| Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. | |
|
+54Steve J. Christensén Verfilius Heres Subduce Hanna Olıvıa Temple David Tyler Georgina Orwell Valentino R. Gavino Leonardo di Muérte Peter Karl Bouveir Fenix Blume Leslie Ashdown Ophelia Martinez Theodor Aquila Helen Grace Burton Allen Jacques Harth Marcus L. Stanislaus Nemesis Chloe Howard Amphitrite Terra M. Winchester Katherine M. von Dorff Kevin Least Perseus Carter Summer Katherine Ramsey Scarlett A. Fackrell Alexis Kwon Nyks Sirius Marvin Winchester Alexia Sophie Russell Ryzell Crest Edward J. F. Newgate Jason Parker A. Raina Lindgren Pacely Wandrof Proserpina Riddle Serena Su Hanzadeoğlu Adyali Beckett Rose Denise Harris Arthur Dragomir Eduard Ryan Longrange Leonard L. Carter Logan Lerman A. Anna Bianca Sentius Luke Winchester Cristina Black Lara Adams Mitchie Carter Clara Thompson Kristen Reneé Dawson Cassandra Masen Satellite Morgan Hector Sentius Edward Kevin Hawke Lucianna Fackrell Athena 58 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 10:19 am | |
| Hımm. Acaba ben de oralar açılınca Morpheus ya da Thanatos'a mı gelsem? İyi de hangi hesabımı değiştirtcem? Off, off. Çok zor bir karar... | |
|
| |
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 10:24 am | |
| Ben Thanatos için yeni karakter açarım açıkçası Labirent desemmm, Fleur desemmm (Tamam, gidiyorum...) Ama lütfen Thanatos da açılsın | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 10:29 am | |
| Evet, bence de açılsın. Gerçi büyük ihtimalle oraya giremeyeceğim. | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 10:32 am | |
| Tamam ama yine sohbete çevirmişsiniz. Thanatos benim de çok hoşuma gitti zaten, açacağım onu mutlaka. Maya konum değiştirmesin ama, Demeter'e çok yakışıyor. Adyali de değiştirmesin. 3. melez hesap? Hımm. Ben en iyisi Morpheus'u açmayı tekrar düşüneyim. | |
|
| |
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 10:56 am | |
| Abimle aramı düzeltmeden çocukları gelirse savaş çıkar! Ben değil onlar saldırır çünkü Morphy'i bayağı kızdırdık | |
|
| |
Ryzell Crest Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 11:27 am | |
| Hemde nasıl...O kendi çocuklarını tehdit eder! Der onlara "Hypnos kulübesini yakın yoksa bir daha uyanamazsınız!!" Sonra alın başınıza belayı! Ama eğer Morphy'nin kulübesinde ablamın tanıdığı olursa sorun yok Yani...Umarım Ben Morpheus,Thanatos, Aeolus ve Boreas yandaşıyım.Hatta Aeolus veya Boreas için yeni hesap açabilirim ama Hypnos'u bırakmam (Tamam gidiyorum )
En son Ryzell Crest tarafından Cuma Şub. 25, 2011 11:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 12:16 pm | |
| Ama hala burada sohbet ediyorsunuz siz. Ayy bir de Aeolus ve Boreas var evet. :/ | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Şub. 25, 2011 9:43 pm | |
| Aelous iyi fikir, çocukları çok zıpır ve çatlak olur onun da, Hermes çocuklarıyla takım olurlar | |
|
| |
Ryzell Crest Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Paz Şub. 27, 2011 1:11 am | |
| Eros'un kitaplarda olduğunu hatırlamıyorum fakat çoğu kişi önermiş. Bende Herakles:Kuvvet Tanrısı ve Akslepios:Sağlık ve Hekimlik tanrısını önerecektim. Onun çocuklarıda iyileştirme gücüne sahip olurlar ve revire bakarlar Herakles'e de birçok güç delisi melezin gireceğini düşünüyorum | |
|
| |
Scarlett A. Fackrell
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Paz Şub. 27, 2011 1:23 am | |
| Nemesis kulübesi açılsın (başka bir tane daha karakter açıp Nemesis olurum sorun değil ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Paz Mart 06, 2011 8:19 am | |
| Evet, 19. kulübemiz olan Amphitrite'yi açtık arkadaşlar. Şimdi... Sırada İris, Nemesis, Thanatos, Eros, Morpheus, Aeolus, Boreas kulübeleri arasından bir karara varmak var. Ryzell, Herkül kulübesi de güzel fikirmiş aslına bakarsan. | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Paz Mart 06, 2011 8:23 am | |
| Ben Nemesis Kulübesi açılsın diyorum. ^^ | |
|
| |
Perseus Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Paz Mart 06, 2011 8:25 am | |
| Ben de Nemesis Kulübesi açılsın diyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Paz Mart 06, 2011 8:28 am | |
| Ben İris diyorum ama orası açılsa sanırım içinde in cin top oynar. Nemesis'e mi öncelik versek, Ethan'ın anısına? Bu arada ben ufak listeyi oluşturdum ama siz aklınızda başka kulübeler varsa onları da önerebilirsiniz, illa şu ana kadar yazılmışlardan biri seçilecek diye bir şey yok. | |
|
| |
Kevin Least Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| |
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Paz Mart 06, 2011 8:45 am | |
| 2. kitaptan sonra Roma kampını açarsak, Janus'u oraya ekleriz Kev. | |
|
| |
Kevin Least Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| |
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Paz Mart 06, 2011 9:02 am | |
| Bence Janus'a kimse gitmez. Nemesis kulübesi açılsın diyorum. Nemesis olmazsa Thanatos da olabilir yani. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Paz Mart 06, 2011 9:29 am | |
| Hiii Amphitrite kulübemiz hayırlı olsun. Öncelikle Nemesis ve Aeolus diyor, sonra da Khione ile bu alana yeni bir bakış açısı getiriyorum efendim. Kar Tanrıçası'nın çocukları güzel olurdu, hem sitede anneleri de var. | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Paz Mart 06, 2011 9:31 am | |
| Ben de Nemesis ve Khione diyorum. Ama Aelous çocukları da hoş olabilir. | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Paz Mart 06, 2011 9:33 am | |
| Khione açılsa ben oraya giderim. Yok gitmem üçüncü bir karekter açarım, onu oraya gönderirim. Kötü karekter olmak ban daima zevk vermiştir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Paz Mart 06, 2011 9:36 am | |
| *flood* Bir de Khione açılırsa -ki açılmasını en çok istediğim kulübe o- rengi buz mavisi olmalı. Sırayla açılmasını istediğim kulübeler; -Khione Kulübesi -Nemesis Kulübesi -Thanatos kulübesi | |
|
| |
Amphitrite Tanrıça
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Paz Mart 06, 2011 9:54 am | |
| Benim aklımdan Aelous geçiyor. Olsa kulübe lideri olmak için ona başvurmayı düşünebilirim. Zeus çocuklarıyla da kardeş gibi bişi olurduk hem | |
|
| |
Scarlett A. Fackrell
| |
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Paz Mart 06, 2011 10:21 am | |
| Hermes kızı olan karekterin de mi var? Kim? | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Paz Mart 06, 2011 10:26 am | |
| - Spoiler:
Bence bu başlığı tekrar sohbete çevirmeyin, Athena kızar.
| |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Paz Mart 06, 2011 10:30 am | |
| Hımm bence thanatos daha karizma Ama o olmazsa Aelous diyorum | |
|
| |
Chloe Howard Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Paz Mart 06, 2011 10:34 am | |
| Khione açılsın açılsın. ^^ Güzel annelik yaparım ben çocuklarıma Olmazsa Boreas veya Aelous da iyi fikir, ne uğraşırım onlarla ama. | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Paz Mart 06, 2011 10:38 am | |
| Evet Khione açılsın. Zaten üye olduğum bütün sitelerde kötü tarafta olurum. Kötü tarafta olmak daha eğlenceli. Gerçi burada iyiyim ama tamamen iyilik meleği değilim. Bencilim, sinsiyim, kurnazım acımasızım. Khione açılırsa oraya girmek için üçüncü karekter açacağım! | |
|
| |
Chloe Howard Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Paz Mart 06, 2011 10:48 am | |
| Ah bunu duymak beni mutlu etti. | |
|
| |
| Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. | |
|