| Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. | |
|
+54Steve J. Christensén Verfilius Heres Subduce Hanna Olıvıa Temple David Tyler Georgina Orwell Valentino R. Gavino Leonardo di Muérte Peter Karl Bouveir Fenix Blume Leslie Ashdown Ophelia Martinez Theodor Aquila Helen Grace Burton Allen Jacques Harth Marcus L. Stanislaus Nemesis Chloe Howard Amphitrite Terra M. Winchester Katherine M. von Dorff Kevin Least Perseus Carter Summer Katherine Ramsey Scarlett A. Fackrell Alexis Kwon Nyks Sirius Marvin Winchester Alexia Sophie Russell Ryzell Crest Edward J. F. Newgate Jason Parker A. Raina Lindgren Pacely Wandrof Proserpina Riddle Serena Su Hanzadeoğlu Adyali Beckett Rose Denise Harris Arthur Dragomir Eduard Ryan Longrange Leonard L. Carter Logan Lerman A. Anna Bianca Sentius Luke Winchester Cristina Black Lara Adams Mitchie Carter Clara Thompson Kristen Reneé Dawson Cassandra Masen Satellite Morgan Hector Sentius Edward Kevin Hawke Lucianna Fackrell Athena 58 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Peter Karl Bouveir Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Nis. 01, 2011 9:02 am | |
| Thantan0s bence fıstık gibi tanrı işte ne Morpheus'u | |
|
| |
| |
| |
Leonardo di Muérte Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Nis. 06, 2011 2:42 am | |
| Mnemosyne (Zeus'un eşlerinden biri ) Hatıraların Titanı. Uranus ve Gaia'nın kızı. Hafıza ve hatıranın şekil bulmuş halidir. (Evet titan ama olabilir bence) Birde değişik bir önerim var burası bizim melez kampımız olduğuna göre burada kendilerini kanıtlamış bazı küçük tanrıların kulübeleri olabilir ? Roma Kampı hakkında daha fazla bilgi elde edilince roma kampı gelebilir Tabikide Morpheus gelsin bu arada <3 | |
|
| |
Valentino R. Gavino Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Nis. 06, 2011 3:52 am | |
| Bence Gaia gelsin çünkü Gaia tanrılara karşı ayaklanıyor dirilttiği canavarlarla yetinmeyip insanlardan çocuk doğurmaya başlamıştır kendi tarafına geçmekiçin ama bilge Athena bunu öğrenip melezler annelerinin eline geçmeden onları melez kampına getirip tanrıların tarafına geçirmeye çalışıyordur.(Nasıl kurgu iyi olmuş mu ? ) | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Nis. 06, 2011 5:25 am | |
| Evet beğendim bu kurguyu. Kayıp Kahraman çıkmadan önce Gaia kulübesini açmaya hazırlanıyorduk ama gigantlar savaşı gündeme gelince bunu erteleme kararı aldık. Belki birkaç ay sonra dediğine benzer bir kurguyla kulübesini açabiliriz. Kendini kanıtlamış küçük tanrıların kulübelerine melez bulabileceğimizi sanmam, Hestia kulübesinin bile kişi sayısı malum. :/ | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Nis. 06, 2011 6:20 am | |
| Ama Amphirite'e bakın tanrıçam, doldu Morpheus bayağı tanınıyor bence 0_0 | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Nis. 06, 2011 6:24 am | |
| Hiiyyy Gaia açılırsa ben giderim Gaia'ya ahaha ciddiyim bu arada neyse asdf. Bütün kulübeler dolup açılsa daha hoş olur, Persephone da az mesela (kendimi düşünürüm) Ama değişik kulübeler açılsada hoş olur ya. :/ | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Nis. 06, 2011 6:25 am | |
| Evvet ^^ Gaia'yı ben de düşünüyordum da, Kayıp Kahraman'dan sonra vazgeçtim :S | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Nis. 06, 2011 6:28 am | |
| Gaia kötü ama ya Sinir oldum, o Leo'cuğun annesini öldürüyor, pis Gaia :'( | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Nis. 06, 2011 6:29 am | |
| Yaaaa ama Gaia... Öyle deme kuzuş. | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Nis. 06, 2011 6:30 am | |
| Yaa, öyle amaa! Ben onu iyi bilirdim, o ne yaptıı Bir Team Leo'ya yapılmaz buuu, ühüh. | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Nis. 06, 2011 6:33 am | |
| Ben zaten üç karekterim olmasa Gaia'ya geçerdim ama. Gerçi açılırsa bir karekterimi oraya alabilirim belki. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Nis. 06, 2011 6:43 am | |
| evet gaia güzel olur gerçi ben giremem ama sizi düşünürsek güzel olur gaiaya ihanet edersiniz yada şöyle bir kurguda benden gitmeden : Arc'ın dediği gibi gaia kendine destek için melez çocuklar yapar bunlar çok güçlüdürler üç büyüklerin çocukları belkide onlardan daha fazla bunlar anneleri gaia'yla büyür güçlerini çok fazla geliştirirler ama annelerinin yaptığı zulme ve o kadar insanın canına kıyılmasına dayanamayıp melezlerin tarafına geçerler.... gibi bir şey ya ben bu kurguyu Rıck Rıordan'adamı söylesem |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Nis. 06, 2011 9:22 am | |
| Ben sizi uyarmaktan bıktım, siz bu başlığı sohbete çevirmekten bıkmadınız arkadaşlar. Laftan anlamıyorsanız, başka da bir şey demiyorum artık. | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Perş. Nis. 07, 2011 12:30 am | |
| Bence ilk etapta İris açılmalı. Hem kitapta da İris kulübesinin varlığından söz ediliyordu. | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Perş. Nis. 07, 2011 5:08 am | |
| Bence Nemesis, İris'ten daha çok rağbet görür. Hem sitede karekteri de var. | |
|
| |
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Perş. Nis. 14, 2011 1:41 am | |
| Uzuuun bir aradan sonra siteye geri döndüm ve kararım değişmedi: Bence Thanatos açılmalı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Paz Mayıs 01, 2011 12:06 am | |
| | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Mayıs 04, 2011 11:47 pm | |
| Theola Ruhlar,zeka ve sanat tanrısı (son tanrılardan biri) | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Mayıs 11, 2011 3:39 am | |
| Bence Eros ve Nemesis süper olur.Ayrıca Eros baya ilgi çeker. | |
|
| |
Verfilius Heres Subduce Persephone'nin Çocuğu
| |
| |
Steve J. Christensén Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Mayıs 18, 2011 4:41 am | |
| Khione'nin açılması nasıl olur ? Bence çok fazla ilgi görebilecek bir tanrı. Kim Buz çocuk olmak istemez ki ? Buda düşünülebilir bence | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Mayıs 18, 2011 6:12 am | |
| İşte bana destek biri! | |
|
| |
Clementine Althea Holland Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Paz Tem. 17, 2011 12:23 pm | |
| Aslında çok bilinn bir tanrıça değil ama barış tanrıçası Eirene'nin kulübesi de açılabilir. Bir de Nike kulübesi açılabilir. | |
|
| |
Anita S. de Luca Nemesis'in Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Ptsi Tem. 18, 2011 5:56 am | |
| bence Nemesis açılmalı,çok seviyorum o tanrıçayı ben | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Tem. 20, 2011 12:47 am | |
| Pekala, bir-iki hafta kadar sonra Nemesis, İris, Thanatos ve Herakles kulübeleri açılacak. Sonrasında da Eros ve Khione'yi düşünüyoruz. Sanırım Morpheus sevenler dışında herkesi mutlu edecek bir haber. | |
|
| |
Allen Jacques Harth Nyks'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Tem. 20, 2011 12:50 am | |
| Evet, Morpheus sever olarak üzüldüm ama olsun, kurgumu biraz daha ilerletme imkanı verir Hem de Nemesis açılıyor | |
|
| |
Afrodit Tanrıça
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Tem. 20, 2011 2:39 am | |
| Tanrıça'm ben Erebus'un açılmasını öneriyorum. Bilindiği üzere kendisi Nyks'in kardeşi olur ve karanlığı temsil eder. Nyks çok sevilen bir kulübe, eğer Erebus açılırsa onun da sevileceğinden eminim. Khaos'un oğlu olduğundan ortaya değişik kurguların çıkabileceğini düşünüyorum. ^^ | |
|
| |
| Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. | |
|