyali ^^ Adyali'nin kurgusu çok güzel oldu, Maya'yı düşünüyordum ben. | |
|
| |
| Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. | |
|