Annem, babam, Robyn... tüm arkadaşlarım, tüm sevdiklerim karşımda duruyordu! Beni yanlarına çağırıyorlardı. Hemen onlara gitmeliydim, acele etmeli ve bir an önce oraya ulaşmalıydım. Koşmaya başladım. Bana tüm sevecenliğiyle gülümseyen annemin kucağını hedef almıştım. Onu aylardır görmüyordum ve çok özlemiştim. Annem... Bir ara kulaklarıma farklı bir ses çalınır gibi oldu. Sanki birinin yardıma ihtiyacı vardı. Tüm irade gücümü kullanarak arkama döndüm ve suyla cebelleşmekte olan Aly ve Anna'ya gözüm takıldı. Ama onlar karşımda, tüm sevdiklerimin arasında bana el sallıyorlardı...
Bu işte bir gariplik vardı. Klonlanma henüz keşfedilmediğine göre, birer çift arkadaşım sahteydi. Yine de risk almak istemediğim için denize şiddetli bir dalga komutu verdim ve iki gerçek mi sahte mi anlayamadığım arkadaşım yumuşak bir şekilde kıyıya ulaştılar. Sonra onlara arkamı dönerek muhteşem melodiye doğru koşmaya devam ettim. Ellerinde müzik aletleri yokken nasıl böyle sesler çıkarabildiklerini anlamamıştım ama Robyn'in suratındaki gülümsemeyi gördüğüm anda, bu gereksiz detayı unutmanın iyi olacağına karar verdim.
Arkamda bir takım bağırışlar duyuyordum, sanki biri bana yetişmeye çalışıyordu. Umursamadım, elimden geldiğince hızlı bir şekilde koşmaya devam ettim...