Veronica Gardyner Artemis Avcısı
| Konu: Öneri.... Salı Ara. 28, 2010 4:45 am | |
| Tanrıçam, amfitiyatroda düzenli olarak konser verecek bir müzik grubu kurma gibi bir önerim var : Grup 4-5 kişiden oluşur. Her şarkıya ayrı bir kişi vokal yapar dolayısıyla kimse daha fazla ön plana çıkmış olmaz. Hem konserler melezleri rahatlatabilir. Ayrıca ( eğer siz tamam derseniz tanrıçam ) konserde her söylenen şarkının klibini koyabiliriz. Üyeler dinlerler, gerçekten de konser vermiş gibi olur. İsteyenler de konserde olanlarla ilgili rp falan yazabilirler. Ne dersiniz? | |
|
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri.... Salı Ara. 28, 2010 5:24 am | |
| Bence çok mantıklı. Bir müzisyen olarak çok beğendim bunu. Umarım anneciğim yani tanrıçamız kabul eder. | |
|
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri.... Salı Ara. 28, 2010 5:53 am | |
| Biri müzik mi dedi iyi geçmişim vardır müzikle Serena bilir | |
|
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri.... Salı Ara. 28, 2010 5:59 am | |
| Evet tek ortak noktamız o zaten Kev. Bu arada bendende küçük bir öneri. Rütbelerimizde veya profilimizde hangi kulübe-gruba üye olduğumuz yazılabilir. (böylelikle isteyen istediği grupta ya da kulüpte falan bulunur.) İsteyen grup açmak için başvurabilir falan. | |
|
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri.... Salı Ara. 28, 2010 6:23 am | |
| Evet, Sere'nin önerisini sevdim ^^ | |
|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Öneri.... Salı Ara. 28, 2010 7:23 am | |
| Amfitiyatroda istediğiniz zaman konser verebilirsiniz ama bilindik şarkılardansa, kendi yazdığınız şiirleri vesaire bize sunmanız daha hoş olur, mesela kampla ilgili bir şiir yazabilirsiniz. Klip ekleme işi olmaz ne yazık ki. Serena, rütbelerinizi düzenlemeye karar vermiştim, Lucy veya Sat, hangisi olduğunu hatırlamıyorum... İşte birinin rütbesinin yeni halini görsen koparsın, belirli alana sığdırmak için kısaltmalar yapmak zorunda kaldım hep, kötü oldular. Aslında editörlük, kulüp başkanlığı gibi rütbeleri ben de eklemek istiyordum ama çok dolu oluyor karakterleriniz. Ama Kheiron ile rütbelerle alakalı bir projemiz var, yaza doğru yeni kademeler oluşturacağız. /Başlık kilitleniyor. | |
|