| Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. | |
|
+54Steve J. Christensén Verfilius Heres Subduce Hanna Olıvıa Temple David Tyler Georgina Orwell Valentino R. Gavino Leonardo di Muérte Peter Karl Bouveir Fenix Blume Leslie Ashdown Ophelia Martinez Theodor Aquila Helen Grace Burton Allen Jacques Harth Marcus L. Stanislaus Nemesis Chloe Howard Amphitrite Terra M. Winchester Katherine M. von Dorff Kevin Least Perseus Carter Summer Katherine Ramsey Scarlett A. Fackrell Alexis Kwon Nyks Sirius Marvin Winchester Alexia Sophie Russell Ryzell Crest Edward J. F. Newgate Jason Parker A. Raina Lindgren Pacely Wandrof Proserpina Riddle Serena Su Hanzadeoğlu Adyali Beckett Rose Denise Harris Arthur Dragomir Eduard Ryan Longrange Leonard L. Carter Logan Lerman A. Anna Bianca Sentius Luke Winchester Cristina Black Lara Adams Mitchie Carter Clara Thompson Kristen Reneé Dawson Cassandra Masen Satellite Morgan Hector Sentius Edward Kevin Hawke Lucianna Fackrell Athena 58 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Mart 09, 2011 10:54 pm | |
| Aeolus rüzgar tanrısı değil ; rüzgarların efendisi. Kayıp Kahraman kitabından Aeolus'un söylediği bir cümleyi aktarıyorum. "Asıl istediğim rüzgarların tanrısı olmak , çünkü tanrı olmanın avantajları çok fazla." | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Mart 09, 2011 11:23 pm | |
| Sizin mantığınızı anlamıyorum çocuklar. Bir gün sürecek değil, süresiz bir oylama başlığı var burada zaten. Neden süreyi kısıtlayıp ek karakterlerinizi banlayalım? Buraya yazmak en ideal çözüm zaten. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Mart 09, 2011 11:33 pm | |
| yaa ben bişeyi biliyorumda yazıyorum (ama bu athenanın hiç hoşuna gitmeyecek okadar uğraşması gerekecek ) |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Çarş. Mart 09, 2011 11:38 pm | |
| Uğraşmak mı? Buraya yazılan sayfalarca postu okumaktansa, yalnızca bir anketin sonuçlarına bakacağım. Ama sitedeki yüzlerce üye bir gün boyunca karakterlerinin yalnızca bir tanesiyle aktif olabilecekler, kurguları ve planları aksayacak.
Tyler, admin kadrosunun vardığı karara göre en mantıklısı açılacak kulübelerin burada belirtilmesi gerektiği. Böylece isteyen açılmasını istediği kulübeyi överek, başka kişileri de kendi yanına çekebiliyor veya bize kurgu önerilerinde bulunuyor. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Ophelia Martinez Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Perş. Mart 10, 2011 12:12 am | |
| Bence ilk etapta açılması gereken kulübeler Nemesis ve İris çünkü, kitap kurgusunda geçiyorlar. Benim açılmasını en çok istediklerimse yine Nemesis, Khione ve Thanatos. | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Perş. Mart 10, 2011 12:26 am | |
| Eğer kitap kadrosuna uyacaksak Nemesis ve İris açılsın. Ama bence İris açılırsa içinde in cin top oynar. Ama yanında Khione de açılsın, kötü melezlerin yuvası olur o kulübe. | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Perş. Mart 10, 2011 2:42 am | |
| Khione mi ? Zeus aşkına , Khione kurguya göre açılamayacak bir kulübe.. | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Perş. Mart 10, 2011 2:46 am | |
| Evet, o konuda da Roc haklı 0_0 | |
|
| |
Leslie Ashdown Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. C.tesi Mart 12, 2011 4:20 am | |
| Bence de kitap kurgusu için Nemesis ve İris. İris, ehh, pek tercih edilmese de kızlar felan gidebilir oraya. Gökkuşağı havalı bir şey bence. Nemesis'in kendisini sitede görmüştüm, çocukları gelse daha da süper olur. Tabii, Ethan'da var asdfgh. | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. C.tesi Mart 12, 2011 4:32 am | |
| Benim için bu kadarı yeterli. Ani bir fikir değişikliği yaşamazsam, sıradaki kulübemiz Nemesis. Eğer Hestia kulübesinin kurgusu tutulursa, belki değişik bir kurguyla Khione kulübesini de açabiliriz... Sonra İris ve Morpheus gelecek, bir de Thanatos var aklımda. Tabii bu kulübelerin hepsinin açılması için aylarca bekleyeceksiniz, Amphitrite daha birkaç gün önce siteye eklendi. | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. C.tesi Mart 12, 2011 4:34 am | |
| Ühüü Daha Nemesis var, İris var Yazın sonunda anca açılır o zaman Morfeus | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. C.tesi Mart 12, 2011 4:46 am | |
| Niye aylarca bekliyoruz ki?
| |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. C.tesi Mart 12, 2011 4:49 am | |
| Çünkü sitede henüz üye sayısı 10'u geçmemiş birçok kulübe varken, yeni kulübeler açarak, site planının dışına çıkmak istemiyoruz. Morpheus'un yaz sonuna kadar açılmayacağını sanmıyorum Mana. O kadar da fazla bekletmeyiz sizi herhalde. | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. C.tesi Mart 12, 2011 4:50 am | |
| Bilmem ki En kötüsüne hazırlanayım da ben | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. C.tesi Mart 12, 2011 4:59 am | |
| Evet, en mantıklısı. Boreas veya Herakles kulübeleri her an aklımı çelebilir çünkü. | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. C.tesi Mart 12, 2011 5:00 am | |
| Thanatos çok karizma yav Ben oraya geçeceğim | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. C.tesi Mart 12, 2011 5:02 am | |
| Ya amaaa Boreas olursa ona da girebilirim ama Yok ya, Morpheus açılmazsa Amphirite'e bile gidebilirim, hiç sabırlı değilim çünkü | |
|
| |
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. C.tesi Mart 12, 2011 5:04 am | |
| Thanatos karizmadır, kimin amcası Tanrıçam Thanatos ne zamana açılır tahmini? | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. C.tesi Mart 12, 2011 5:04 am | |
| Er ya da geç sırf senin için açacağım Morpheus'u. Bence de Thanatos çok karizma Yon! Alexis önermişti onu sanırım, kendisine teşekkürler tekrar. Yazın sanırım. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. C.tesi Mart 12, 2011 5:11 am | |
| Neyse daha önce öneri yapmamış olanların yazılarını paylaşması merasimine geri dönelim biz. Elimden geldiği kadar erken, ama önceliğimiz Nemesis olacak. | |
|
| |
Sirius Marvin Winchester Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. C.tesi Mart 12, 2011 8:46 am | |
| Bence şöyle bir iki yıl hiç kulübe açılmasın bende rahat rahat oturayım | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. C.tesi Mart 12, 2011 8:51 am | |
| Kendi işinize bakın siz Tanrı Poseidon. Kulübeleri Tanrıça Athena'ya önerileri de bize bırakın. | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. C.tesi Mart 12, 2011 8:53 am | |
| Sıra resimlerini o yapıyor Nicole.
Ben de yeterli kulübeler diyorum ama Nemesis Kulübesi iyi olurdu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. C.tesi Mart 12, 2011 8:58 am | |
| Kitty bile bana destek olmuyorrr, öldüm benn | |
|
| |
Fenix Blume Apollon'un Çocuğu/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Nis. 01, 2011 7:55 am | |
| Poseidon açılsın artıık =D | |
|
| |
Allen Jacques Harth Nyks'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Nis. 01, 2011 8:03 am | |
| Nemesis'in kendisi olsam da Morpheus'un açılmasını çok istiyorum, ona göre değerlendirme Rp si ve kurgusu olan bir karakterim bile var | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. Cuma Nis. 01, 2011 8:06 am | |
| Morpheuuuusss | |
|
| |
| Öneri isteği/Açılmasını istediğiniz kulübeler. | |
|