| Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? | |
|
+24Skyler Brown Leonardo di Muérte Mathias Joseph Phelan Barney Awesome Adam Lach Fenix Blume Oliver Blackoff Johnny Cash Tristan Micah Addison Leo Zack Lamartine C. Scarlett Stanislaus Seth Mason Black Leonard Jones Henry Trust A. Raina Lindgren Clara Thompson Ayleyda Laurana Falls Isabella Andie Luke Winchester Tom Ward Athena Amy Kleppy Isabelle Coco Franke Aleda Beth Hwang 28 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Seth Mason Black Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Salı Tem. 12, 2011 9:51 am | |
| Tamam ben isyan Rp'si hazırlayayım, sonra Matt yada Luke kulüp için başvuru yapar, gerisini Meg halleder İtiriaf etmek gerekirse bende umudu kesmiştim O yüzden onunla tartışmak için konu üretiyordum Bu arada, benimle Rp yapın!! Çok sıkıldım boş boş ekrana bakıyorum Bu hafta girebilirim, belki haftaya da girerim ama o zamana kadar vaktim var o yüzden kardeşlerim, benimle Rp yapın [ve isyanın bir kısmı biter] | |
|
| |
Ayleyda Laurana Falls Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Salı Tem. 12, 2011 10:30 pm | |
| Ben de RP yapmak istiyorum!! | |
|
| |
Maggie Gladhell Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Perş. Tem. 14, 2011 9:15 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Perş. Tem. 14, 2011 10:06 am | |
| De bakalım öyle Polisiye takılmıyorum ama güzel fikir Bilgi toplamaya çalışırken beni yakalarlar, hapse atarlar, arkalarını döndüklerinde duvarlardan geçip kayıplara karışırım Sonra Televizyonlara en çok aranan ikinci kişi olarak çıkarım [1. sensin ] | |
|
| |
Tristan Micah Addison Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Perş. Tem. 14, 2011 10:24 am | |
| Hey, soygun mu var? Bensiz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Perş. Tem. 14, 2011 10:27 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Perş. Tem. 14, 2011 9:43 pm | |
| Evet. Bence de ustaca bir soygun olsun. | |
|
| |
Mathias Joseph Phelan Hermes'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| |
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Perş. Tem. 14, 2011 10:41 pm | |
| Böyle giderse bütün kulübeyi toplayacağız ya, süper. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Cuma Tem. 15, 2011 2:19 am | |
| Sıra belirleyelim bare Hermes Kulübesinin en büyük soygununu gerçekleştiricez | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Cuma Tem. 15, 2011 3:17 am | |
| Aynen öyle olacak. Ben yazarım şimdi, Meg. Siz sırayı kendi aranızda halledersiniz. Bir dakika, şimdi ben kardeşlerimizin de geleceğini biliyor muyum, yoksa sürpriz mi oluyor? Tek şu kısmı anlayamadığım için tüm RP'yi yazamıyorum. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Cuma Tem. 15, 2011 11:39 am | |
| Evet, bir yerlere not bırak gören gelir . Kumarhane artık bizim gençler | |
|
| |
| |
| |
Luke Winchester Hermes'in Çocuğu/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? C.tesi Tem. 16, 2011 6:49 am | |
| O zaman siz bana kulüple ilgili tüm bilgileri verin açtırayım ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? C.tesi Tem. 16, 2011 9:15 am | |
| Bence herkes kulüp hakkında görüşünü belirtsin; (yada şu an aktif olanlar) yani nelerin olacağına dair mantıklı olur. Sonuçta Hermes'e özgü olacak. ^^ Ben şöyle sıralayayım, siz toparlarsınız. Eksiğim varsa yada aklınıza kulübün tanıtımında vede kendisinde bulunmasını istediğiniz yaratıcı bir fikir varsa eklersiniz. (:
- - -
İstenilen Kulübün İsmi: (bu kısmı boş bırakıyorum, konu adında pek yaratıcı değilim. ) Kulübün Açıklaması: Hermes çocukların oluşturduğu organize suç örgütüdür. Örgüt üyelerini son derece seçici almakla beraber, kendi aralarında oldukça birbirine bağlıdırlar. Kulüp içerisinde yapılan konuşmaların ve alınan kararların geneli işlenecek operasyonlardır. Kimi zamanlar yapılacak olan görevlerde kulüp içerisinde belirlenmektedir.
- - -
Not: Eğer ki kulübe Hermes çocuğu dışında alım olursa, şahsen görüşüm gelen kişiye yemin rpsi yazdırmaktadır. Sonuçta güveneceğimizden emin olamayız öyle değil mi? Ona göre bu maddede eklene bilinir. Umm onun dışında görüşü olan söylediğim gibi belirtsin, sonuçta herkesin fikri önemli. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? C.tesi Tem. 16, 2011 9:25 am | |
| Bence iyi bir fikir, bence potansiyel suçlu kişiliğine sahip olan herkesi gruba almalıyız. Ellbette tüm ''Ben çok suçluyum'' diyeni almayacağız. Grup ismi konusunda; ben yokum bu işte. Onun dışında bir sınırlandırma getirilmeli. Çok kalabalık olursak hoş olmaz. Bunu da size bırakıyorum. Diğer konu ise suç karargahlarımız, bunların isimleri ne olacak, işlevleri ne olacak, nerelerde kurulacaklar? Diğer konu ise yapacağımız rp'ler. Sırf soygun işleriyle ilgileneceksek, bunu unutalım. Bir suç örgütü isek soygun kadar insan da öldürmeliyiz, siz ne düşünüyorsunuz? Son olarak gerçek amacımız ne olacak? | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? C.tesi Tem. 16, 2011 9:34 am | |
| O bakımdan katılıyorum bu sebeple zaten alımların seçici olması taraftarıyım. Karargahta bana kalırsa bir lider olması şart, -bu konuda şahsen senin olmanı isterim, ama başka biri varsa gönüllü kulübe oylamasıyla sonuçlanır- yapılacak görevleri belileyip, üye içindekilere görev verebilir. Ve karargahın amacı liderin belirlediği zamanda olan toplantılarla çeşitlenebilinir. Bu toplantılar görevler ve yapılacak eylemlerle ilgili olabilir. Aynı zamanda kararlarda burada alınır. Ve Luke, seçicilik konusunda katılıyorum. Bundan ötürü üye alımında baş vuran karakterin özellikleri varsa özel gücü -ki bu çok iş görür kurgu içerisinde- kulübe katkısı gibi sorular sorularak alınabilinir. Tercihim sadece Hermes kulübesi olması değil, belirttiğim gibi diğer Tanrı ve Tanrıça'ların çocuklarından da üye almak. -Sonuçta çeşitli güçler ve sınıflar değişik kurgulara yol açabiliyor- | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Paz Tem. 17, 2011 12:31 am | |
| Bende size katılıyorum -yalnız insan öldürmeyelim yada öldürelim sadist günümdeyim - . Başlığı benden de pas geçin. Alıcağımız üyelerin kabarık bir geçmişleri olmalı. Anlattıkları şeylerin doğruluğunu kanıtlamak içinde onları sınavlardan geçiririz. Yaptıkları Rp'ler sonucu puanlama olayı yaparız. 10 üzerinden 8 alanları falan bizim örgüte katarız. Online olma sürelerine de bakalım. İki hafta da bir giren birini istediğim söylenemez. Birde Robin Hood gibi, iyi günümüze denk gelirse, zenginlerden çaldıklarımızı fakirlere verelim, bizim de vicdanımız var sonuçta Örgüt başı Güç Puanı en yüksek olan kişi olmalı, ondan sonra ki yetkili de Meg olmalı bence. Sonuçta fikir ondan çıktı. | |
|
| |
Elyse Harmonie Wideen Hermes'in Çocuğu
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Paz Tem. 17, 2011 9:03 am | |
| On beşi yine ben başlatırım, yarın veya salı günü. Birde temizlik kurgumuz ne olacak? | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Paz Tem. 17, 2011 9:31 am | |
| Dün gece çamurlu alanda kazı yapıyorduk, altın dedektörüyle arama yaparken ses çıkmıştı 3 saatlik uğraşın sonucunda 1 Drahmi bulduk ve eve o halle dönünce her yer çamur oldu Bu arada ismimiz Cosa Nostra olabilir. Dünyanın en büyük İtalyan Mafyası'nın adı. TıkBurda da bir suç örgütü var hemde kurallarıyla birlikte Yada Wanted of Hermes Organization olsun Aklıma anca bunlar geliyor Bugün mafya babalarıyla ilgili kanalı izleyip suç örgütlerinin adlarının listesini yaparım | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Paz Tem. 17, 2011 11:02 pm | |
| İsimler muhteşem ötesi. Ben de yazayım şu RP'yi | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Ptsi Tem. 18, 2011 12:24 am | |
| Şaka maka MS-13 manyakmış Kardeşiniz bugünlerde zeka fişkiriyor Ben MS-13'e bayıldım. Kendimizi onlara örnek alıp polisler (FBI-ICE-CIA) tarafından tutuklanıp sorguya çekiliriz Polis: MS-13 çetesiyle ne gibi bir bağlantınız var. Konuş! Seth: Rozetiniz ne kadar da havalı. Polis ellerini masaya vurur: Kardeşlerin çoktan konuştu. Şimdi sende öt bakalım! Seth: if you're not loyal, you're dead. Felsefemiz bu. Ortalığı yıkıp geçeriz Ayleyda bu arada 'Ne!? Kadının küpesi altındandı, dayanamadım.' | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Ptsi Tem. 18, 2011 9:22 pm | |
| Yazdım ben. Benden sonra kim yazıyor? Ve Seth : Harikasın dostum | |
|
| |
Barney Awesome Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Çarş. Tem. 20, 2011 10:20 am | |
| Selam ben de burdayım uzun zamandır yoktum benide alın aranıza | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Çarş. Tem. 20, 2011 10:24 am | |
| Gel kardeş, soygun var. | |
|
| |
| Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? | |
|