| Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. | |
|
+54Steve J. Christensén Verfilius Heres Subduce Hanna Olıvıa Temple David Tyler Georgina Orwell Valentino R. Gavino Leonardo di Muérte Peter Karl Bouveir Fenix Blume Leslie Ashdown Ophelia Martinez Theodor Aquila Helen Grace Burton Allen Jacques Harth Marcus L. Stanislaus Nemesis Chloe Howard Amphitrite Terra M. Winchester Katherine M. von Dorff Kevin Least Perseus Carter Summer Katherine Ramsey Scarlett A. Fackrell Alexis Kwon Nyks Sirius Marvin Winchester Alexia Sophie Russell Ryzell Crest Edward J. F. Newgate Jason Parker A. Raina Lindgren Pacely Wandrof Proserpina Riddle Serena Su Hanzadeoğlu Adyali Beckett Rose Denise Harris Arthur Dragomir Eduard Ryan Longrange Leonard L. Carter Logan Lerman A. Anna Bianca Sentius Luke Winchester Cristina Black Lara Adams Mitchie Carter Clara Thompson Kristen Reneé Dawson Cassandra Masen Satellite Morgan Hector Sentius Edward Kevin Hawke Lucianna Fackrell Athena 58 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nemesis Tanrıça
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Paz Mart 06, 2011 9:34 pm | |
| Öncelikle açılmasını istediğim kulübe Nemesis tabii ^^ Güzel kurgular çıkacağına inanıyorum Khione ve Aelous da 2. ve 3. tercihim ^^ | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Ptsi Mart 07, 2011 4:03 am | |
| Morpheus , Morpheus , Morpheus ! | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Ptsi Mart 07, 2011 5:45 am | |
| Khione Kulübesi açılsın! Lütfen Tanrıça Athena. Tam o kulübeye göre kendime bir isim buldum!
| |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Ptsi Mart 07, 2011 5:53 am | |
| Nicole, aynı şeyi defalarca yazmana gerek yok. Khione kulübesinin açılmasını istediğini anladım. | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Ptsi Mart 07, 2011 6:09 am | |
| - Rocce Rexbround demiş ki:
- Morpheus , Morpheus , Morpheus !
Adamım işte ya! Tanrıçam biliyorsunuz Morpheus açılmassa isyan edeceğim | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Ptsi Mart 07, 2011 6:10 am | |
| İsyan timi hazır zaten | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Ptsi Mart 07, 2011 6:10 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Ptsi Mart 07, 2011 6:32 am | |
| Morfeus bekleyebilir, onu yerine Hypnos var zaten. Khione açılsın. (Özür dilerim tanrıçam ama canım sıkılıyor ve yazmadan duramıyorum. ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Ptsi Mart 07, 2011 7:25 am | |
| Heyy, o bekleyemezz! Ben uzun zamandan beri Morfeus'u bekliyorum amaa! Zaten Hypnos uyku, Morfeus düşler tanrısı, bayağı farklılar aslında | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Ptsi Mart 07, 2011 7:44 am | |
| Ne fark eder? Sonuçta ikisi de uykuyla ilgili. Madem Morfeus'u o kadar istiyorsun o zaman hem Khione hem de Morfeus açılsın. | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Ptsi Mart 07, 2011 7:57 am | |
| Ben açabilsem kulübeleri, baştan açardım. Bu Athena'ya kalmış bir şey. | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Ptsi Mart 07, 2011 8:02 am | |
| Biliyorum. Ben de zaten ikisinin de açılmasını hayal ediyorum. Ayrıca buraya açılmasını istediğimiz kulübeleri yazıyoruz. Ben Khione'nin de Morfeus'un da açılmasını istiyorum. | |
|
| |
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Ptsi Mart 07, 2011 10:10 am | |
| Ben Thanatos diyorum. Yazık, Fleurcuğum kaldı labirentte Ama Morpheus da güzel olur | |
|
| |
| |
| |
Allen Jacques Harth Nyks'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Ptsi Mart 07, 2011 9:29 pm | |
| Morpheus açılırsa sırf o kulübe için yeni 1üyelik almayı düşünüyorum zaten Ama yine de Nemesis'in açılması çok iyi olur ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Ptsi Mart 07, 2011 9:38 pm | |
| İşteee! Bana destek olan biri çıktıı! Nemesis de iyi olur bence de! Onu söylemiştim bu başlıkta sanırsam Ethan'ı kim unutabilir | |
|
| |
Allen Jacques Harth Nyks'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Ptsi Mart 07, 2011 9:40 pm | |
| Daha 5. kitaba gelmedim gerçi ama xD Morfeus iyidir ya, ve oldukça yaratıcı kurgular çıkabilir | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Ptsi Mart 07, 2011 9:42 pm | |
| Eveet, zaten Adya Morfeus kızıydı işte, hem avcı Ama ikizlik meselesi yüzünden Zeus oldu | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Salı Mart 08, 2011 3:11 am | |
| İstemiyrsan olmasın diyorum ve hemen kaçıyorum çünkü Athena'dan tırsıyorum Aeolus kulübesi diyorum birde. | |
|
| |
Helen Grace Burton Athena'nın Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Salı Mart 08, 2011 3:31 am | |
| Ben de Aeolus'tan yanayım | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Salı Mart 08, 2011 4:00 am | |
| Eros! Eros açılsın, çok güzel olur. | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Salı Mart 08, 2011 4:15 am | |
| Be de Khione seçeneğini unutturmamak için "Khione açılsa ne güzel olur!" diyor ve kaçıyorum. Durun durun, henüz kaçmadım! Diğer kulübeler üzerinde durmadan gitmeyeyim. Aoelus rüzgar tanrısıydı değil mi? Tamam tüm seçenekler kendine göre güzel hoş da Eros'u kim ne yapsın? Afrodit var ya. Eros aşk tanrısı, Afrodit aşk tanrıçası. Şimdi resmen kaçıyorum yoksa Athena beni buharlaştıracak. O buharlaştırmadan ben buharlaşayım. | |
|
| |
Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Salı Mart 08, 2011 5:04 am | |
| Morpheus'u isteyen toplam 4 kişi oldu | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Salı Mart 08, 2011 5:15 am | |
| Tekrar geldim. Bence Athena hangi kulübe açılsın diye anket yapsın. Oyu en fazla olandan en aza kadar sırayla açar hepsini. Yani en fazla oy Morfeusaysa ilk önce onu açar sonra Nemesis'i sonra Khione'yi. Öyle işte. Oylamaya katılşacak kulübeler de şunlar; -Morfeus -Khione -Aoelus -Thanatos -Nemesis -Eros(gerçi ben bunun çok gerekli olduğunu düşünmüyorum) Tanrıça Athena, bence bu iyi bir fikir. En kısa zamanda uygulamaya koymanızı öneririm. Fikrimi beğenenler el kaldırsın! | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Salı Mart 08, 2011 10:33 am | |
| Burayı, sohbete çevirmekten vazgeçin! Arkadaşlar, inanın bana şu anda çok sinirliyim ve en ufak hareketinizde 2025'e kadar siteden uzaklaştırma verebilirim kullanıcı hesaplarınıza. Laftan anlayın. Burada sohbet edilmeyecek diyorsam, sohbet etmeyeceksiniz. Çok mu zor buna uymak?
Kötü bir öneri çünkü birçok kişinin birden fazla hesabı var ve ankette haksızlık yapma olanakları doğuyor. Bu başlık, siz sohbet edin diye değil, herkes kendi önerisini bir kez dile getirebilsin diye çünkü tüm ek üyelikler site yönetimi tarafından biliniyor. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Salı Mart 08, 2011 11:17 pm | |
| bencede nic'in dediği gibi olsun beni başka bir fikrim daha var bir oylama yapılsın ilk 3'e girenler arasında bir oylama daha olsun kazanan kulübe açılsın sırasına göre |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Salı Mart 08, 2011 11:24 pm | |
| Tyler, Athena bunun cevabını vermiş ve ben de katılıyorum. Oylamada hile yapılır. - Alıntı :
- Kötü bir öneri çünkü birçok kişinin birden fazla hesabı var ve ankette
haksızlık yapma olanakları doğuyor. Bu başlık, siz sohbet edin diye değil, herkes kendi önerisini bir kez dile getirebilsin diye çünkü tüm ek üyelikler site yönetimi tarafından biliniyor. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Mart 09, 2011 12:01 am | |
| e ozaman sorun yokki oylama günü ek üyeliklere 1 günlük ban atsınlar böylece oylamada sorun olmaz |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Mart 09, 2011 4:16 am | |
| Evet, o da olabilir. Madem tüm üyelikler site tarafından biliniyor. | |
|
| |
| Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. | |
|