| Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. | |
|
+54Steve J. Christensén Verfilius Heres Subduce Hanna Olıvıa Temple David Tyler Georgina Orwell Valentino R. Gavino Leonardo di Muérte Peter Karl Bouveir Fenix Blume Leslie Ashdown Ophelia Martinez Theodor Aquila Helen Grace Burton Allen Jacques Harth Marcus L. Stanislaus Nemesis Chloe Howard Amphitrite Terra M. Winchester Katherine M. von Dorff Kevin Least Perseus Carter Summer Katherine Ramsey Scarlett A. Fackrell Alexis Kwon Nyks Sirius Marvin Winchester Alexia Sophie Russell Ryzell Crest Edward J. F. Newgate Jason Parker A. Raina Lindgren Pacely Wandrof Proserpina Riddle Serena Su Hanzadeoğlu Adyali Beckett Rose Denise Harris Arthur Dragomir Eduard Ryan Longrange Leonard L. Carter Logan Lerman A. Anna Bianca Sentius Luke Winchester Cristina Black Lara Adams Mitchie Carter Clara Thompson Kristen Reneé Dawson Cassandra Masen Satellite Morgan Hector Sentius Edward Kevin Hawke Lucianna Fackrell Athena 58 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Kas. 10, 2010 10:21 am | |
| Merhabalar Sitemize birkaç yeni kulübe eklemeyi düşünüyorum, sizden de öneri bekliyorum. Benim düşündüklerim: *Amphitrite veya Thetis (Deniz Tanrıçaları) *Eros (Afrodit'in meşhur oğlu) *Gaea (Ana Tanrıça) *Thyphon (Fırtına Tanrısı) *Boreas (Rüzgar Tanrısı) *Nemesis (İntikam Tanrıçası) *Morpheus (Rüyalar Tanrısı) *Hypnos (Uyku Tanrısı) *Nike (Zafer Tanrıçası) -Sizce hangileri daha gerekli? -Önermek istediğiz başka tanrı/tanrıça var mı? | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Kas. 10, 2010 10:29 am | |
| Kurguya aykırı olmasını istemediğimden, Zeus-Poseidon-Hades kulübelerine fazla üye alamıyorum. Eğer Amphitrite veya Boreas gibi kulübeler açılırsa, kulübe tercihi yaparken melezlerin ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Fakat yazdığım diğer küçük tanrılar-tanrıçalar dediğin gibi pek bir fark yaratmayacak, Hekate'yi açtık mesela ama tek bir üyesi var. Onun için sizlerden öneri istiyorum, halkın sesi olarak hangilerinin daha gerekli olduğunu ve daha çok tutulacağını düşünüyorsunuz? | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Kas. 10, 2010 10:32 am | |
| Kesinlikle Amphitrite. Site biraz daha kalabalıklaştıktan sonra da Morpheus ve Gaea. Nemesis de güzel olurdu, bence Boreas beklesin. Eğer yeni serideki ana kahraman onun oğlu olursa, zaten uçar kulübe, kıymete biner. O zaman eklenir siteye. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Kas. 10, 2010 9:36 pm | |
| Janus da ii olablr aslnda |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Perş. Kas. 11, 2010 3:29 am | |
| Eros olsun bence | |
|
| |
Hector Sentius Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Perş. Kas. 11, 2010 3:32 am | |
| *Thyphon (Fırtına Tanrısı) *Boreas (Rüzgar Tanrısı)
Kulübeleri olabilir.Size katılıyorum Tanrıçam isimler dikkat çekebilir... | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Perş. Kas. 11, 2010 3:35 am | |
| Amphitrite ve Nike olabilir. | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Perş. Kas. 11, 2010 3:36 am | |
| Amphitrite, Eros, Gaea, Hypnos bu 4 kulübe çok iyi bence | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Perş. Kas. 11, 2010 4:17 am | |
| Hımm... şimdiye kadar en çok istenenler Amphitrite ve Gaea sanırım. | |
|
| |
Kristen Reneé Dawson Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Perş. Kas. 11, 2010 4:19 am | |
| | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Perş. Kas. 11, 2010 4:38 am | |
| Gaia!! Gaia benim favorimdir yaa! Hemen ona geçerim valla! Nike de olsun bencee | |
|
| |
Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Perş. Kas. 11, 2010 4:54 am | |
| Nike veya Amphitrite olabilir. Bu arada sat hemen Maya. * | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Perş. Kas. 11, 2010 4:55 am | |
| Yaa Mitchie,benim ilk öğrendiğim Yunan Mitolojisi karakteri Gaia benim için çok önemli bu Zaten emin değilim yanlız olacağım orda o yüzden emin değilim | |
|
| |
Mitchie Carter Demeter'in Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Perş. Kas. 11, 2010 5:10 am | |
| Aaa daha kulübeyi açmadan talep geldi, enteresan | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Perş. Kas. 11, 2010 5:25 am | |
| | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Kas. 12, 2010 1:49 am | |
| Amphitrite Eros olursa bilemiyorum belkide kıskanabilirim Thyphon bu bana çok dikkat çekici geldi Nike de fena değil | |
|
| |
Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Kas. 12, 2010 2:08 am | |
| Amphitrite Eros ve gaia | |
|
| |
Luke Winchester Hermes'in Çocuğu/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Kas. 12, 2010 6:26 am | |
| Bna bu aralar çok iş düşecek gibi | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Kas. 12, 2010 6:28 am | |
| Kesinlikle evet Amphitrite için çalışmalara başla istersen, onu yakında ekliyoruz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Kas. 12, 2010 6:30 am | |
| Sence nasıl bir resim kullansam karar veremiyorum yahu | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Kas. 12, 2010 6:30 am | |
| *Eros (Üvey abimin çocukları gelse güzel olur sanki) *Gaea (Bence kesinlikle olmalı) *Amphitrite(Olmalı ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Kas. 12, 2010 6:43 am | |
| Hımm... Poseidon'unkine benzer ama ondan daha açık mavi falan olabilir, bilmiyorumki Sanırım ekleyeceğimiz diğer kulübeler de Gaea ve Eros olacak, bu gidişle Ekidne'yi de ekleriz. | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Kas. 12, 2010 6:45 am | |
| Bencede | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Kas. 12, 2010 6:49 am | |
| :d Eros un taraftarı değilim fakat Gaea fena olmaz | |
|
| |
Logan Lerman Sentor
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Kas. 12, 2010 7:05 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. C.tesi Kas. 13, 2010 8:21 am | |
| Boreas (Rüzgar Tanrısı) ve Gaea (Ana Tanrıça) iyi olur. Yeni seride Jason Boreas'ın olu olacak gibi zaten | |
|
| |
Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. C.tesi Kas. 13, 2010 8:35 am | |
| Ben farklı bir kulübenin açılmasını düşünüyorum Mesela İris ("Gökkuşağı Tanrıçası") | |
|
| |
| Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. | |
|