Bir hekate çocuğu olmama rağmen denize girmeyi ve kumsalda vakit geçirmeyi çok seviyorum.Kendimi dinlendirmeninde en iyi yolu bu olsa gerek.Kampın yoğun stresinden bıkmış bi halde plaja doğru gidiyordum.Plajda oturmuş daha önce buralarda hiç görmediğim bir kız plaja oturmuş bir şeyler mırıldanıyordu.Daha net duyabilmek için yanına sokuldum.Söylediklerine kulak misafiri olmuş bi şekilde söylediği cümlenin arkasını ben getirdim.Kız annesinden bahsediyordu.Ve meraklı bir şekilde bende hemen sordum."Annen,kim?"dedim.Kız biraz irkildi ama sonradan kendini toparladı."Annem,Amphitritre."dedi.Arkadaş edinmek için iyi bir fırsattı en azından konuda açılmıştı."Hmm.Bende Hekate çocuğuyum.Adım Percy.Peki ya senin adın ne Amphitritre çocuğu?"dedim.Kızın pek fazla arkadaş çevresinin olmadığı açıktı.Cümleleri kuraraken bile heyecanlanıyordu.Acaba bunu söylesem mi?Yoksa söylemesem mi?Der gibi bocalıyordu adeta."Benim adımda Alishia.Memnun oldum Percy."dedi."Bende memnun oldum.Kamptan bir dost daha kazandım sanırım."dedim.Oda arkadaş kazanmış olmaktan mutlu olmuş bir şekilde ekledi."Evet.Bundan emin olabilirsin."dedi.Kızın bu mütevaziliği ve kibarlığı gerçekten çok hoşuma gitmişti."İstersen biraz yürüyebiliriz."dedim.Deniz kokusu burnumu neşelendirmişti.Ağır iyot kokusu benim çok hoşuma gider doğrusu."Tabi neden olmasın?Yürüyelim."dedi.Elinden tutup kaldırdım ve yürümeye başladık.Sahibi belli olmayan iki pegasus denizin üstünden pike yapıp üstümüzden çok hızlı bir vaziyette geçti."Vuu.Çok iyiydi." "Evet.Gerçekten harikaydı."Güneşin batışını seyretmek bir harikaydı özelliklede yanında bir arkadaşın varsa.