Gün çok güzel başlamıştı. Plajda gezinip kafamı dinliyordum.Herşey birden yanımda Alish'in belirmesiyle son buldu
-Dan annemizi ne zamandır ziyaret etmiyoruz bence sürpriz bir ziyaret yapalım ne dersin?
-Tamam ziyaret edelim ama...
-Evet devam et. Ama...
-Alish annemizi sürpriz ziyaret hakkında...
-Bir sorun olmaz sanırım.
Annemizi ziyaret etmeye karar verdik ama onu nerede bulacağımızı ikimizde bilmiyorduk. Aradan bir saat geçmişti tam vazgeçicektim ki annemizi poseidon ile tartışırken buduk. Hiç düşünmeden annemin yanına gittim. Poseidon bağırıyordu. Poseidonu hiç ummursamadan.
-Anne burada ne oluyor?
Poseidon bana ters bir bakış attı sonra bana bağırmaya başladı. Bağırırken sesi su altında konuşan daha doğrusu konuşmaya çalışan bir insanın sesi gibiydi sadece duyabiliyordum. Daha fazla dayanamayıp Poseidon'a
-Yeter!
Poseidon bana -Buna nasıl cür'et edersin der gibi bir bakış attı. Bir tanrıyla böyle konuşulmaması gerektiğini bende biliyorum ama annem söz konusu olunca her kim olursa olsun gözüm görmez. Birden Alish'in yanımda olmadığını farkettim. Etrafıma bakınca Alish'i gördüm. Plaj kenarında bize bakakalmış halde duruyordu.
-Hey Alish buraya gelde bana yardım et!
Bağırmamla rüyasından uyanmışçasına irkildi. Bir an ne yapacağını bilemedi sonra biraz toparlanıp yanıma koşmayı başardı.Ve nihayet bir kelime söyleyebildi.
-Ne yapıyorsunuz burda? Ne olduda tartışıyorsunuz?