| Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? | |
|
+24Skyler Brown Leonardo di Muérte Mathias Joseph Phelan Barney Awesome Adam Lach Fenix Blume Oliver Blackoff Johnny Cash Tristan Micah Addison Leo Zack Lamartine C. Scarlett Stanislaus Seth Mason Black Leonard Jones Henry Trust A. Raina Lindgren Clara Thompson Ayleyda Laurana Falls Isabella Andie Luke Winchester Tom Ward Athena Amy Kleppy Isabelle Coco Franke Aleda Beth Hwang 28 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Cuma Ekim 15, 2010 4:46 am | |
| Tanrılar aşkına bizim en kımıl kımıl kulübe olmamız gerek nerde bu millet? Kulübe lideri olaraktan da burayı sohbet topici ilan ediyorum tanışın kaynaşın sinirimi bozmayın. | |
|
| |
Isabelle Coco Franke Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? C.tesi Ekim 23, 2010 9:03 am | |
| Heey! yahu gelin artık kimse yok buralarda neden kimse gelmiyor ne ruhsuzsunuz Ne biçim Hermes Kulübesi burası kaynaşalım en birinci biz olalım kulübeler arasında . Aly'nin dediği gibi sinirlerimizi bozmayınn! | |
|
| |
Amy Kleppy Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Paz Ekim 24, 2010 2:39 am | |
| Size katılıyoruum kardeşşleriiim nerde bu hermes çocuklarıı ??? niye böyle sessiziz ki biiiz ?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Paz Ekim 24, 2010 5:29 am | |
| Benim düşüncem şöyle sevgili kardeşlerim... Babamız YOOOOK! | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Paz Ekim 24, 2010 6:06 am | |
| Ah, benimde içimden geçiyor ama melezlikten reddedilirim diye kapıyorum çenemi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Paz Ekim 24, 2010 6:11 am | |
| hah aynen bi gün birine diceem olan olacaaak o zamana kadar babamızz gelsiin amaa kurtarsın geleceğimizii | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Paz Ekim 24, 2010 7:05 am | |
| Ah baba, baba nerdesiin? Bize arka çıkacak Tanrı aramızda değil isyanlardayım kardeşlerim tutun beni yere düşüyorum galiba... Düşmekteyim -düştüm- Kulübemizin direği tek erkek kardeşimizde kayıp zaten | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Ptsi Ekim 25, 2010 3:11 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Ptsi Ekim 25, 2010 4:45 am | |
| aynen yaa klubemize saldırı olsa bizi korayacak bi erkek yook gelsin babamız ve erkek kardeşimiiiz | |
|
| |
| |
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Çarş. Ekim 27, 2010 5:33 am | |
| Kız başınıza gidip biraz da görev yapmaya ne dersiniz peki? Babanızın kısa zamanda geleceğini düşünüyorum ama geldiğinde Hermes kulübesinin puanlamadaki yerinden memnun olacağını sanmıyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Çarş. Ekim 27, 2010 6:11 am | |
| Kurban bayramında ben görev yapmaktan sıkılmayı düşünüyorum Tanrıça'm. Malum reelde okul dersane falan anca haftasonu girebiliyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Çarş. Ekim 27, 2010 6:35 am | |
| Bende aynı durumda sayılırım benim tek okul var ama emin olun o yetiyo artıyo bile bide sınav haftası ondan bende pek yazamıyorum ama bi bitsin sınavlar hemen başlıcaam | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Çarş. Ekim 27, 2010 7:32 am | |
| Aynen dershane ve okul beni bitiriyo | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Perş. Ekim 28, 2010 6:02 am | |
| Ay hemen bakıyoruuuum görmemiştiim heycanlandım çoook. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Perş. Ekim 28, 2010 6:03 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Perş. Ekim 28, 2010 6:05 am | |
| Hahah çok mutlu oldum be Haylazlığın sınırı yok artık kızlar arkamızda babamız var sdasda Öhüm... Tabiki şaka yapıyorum ayağınızı denk alın | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Perş. Ekim 28, 2010 6:27 am | |
| Hehe bende çok mutlu oldum Parti düzenleyelim falan. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Perş. Ekim 28, 2010 6:30 am | |
| şu an şoktayıım ve çoook mutluyuum bizimde artık bi babamızz vaar oleeeey yuppii yabadaba duuuu | |
|
| |
Tom Ward
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Perş. Kas. 04, 2010 9:26 am | |
| Ben geldim kardeşleriiim! Luke artık kulübedeki tek erkek değil | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Perş. Kas. 04, 2010 9:54 am | |
| Ay çok iyi olduu nasıl mutlu oldum nasıl mutlu olduuum! Hoşgeldin Tom, ben de Aleda zaten Aly diyebilirsin. yani kısaca bu ne demeeek? Yeni gelen kardeşçik temizlik rpsine bi göz atıyooor | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Cuma Kas. 05, 2010 2:55 am | |
| hoşgeeeldiiin Tom inanmıyoruum sana Aly yeni gelen kardeşimize hemen iş mi yaptıracaksıın | |
|
| |
Tom Ward
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Cuma Kas. 05, 2010 4:15 am | |
| Temizlik mi? Yaşasıııın! Kendi yatağını bile toplayamayan Tom, koskoca kulübenin temizliğini yapacak. Harika bir ilk gün | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Cuma Kas. 05, 2010 5:38 am | |
| Yıkıcam tabi. Siz yokken ben vardım. Bütün kulübeyi tek başıma ilk ben çevirdim be! Sonra sağolsunlar başlarına yıkacak birkaç kardeş geldi. Burda her türlü temiz olmayı öğrenirsin 2. abim, hiç merak etme. | |
|
| |
Tom Ward
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Cuma Kas. 05, 2010 6:02 am | |
| Kulübeyi tertemiz yaptım kardeşim | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Cuma Kas. 05, 2010 6:09 am | |
| Tom aşmışsın ya. Ben kulübe liderliğini bırakıyorum dermişim Amy ve ben bile duvafrları ellememiştik Tamam seni bundan sonra kulübenin temizlikçi başı ilan ediyorum. Ki öyle bişey yapamam Vicdanım el vermez. Bundan sonraki temizliğide Luke'la Coco yapsın ozaman. Hatta sırayla gidelim Bir kardeşimiz daha gelirse yakında, Tom'la beraber falan yapsın Ozamana kadar gelmezse ben yardım ederim sana Evet, evet güzel olur. İtiraz eden var mı? | |
|
| |
Tom Ward
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Cuma Kas. 05, 2010 6:15 am | |
| Bana uyar ve bir fikrim var Kulübemiz içinde bir başlık açıp, içerideki eşyaları, neyin kime ait olduğunu falan filan yazabiliriz. Hatta bir pano asar, bu ay kimin temizlik yapacağını, son şeyleri falan da ekleyebiliriz. Hem düzenli olur hem de kulübe gazetesi gibi bi şey. Hem belki tanrıça Athena beğenir ve bize biraz torpil yapar ne dersiniz? | |
|
| |
Luke Winchester Hermes'in Çocuğu/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? Cuma Kas. 05, 2010 6:20 am | |
| Süpersin Tom. EE nsılsınız gençler? | |
|
| |
| Hepiimiiiz kardeşiiiz peki herkes nerdee? | |
|